Pa ukoliko ce mo se bazirat na odbranu to mi izgleda o.k.Ipak mislim da ce se veceras igrati malo ofanzivnije a Stanic je nesto ofanzivniji i cisto sumnjam da ce Nyemu staviti na krilo mada je moje licno misljenje da ta pozicija njemu bolje odgovara nego pozicija klasicnog stopera...mozda i grijesimDARE_DEVIL_SA je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Trenira ali smanjenim intezitetom mislim da nece biti u konkurenciji za veceras..ChWilla je napisao/la:nego šta je sa kvesićem, je li on spreman ili?
Ako nece igrati Kvesic treba onda u zadnjoj liniji ovako Markovic Bogicevi Vasilic Nyema samo nemoj Stanica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- nookey
- Kontakt:
Moje mišljenje je staviti Zebu i obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa onda ga izvesti, jer ne smijemo rizikovati da ostane dugo nula ili ne daj Bože da nam ga oni zabiju jer znamo i sami kakva je nervoza ako sve ne ide kako treba iz minute u minutu.
Treba apelovati na sve navijače pogotovo SJEVER, da budu malo strpljiviji, da ne psuju odmah, treba nam par kola da se povrati sigurnost pogotovo odbrane, jer realno nismo bili loši ni u jednoj tekmi, imali smo pritisak na protivnika čak i veći u gostima i solidnu igru, ali nismo imali sreće.
Dajte ba da podržimo igrače, ne možemo očekivati da oni proigraju preko noći, treba im podrška, a rezultati će doći!
Treba apelovati na sve navijače pogotovo SJEVER, da budu malo strpljiviji, da ne psuju odmah, treba nam par kola da se povrati sigurnost pogotovo odbrane, jer realno nismo bili loši ni u jednoj tekmi, imali smo pritisak na protivnika čak i veći u gostima i solidnu igru, ali nismo imali sreće.
Dajte ba da podržimo igrače, ne možemo očekivati da oni proigraju preko noći, treba im podrška, a rezultati će doći!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Podrska veceras nebi smjela doci u pitanje ali kakav smo mi mentalitet i sorta ljudi ne nadam vecoj posjeti nego u utakmici protiv rudara cak vjerovato i manja,radni je dan,ramazan,rezultat u prosloj utakmici itd,itd jeste da je nesto atraktivniji protivnik ali opet moja su ocekivanja od 3.000-4.000 max ljudi
-
- Kontakt:
nookey je napisao/la:Moje mišljenje je staviti Zebu i obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa onda ga izvesti, jer ne smijemo rizikovati da ostane dugo nula ili ne daj Bože da nam ga oni zabiju jer znamo i sami kakva je nervoza ako sve ne ide kako treba iz minute u minutu.
Eh jbg sada cuj sa Zebom obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa nije Messi sto nije to uradio u Travniku ili Sirokom. Zeba kada igra u gostima to je igrac manje uopste se ne vidi zavuce se negdje dok na Grbavici je glavni galami fol nesto sa sudijama raspravlja itd lako je na Grbavici igrati kada te sudije malo pripaze . Bas bi volio da ne igra veceras i da ostali momci dokazu da Zeba nije Zeljo!!!
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:nookey je napisao/la:Moje mišljenje je staviti Zebu i obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa onda ga izvesti, jer ne smijemo rizikovati da ostane dugo nula ili ne daj Bože da nam ga oni zabiju jer znamo i sami kakva je nervoza ako sve ne ide kako treba iz minute u minutu.
Eh jbg sada cuj sa Zebom obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa nije Messi sto nije to uradio u Travniku ili Sirokom. Zeba kada igra u gostima to je igrac manje uopste se ne vidi zavuce se negdje dok na Grbavici je glavni galami fol nesto sa sudijama raspravlja itd lako je na Grbavici igrati kada te sudije malo pripaze . Bas bi volio da ne igra veceras i da ostali momci dokazu da Zeba nije Zeljo!!!
Magazin F.K.Željezničar !U 1.kolu Premijer lige BiH, Željezničar je pretrpio poraz od Širokog Brijega ali je Zeba bio prvo ime susreta. Kod jedinog gola kojeg su "plavi" postigli na "Pecari" sjajno je prošao po desnoj strani, izbacio kompletnu domaću odbranu i oštro centrirao u peterac gdje se jedan domaći fudbaler nije najbolje snašao. Bilo je to dovoljno za poravnanje rezultata.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Blagoje Bratić
Ako bude i 1000 navijača biće ekstra,ja vidim po mom starom kaže ko ih šiša gube tamo od nekakvog Travnika nebi im otišao ih gledat nema para,pa tako i većina sigurno razmišlja.
Odem juce poslije posla da kupim magazin i fino lijepo poljubim vrata, mozda bude veceras, a to sto se tice tih koji dolaze samo kad pobjedjujemo, e takvi nam netrebaju

