Nisam u toku,ali sad nesto otvorih...kao bjeze odavde jel je portal ovaj okrenut nama? i otisli kod Malte

Meni najvise sto zao sto necu moci citati dubokoumne postove kante godine..miky_hz je napisao/la:Ma jel moguce da su ovo kod Malte brata svi otisli na forum .![]()
Nisam u toku,ali sad nesto otvorih...kao bjeze odavde jel je portal ovaj okrenut nama? i otisli kod Malte![]()
.To su ti mozgovi
Vidjet ces na derbiju kad im ukinu podforum skroz tamo
amazon je napisao/la:A vi ste kao sigurni evropi jelde? Prvi na tabeli, prednost od 10 bodova, ma sta ti je. Ja mislio vi pet, a mi sesti...opasno onda..Sarajlijica1946 je napisao/la:Vrijedi li raspravljati o izmisljenim pricama?Kako god da odigramo vi cete reci da namjestamo!Prvo je bila zavrnuta pipa,pa ibrak oklempao kupuje stanove itd.Niste vrijedni paznje,voz!Brinite o svojoj evropi i jadima ove sezone!
Jel mi vjerujes da sam cekao da ovo skontaju? Sad si me prisjetio kako je momak pod imenom Chwilla nas optuzio za namjestanje jer nismo bili u ponudi na kladionicama za vikend a mi u ponedjeljak igrali...ultrasegamega je napisao/la:Cuj nastiman prelaz, a ni na jednoj kladinonici nije bila mogucnost uplate na ovo utakmicu. Joj mitomana, ne znaju sta ce od sebe.
Ali najjaci im je onaj pacenik Mejtas, kaze neka smo se rijesili pitarske gamadi ili tako nesto, a dosli na forum kod okorjelih pitara sa infamiky_hz je napisao/la:Ma jel moguce da su ovo kod Malte brata svi otisli na forum .![]()
Nisam u toku,ali sad nesto otvorih...kao bjeze odavde jel je portal ovaj okrenut nama? i otisli kod Malte![]()
.To su ti mozgovi
Vidjet ces na derbiju kad im ukinu podforum skroz tamo
Cuj to? Nisam znao da amidza Tan se kladi u Premieru i Bet live, ja mislio on po Aziji odigra listic. Halali do mene, nije bilo u Premieru.ultrasegamega je napisao/la:Cuj nastiman prelaz, a ni na jednoj kladinonici nije bila mogucnost uplate na ovo utakmicu. Joj mitomana, ne znaju sta ce od sebe.
amidza ima milijardeamazon je napisao/la:Cuj to? Nisam znao da amidza Tan se kladi u Premieru i Bet live, ja mislio on po Aziji odigra listic. Halali do mene, nije bilo u Premieru.ultrasegamega je napisao/la:Cuj nastiman prelaz, a ni na jednoj kladinonici nije bila mogucnost uplate na ovo utakmicu. Joj mitomana, ne znaju sta ce od sebe.
Ma uzima pare boli ga tuki. Cardiff svaka druga utakmica prelaz, Sarajevo sad za sad samo prijateljske..Pantelija je napisao/la:amidza ima milijardeamazon je napisao/la:Cuj to? Nisam znao da amidza Tan se kladi u Premieru i Bet live, ja mislio on po Aziji odigra listic. Halali do mene, nije bilo u Premieru.ultrasegamega je napisao/la:Cuj nastiman prelaz, a ni na jednoj kladinonici nije bila mogucnost uplate na ovo utakmicu. Joj mitomana, ne znaju sta ce od sebe.a igra kladaru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrao da ce benko dati gol, spremio mu papire ako ne zabije
mogao bi i ti sta raditi, 24h onlinePantelija je napisao/la:idi ba radi nesto od zivota... drkicu baci ....svejedno
Propalo, dolazi u Slobodu.DoeTz je napisao/la:Jel zavrseno s Harbom ?
I ja se pitam.MortemHz je napisao/la:Je l' morate u svemu naci prepirku
Mislim da se spekulise da bi Harba mogao kod Husrefa, zato je tako odgovorio, pisalo je negdje meni se cini. Mozda i nije zbog toga tako odgovorio ali je pisalo negdje da je on zelja Husrefa. Nije bio na danasnjem treningu kod nas pa se nista i ne zna, cuo sam da ce danas pregovarati sa ekipama pa onda izvagati opcije.DoeTz je napisao/la:I ja se pitam.MortemHz je napisao/la:Je l' morate u svemu naci prepirku
Zbog toga sam i pitao, zanimalo me jel zavrseno sve s vama ili postoji neka sansa da ce kod nas. HvalaMortemHz je napisao/la:Mislim da se spekulise da bi Harba mogao kod Husrefa, zato je tako odgovorio, pisalo je negdje meni se cini. Mozda i nije zbog toga tako odgovorio ali je pisalo negdje da je on zelja Husrefa. Nije bio na danasnjem treningu kod nas pa se nista i ne zna, cuo sam da ce danas pregovarati sa ekipama pa onda izvagati opcije.DoeTz je napisao/la:I ja se pitam.MortemHz je napisao/la:Je l' morate u svemu naci prepirku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.