Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Nogometas21
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Nogometas21 » 20 feb 2013, 19:36

" Bičakčić i Hadzić zavrsili papirologiju "
Pirić napominje da su Ermin Bičakčić i Anel Hadzić uz pomoć admenistracije Saveza ,završili "papirologiju" za nastup pod zastavom domovine BiH.
Njihovi dosjei su već u Vijeću ministra... Naša i zelja selektora Safeta Sušića je da može(mo) računati na njih ,kaže Pirić .

McBurek
Kontakt:

Post Postao/la McBurek » 21 feb 2013, 18:05

Nogometas21 je napisao/la:" Bičakčić i Hadzić zavrsili papirologiju "
Pirić napominje da su Ermin Bičakčić i Anel Hadzić uz pomoć admenistracije Saveza ,završili "papirologiju" za nastup pod zastavom domovine BiH.
Njihovi dosjei su već u Vijeću ministra... Naša i zelja selektora Safeta Sušića je da može(mo) računati na njih ,kaže Pirić .
Neznam ko je ovdje budala? Ermin Bicakcic je skroz bezvezni igrac koji nama uopce ne treba u reprezentaciji! Anel Hadzic takodje... Mi trebamo gurat nekog od mladih igraca kao npr. Nermina Zolotica iz Zeljeznicara koji je veliki domaci talent.

Dino Arslanagic je nama potreban igrac, ja sam gledao kako igra pa momak igra ko Nemanja Vidic a igra za Standard Liege koji je jedan od najboljih Belgijskih klubova! Sead Kolasinac je isto ok igrac ali ipak njemu fali jos toga da bi npr. mogao izbacit jednog Salihovica ili Lulica sa bekovske pozicije...!
Lijepa je nasa Hercegovina, ponosna srca su sva. I kraljica Mira dobre ljude prati i svetinje cuva od zla...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 19:38

McBurek je napisao/la:
Neznam ko je ovdje budala? Ermin Bicakcic je skroz bezvezni igrac koji nama uopce ne treba u reprezentaciji! Anel Hadzic takodje... Mi trebamo gurat nekog od mladih igraca kao npr. Nermina Zolotica iz Zeljeznicara koji je veliki domaci talent.

Dino Arslanagic je nama potreban igrac, ja sam gledao kako igra pa momak igra ko Nemanja Vidic a igra za Standard Liege koji je jedan od najboljih Belgijskih klubova! Sead Kolasinac je isto ok igrac ali ipak njemu fali jos toga da bi npr. mogao izbacit jednog Salihovica ili Lulica sa bekovske pozicije...!
Prvi post i odmah si nalupao hrpu gluposti.Dobra da zanm za buduce da ne citam nikako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

McBurek
Kontakt:

Post Postao/la McBurek » 21 feb 2013, 19:43

Sabinho je napisao/la:
McBurek je napisao/la:

Prvi post i odmah si nalupao hrpu gluposti.Dobra da zanm za buduce da ne citam nikako.
Pa dobro de mi ti objasni gdje to ja lupam i pricam gluposti? Hajd molim te reci mi? Jel to ja mozda nisam u pravu :!: :o Pa jeli ti ozbiljno mislis da su buducnost repke Anel Hadzic i Ermin Bicakcic?
U ovom trenutku ni Bicakcic a ni Hadzic nisu ni blizu A reprezentacije odnosno nebi trebali biti! :roll:
Lijepa je nasa Hercegovina, ponosna srca su sva. I kraljica Mira dobre ljude prati i svetinje cuva od zla...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 20:14

Sigurno da "mozda nisi u pravu" ;) Sto se tice Ermina,nezamjenjiv je clan prvoplasirane momcadi 2.BL,i vjerovatno ce u iducoj sezoni biti nezamjenjiv i kada tim bude igrao 1.BL.Ne samo to sto je standardan,vec i igra jako dobro,bez ikakve dileme,skolovan odbrambeni igrac.Sto se tice Anela,momak igra na poziciji zadnjeg veznog gdje smo objektivno jako slabi,tu su Zahirovic,Rahimic i donekle Zukanovic i Medunjanin (vise mu pase pozicija centralnog).Igra u solidnoj ligi,mlad je i pitanje je vremena kad ce preci u neki jaci klub. ;)

