ceze je napisao/la:Koliki je koeficjentBilly je napisao/la:Čini mi se 15 parova![]()
![]()
![]()
Beze odigrah i sitno stavih. Interesantno je to što sam padao od 3 para na dva, a danas mi se baš posrećilo.
Koeficijent je, da ne računaš nešto preko 7
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ceze je napisao/la:Koliki je koeficjentBilly je napisao/la:Čini mi se 15 parova![]()
![]()
![]()

HaHu1x2 je napisao/la:evo kad vec postavljate svi

Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
pa daj parove nbamarioo8888 je napisao/la:Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
Nisam ti ja neki veliki stručnjak davno sam ovo ja aktivno pratio,evo sad opet počeo aktivnije pratit ima 10-ak dana,neka da vidim fino šta ima da malo razradim odigrao sam još danas double Pekovića 14.5 i Randolpha Overe.HaHu1x2 je napisao/la:pa daj parove nbamarioo8888 je napisao/la:Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
Znaš kako kaže Hugolina,izaberi jedan par(broj) sigurno ćeš pogriješitiHaHu1x2 je napisao/la:prepisao sam od tebe pekovica i jos od nekog momka, rekao je da bi trebao proci i stavio walla , to je postavio LenBias i trazi mi 3. par zbog pekovica, ne znam sta da stavim
nadam se da me neko ispratiobruzma91 je napisao/la:jos jedan listic koji nikako nemogu propustit uplatit mainz-borusia d. hendikep 1:0 2 2.60 elche-atletico hendikep 1:0 2 2.50 newcastle-west bromwich 1.poluvrijeme 1 2.70 ukupna kvota 17.5500 ulog 10 ev.dobitak 167.08
yebayga,ako je nekom poslužilo ko prijedlog odlično,i ako je taj neko izbjego portugalske fekalijeFecox je napisao/la:Espanyol-R.Sociedad oba daju gol 1,65
Moglo bi se probati,koef. i više nego dobar !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.