NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
ojjj boze Bush gotov za sezonu
.......skim cemo igrat ebem ti sunce i sezonu sve se raspade kad je kraj sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Q. It really bugs me how everyone wants to just hand over the MVP award to Peyton Manning every year. As I understand the MVP rating, you are asking how much has this guy done for his team. The Broncos made the playoffs last year and probably will this year. Comeback player of the year? OK. But MVP? Based on what?
A. Manning supporters would probably counter your point by saying that while the Broncos made the playoffs last year, they weren't a true title contender. They are this year and Manning is obviously the catalyst. Is he the MVP? I think Tom Brady has just as strong of a candidacy, but it's a good debate. In the end, my guess is that Manning will win it, in part because it's a fresh storyline (Manning's first year with the Broncos) while it's the "same old" winning story with Brady.
espnboston.com
Objasnjeno.
Edine dragi, ubitacna odbrana Tampe je 32-a protiv passa. Sve sam ti rekao.
A. Manning supporters would probably counter your point by saying that while the Broncos made the playoffs last year, they weren't a true title contender. They are this year and Manning is obviously the catalyst. Is he the MVP? I think Tom Brady has just as strong of a candidacy, but it's a good debate. In the end, my guess is that Manning will win it, in part because it's a fresh storyline (Manning's first year with the Broncos) while it's the "same old" winning story with Brady.
espnboston.com
Objasnjeno.
Edine dragi, ubitacna odbrana Tampe je 32-a protiv passa. Sve sam ti rekao.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- bear grylls
- Kontakt:
Peterson bi trebao uzeti mvp nagradu ove godine. Svaki protivnik zna da ce minesota ici vecinu akcija na trcanje i covjek opet ima takve brojke i pored one strasne povrede. Ako ne on onda neki defanzivac jj watt, aldon smith ili von miller dojadili su sa QB a ionako su tu manning brady i rogers ko izjednaceni tako da peterson bi trebao uzeti.
Sta ima objasnjeno
Eto zbog tog sto je bas Tampa zadnje sve teorije padaju u vodu jer je Manning igrao s njima, sigurno je ta tekma presudna za MVP pa mu zato ne treba dati nagradu
Mozete laprdat o laganim protivnicima koliko hocete, kad Brady nije ispred i nece uzeti MVP. Ne kazem da ce Manning (rekao sam Peterson zasluzio), al' dzaba se trudite.
Eto zbog tog sto je bas Tampa zadnje sve teorije padaju u vodu jer je Manning igrao s njima, sigurno je ta tekma presudna za MVP pa mu zato ne treba dati nagradu
Mozete laprdat o laganim protivnicima koliko hocete, kad Brady nije ispred i nece uzeti MVP. Ne kazem da ce Manning (rekao sam Peterson zasluzio), al' dzaba se trudite.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kako ne bi ovdje stavljao cijeli clanak (jer je isti predug) izdvojio sam posljednjih 7 pobjednika SB-a i autor teksta ovim zeli reci da no. 1 ili 2 seed nista ne znaci u PO i pita se koji je razlog da te ekipe posljednjih godina redovno zakazu u PO, a SB uzimaju ekipe iz WC kruga.2005 pittsburgh steelers - no. 3 afc
2006 indianapolis colts - no. 3 afc
2007 new york giants - no. 5 nfc
2008 pittsburgh steelers - no. 2 afc
2009 new orleans saints - no. 1 nfc
2010 green bay packers - no. 6 nfc
2011 new york giants - no. 4 nfc
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne znam za vas, al' posto randy nece ovdje da kaze nista po tom pitanju, reci cu ja sto je meni rek'o, da mu jako krivo sto niste seed 2, i kaze kako je mnogo mnogo tesko dobiti Denver i Hjuston u gostima i da ste se zajebali porazom od SF-a. I ja se slazem s tim.
Dzaba zamazujete oci i zamarate se tim statistikama, ovo su gore cinjenice i tezak je put pred vama, sad bih i ja treb'o reci da su Coltsi kandidati za SB zbog omjera i blabla al' znam da cemo tesko proci prvu prepreku a kamoli Hjuston i Denver u gostima.
Dzaba zamazujete oci i zamarate se tim statistikama, ovo su gore cinjenice i tezak je put pred vama, sad bih i ja treb'o reci da su Coltsi kandidati za SB zbog omjera i blabla al' znam da cemo tesko proci prvu prepreku a kamoli Hjuston i Denver u gostima.
- randy_moss
- Kontakt:
Fuck you.Edin TM87 je napisao/la:Ne znam za vas, al' posto randy nece ovdje da kaze nista po tom pitanju, reci cu ja sto je meni rek'o, da mu jako krivo sto niste seed 2, i kaze kako je mnogo mnogo tesko dobiti Denver i Hjuston u gostima i da ste se zajebali porazom od SF-a. I ja se slazem s tim.
Hoce to kad se uzdas u Cinncinati i San Diegorandy_moss je napisao/la:Fuck you.Edin TM87 je napisao/la:Ne znam za vas, al' posto randy nece ovdje da kaze nista po tom pitanju, reci cu ja sto je meni rek'o, da mu jako krivo sto niste seed 2, i kaze kako je mnogo mnogo tesko dobiti Denver i Hjuston u gostima i da ste se zajebali porazom od SF-a. I ja se slazem s tim.
Dzaba zamazujete oci i zamarate se tim statistikama, ovo su gore cinjenice i tezak je put pred vama, sad bih i ja treb'o reci da su Coltsi kandidati za SB zbog omjera i blabla al' znam da cemo tesko proci prvu prepreku a kamoli Hjuston i Denver u gostima.![]()
![]()
Krivo mi je sto mi cener izleti iz dzepa.
