AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kjear najbolji ubjedljivo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tonaliju bjezi igrač kod gola. Bio sam skeptičan sto se njegovog dolaska tice,mislim i dalje vredi da je talenat i sve ali se preveliki hajp digao oko njega bio. Puno toga mora popraviti u svojoj igri
Doći će Tonali na svoje, ima neke poteze, evo npr sad ova varka tijelom i izbacivanje dva protivnička igrača iz igre, i par puta je to odradio večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hauge 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo mali
Neki novi klinci

Neki novi klinci

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo malac. FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Hauge
kakva hladnoca
Rutinska pobjeda i cuvanje energije za Romu

Rutinska pobjeda i cuvanje energije za Romu
- Beduin
- Kontakt:
Haugerica 
Drago mi je sto su bas ova 3 igraca dala golove, odlicna stvar za samopouzdanje, ali se isto tako nadam da je Pioli uvidio da Diaz nije za lijevog krila.
Igra losa, rezultat odlican. Sad protiv Rome svim silama napasti.
Drago mi je sto su bas ova 3 igraca dala golove, odlicna stvar za samopouzdanje, ali se isto tako nadam da je Pioli uvidio da Diaz nije za lijevog krila.
Igra losa, rezultat odlican. Sad protiv Rome svim silama napasti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto rece svabo na dazn, strijelci Krunic,Diaz i Hauge su sve igraci koji nisu standardni,napokon da imas klupu da adekvatno odradi svoj posao i svoje minute.
Bravo momci,ono nepotrebno opustanje nas je kostalo gola,al ok,fina i lagana pobjeda.
Idemo se sad okrenuti Romi i.gledati da to dobijemo.
Bravo Pioli
Bravo momci,ono nepotrebno opustanje nas je kostalo gola,al ok,fina i lagana pobjeda.
Idemo se sad okrenuti Romi i.gledati da to dobijemo.
Bravo Pioli

rutinski momci svaka cast, Idemo sad se pripremiti za Romu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sve u svemu odlicna igra, naravno uvijek mozemo pad ocekivati sa golobradim deckima, al ovo mi se bas dopada...delot i tonali malo skripe al vjerujem kako bude odmicalo da ce i oni doci na svoje...idemo dalje...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svjesno čuvanje energije, jer je raspored prezgusnut. Koliko god da je iritantno kad prepuste naizgled kontrolu protivniku, toliko je i korisno. Roma je već za nepuna 4 dana i trebat će im tu puno više energije i zalaganja. I ako je Roma zaista ove sezone užas.
Ali koliko je mali Belgijanac korisniji, inteligentniji i bolji igrač od Castillejo.
Ali koliko je mali Belgijanac korisniji, inteligentniji i bolji igrač od Castillejo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Igra nikakva u drugom poluvremenu, po ko zna koji put se dešava da se povlače nakon vodstva. Svjesno ili nesvjesno, ne znam, ali jednom će im doći glave.
Al' ajde, rutinska pobjeda sa šarenim sastavom gdje se igralo sa 50% snage jer je jasno da LE nije prioritet, ne treba previše ni zamjeriti.
Skoro sve rezerve dale gol/asistirale, što je bitno i za samopouzdanje. A i konačno imaš klupu koja te ustvari unaprijedi kad ih uvedeš na teren, a ne unazadi kao prethodnih osam sezona.
Al' ajde, rutinska pobjeda sa šarenim sastavom gdje se igralo sa 50% snage jer je jasno da LE nije prioritet, ne treba previše ni zamjeriti.
Skoro sve rezerve dale gol/asistirale, što je bitno i za samopouzdanje. A i konačno imaš klupu koja te ustvari unaprijedi kad ih uvedeš na teren, a ne unazadi kao prethodnih osam sezona.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta je ovo,svi na lexaurinima, nema onih karakterističnih crnjaka, traženja dlake u jajetu. Šalim se, pobjeda na suhi kvalitet. Jasna je razlika u kvaliteti, nešto kao između pitara i Kelta. U glavnom ovo sa klupe može se koristiti u LE i kupu. Onih najboljih 11 čuvati za Series A.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Malo je i Pioli rizikovao nocas sa ovom formacijom, jer ovo je bilo 4-3-3, što jednostavno nije za ovu ekipu. Ali idemo dalje, 21.meč bez poraza, nije to mala stvar za ovako mladu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
24 godine ybt.

- Beduin
- Kontakt:
Kako si druze Tita ti vidio 433 formaciju kad je Rade uvijel bio iza napadaca, igrao Hakanovu poziciju?Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 23:01Malo je i Pioli rizikovao nocas sa ovom formacijom, jer ovo je bilo 4-3-3, što jednostavno nije za ovu ekipu. Ali idemo dalje, 21.meč bez poraza, nije to mala stvar za ovako mladu ekipu.
Tek pred kraj je i Rade se povlacio nazad, vjerovatno Piolijeva zamisao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
4-3-3 je sigurno Pioli zamislio, a to što je kasnije vratio na ono provjereno je već druga stvar. Ali manje bitno, važna je nova pobjeda. Niz se nastavlja, 17 pobjeda i 4 remija od polovine marta.Beduin je napisao/la: ↑22 okt 2020, 23:08Kako si druze Tita ti vidio 433 formaciju kad je Rade uvijel bio iza napadaca, igrao Hakanovu poziciju?Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 23:01Malo je i Pioli rizikovao nocas sa ovom formacijom, jer ovo je bilo 4-3-3, što jednostavno nije za ovu ekipu. Ali idemo dalje, 21.meč bez poraza, nije to mala stvar za ovako mladu ekipu.
Tek pred kraj je i Rade se povlacio nazad, vjerovatno Piolijeva zamisao.
Rutinska pobjeda, svaka cast Pioliju i momcima, puni pogodak rotacija - ali nepotrebno se trosi Ibra. Drago mi je da su bas ova trojica pogodila/asisitirala, kao sto sam pisao vec, bitinije nego ikada je da rezerve/igraci rotacije doprinose zbog gustog rasporeda i covida.
Skoti nisu gotov nista napravili, bezvezna ekipa, od Ajera ima najmanje 25 boljih stopera, za manje para. Da ne nabrajamo one skuplje.... Bezveze glasine, nebi Maldini nikad vjerovao onakvom labavom liku
Tonali i Dalot nesto losiji od ostalih, ali za ocekivati je, tek su stigli momci - i bitno je da ekipa izgleda odlicno, kompaktno i zbijenih redova. Sve u svemu, yebo EL - Roma next
Skoti nisu gotov nista napravili, bezvezna ekipa, od Ajera ima najmanje 25 boljih stopera, za manje para. Da ne nabrajamo one skuplje.... Bezveze glasine, nebi Maldini nikad vjerovao onakvom labavom liku

Tonali i Dalot nesto losiji od ostalih, ali za ocekivati je, tek su stigli momci - i bitno je da ekipa izgleda odlicno, kompaktno i zbijenih redova. Sve u svemu, yebo EL - Roma next

Strasna serija,Pioli ce se upisati u neke knjige rekorda,mnogo osporavan al je pokazao da zna nesto i da za razliku od predhodnika ima neku viziju.
Svaka mu cast na tome na koji je nivo digao formu i atmosferu u ekipi,sve su to mladi momci kojima je tesko upravljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.