Jbg to ti pokazuje ono sto je toliko ocigledno iako ovdje mnogi odbijaju da vide..da smo bas daleko u svakom smislu iza sve trojiceavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:32Trenerčina.. u 9 utakmica protiv trojke ispred nas, 1.pobjeda, 3.remija i 5.poraza
6/27 bodova.
U kupu protiv jedinog ozbiljnijeg protivnika ispadne..
Ma yebem li ti pleme nije ti ovo Posušje!!!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
Denise kakav je osjećaj kad sam sebi popušiš qurac, a poslije se popišaš u usta?
**** li umrle, sav ženski rod koji imaš u porodici.
DaBogda ti djeca ličila na Boljevića i Krpića
**** li umrle, sav ženski rod koji imaš u porodici.
DaBogda ti djeca ličila na Boljevića i Krpića
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Samo mi je jos cudnije da Denis navija za Siroki u finalu.. sramotna izjava. Fuj!!
Draze mu da igra Siroki Evropu, nego Zeljo
Draze mu da igra Siroki Evropu, nego Zeljo

-
- Kontakt:
Pisao sam i prije utakmice, stoperi su nam spori shodno tome oni ne mogu da trce za pitarima i ganjaju njihove igrace - sto su nasi radili, jer smo na taj nacin, ja bih rekao amaterski, postavljeni, selekcija igraca isto katastrofalna. Znaci nije pametovanje nakon tekme pisao sam to prije tekme.
Prvi gol smo primili jer bez obzira na greske kod ciscenja lopte iz nasih 16 metara niko ne zatvara onog crnca i to dva puta, to je veca gresaka da lik dobija loptu na 16 i nigdje nikoga onda se lopta lose izbije, opet dodje do istog igraca i opet nema nikoga da to pokrije, to je zapravo veci kiks koji se ne vidi.
Radovac je spor igrac za moderni fudbal i brzi ritam, Markovic takodjer, Krpic ne ucestvuje u napadu uopste, Boljevic kao sto sam pisao moze dati ruke, al kao napadac.
O saltanju pozicija ne bih, djesi trenerski magu. Denisu se zahvaliti na kraju sezone, lik jednostavno nema muda i to se vidi. Ne zna da iskoristi Jabera i Madzida na najbolji nacin, to je sda jasno. Da smo se bolje postavili mogli smo pitarima djecu praviti iz kontri, al iz kontri u kojima nema Krpica.
E moj Denise........
Prvi gol smo primili jer bez obzira na greske kod ciscenja lopte iz nasih 16 metara niko ne zatvara onog crnca i to dva puta, to je veca gresaka da lik dobija loptu na 16 i nigdje nikoga onda se lopta lose izbije, opet dodje do istog igraca i opet nema nikoga da to pokrije, to je zapravo veci kiks koji se ne vidi.
Radovac je spor igrac za moderni fudbal i brzi ritam, Markovic takodjer, Krpic ne ucestvuje u napadu uopste, Boljevic kao sto sam pisao moze dati ruke, al kao napadac.
O saltanju pozicija ne bih, djesi trenerski magu. Denisu se zahvaliti na kraju sezone, lik jednostavno nema muda i to se vidi. Ne zna da iskoristi Jabera i Madzida na najbolji nacin, to je sda jasno. Da smo se bolje postavili mogli smo pitarima djecu praviti iz kontri, al iz kontri u kojima nema Krpica.
E moj Denise........
Dobro, svakako će ostati na klupi do kraja sezone. Ne znam sad kakav mu je ugovor, kad ističe ali ne dirati ga još ovih par kola.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:33Ne do Bog da je ovo neko nasavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:32Trenerčina.. u 9 utakmica protiv trojke ispred nas, 1.pobjeda, 3.remija i 5.poraza
6/27 bodova.
U kupu protiv jedinog ozbiljnijeg protivnika ispadne..
Ma yebem li ti pleme nije ti ovo Posušje!!!
