Belmin6 je napisao/la:Smiješan si, a uvijek si i bio s tom pricom oko Rooneya.
Cuj poceti bez kapitena, bez srca i mozga ove ekipe, treba te banovati zbog ove izjave.
Od kako je pocela sezona, naš najbolji igrac daleko. Sada uz Angela najbolji. Izgara na terenu, uvijek od sebe daje 110 %, izgara i u zadnjim sekundama utakmice za svoj tim.
Derao se na tim kako bi malo došli sebi, pogotovo ovi momci u odbrani, jer su neiskusni i potrebno im je vremena da bi došli na svoje.
Prica smijesan si i sl.ne pije vode,daj mi arumente po cemu je Rooney mozak ekipe i po cemu je uz Angela najbolji igrac ? Pa vidi svako da je Di Maria svjetlosnu godinu ispred Rooneya,koji ce trudi i necu da kazem da nije tako ali da nesto daje ekipi posebno(mozak ekipe) ,to ne vidim stvarno. Ja kazem da treba da se proba,ako ne ide ,ok ,vratit Rooneya i igrat ovako . Covjeku se nalazi pozicija jer mora igrat,on 10ku ne moze igrat na najvosoj razini,zasto ?
Manjak kreativnosti,igra 1vs1 mu je prelosa,on nije godinama presao igraca kako valja,ne pravi sanse za napadace,u kontri je skontan vec odavno. Ja ne kazem da je Mata bajan ili da je u boljoj formi ali decko ima fiu statitsiku,igra ok iako vecinu vremena igra van pozicije upravo zbog Rooneya. Hajmo realno gledat. Ja licno obozavam Van Persia ali treba na klupu covjek dok se ne sabere,dok ne pocne da igra kako zna . Bil ti bilo zao da Mata ode nakon godinu dana upravo zbog Rooneya (da covjek igra ono ..) pa ajde i rekao bi ali ovako ..