Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Belmin6
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Belmin6 » 23 sep 2014, 17:20

Smiješan si, a uvijek si i bio s tom pricom oko Rooneya.

Cuj poceti bez kapitena, bez srca i mozga ove ekipe, treba te banovati zbog ove izjave. :roll:

Od kako je pocela sezona, naš najbolji igrac daleko. Sada uz Angela najbolji. Izgara na terenu, uvijek od sebe daje 110 %, izgara i u zadnjim sekundama utakmice za svoj tim.

Derao se na tim kako bi malo došli sebi, pogotovo ovi momci u odbrani, jer su neiskusni i potrebno im je vremena da bi došli na svoje.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 sep 2014, 17:22

Đeš ba pocet bez Wazze koji je najpokretniji i najspremniji od svih nasih napadaca, malo mu samo fali da pocne i zabijat ali zbog guzve u vrhu mora ponovo igrat dublje u sredini.
Bolje Robina malo ohladiti, isturiti Radamela i pridodavati mu Wazzu. Mislim najbolje rjesenje u ovom momentu.
Robin ce svakako zamijeniti Radamela koji ionako nije skroz fit i koji jos ne moze odigrat max cijeli susret.
Ali hajde, kako god, ima posla LVG-u.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 sep 2014, 17:36

Ma napad nije problem, tu je zdrava konkurencija. Iako mislim da je greska van Gaala sto je izjavio da Rooney ima privilegije i da ce igrat svaku tekmu. Taj kvalitet nije, pa makar bio dupli kapiten. Odbrana se mora popravit, a bojim se da cemo morat zrtvovat jednog iz napada zbog toga i igrat 4-2-3-1. Odbrambeni igraci jednostavno nisu dovoljno dobri individualno da bi igrali skoro bez zastite veznog reda. RvP vjerovatno najblize klupi trenutno. Ali znamo da ga Louis voli...

Nemamo balans u kadru, to vec znamo. Ogroman broj kvalitetnih ofanzivnih igraca, a u odbrani se krpimo. Tako je yebiga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 sep 2014, 17:58

Nije ni cudo sto United gubi dobijene utakmice otkako je SAF otisao. Postoji neka teorija da se u zadnjih godinu i pol uslijed tektonski poremecaju koji potresaju sjeveroistok Europe stadion Old Trafford nakrivio. Bas je David Lainder demonstrirao postavljanjem livera/libele na središte travnjaka Old Trafford kako nije sve uredu. Naime travnjak vise nije horizontalan u odnosu na golove nego je naget prema jugozapadu za nekih 0,4 %. Takva konstitucija terena posebno smeta ljevonogim igracima kakvih je u Manchester Unitedu od 23 cak 9 sto je najveci broj ljevonogih igraca u Premiershipu. Koliko teorija drzi vode ne znam, a sto posto ste i vi navijaci Uniteda culi za ovo zadnjih dana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 sep 2014, 18:20

BluesForever je napisao/la:Ma vama samo je loša odbrana,ne shvatam kako vam je uprava i LvG doveli sve WC igrace u napadu a u odbrani vam neki Blackett,pa onda Smalling,Evans,mislim da morate dovesti 2-3 WC stopera i onda cete biti beton.
Zidanes y Pavones...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 23 sep 2014, 18:36

Belmin6 je napisao/la:Smiješan si, a uvijek si i bio s tom pricom oko Rooneya.

Cuj poceti bez kapitena, bez srca i mozga ove ekipe, treba te banovati zbog ove izjave. :roll:

Od kako je pocela sezona, naš najbolji igrac daleko. Sada uz Angela najbolji. Izgara na terenu, uvijek od sebe daje 110 %, izgara i u zadnjim sekundama utakmice za svoj tim.

Derao se na tim kako bi malo došli sebi, pogotovo ovi momci u odbrani, jer su neiskusni i potrebno im je vremena da bi došli na svoje.
Prica smijesan si i sl.ne pije vode,daj mi arumente po cemu je Rooney mozak ekipe i po cemu je uz Angela najbolji igrac ? Pa vidi svako da je Di Maria svjetlosnu godinu ispred Rooneya,koji ce trudi i necu da kazem da nije tako ali da nesto daje ekipi posebno(mozak ekipe) ,to ne vidim stvarno. Ja kazem da treba da se proba,ako ne ide ,ok ,vratit Rooneya i igrat ovako . Covjeku se nalazi pozicija jer mora igrat,on 10ku ne moze igrat na najvosoj razini,zasto ?

Manjak kreativnosti,igra 1vs1 mu je prelosa,on nije godinama presao igraca kako valja,ne pravi sanse za napadace,u kontri je skontan vec odavno. Ja ne kazem da je Mata bajan ili da je u boljoj formi ali decko ima fiu statitsiku,igra ok iako vecinu vremena igra van pozicije upravo zbog Rooneya. Hajmo realno gledat. Ja licno obozavam Van Persia ali treba na klupu covjek dok se ne sabere,dok ne pocne da igra kako zna . Bil ti bilo zao da Mata ode nakon godinu dana upravo zbog Rooneya (da covjek igra ono ..) pa ajde i rekao bi ali ovako ..
Zeljeznicar! 1921 !

