Umjesto mi vama da seremo, jer ste unistili derbi
Niko vam nista od nasih ne govoroi, a vi se digli srati kao da smo mi krivi...
Jeste ako gledamo samo ovaj derbi i ako ne postoji prošlost.
kud ga nije ranije unistio da ne moramo gledati vase orgijanje i razvaljivanje Grbavice svaki yebeni derbiShategabri je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:10Jeste ako gledamo samo ovaj derbi i ako ne postoji prošlost.
Ja bih rekao da je Šiljak uništio derbi, odnosno da je započeo ovo sr,anje sa gostujućim navijačima.
Što bi plakao?
Aj ž
Vi 4:0 ne možete dobiti juniore Željekillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:04Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
zivi bili pa vidjeli
druze jedina istina sto se tice posjete je da smo zadnjih 13 godina najposjeceniji klub u BiH skoro svake sezone, mozda jednom ili dva puta da su pitari bili posjeceniji, sve ostalo mi, a ti se valjaj u muci svojoj zbog toga
Ti zaboravio ko je počeo s tim kad je šlagirani degenerik rekao naš stadion naša pravila i khaj priče
Na neki način se tu slažemo, ako nema dogovora i riješenja, nema ni gostujućih navijača i ćao.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:13kud ga nije ranije unistio da ne moramo gledati vase orgijanje i razvaljivanje Grbavice svaki yebeni derbiShategabri je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:10Jeste ako gledamo samo ovaj derbi i ako ne postoji prošlost.
Ja bih rekao da je Šiljak uništio derbi, odnosno da je započeo ovo sr,anje sa gostujućim navijačima.
Moram istaci 2 stvari jedna je 100 posto sigurna a za drugu nisam siguran.
4 je taman, 5 je već teško pishanje, a mi smo gospoda, a ispod 4 je premalo i bili bi blagikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:04Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
Da nam sad nabrojiš s kim smo mi sve imali posla kad su u pitanju oni koji vam vode klub?TETRAPAK je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:32Cirkus, ali mora vam biti jasno da imate posla sa ljudima koji su svojim navijacima prodali godisnje ulaznice da bi im onda rekli ipak cemo igrati u Zenici polovinu sezone. Koji su navijacima govorili da ce clanovi imati besplatne prijenose pa im onda to naplacivali i jos kamara slicnih poteza. Ne bojkotuju njih HZ dzaba.
Jedan od najglasnijih nasih koji zagovara da vam se jedva da i tih 5% sam, nicim izazvan napisa da u ovoj deceniji nije ni bio na Grbavici.
Maloumnika sa obje strane sto se nasladjuju ne fali. To je vec odavno nacin na koji se navijaci rivala "prepucavaju".
Ja navijam za Sarajevo mentolu.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:42Da nam sad nabrojiš s kim smo mi sve imali posla kad su u pitanju oni koji vam vode klub?TETRAPAK je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:32Cirkus, ali mora vam biti jasno da imate posla sa ljudima koji su svojim navijacima prodali godisnje ulaznice da bi im onda rekli ipak cemo igrati u Zenici polovinu sezone. Koji su navijacima govorili da ce clanovi imati besplatne prijenose pa im onda to naplacivali i jos kamara slicnih poteza. Ne bojkotuju njih HZ dzaba.
Jedan od najglasnijih nasih koji zagovara da vam se jedva da i tih 5% sam, nicim izazvan napisa da u ovoj deceniji nije ni bio na Grbavici.
Maloumnika sa obje strane sto se nasladjuju ne fali. To je vec odavno nacin na koji se navijaci rivala "prepucavaju".
S ljudima koji ne znaju uplatnicu popuniti?
Koji farbaju lopte?
Koji nisu u stanju natpis kako treba staviti u prostorijama kluba?
HZ ne bojkotuju zbog toga![]()
I mi ni ne kažemo da su nam ovi koji vode klub dobri, a vama su ovi koji su radili cirkus svojevremeno bili zakletva.
Meni je iskreno ovaj potez naše direktorice bezveze. Eto sad ona nekakvu dosljednost i inat tjera.
Da ima imalo u glavi, valjda bi joj kao nekakvoj direktorici bio profit na pameti.
2200 ili lupam 7000*10,00....al njoj je Mirvić dao luksuz da može baciti 50 000 KM u vjetar.
Da bi se uprave dogovarale, trebaju i kod vas i kod nas da sjede normalni ljudi.
Kad su kod vas bile dilajle, oni su pravili cirkus.
Sad je obrnuto.
Isfuraće i njihovo, nadam se da će onda doći neko ko će sjesti sa vašim u upravi i da se napravi dogovor koji bi zadovoljio obje strane.
Tjeranje inata će samo svući još više derbi koji je godinama u padu.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, muhamedhulk i 30 gostiju.