Bošnjakluk klasični, ne u ime 95% nas koji navijamo za ŽeljuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:44Nisu skandirali slobodan praljak, SAMO su nas nazivali ustasama![]()

Bošnjakluk klasični, ne u ime 95% nas koji navijamo za ŽeljuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:44Nisu skandirali slobodan praljak, SAMO su nas nazivali ustasama![]()
kažu santos i aco počasni gosti u vojkovićima kad bude velika gospojina19vendetta87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:45Ma znao je, u Brazilu je inace obavezna lekcija iz historije "ratna desavanja u ex yu 90ih"
A Ziljkic sigurno nije vidio sal koji gori, nije imao sočiva u tom trenutku![]()
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:44Nisu skandirali slobodan praljak, SAMO su nas nazivali ustasama![]()
Umjesto pomozitackaba
Mene banovali jer sam kritikovao navijace Sarajeva što ne traže da se stadion Koševo zove po njihovom legendarnom treneru koji je nedavno preselio..holyman je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:45Kvaziadmin reaguje samo ako vrijedjate cetnike, ja sam po mjesec dana bio banovan zbog toga, a vjrv cu i sad jer sam ga ovako nazvao.
Ako je u pitanju psovanje i smijavanje legendi koje su preminule ili yebavanje majke I oca zadnjih mjesec dana svaki dan - to je sasvim OK.
Administracija ovdje je ogledalo ove kvazidrzave.
Obzirom da cu svakako letiti, merak1921 sve ti yebemo sto je danas kosu vezalo, a tek sutra je megasex.
Postavio si dvojicu koja su preselila,svrsavao na glave i ismijavao,klosaru smrdljiviNazorUso je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:27Izbrisao jer si se prepao, yebo re babo bolesni. Garant te dajdza zlostavljao ko malog pa ovdje lijecis drustracije, babo te yebo raspali !!!Meraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:14
Procitao si da sam obriso odma kad sam skontao da je preselio i opet ovako psujes?
Yebo sam ja tvoju majcinu sisy koju si cuclo, a cuclat ces sutra moj
Kartel
Jos ima izbor na plavu ili crvenu stolicu da stane, i on na crvenu namjerno...
Evo nekako sam se natjerao da pročitam prethodne stranice. Da, ovi ljudi žive među nama, srećemo ih svaki dan, mimoilazimo se sa njima na ulici, a ne znamo da su ovoliko bolesni i puni mržnje.
Ne znam, to moraš pitati njega. On se tu tagovao i objavio sliku
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Lokomotifa, MikiPirs, ronaldo99 i 37 gostiju.