Koja je zavrsila???bumbe je napisao/la:Sta je s ovom Larom Gut ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma nije ni završila, odustala jeaddoBvB je napisao/la:Koja je zavrsila???bumbe je napisao/la:Sta je s ovom Larom Gut ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da vam pomognem da uzmete pare:
Čekam na jednom Cousinsa over 21, na drugom Anthony over 27. Slobodno kontrirajte, u posljednje vrijeme vazda padam na jednom kada su igrači u pitanju.
Nema na čemu.
Čekam na jednom Cousinsa over 21, na drugom Anthony over 27. Slobodno kontrirajte, u posljednje vrijeme vazda padam na jednom kada su igrači u pitanju.
Nema na čemu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ovaj puta nećeš, e nećeš razbojniče rekao bi maminjoMonolog je napisao/la:Da vam pomognem da uzmete pare:
Nema na čemu.

Pozdrav ljudi, pratim vasu raspravu oko para barcelona zutih kartona. Dugo igram te kartone i nikada u zivotu nisam odigrao na tu okladu a da prije toga nisam vidio ko je sudac utakmice. Tacno je da je granica 4,5 koliko je ponudjeno mala, bar kada se radi o spanskom fudbalu ali isto tako nije nevazno napomenuti da vecerasnju utakmicu sudi Juan Martinez Manuera koji je poznat kao spanac koji daje najmanje zutih kartona po utakmici. Recimo, u posljednjih 7 utakmica dijelio je redom 3,3,2,3,4,3,2. Dakle jos nije dao 5 zutih.
Nemojte ovo shvatiti kao odvlacenje od ovog para, cak sta vise, ja iskreno ocekujem barem do 70 minute(ako ne i vise) neizvjesnu utakmicu na uvijek vrucem terenu u Baskiji te se nadam kako ce Martinez dodijeliti 5 zutih.
Sretno svima
Nemojte ovo shvatiti kao odvlacenje od ovog para, cak sta vise, ja iskreno ocekujem barem do 70 minute(ako ne i vise) neizvjesnu utakmicu na uvijek vrucem terenu u Baskiji te se nadam kako ce Martinez dodijeliti 5 zutih.
Sretno svima
Ath. Bilbao - Barcelona, sudija je Juan Martinez u 8 utakmica podijelio 20 zutih kartona, znaci u prosjeku 2,5 kartona po utakmici. Barcelona u Primeri ove sezone 20 zutih, znaci 1,4 kartona po utakmici, a Ath. Bilbao 30 zutih, znaci 2,1 po utakmici. H2H nek se neko drugi potrudi 

Sporting L.-Ferreira
par za one koji se vole igrati, možda sam ja malo odlutao pa vidim nešto što nije ali da je zanimljivo definitivno je
mislim da je trokut u igri koji čine Sporting, Ferreira te Maritimo
Maritimo - Ferreira 3:4 (1-0) 88 autogol za 3-4
Sporting Lisbon - Maritimo 3:2 (1-2) gol za 1-2 iz penala te za konačnih 3-2 također iz penala
Sporting L.-Ferreira ?:?
eh sad, što igrati ovdje, što se nameće ako je ovo stvarno istina i ako tu ima nešto?
ja bih rekao da ćemo vidjeti jedanaesterac na utakmici, probati i sa crvenim kartonom te sa prelazima 1/2 i 2/1 te oba daju gol i 3+ i na ukupan broj golova 5+, možda i 6+
izaberite što mislite da bi moglo izaći ovdje, kažem možda sam ja malo pretjerao ali čini mi se vrlo zanimljivim pa sam se odlučio podjeliti sa vama
par za one koji se vole igrati, možda sam ja malo odlutao pa vidim nešto što nije ali da je zanimljivo definitivno je
mislim da je trokut u igri koji čine Sporting, Ferreira te Maritimo
Maritimo - Ferreira 3:4 (1-0) 88 autogol za 3-4
Sporting Lisbon - Maritimo 3:2 (1-2) gol za 1-2 iz penala te za konačnih 3-2 također iz penala
Sporting L.-Ferreira ?:?
eh sad, što igrati ovdje, što se nameće ako je ovo stvarno istina i ako tu ima nešto?
ja bih rekao da ćemo vidjeti jedanaesterac na utakmici, probati i sa crvenim kartonom te sa prelazima 1/2 i 2/1 te oba daju gol i 3+ i na ukupan broj golova 5+, možda i 6+
izaberite što mislite da bi moglo izaći ovdje, kažem možda sam ja malo pretjerao ali čini mi se vrlo zanimljivim pa sam se odlučio podjeliti sa vama
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 dec 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Numancia-Recreativo 2 3.25, oba daju i 3+ 2.30
Recreativo je drugi a Numancia je osma, dijeli ih 4 boda, domaćin nije zabio zadnje dvije utakmice i ovo mi se čini kao malo bezobrazan koeficijent na goste pa možda probati na neki niži ulog ili u sistemčiću
Recreativo je drugi a Numancia je osma, dijeli ih 4 boda, domaćin nije zabio zadnje dvije utakmice i ovo mi se čini kao malo bezobrazan koeficijent na goste pa možda probati na neki niži ulog ili u sistemčiću
21:00 FC Bolívar-Aurora FC... 1 (1,25)...0:1 hendi (1,65)...vise od 2,5 (1,45)
- domacin prvi na tablici, kod kuce 9 utakmica, 6 pobjeda, 3 remija, gol razlika 25:8
- gosti zadnji na tablici, u gostima 9 utakmica, 2 remija i 7 poraza, gol razlika 12-25
21:00 Nacional Mon.-CA Cerro...vise od 2,5 (1,60)
- u zadnjih 6 utakmica Nacionala je palo 28 golova (4,6) po tekmi
- u zadnjih 6 utakmica Cerra je palo 16 golova (2,6) po tekmi
- zadnji njihov susret (prije 8mj) je zavrsen 2:2
21:30 Dep.Táchira-Zulia FC...vise od 2,5 (2,10)
- najbolja domaca mocad prvenstva, 8 utakmica, 6 pobjeda i 2 remija, 22:8 gol razlika
- u zadnja 4 medusobna susreta:
1:1
3:2 (zulia)
3:0 (zulia)
5:0 (tachira)
21:30 Yaracuyanos-Aragua FC...2 (2,30)...x2 (1,35)
- domaci u zadnji 10 utakmica porazeni, od 15 utakmica imaju svega 4 boda i uvjerljivo su zadnji. Gosti su u sredini tablice sa 18 bodova, uzimali su bodove i boljim ekipama
Eto nesto na brzaka, no lako moguce (bar 3/4 da ce uci)
- domacin prvi na tablici, kod kuce 9 utakmica, 6 pobjeda, 3 remija, gol razlika 25:8
- gosti zadnji na tablici, u gostima 9 utakmica, 2 remija i 7 poraza, gol razlika 12-25
21:00 Nacional Mon.-CA Cerro...vise od 2,5 (1,60)
- u zadnjih 6 utakmica Nacionala je palo 28 golova (4,6) po tekmi
- u zadnjih 6 utakmica Cerra je palo 16 golova (2,6) po tekmi
- zadnji njihov susret (prije 8mj) je zavrsen 2:2
21:30 Dep.Táchira-Zulia FC...vise od 2,5 (2,10)
- najbolja domaca mocad prvenstva, 8 utakmica, 6 pobjeda i 2 remija, 22:8 gol razlika
- u zadnja 4 medusobna susreta:
1:1
3:2 (zulia)
3:0 (zulia)
5:0 (tachira)
21:30 Yaracuyanos-Aragua FC...2 (2,30)...x2 (1,35)
- domaci u zadnji 10 utakmica porazeni, od 15 utakmica imaju svega 4 boda i uvjerljivo su zadnji. Gosti su u sredini tablice sa 18 bodova, uzimali su bodove i boljim ekipama

