FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ja ne volim Tolissa baš ali ga ne bih dao za pet Draxlera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ništa od Gnabrya momka na kraju ove sezone prodati dobro za njega a i Bayern.O prodaji Tolissa ni govora Klare spusti loptu.
Bailey mora biti primarana meta na ljeto ja bi npr odmah poslao Gnarbya i još keša u Leverkusen.
Bailey mora biti primarana meta na ljeto ja bi npr odmah poslao Gnarbya i još keša u Leverkusen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
Gledas mullera danas najbolji,gledas Jamesa najbolji....kako naci mjesto obojici....Muller nakon današnje utakmice i Schalkea zaslužuje istrcati kontra Turaka
Imam neki osjećaj da bi mogli daleko u LP, niko ništa ni ne očekuje od nas, Jupp je tu koji radi tekmu po tekmu što je prednost u slučaju LP, fina ekipica, samo šteta što Neuer nije tu, sa njim bi defanzivno bilo sigurniji i vjerovatno pofino jači.
- Barbarossa
- Kontakt:
pa i istrčat će kao desno krilo , svakako je Robbenu potrebna reanimacija poslije par ozbiljnih minuta fudbalaschickeria je napisao/la:Gledas mullera danas najbolji,gledas Jamesa najbolji....kako naci mjesto obojici....Muller nakon današnje utakmice i Schalkea zaslužuje istrcati kontra Turaka
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Barbarossa
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Imam neki osjećaj da bi mogli daleko u LP, niko ništa ni ne očekuje od nas, Jupp je tu koji radi tekmu po tekmu što je prednost u slučaju LP, fina ekipica, samo šteta što Neuer nije tu, sa njim bi defanzivno bilo sigurniji i vjerovatno pofino jači.

Koliko se kriju konkretne informacije o njegovom zdravstvenom bilansu , nevjerovatno . Nešto kao s Kawhijem u NBA
Mora da je nešto za.****, čim mu treba godina da se oporavi (a nisu ligamenti) i mora da ide na fakin Filipine, Tajvan da se oporavlja.
Samo da ostanu zdravi svi i da se vrati Neuer. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledao samo Bešiktaš nekoliko puta i fina su ekipa samo puna indijanaca, mogu lahko kreirati iz individualne kvalitete ali kad ih pritisneš pucaju ko kokice. Pravo su slabi po gubitku lopte, lahko im doći do gola. Ekipa su ranga 4-5 mjesta bundeslige. Dva razlike sa primljenim golom ili gol bez gola je dovoljno za gostovanja.
tri razlike bez primljenog gola minimum da se mirno zaspi, ludo je gostovanje u Istanbulu
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nama iz udobnih kauca je najlakse donosit rijesenja, sad sta je nasima u upravi na pameti haj ti znaj samo mozemo naglabat.Saurman je napisao/la:Ma ništa od Gnabrya momka na kraju ove sezone prodati dobro za njega a i Bayern.O prodaji Tolissa ni govora Klare spusti loptu.![]()
Sa prvim djelom tvog posta se ne slazem, gnabrijeva sudbina ce zavisit od riberija, ako ribac ostane gnabri nece doc sigurno, coman ce biti prva opcija lijevo e sad rezerva ce biti ili ribac ili gnabri, po meni ovaj drugi je sasvim solidan za rezerve komanu, koliko god bilo surovo ili glupo u ovom trenutku je gnabri bolja opcija od riberija, opet sad sve je do uprave u slucaju riberija.
Drugio dio tvog posta je na mjestu i ovaj mali bejli je neko ko je pravi bum u bundesligi i on bi se trebo kupit, u svakom slucaju primjera radi treba obezbjedit cetri krila za sezonu pa nek se bore i svi ce imati vremena i prostora da se pokazu bilo koman lijevo desno ili bejli desno ili lijevo.
U ovom trenutku treba ganjat realnije mete od Bejlija kao što su recimo Messi ili Neymar.
Protiv Turaka nam sudi Rumun Ovidiu Hațegan djelio već jednom pravdu kad smo nagazili Lillea 2012 6:1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobarsljivo je napisao/la:U ovom trenutku treba ganjat realnije mete od Bejlija kao što su recimo Messi ili Neymar.
Nema Jamesa na treningu
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Barbarossa
- Kontakt:
Što bi ganjali Bailya kad ima prospekt Brandt

- Barbarossa
- Kontakt:
After a break of five months, there is still no fixed comeback date for Neuer. The World Cup is not in danger if the rehabilitation continues to be good! [BILD
Imam osjećaj da će se i u septembru ovako pisati: there is still no fixed comeback date for Neuer. The World Cup 2022 is not in dangerBarbarossa je napisao/la:After a break of five months, there is still no fixed comeback date for Neuer. The World Cup is not in danger if the rehabilitation continues to be good! [BILD
- Barbarossa
- Kontakt:
Bolje da se ne vrati. Bolno će biti gledati kada neko između njega i Ter Stegena mora biti klupiran.sljivo je napisao/la:Imam osjećaj da će se i u septembru ovako pisati: there is still no fixed comeback date for Neuer. The World Cup 2022 is not in dangerBarbarossa je napisao/la:After a break of five months, there is still no fixed comeback date for Neuer. The World Cup is not in danger if the rehabilitation continues to be good! [BILD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.