FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Poslati sastav Čauševiću, "Raskid Bayerna i Kolumbijca, James nije ni na klupi!" 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jupp izveo haman drugi tim protiv vukova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo makar znamo postavu za utorak, svi oni koji danas ne igraju će igrati tada, uz današnje Javija i Robbena.
Jupp baš muški rotira, prije će neko iz forme ispasti nego što će biti umoran. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Komentator na ES 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Završava transfer u Arsenal ili Liverpool.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Vjerovatno je odmor dobio.
U Minhenu, dobio postedu pred Besiktas.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prehlada je u pitanju. Bit će spreman najvjerovatnije za utorak.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Super hvala vam na odgovorima, s tim da nisam vidio taj clanak na ss.ba
izgleda da su ga obrisali.
A ova utakmica je odvratna, bunkeraska, spora, bas kako odgovara Volfsburgu, a Sandro Wagner nije napadac za Bayerna, on je napadac za bunker ekipe, za kontre kad golman ispuca loptu da odlozi na stranu krilima, ali nije ni lose ako danas izgubimo, mozemo naslutiti postavu protiv Besiktasa.
A ova utakmica je odvratna, bunkeraska, spora, bas kako odgovara Volfsburgu, a Sandro Wagner nije napadac za Bayerna, on je napadac za bunker ekipe, za kontre kad golman ispuca loptu da odlozi na stranu krilima, ali nije ni lose ako danas izgubimo, mozemo naslutiti postavu protiv Besiktasa.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nema ni Comana kako to niko ne primjećuje 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa i on ce u Englesku, WBA kao san.Bundesliga je napisao/la:Nema ni Comana kako to niko ne primjećuje
Bezveze utakmica a kako i ne bi bila kad je titula rijesena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Fascinantan je ovaj na es, cojek isto u kafani da komentarise zna tri igraca vukova i kaze za sta robenu sluzi desna noga, hahahha.
Utakmica teska prgava sudija sjecka i pegla, treba vukovima dat loptu da igraju i pokusat nesta na prepade.
Mi da imamo 300 kornera po utakmici nebi dali go.
Utakmica teska prgava sudija sjecka i pegla, treba vukovima dat loptu da igraju i pokusat nesta na prepade.
Mi da imamo 300 kornera po utakmici nebi dali go.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kad vidim onog cirkusanta na beku, jos ofarbanog 
Bezidejno sa trojkom na sredini Tolisso,Rudy i Thiago imali smo praktično jedan šut u okvir gola za 45 min Wagner nije dobio nijednu upotrebljivu loptu.

Nisu.coelho41 je napisao/la: izgleda da su ga obrisali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rafko ima slike u telefonu kako se Uli i Kale maze u čokoladnoj fontani . Drugog objašnjenja nema
Thomas Müller - Fußballgott
Stvarno je fascinantan slucaj Rafinhe i kako je on uopste igrac Bayerna
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Rudy 
Rafinha je sasvim pristojan - za 30-40% utakmica u ligi.
Rafinha je sasvim pristojan - za 30-40% utakmica u ligi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Poveza nam Muller redove ko Schweinsteinger u najbolje vrijeme. S tim da je Tolliso presao na Thiagovu poziciju i bolje se snalazi od spomenutog.
De nek neko javi Bernatu da nije Neymar 
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 2 gosta.