Od iduće sezone umjesto 3 igraju se 4 utakmice međusobno ako nisam šta fulio, to je tek katastrofa u najavi.
Nisam ljut, ovo je naš domet.
Igrači dobrim dijelom limitirani, trener ziheraš koji se ne snalazi najbolje u velikim utakmicama i ne vidim tu nekog mjesta za napredak kod njega ali i kluba općenito.
Ako nam je kao klubu domet i vrh četvrto mjesto, onda sve ok.
Hvala Mufta sto nas spasi ponovo sramote
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala Denise na polufinalu kupa, sreća nismo prošli u finale, da nas ljudi nabiju na **** i na Grbavici i na Koševu.
JebQ li ti Široki svu porodicu, sve žive i ne žive koje imaš.
JebQ li ti Široki svu porodicu, sve žive i ne žive koje imaš.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Sarajevo veoma loše, ali mi KATASTROFALNI.
Da su igrali protiv Zrinjskog, Borca, Širokog, pometeni bi bili, ali nije se osjetilo zbog toga što smo mi bili preloši.
Tromo, mrtvo i jedini pokretač Al-Jaber koji po ko zna koji put nema adekvatno rješenje u napadu, jer nekim čudom Ćorić svih 90 minuta ostavi na terenu dva najgora igrača iz prvog poluvremena da u drugom budu još gori. Krpiću, Boljeviću ako ikad ovo vidite, idite molim vas, nemojte nam živce kidati, ljudima pozlilo na tribini koliko ste kriminalni. Ne znam koliko puta više moramo gledati okretanje na centru čim se primi lopta od strane ovog dvojca. Uvijek unazad, a posao im da vuku loptu naprijed. Svi sem Jabera i mahom Madžida sa nekim strahom igrali i daj samo da se izbije što prije da mi lopta nije u nogama.
Bekovi očajni, centaršut svaki na prvog igrača Sarajeva, odbrana kriminal. I jedan i drugi defanzivac nam po gol zabili, ali bukvalno. Amaterizam na nivou.
Sa izmjenama se kasni barem 20 minuta. Preloše, od početka do kraja sve. Jedini gol zabija najgori igrač utakmice i sad ga nećeš izbaciti iz prve postave nikad, jer će izgovor biti ako zabija kada mu je loš dan kako će biti kad mu je dobar…
Da su igrali protiv Zrinjskog, Borca, Širokog, pometeni bi bili, ali nije se osjetilo zbog toga što smo mi bili preloši.
Tromo, mrtvo i jedini pokretač Al-Jaber koji po ko zna koji put nema adekvatno rješenje u napadu, jer nekim čudom Ćorić svih 90 minuta ostavi na terenu dva najgora igrača iz prvog poluvremena da u drugom budu još gori. Krpiću, Boljeviću ako ikad ovo vidite, idite molim vas, nemojte nam živce kidati, ljudima pozlilo na tribini koliko ste kriminalni. Ne znam koliko puta više moramo gledati okretanje na centru čim se primi lopta od strane ovog dvojca. Uvijek unazad, a posao im da vuku loptu naprijed. Svi sem Jabera i mahom Madžida sa nekim strahom igrali i daj samo da se izbije što prije da mi lopta nije u nogama.
Bekovi očajni, centaršut svaki na prvog igrača Sarajeva, odbrana kriminal. I jedan i drugi defanzivac nam po gol zabili, ali bukvalno. Amaterizam na nivou.
Sa izmjenama se kasni barem 20 minuta. Preloše, od početka do kraja sve. Jedini gol zabija najgori igrač utakmice i sad ga nećeš izbaciti iz prve postave nikad, jer će izgovor biti ako zabija kada mu je loš dan kako će biti kad mu je dobar…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
- Kontakt:
Jos da pojasnim sto nisam za Denisov ostatak, pocinje cetvrtokruzni sistem, ovakvom pripremom tekmi i selekcijom igraca imacemo omjer 1 - 3 - 12 iz tih 16 tekmi.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 27 apr 2025, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa da nije bilo Muftica primio bi pet komada hladnoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:49Sarajevo veoma loše, ali mi KATASTROFALNI.