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 sep 2014, 18:40

Caeruleus je napisao/la:Nije ni cudo sto United gubi dobijene utakmice otkako je SAF otisao. Postoji neka teorija da se u zadnjih godinu i pol uslijed tektonski poremecaju koji potresaju sjeveroistok Europe stadion Old Trafford nakrivio. Bas je David Lainder demonstrirao postavljanjem livera/libele na središte travnjaka Old Trafford kako nije sve uredu. Naime travnjak vise nije horizontalan u odnosu na golove nego je naget prema jugozapadu za nekih 0,4 %. Takva konstitucija terena posebno smeta ljevonogim igracima kakvih je u Manchester Unitedu od 23 cak 9 sto je najveci broj ljevonogih igraca u Premiershipu. Koliko teorija drzi vode ne znam, a sto posto ste i vi navijaci Uniteda culi za ovo zadnjih dana.

Da, naherio se pravo, tako da Juanove lopte umjesto Persiju idu u aut.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Caeruleus
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la Caeruleus » 23 sep 2014, 19:20

OnlyUnited je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Nije ni cudo sto United gubi dobijene utakmice otkako je SAF otisao. Postoji neka teorija da se u zadnjih godinu i pol uslijed tektonski poremecaju koji potresaju sjeveroistok Europe stadion Old Trafford nakrivio. Bas je David Lainder demonstrirao postavljanjem livera/libele na središte travnjaka Old Trafford kako nije sve uredu. Naime travnjak vise nije horizontalan u odnosu na golove nego je naget prema jugozapadu za nekih 0,4 %. Takva konstitucija terena posebno smeta ljevonogim igracima kakvih je u Manchester Unitedu od 23 cak 9 sto je najveci broj ljevonogih igraca u Premiershipu. Koliko teorija drzi vode ne znam, a sto posto ste i vi navijaci Uniteda culi za ovo zadnjih dana.

Da, naherio se pravo, tako da Juanove lopte umjesto Persiju idu u aut.
...ili protivniku na tacnu. Ko zadnju tekmu. Reci mi iskreno - jesi li ljubomoran na Chelsea sto je klub iz prijestolnice? I sto ima osvojenu Ligu prvaka u zadnje tri godine? Bar malo. Znajpri.

Zadnja izmjena: Caeruleus, dana/u 23 sep 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 sep 2014, 19:27

U zadnje tri godine :lol: :lol: :lol:

Ovaj je dobar, meni nekako drag. :lol: :lol:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 sep 2014, 19:33

Format je napisao/la:Ja bi volio jednu pocet bez te busilice sa Matom na 10, Falcaom i krila Adnan i Di Maria. Treba da se proba sve.

I nije mi jasno zasto je to Roo dobar? Ono deranje je kapitenski i kapa fole ali malo i na sebe da se izdere.

Da se proba bez Persija pa ni pola jada,al ne vidim ni jedan valjan razlog zasto pocinjati bez Rooneya,pa pogledaj kod cetvrtog gola Leicestera ko je jedini igrac koji je pokusao da stigne i napravi nesto,a da ne spominjem ko je zijanio loptu kod istog!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 23 sep 2014, 19:33

Jbg mi osvojili LP pa EL u manje od godinu dana dok neki imaju Evansa kao "stub" obrane. Nije ni cudo sto je Chelsea stekao toliko hejtera. Ja samo iskreno. Al i vama ce svanuti kad Moyesa otpustite....

....A joooj, pa nije vise on trener. E jbg onda. Mozda je ipak do Evansa.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 sep 2014, 19:36

...ili protivniku na tacnu. Ko zadnju tekmu. Reci mi iskreno - jesi li ljubomoran na Chelsea sto je klub iz prijestolnice? I sto ima osvojenu Ligu prvaka u zadnje tri godine? Bar malo. Znajpri.
Wtf... :crazy:

Da ovo nije malo naprednija verzija onog Bluza ili kako vec..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 sep 2014, 20:11

Fudbal se igra zadnje 3 godine, cisto da se zna. Sve ranije se ne pika.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 sep 2014, 20:23

Rooney88 je napisao/la:Fudbal se igra zadnje 3 godine, cisto da se zna. Sve ranije se ne pika.
Idi vidi šta je za Jacka napisao :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 sep 2014, 20:25

Necu, al' ako je uopste sposoban ovako banalno rezonovati stvari mogu samo mislit sta je pisao.xD
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 sep 2014, 20:33

Ovaj je zaje.ebo Forevera po inteligenciji.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 sep 2014, 22:01

Treba red samuraja staviti u odbranu :beba:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 sep 2014, 22:32

slika

sve receno :tokralju:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 sep 2014, 22:43

Policeman je napisao/la:slika

Ako može neko nešto da prevede, nisam toliko dobar sa Engleskim :thumbdown:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 sep 2014, 22:47

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:slika

Ako može neko nešto da prevede, nisam toliko dobar sa Engleskim :thumbdown:
Kaže da rado čita naš mali podforum i da je upratio korisnika Kaeruelusanešto i da mu se sviđa način na koji pomenuti korisnik piše. Impresioniran je količinom humora koji isijava iz navedenog korisnika, kao i logikom postova dotičnog, koju simoblično naziva: shizologika.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.