Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HaHu1x2 je napisao/la:evo kad vec postavljate svi
Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
pa daj parove nbamarioo8888 je napisao/la:Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
Nisam ti ja neki veliki stručnjak davno sam ovo ja aktivno pratio,evo sad opet počeo aktivnije pratit ima 10-ak dana,neka da vidim fino šta ima da malo razradim odigrao sam još danas double Pekovića 14.5 i Randolpha Overe.HaHu1x2 je napisao/la:pa daj parove nbamarioo8888 je napisao/la:Mislim da se nemaš potrebe zamarat sa ovim,znaš da si dobio i da su tebi legle pare na račun pa neka pričaju šta god hoće.Ja osobno ne pamtim već zadugo ovako savršen dan što se tiče kladionice prošo 1 listić,3 double-a,par singlova i još na jednom listiću se čeka Espanyol 1x večeras agresivno na NBAHaHu1x2 je napisao/la:ma odigrao u kladionici i onda provjerio, pise iznad "provjera listica uzivo". Nemam ja nista ako postavim, a nisam prosao, **** to, al eto nmvz .
Znaš kako kaže Hugolina,izaberi jedan par(broj) sigurno ćeš pogriješitiHaHu1x2 je napisao/la:prepisao sam od tebe pekovica i jos od nekog momka, rekao je da bi trebao proci i stavio walla , to je postavio LenBias i trazi mi 3. par zbog pekovica, ne znam sta da stavim
nadam se da me neko ispratiobruzma91 je napisao/la:jos jedan listic koji nikako nemogu propustit uplatit mainz-borusia d. hendikep 1:0 2 2.60 elche-atletico hendikep 1:0 2 2.50 newcastle-west bromwich 1.poluvrijeme 1 2.70 ukupna kvota 17.5500 ulog 10 ev.dobitak 167.08
yebayga,ako je nekom poslužilo ko prijedlog odlično,i ako je taj neko izbjego portugalske fekalijeFecox je napisao/la:Espanyol-R.Sociedad oba daju gol 1,65
Moglo bi se probati,koef. i više nego dobar !
drago mi je sto si i ti nesto dobio, posto mi laptop neradi na netu sam preko mobitela pa neznam kako da prnt sc listic dobini, ja sam na taj listic ubacio jos i arsenal 1 pol 2.20 i uplatio nazalost samo 7.31 kunu i ubo 268.73 , a na glavnom tiketu odigro jos vrazija austriju x2 i nju padnem :S nadam se da je neko bar nesto uzeo iz ta dva moja tiketa sto sam postavioBelieve je napisao/la:Believe je napisao/la:Evo prvog:
Leverkusen-Nurnberg s.t. 1 1.60(moraju se iskupit navijačima za debakl protiv Uniteda,a kud ćeš boljeg protivnika)
Cardiff under 1.5 (Arsenal napokon zna da se brani i iako je Cardiff i City i United utrpao vise od 1 gola,siguran sam da danas to nece uraditi)
Monaco-Rennes 0-3 gola 1.30 (dovoljno je pogledati međusobne duele)
Norwich ne daje gol u oba poluvremena 1.35 (Crystal Palace se probudio,dobio prošlu tekmu,a Norwich nije toliko jak da poentira u oba poluvremena,protiv Pullisa,čija ekipa prima malo golova)
Mainz under 1.5 1.35 (šta reći osim da Mainz protiv Dortmunda u sedam prethodnih tekmi kod kuće nije dao više od jednog gola,a kad tu pridodamo imperativ pobjede Dortmunda,sve postaje jasno)
Leotar ne daje gol 1.65 (kolege objasnile)
7.82 kladionica wwin
Valjda je neko prepisao šta
Kapa do poda.Tebe sam se sjetio kad ga Dortmund zabi pri samom kraju.bruzma91 je napisao/la:jos jedan listic koji nikako nemogu propustit uplatit mainz-borusia d. hendikep 1:0 2 2.60 elche-atletico hendikep 1:0 2 2.50 newcastle-west bromwich 1.poluvrijeme 1 2.70 ukupna kvota 17.5500 ulog 10 ev.dobitak 167.08
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.