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- mostarac1420
- Kontakt:
- Blagoje Bratić
ma on je stariji čiko,dolazio je on i prije i vazda ali u zadnje vrijeme mu se neda gledat patnju i nervira se bezveze,nije bitno da li ti trebaju takvi,ali tako je treba prtihvatit činjenicu..
zeba je prošle sezone slabo odigrao gotovo sva gostovanja, ali i u travniku i u širokom su sve akcije išle od njega i jedini je stvarao višak na sredini.
Jel to imas kakvu dojavu ili samo onako neosnovano prijetis..??mostarac1420 je napisao/la:danas vam se sprema poraz.....
ja mislim da je nas najbolji igrac beslija jer je odigro dobru utakmicu protiv slobode u prvom mandatu.babilonTM je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:nookey je napisao/la:Moje mišljenje je staviti Zebu i obezbijediti rezultat u prvom poluvremenu pa onda ga izvesti, jer ne smijemo rizikovati da ostane dugo nula ili ne daj Bože da nam ga oni zabiju jer znamo i sami kakva je nervoza ako sve ne ide kako treba iz minute u minutu.
Magazin F.K.Željezničar !U 1.kolu Premijer lige BiH, Željezničar je pretrpio poraz od Širokog Brijega ali je Zeba bio prvo ime susreta. Kod jedinog gola kojeg su "plavi" postigli na "Pecari" sjajno je prošao po desnoj strani, izbacio kompletnu domaću odbranu i oštro centrirao u peterac gdje se jedan domaći fudbaler nije najbolje snašao. Bilo je to dovoljno za poravnanje rezultata.

pa gdje je bio najbolji igrač u travniku, tel avivu...

željo može i mora bez njega da pobjeđuje shvatite to. zeba je dobar kad su svi dobri i ide mu kada svima ide ali kad nikome ne ide on treba prelomiti utakmicu ali tad ne ide ni njemu. tad treba dokazati da je najbolji tj da je bolji od ostalih i da zasluzuje ovaj status. beslija je jedini u ekipi koji to moze uraditi i koji to radi.

hocete da gledate zelju kao u zadnjoj sampionskoj sezoni????

e pa necete sve dok zeba igra ili dok ne promjeni svoj nacin igre. on je odlican tehnicar ali je sebican uspori napade. prije dvije sezone zeljo je igrao brz nogomet i bili smo prvaci, domimnantni, ono sto vi kazete prosetali se ligom.

sad cete reci pljujes zebu ti nisi zeljin navijac. ja ga ne pljujem samo iznosim cinjenice a vi necete da progledate i imam pravo iznjesti svoje misljenje uostalom. neka nama zebe sve je ok ali kao sto sam rekao u domacem prvenstvu je procitan i on i zeljo i zaboravite na dominaciju dok je on u ekipi odnosno dok ekipa ovako igra.

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
" onclick="window.open(this.href);return false;legenda79 je napisao/la:Jel to imas kakvu dojavu ili samo onako neosnovano prijetis..??mostarac1420 je napisao/la:danas vam se sprema poraz.....
da se prisjetimo golova i suđenja

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...
-
- Kontakt:
Hajde idi spavaj ,sanjaj koji ce rezultat bitiBianconeri1988 je napisao/la:Manite se prognoziranja, tako je bilo i protiv Travnika 0:2 ovo-ono i na kraju zijanimo.

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
IGNORE inace tekmu gledamo iza ZAKLJUČANIH vrata sa bananom u rukama 

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Drustvo manite se politickih ideala i ubjedjenja,to nije tema danasnje emisije...!!
- Blagoje Bratić
Upravo to i on došao da piše na temi časnog kluba,koji je častan i pošten i koji je srce ove lige i Bosne i Hercegovine,pa ako nas vi pobjedite sa onom lentom onda bolje da se ubiju,vi budite sretni ako neprimite 5 komada noćas kako igrate na svom terenu,i kakvu postavku imate. 

- Capt_Billy
- Kontakt:
Danas ocekujem opet dva razlicita poluvremena, posebno jer ce oni igrati bunker. A mislim da ce tekmu presuditi opet tko dan prvi gol. Nista specialno ne zelim ocekiva, ali ako Zeba ne bude igrao, kakav kod da je, to ce biti za nas veliki hendikep. Sto se tice posjete na stadionu, mislim da ce redovnih 3.000!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!