McBurek
Kontakt:

Post Postao/la McBurek » 21 feb 2013, 20:43

Sabinho je napisao/la:Sigurno da "mozda nisi u pravu" ;) Sto se tice Ermina,nezamjenjiv je clan prvoplasirane momcadi 2.BL,i vjerovatno ce u iducoj sezoni biti nezamjenjiv i kada tim bude igrao 1.BL.Ne samo to sto je standardan,vec i igra jako dobro,bez ikakve dileme,skolovan odbrambeni igrac.Sto se tice Anela,momak igra na poziciji zadnjeg veznog gdje smo objektivno jako slabi,tu su Zahirovic,Rahimic i donekle Zukanovic i Medunjanin (vise mu pase pozicija centralnog).Igra u solidnoj ligi,mlad je i pitanje je vremena kad ce preci u neki jaci klub. ;)
Pa dobro uredu ali kao sto si sam rekao igrac je momcadi 2. BL! On treba da se dokaze u 1. bundesligi.. Tek ce se tad vidjet sve njegove slabosti odnosno prednosti. On jos nije osjetio kako je igrati protiv vrhunski majstora i on se mora dokazat u 1. BL i biti standardanm, pravit neke rezultate sa svojim klubom itd.. Zato kazem da bi to bilo sprdanje i nepravda za druge igrace koji igraju u svojim klubovima u prvim ligama. a npr. nisu pozvani :) Kad Ermin bude igrao jedno pola sezone u bundesligi standardno onda mozemo sjesti pa procjeniti jeli on igrac za nasu reprzentaciju..
Sto se tice Hadzica on ce biti ok zamjena odnosno treci izbor na sredini terena i mislim da ce svakako pojacat klupu ali on nije za prve postave niti ce to ikada biti! ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 21:08

McBurek je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sigurno da "mozda nisi u pravu" ;) Sto se tice Ermina,nezamjenjiv je clan prvoplasirane momcadi 2.BL,i vjerovatno ce u iducoj sezoni biti nezamjenjiv i kada tim bude igrao 1.BL.Ne samo to sto je standardan,vec i igra jako dobro,bez ikakve dileme,skolovan odbrambeni igrac.Sto se tice Anela,momak igra na poziciji zadnjeg veznog gdje smo objektivno jako slabi,tu su Zahirovic,Rahimic i donekle Zukanovic i Medunjanin (vise mu pase pozicija centralnog).Igra u solidnoj ligi,mlad je i pitanje je vremena kad ce preci u neki jaci klub. ;)
Pa dobro uredu ali kao sto si sam rekao igrac je momcadi 2. BL! On treba da se dokaze u 1. bundesligi.. Tek ce se tad vidjet sve njegove slabosti odnosno prednosti. On jos nije osjetio kako je igrati protiv vrhunski majstora i on se mora dokazat u 1. BL i biti standardanm, pravit neke rezultate sa svojim klubom itd.. Zato kazem da bi to bilo sprdanje i nepravda za druge igrace koji igraju u svojim klubovima u prvim ligama. a npr. nisu pozvani :) Kad Ermin bude igrao jedno pola sezone u bundesligi standardno onda mozemo sjesti pa procjeniti jeli on igrac za nasu reprzentaciju..
Sto se tice Hadzica on ce biti ok zamjena odnosno treci izbor na sredini terena i mislim da ce svakako pojacat klupu ali on nije za prve postave niti ce to ikada biti! ;)

A eto Arslanagic igra protiv Messija i Ronalda svaki drugi vikend.Bicakcic je standardan,a Arslanagic je odigrao 5/26 utakmica u prvenstvu...Arslanagic je strasan potencijal,ali ne treba zbog njega minimizirati ucinak drugih igraca.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 feb 2013, 21:11

McBurek je nesto poput, naseg Krajiskog Nedimka samo sto je ovaj sa drugog kraja Bosne :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 21 feb 2013, 21:21

