" onclick="window.open(this.href);return false;legenda79 je napisao/la:Jel to imas kakvu dojavu ili samo onako neosnovano prijetis..??mostarac1420 je napisao/la:danas vam se sprema poraz.....
da se prisjetimo golova i suđenja
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
" onclick="window.open(this.href);return false;legenda79 je napisao/la:Jel to imas kakvu dojavu ili samo onako neosnovano prijetis..??mostarac1420 je napisao/la:danas vam se sprema poraz.....
Hajde idi spavaj ,sanjaj koji ce rezultat bitiBianconeri1988 je napisao/la:Manite se prognoziranja, tako je bilo i protiv Travnika 0:2 ovo-ono i na kraju zijanimo.
znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...
legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera![]()
Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijemeUrban je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera![]()
hahahaahahah cuj nece psovat ahah , znaci prva tekme super
Ja sam poslije utakmice sa Serifom napiso da Zeba ima brzi protok lopte bio ko Iniesta, a ovako je Perica bolji od njegadiego_TM je napisao/la:znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...![]()
napravio je vise i bogicevic a Bgm i nyema
legenda79 je napisao/la:Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijemeUrban je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
hahahaahahah cuj nece psovat ahah , znaci prva tekme super
I pra dedo mu je bio Željovac,dedo je jos uvijek a i tata koliko primjecujes...nista se ne brini,otac sam znam sta je najbolje za moje dijete i nikad mu nebi dopustio da skrene sa pravog putaseven je napisao/la:legenda79 je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijeme
pazi da mali ne ode u pitare![]()
![]()
, nakon večerašnje tekme, trebo si odabrati nekog lakšeg protivnika za debi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.