AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kikica igra za Celtic, imamo sanse 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemam vremena da mračim, a ni toliko razloga zasad. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo Rade 
Samu za Krunića , posraše mi se u usta poštenski. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kazem ja da je Rade dobar u zadnje vrijeme,zasluzuje momak da igra vise.
Bravo Rade sine bosanski
Bravo Rade sine bosanski
- muha milanez
- Kontakt:
Tonali je napravio 6 grešaka u prvih 10 minuta, protiv ozbiljnije ekipe to ne bi bilo dobro.
Samu je toliko nedorečen igrač da unaprijed znas da od njega nema koristi nikakve.
Diaaazzzz
Samu je toliko nedorečen igrač da unaprijed znas da od njega nema koristi nikakve.
Diaaazzzz
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Ma okej je Tonali dok se jos malo opusti. Ovo bas rutinski izgleda daj mi Haugea da se i on malo poigra 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koja lakoća pobjeđivanja. Fascinantno.
Još kad znaš da imaš u ekipi Rebića, Hakana, Bennacer, Hauge, Leao-a, Calabria, Salea.. Odličnu mladu ekipu je sklepao Maldini.
Još kad znaš da imaš u ekipi Rebića, Hakana, Bennacer, Hauge, Leao-a, Calabria, Salea.. Odličnu mladu ekipu je sklepao Maldini.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Top je ovo sve,igraju bas onoliko koliko im treba,ne trose se puno,a imas 0-2.
Neko apominje Tonalija,dobar je on,nemoj od njega ocekivati driblinge i te stvari,on je taj koji ce povuci loptu od nazad,dok se jos malo opusti bice to super,decko ima odlican pregled igre i ima sigurno odlicnu pas igru.
Drago mi je za Diaza.
Neko apominje Tonalija,dobar je on,nemoj od njega ocekivati driblinge i te stvari,on je taj koji ce povuci loptu od nazad,dok se jos malo opusti bice to super,decko ima odlican pregled igre i ima sigurno odlicnu pas igru.
Drago mi je za Diaza.
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 21:45Koja lakoća pobjeđivanja. Fascinantno.
Još kad znaš da imaš u ekipi Rebića, Hakana, Bennacer, Hauge, Leao-a, Calabria, Salea.. Odličnu mladu ekipu je sklepao Maldini.![]()
Najmladja ekipa u Seriji A
Volim sto ga je Rade zavio nego sve! Momka posraste ko da obje lijeve ima, a sasvim je ok igrac. Tonali 3 greske u prvih 5 minuta. Je li moguce onako kriminalno otvorit utakmicu?
- Beduin
- Kontakt:
Uzasna igra i odlican rezultat, tako bih ocijenio poluvrijeme.
Diaz treba igrati blize golu, nikako lijevo krilo i tacka.
Bespotrebno trosis Ibru u ovakvim utakmicama, ocekujem 2 izmjene na poluvremenu. Odlicna prilika da Hauge pokaze sta zna, a i Tonali se mora uozbiljiti i igrati ozbiljnije i tacnije, sa vise koncentracije.
Bravo za Radeta, ne samo za gol, nego i generalno za igru. Je li mu ovo prvijenac u Milanu?
Diaz treba igrati blize golu, nikako lijevo krilo i tacka.
Bespotrebno trosis Ibru u ovakvim utakmicama, ocekujem 2 izmjene na poluvremenu. Odlicna prilika da Hauge pokaze sta zna, a i Tonali se mora uozbiljiti i igrati ozbiljnije i tacnije, sa vise koncentracije.
Bravo za Radeta, ne samo za gol, nego i generalno za igru. Je li mu ovo prvijenac u Milanu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slažem se za Krunića, ovdje se prije mjesec dana padalo u nesvijest za Bakayokom i nepotrebnim troškom da bi doveo nekog četvrtog veznjaka, a imaš ovakvog Krunića. Igrač koji nije projektovan za prvu postavu, igra vrlo malo, a kada igra prilično je dobar, odlična kombinacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od Tonalija se ocekuje da ne gubi lopte na 20-30 m od svog gola!!! Je li to puno??ronaldo99 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 21:50Top je ovo sve,igraju bas onoliko koliko im treba,ne trose se puno,a imas 0-2.
Drago mi je za Diaza.
Odlicna igra, zrela cvrsta i drzi se sve pod kontrolom i plus na to 2 gola izvrsno...od 65 min ocekujem da ibra malo odmori...Milan za sada melje redom...idemo momci dalje
Sam cu sebe...hehehe
Ima u Radetu kuveta, a ima i u Tonaliju. Sjetite se Benasera, lik izgledao kao da igra za FK Ozren iz Semizovca. Tonaliju treba da pohvata kretnje..da se ne boji igrati lopte te da se ne prepa Zlatanove galame.
Daj Norge klinju..ne mogu ovof firauna da gledam. Ja bih ga mogao cuvati, a okretan sam ko tabure.
Polako samo,doce on na svoje,svaki njegov potez se gleda pod povecalom.Ruicosta je napisao/la: ↑22 okt 2020, 21:59Od Tonalija se ocekuje da ne gubi lopte na 20-30 m od svog gola!!! Je li to puno??ronaldo99 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 21:50Top je ovo sve,igraju bas onoliko koliko im treba,ne trose se puno,a imas 0-2.
Drago mi je za Diaza.
I benaser je na pocetku djelovao pogubljen pa je dosao na svoje.
- muha milanez
- Kontakt:
Svaki put kad Dalot primi loptu pomislim da je Bonaventura 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Čovjek od 40 godina ganja odbranu Celtica dok Castillejo stoji i gleda.
- Beduin
- Kontakt:
Ma ja ba Pioli, zasto bi igrao Haige pored, veceras, loseg Diaza. Samu je prica za sebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.