Burek ne rise tukne podaleko

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 21 feb 2013, 21:28

Sjajna stvar sa Bicakcicem i Hadzicem, samo sto to u buducnosti mora ici mnogo brze i bezbolnije za igraca sa zapada koji nisu navikli na bespotrebne procedure u drzavama gdje su odrasli.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 23:13

Ma dobro momak je ocito fasciniran Arslanagicevim igrama,i ima pravo biti ako je gledao neku njegovu dobru predstavu,ali je gupo da zbog toga Bicakcia pa i Hadzica naziva "nekvalitetnim igracima" 8-)

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 21 feb 2013, 23:21

Sabinho je napisao/la:Ma dobro momak je ocito fasciniran Arslanagicevim igrama,i ima pravo biti ako je gledao neku njegovu dobru predstavu,ali je gupo da zbog toga Bicakcia pa i Hadzica naziva "nekvalitetnim igracima" 8-)
Hadzic igra u prosjecnom austrijskom prvoligasu mislim da nema kvalitet za reprezentacije par puta sam ga gledao nije me oduševio.Što se tice Bicakcica u njemu je potencijal sljedece sezone ulazi u bundesligu sa svojim braunsvajgom jos vise ce ojacat dobit na kvaliteti odigrat ce jakih utakmica i izrast ce u spahinog nasljednika o kolasincu no comment

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2013, 23:26

Alen81 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ma dobro momak je ocito fasciniran Arslanagicevim igrama,i ima pravo biti ako je gledao neku njegovu dobru predstavu,ali je gupo da zbog toga Bicakcia pa i Hadzica naziva "nekvalitetnim igracima" 8-)
Hadzic igra u prosjecnom austrijskom prvoligasu mislim da nema kvalitet za reprezentacije par puta sam ga gledao nije me oduševio.Što se tice Bicakcica u njemu je potencijal sljedece sezone ulazi u bundesligu sa svojim braunsvajgom jos vise ce ojacat dobit na kvaliteti odigrat ce jakih utakmica i izrast ce u spahinog nasljednika o kolasincu no comment
Zanm buraz da Hadzic nije tolika klasa ali mislim da ima sanse i kvalitet da bude na spisku pa makar...Pouzdan zadnji vezni sa fantasticnim udarcem!

Nogometas21
Kontakt:

Post Postao/la Nogometas21 » 22 feb 2013, 20:46

McBurek je napisao/la:

Slabo se ti buraz razumijes u fudbal ,Bičakčić je extra igrač ,vjerovatno ga nisi gledao pa lupaš na prazno ;)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 25 feb 2013, 10:13

Stari video, slučajno sam naletio, pa da podijelim sa vama ovdje.. ja se svaki put nasmijem kad ovo pregledam :D :D
[youtube][/youtube]
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Nogometas21
Kontakt:

Post Postao/la Nogometas21 » 25 feb 2013, 18:26

Da li je Deni Avdić nastupao za Šwedsku u zvanicnoj utakmici ,zna li iko ?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 feb 2013, 19:58

Nogometas21 je napisao/la:Da li je Deni Avdić nastupao za Šwedsku u zvanicnoj utakmici ,zna li iko ?
nije

Nogometas21
Kontakt:

Post Postao/la Nogometas21 » 28 feb 2013, 19:46

Ljudi kakav je po vama Denni Avdić igrač i da li ga je ikad kontaktirao ko iz saveza ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2013, 22:55

Nogometas21 je napisao/la:Ljudi kakav je po vama Denni Avdić igrač i da li ga je ikad kontaktirao ko iz saveza ?
Gola kita. :mrgreen:
Clan Werdera ali seljaka se po posudbama kao svojevremeno Husejinovic. Tesko da ce od njega biti nesto korisno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 feb 2013, 23:10

Nogometas21 je napisao/la:Ljudi kakav je po vama Denni Avdić igrač i da li ga je ikad kontaktirao ko iz saveza ?
Po meni dosta solidan igrac.Igra dobro sad za Zwole i vjerovatno bi imao mjesta kao 3-i napadac u nasoj repki.Jos uvijek je relativno i mlad :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 7 gostiju.