mora neko bit najbolji igrač u ekipi pa ti sad vidibacelonafan je napisao/la:Ja neznam ove sto predvidjaju Wall-a preko jel tog lika neko gledo uzivo? Limitiran i smijesan igrac

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mora neko bit najbolji igrač u ekipi pa ti sad vidibacelonafan je napisao/la:Ja neznam ove sto predvidjaju Wall-a preko jel tog lika neko gledo uzivo? Limitiran i smijesan igrac
nije bas da je limitiran ali ni meni nije jasno zasto masovno trpanje na over na igraca koji u prosjeku daje 18p. moguce i da bude over ali daleko je to od nekog zicera.bacelonafan je napisao/la:Ja neznam ove sto predvidjaju Wall-a preko jel tog lika neko gledo uzivo? Limitiran i smijesan igrac
Vjerovatno zbog tog sto Bradley Beal (20.6 PPG) je jos uvijek povrijedjen, Nene 15.3 PPG (20.4 PPG kod kuce) dok Wall ima 21.3 PPG kod kuce te ce imati vise suteva u ovom mecu sto bi moglo znaciti i vecu minutazu te konacni over.ElLoco7 je napisao/la:nije bas da je limitiran ali ni meni nije jasno zasto masovno trpanje na over na igraca koji u prosjeku daje 18p. moguce i da bude over ali daleko je to od nekog zicera.bacelonafan je napisao/la:Ja neznam ove sto predvidjaju Wall-a preko jel tog lika neko gledo uzivo? Limitiran i smijesan igrac
sretno sa mayom ali otice u overBelieve je napisao/la:Boozer 17+ 1.85(prvu im je 17 utrpao,ne vidim razlog zašto ne bi i večeras,jer prvu je bio Rose koji je uzeo 21 šut,večeras ga nema)
Love 25 + 1.85(prvu im utrpao 32,a sigurno će se željeti iskupiti za ne baš briljantnu partiju sinoć)
San Antonio 1 1.40
Memphis 1 1.25
Phoenix 1 1.30
Mayo under 14.5 1.85 (ne vjerujem da će večeras briljirati,prvu protiv Bostona je imao šut 2/9 i 8 poena,mislim da ni večeras neće prebaciti ni 10,a kamoli 15)
14.40
Još ovamo na jednom tiketu čekam Wall over i Peković over
Sretno svima
Ja mislim da neće.Torres_9 je napisao/la:sretno sa mayom ali otice u overBelieve je napisao/la:Boozer 17+ 1.85(prvu im je 17 utrpao,ne vidim razlog zašto ne bi i večeras,jer prvu je bio Rose koji je uzeo 21 šut,večeras ga nema)
Love 25 + 1.85(prvu im utrpao 32,a sigurno će se željeti iskupiti za ne baš briljantnu partiju sinoć)
San Antonio 1 1.40
Memphis 1 1.25
Phoenix 1 1.30
Mayo under 14.5 1.85 (ne vjerujem da će večeras briljirati,prvu protiv Bostona je imao šut 2/9 i 8 poena,mislim da ni večeras neće prebaciti ni 10,a kamoli 15)
14.40
Još ovamo na jednom tiketu čekam Wall over i Peković over
Sretno svima
Tu je najsigurnija kečina.Goodison je napisao/la:Dragić sinoć protiv istog protivnika išao preko, zašto sad manje ?
Mala mi je granica na Phoenix- Utah s obzirom da je sinoć palo 213 koševa na tom meču. Granica sad 195,5.
Chicago najtanji na SG sa te pozicije najvise poena primaju, prije dvadesetak dana im dao 13, prosle godine im je trpao redovno preko 20...Momak je na prosjeku od 14 poena po mecu, a granica je na 12,5..Igraju kuci i ne bi trebalo biti blowouta..
Zato sto je to Dragic, covjek koji ne forsira kojem je vaznije iskreirati za druge nego za sebe, Bledsoe se sve vise i vise vraca u formu i to odmah znaci manje suteva za Dragica, tako da ne vjerujem da ce nesto pretjerano veceras forsirati..Sto se tice granice za Koseve, ne vjerujem da ce biti kao sinoc 213 ali preko 195 bi valjda trebalo..Goodison je napisao/la:Dragić sinoć protiv istog protivnika išao preko, zašto sad manje ?
Mala mi je granica na Phoenix- Utah s obzirom da je sinoć palo 213 koševa na tom meču. Granica sad 195,5.
Samo jedna molba druze , jer pratim forum i znam da si dobar sto se tice nbaElLoco7 je napisao/la:Listic 1:
Waiters 12,5 over
Pekovic 14,5 over
Memphis kp1
Listic 2:
Dragic 17,5 under
Love 24,5 over
Irving 21,5 under
Phoenix kp1
Listic 3:
Phoenix-Utah (97,5) over prvo pol.
Bledsoe 18,5 over
Hayward 15,5 over
Kanter 11,5 over
Bradley 12,5 over
Listic 4(rekreativni da se prati):
Boozer 16,5 over
Wall 20,5 under
Teague 16,5 over
Horford 17,5 under
Harden 21,5 over
Howard 17,5 over
Martin 21,5 over
Chikago kp2
Sretno svima!
Ma jbg svima nama dodje krizaElLoco7 je napisao/la:Ma nisam ni mislio postavljat jer sam u krizi pogadjanja ali eto.vjerovatno je i bolje sto nisi ispratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.