-
- Kontakt:
Ljudi moji nije sve ni do stopera.
Ist9 smo radili na Kosevu stoperi Karamarko-Cavnic, drugi Karamarko-Suki, treci Cavnic-Mahmic.
Mi se slabo krecemo, lose trcimo. Postavimo se vas kako Sarajevu odgovara.
Ist9 smo radili na Kosevu stoperi Karamarko-Cavnic, drugi Karamarko-Suki, treci Cavnic-Mahmic.
Mi se slabo krecemo, lose trcimo. Postavimo se vas kako Sarajevu odgovara.
- invincible1921
- Kontakt:
Da li bi voljeli zelju u evropi? NIKADzeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46Samo mi je jos cudnije da Denis navija za Siroki u finalu.. sramotna izjava. Fuj!!
Draze mu da igra Siroki Evropu, nego Zeljo![]()

=\_1921_/=
Cavnicu vec sutra dati papire i nek ide.
Nema potrebe da vise muci ni sebe, a ni nas.
Nema potrebe da vise muci ni sebe, a ni nas.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dajte bolan Dinu do kraja ovih pet utakmica, i potrudite se naći trenera sa mozgom i mudima, sve vam yebem nesposobno!
Glup si i nacin na koji ovo percipiras.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:57Da li bi voljeli zelju u evropi? NIKADzeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46Samo mi je jos cudnije da Denis navija za Siroki u finalu.. sramotna izjava. Fuj!!
![]()
**** te oni, navijaj za njih u finalu i **** od nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ali nema cijela ova sezona i sljedeca poslovna godina zavisi od finala kupa.bhsport je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:02Glup si i nacin na koji ovo percipiras.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:57Da li bi voljeli zelju u evropi? NIKADzeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46Samo mi je jos cudnije da Denis navija za Siroki u finalu.. sramotna izjava. Fuj!!
![]()
- dubioza144
- Kontakt:
Covjek je izveo protiv Sarajeva najsporiju ekipu koju je mogo izvest
jel ja ovdje procita danas kako je Markovic fit
ovakvih fit igraca i sa onakvom kretnjom vidis i u kantonalnim ligama 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam cemu vrijedjanje...kako ti percipiras? znaci ti bi radije da sarajevo ispusi kup a mi evropu?bhsport je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:02Glup si i nacin na koji ovo percipiras.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:57Da li bi voljeli zelju u evropi? NIKADzeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46Samo mi je jos cudnije da Denis navija za Siroki u finalu.. sramotna izjava. Fuj!!
![]()
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Sad je pitanje ko nas **** ovdje? Ćoriću u Mostaru neki ne zaslužuju dres, pa odmore protiv Borca, a onda ih vrati u igru u još goroj utakmici i drži 90 minuta. Nije mi jasno samo zašto nema muda da igra bez njih, ili da ih barem izvadi na poluvremenu kad i ćorav vidi da nisu zadovoljili i da to nije dovoljno da se dobije derbi… Nije neznalica, vidi to i zna, ali zašto ih ne smije izbaciti, koji su **** ta dva lika pa da ne smiju ostati na klupi. +Radovac, Marković, Cavnić(iako nema alternativu, ali je panj i mrmot tipa Selimović što je bio) Apsolutno svi najsporiji igrači i plus tehnički loši na povrh svega toga.
Ako ćemo propadati radi par pojedinaca što moraju da igraju, onda smo u debelom kurcu.
Ako ćemo propadati radi par pojedinaca što moraju da igraju, onda smo u debelom kurcu.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Mi smo osudjeni na najgore bekove u ligi, godinama...
Moj Galicu...
Moj Galicu...