i navečer i tokom dana.spahaalen je napisao/la:Jesi li bio navečer ili tokom dana ? Hvala !
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hvala ljudi
Nisam iz Tuzle, pa zato pitam, a put me nanosi neki od sljedećih dana tamo 

Ja sam ti preporučio "urbanije".spahaalen je napisao/la:Hvala ljudiNisam iz Tuzle, pa zato pitam, a put me nanosi neki od sljedećih dana tamo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Divim se pokusajima ljudi da zavrse na temi najsmjesniji postovi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- EdenHazard
- Kontakt:
da bih tamo zavrsio sad moras nesto pametno napisati, smjesnog posta za lijeka tamo nemaOtelo je napisao/la:Divim se pokusajima ljudi da zavrse na temi najsmjesniji postovi![]()
![]()
![]()

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Oj ti majke sto se danas iznenada "spuca"......

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
postalo je tako,hbg svi koji su imali smisla za humor su banovani trajno a ovi sto nemaju pokusavaju to biti i ode tema u helacEdenHazard je napisao/la:da bih tamo zavrsio sad moras nesto pametno napisati, smjesnog posta za lijeka tamo nemaOtelo je napisao/la:Divim se pokusajima ljudi da zavrse na temi najsmjesniji postovi![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta je razlog pa gase takve stranice, nisam upratio, o čemu je riječ ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:bome padaju i ostale stranice, ima filmozderi.com koja radi, a uz to mogu se i filmovi pogledati u HD rezipitanje je samo kada ce i ova biti ugasena
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Autorska pravazizu1991 je napisao/la:Šta je razlog pa gase takve stranice, nisam upratio, o čemu je riječ ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:bome padaju i ostale stranice, ima filmozderi.com koja radi, a uz to mogu se i filmovi pogledati u HD rezipitanje je samo kada ce i ova biti ugasena
Nullius in verba
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Telemach , torrent , titlovi.com ... Cekas 7-8 minuta da se skine film i imas isti racku.Jos ne bude onaj crni okvir metar odozgo metar odozdo.
- EdenHazard
- Kontakt:
sad bas citam da vidim ima li ta da se nasmijem,Otelo je napisao/la:postalo je tako,hbg svi koji su imali smisla za humor su banovani trajno a ovi sto nemaju pokusavaju to biti i ode tema u helacEdenHazard je napisao/la:da bih tamo zavrsio sad moras nesto pametno napisati, smjesnog posta za lijeka tamo nemaOtelo je napisao/la:Divim se pokusajima ljudi da zavrse na temi najsmjesniji postovi![]()
![]()
![]()
citajuci one zadnje 2-3 stranice stjecem dojam da citam Dnevni havaz

Imal kakvog admina da to rijesi tamo

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
'ladno Curacao ima svoju reprezentaciju u fudbalu i to do 20 godina. 
Edit:Tek sada skapirah da su oni naslednici Holandskih Antila.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prelijepa drzavicaDevil je napisao/la:'ladno Curacao ima svoju reprezentaciju u fudbalu i to do 20 godina.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ultra pogodni za namjestanje.Devil je napisao/la:'ladno Curacao ima svoju reprezentaciju u fudbalu i to do 20 godina.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
meni dira sveZeman je napisao/la:Je li ovo neko dohako facebooku?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
meni ne da naviti na fb, wwin i još neke stranice.. forum, yt i većinu drugih otvara normalno bez ikih problemaAgresivnoDjubre je napisao/la:meni dira sveZeman je napisao/la:Je li ovo neko dohako facebooku?

NAPRIJED NARODE!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Do tebe je,al da vidis dobre live ponude na wwinu.Steta ako to propustis. 

a subhaneke... mogu ući na fb i wwin samo u safety mode-u.. znači ispred adrese ukucam https: i onda fercera.. neka mi neki priučeni haker objasni taj belaj!AgresivnoDjubre je napisao/la:Do tebe je,al da vidis dobre live ponude na wwinu.Steta ako to propustis.
NAPRIJED NARODE!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Problem je u tome sto moras ukucati https: pa naziv stranice.Kako ces rijesiti taj problem ? Jednostavno copy-paste i to je to
Da ne moras uvijek kucati https: samo copy i to je to 
Radi 100% !

Radi 100% !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.