Eto nesto na brzaka, no lako moguce (bar 3/4 da ce uci)
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 01 dec 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
http://clip2net.com/s/6ih4IP" onclick="window.open(this.href);return false;
sta mislite o ovom listicu?
sta mislite o ovom listicu?
Hajde nba tiperiiii stavljajte
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Nisam bas neki majstor za nba, molio bi misljenja za ova 3 para i sto bi jos mogao staviti, ili koji izbaciti, max 4-5 para da bude, mali ulog 5-10kn (sa dobitkom od 60-120kn, kvota 7-8 do 15) 
Kvota ova 3 para je 6,33
K.Walker 16,5 manje
D.Wade 20,5 vise
LA.Clippers - Indiana 188,5 vise

Kvota ova 3 para je 6,33
K.Walker 16,5 manje
D.Wade 20,5 vise
LA.Clippers - Indiana 188,5 vise
ajmo jos jedan karton
- DrinaJedina
- Kontakt:
DrinaJedina je napisao/la:Bit' će više od 4 žuta 100% , oba daju 90% , još bih samo preporučio PSG v Lyon više od 3 žuta (1.70 kvota)
Bit' će još kartona na utakmici Bilbao v Barca
Sta mislite hoce li ovo proci ?

PS svaka cast momku koji je izbacio ovaj prelaz.
Kapa dole majstore.

Kapa dole majstore.
-
- Kontakt:
Ja ti drzim fige, nadam se da ce proc.Ipak 4,4 kvota je skinuta na 1p2, ibra daje go..ramos4 je napisao/la:Sta mislite hoce li ovo proci ?
Kapa dole majstore.
Svaka cast

jel ti drago sto prodje psg, a taj 100% sto smo svi prepisali ti smijesan hh veze nemasDrinaJedina je napisao/la:DrinaJedina je napisao/la:Bit' će više od 4 žuta 100% , oba daju 90% , još bih samo preporučio PSG v Lyon više od 3 žuta (1.70 kvota)
Bit' će još kartona na utakmici Bilbao v Barca
B-I-R !
- DrinaJedina
- Kontakt:
Hahu ideš na ignore listu majstore! 

Nexus je napisao/la:Fudbal - Francuska
21:00h PSG - Lyon
Tip:[glow=red,2,300] over 3,5 yellow cards [/glow]
Kvota: 1,95
Bwin
U ostalim kladionicama granica je 4,5.
U posljednje vrijeme ovaj derbi se nikada nije zavrsio sa manje od 4 kartona.
Antony Gutier nije neki sudija za over kartona (prosjek 3,28) ali s obzirom da je deby, mislim da bi lako moglo da dođu 4 kartona.
Od 15 tekmi koliko je ukupno sudio PSG, ukupno im je dao 28 ž.k.
Lyonu je ukupno sudio 16 tekmi i dao 35 ž.k.
h2h sudio i bilo ukupno 5 kartona.
Nemam vise vremena, a mogao bi jos dosta toga da iskopam, ovo je ono najosnovnije.
52 min 4ti ž.k.
Hvala glupom Bwinu
mrtva Rijeka nije dobila Slavena kuci sta reci...mirzard je napisao/la:slabo kad stignem pisat ovdje al evo nesto od mene za vcrs
Genk - Heverlee -1 1,30
Ponte Preta - Portuguesa -2 1,70
Brondby - FC Kopenhagen x2 1,37
Rijeka - Slaven B. -1 1,40
Rapid Beč - Wacker -1 1,35
kvota: 5,72
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.