Ja sam se uzd'o u Hjuston i San Francisko i pogodio.
Al' garant Brady nece igrat zadnju, cisto zbog mene da dobijem qrc
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da je teško, nikoga u PO nije laHko dobiti, to je činjenica
Bez obzira na protivnika, jer bi opet trebali igrati svakako i sa Texansima i sa Broncosima, neće PO proći bez njih
Šta bi sad trebali, ubit' se jer nisu dobili najbolju odbranu lige i odmah odustati od PO, da se bezze ne zamaraju
Šta su trebali Giantsi i Packersi uraditi prošlih godina, jedva ušli i na kraju završili kao pobjednici
Niko ovdje ne kaže da ćemo osvojiti ili nešto slično, ali kad znamo da se Gronk vraća, da su i ostali recieveri zdravi (da kucnem u drvo) ne bi sad trebalo očajavati zbog jednog poraza, koji se desio na jedan dosta čudan i nama nesvojstven način, a to je zbog 4 TO, iako smo u toj kategoriji (dobijenih TO) prvi u NFL-u
Ja ću uvijek biti uz njih, i neću se predati, iako znam kako je teško dobiti tekmu u PO, a kamoli 3 ili 4, ali ipak ću se nadati, jer ako to nisam u stanju onda nema potrebe da navijam za njih
Bez obzira na protivnika, jer bi opet trebali igrati svakako i sa Texansima i sa Broncosima, neće PO proći bez njih
Šta bi sad trebali, ubit' se jer nisu dobili najbolju odbranu lige i odmah odustati od PO, da se bezze ne zamaraju
Šta su trebali Giantsi i Packersi uraditi prošlih godina, jedva ušli i na kraju završili kao pobjednici
Niko ovdje ne kaže da ćemo osvojiti ili nešto slično, ali kad znamo da se Gronk vraća, da su i ostali recieveri zdravi (da kucnem u drvo) ne bi sad trebalo očajavati zbog jednog poraza, koji se desio na jedan dosta čudan i nama nesvojstven način, a to je zbog 4 TO, iako smo u toj kategoriji (dobijenih TO) prvi u NFL-u
Ja ću uvijek biti uz njih, i neću se predati, iako znam kako je teško dobiti tekmu u PO, a kamoli 3 ili 4, ali ipak ću se nadati, jer ako to nisam u stanju onda nema potrebe da navijam za njih
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nismo mi situaciju zahebali porazom protiv 49ersa, vec porazom protiv Cardinalsa i izmisljanjem tople vode u Seattle-u...
PO u NFL-u je specificna stvar i samo jedna mala nepaznja i sve ode u neku stvar. Mi smo prije dvije godine u obje utakmice razbili Jetse, ali taj dan isto kao da smo ustali na krivu nogu i mi smo ispali i one dvije pobjede u regularnoj sezoni smo mogli okaciti macku o rep.
PO u NFL-u je specificna stvar i samo jedna mala nepaznja i sve ode u neku stvar. Mi smo prije dvije godine u obje utakmice razbili Jetse, ali taj dan isto kao da smo ustali na krivu nogu i mi smo ispali i one dvije pobjede u regularnoj sezoni smo mogli okaciti macku o rep.
Ne treba se ubijat i gubit nadu, ni zbog ceg u zivotu, a kamoli zbog Patsa
Samo kazem da je velika razlika izmedju 2 i 3 u NFL, sta se fatate odma'
- randy_moss
- Kontakt:
Mucki provokator.Edin TM87 je napisao/la:Ne treba se ubijat i gubit nadu, ni zbog ceg u zivotu, a kamoli zbog Patsa![]()
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pustite ove provokatore, Patsi će biti najbolji kada bude najpotrebnije
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ti @SportFanatik, stvarno nemas blage veze kako stvari idu na ovom forumu. Sto bezveze onda komentarises?
Ovdje se ljudi poznaju dugo-dugo vremena. Nisu svi zeleni kao ti.
Malo podjebavanja/zajebavanja nije na odmet.
Ovdje se ljudi poznaju dugo-dugo vremena. Nisu svi zeleni kao ti.
Malo podjebavanja/zajebavanja nije na odmet.
Postovanje treba zaraditi.
Patsi nisu otisli u SB ukoliko nisu bili medju prva dva seeda 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Povijest je tu da se mijenjaalemsa je napisao/la:Patsi nisu otisli u SB ukoliko nisu bili medju prva dva seeda
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Hmmmm. Nisam bas siguran da je ova tvoja konstatacija istinita.alemsa je napisao/la:Patsi nisu otisli u SB ukoliko nisu bili medju prva dva seeda
Ako laze espn lazem i ja (pricam za brady eru)
Naravno kada je u pitanju Brady era da nismo vidjeli SB ako nismo bili no. 1 ili 2 seed, ali Patriotsi nisu Brady i isti su postojali prije njega i postojace i nakon njega.alemsa je napisao/la:Ako laze espn lazem i ja (pricam za brady eru)
Patriotsi iz sezone 1985/86 kao no.5 seed su izborili SB gdje su ih Bearsi razvalili.
Inace Tomica nije danas nikako trenirao i bojim se da BB iza zatvorenih vrata nesta opasno kuha. Takodjer je danas saopsteno da ce Chiefsi na kraju sezone otpustiti Crennel-a pa bi ga BB mogao vratiti da malo stabilizuje odbranu - @ randy i rio sta mislite o tome.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma daj ba druze lozimo se zezamo seSportfanatik je napisao/la:Pustite ove provokatore, Patsi će biti najbolji kada bude najpotrebnije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.