emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
kažem ja tebi astra
emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
ma sve su to igraci nule kao i nasa liga.kad oni idu na probu u treceligaske rumunjske, bugarske i ruske klubove , znate za njihovu kvalitetu. vise ih mi napucajemo da su igraci nego sto to stvarno jesu.treba podmladiti ekipu, uzeti nase juniore i potpisati s njima ugovore na 5-6 godina.tako se dolazi da igraca i kvalitete. ovo je sve kampanjski od polusezone do jedne kvalitetne sezone.igraci postaju preko noci zvijezde , misleci ako su dali borcu dva gola ili ako suzelji otkinuli bod. sramota , tuga i zalostBosanski zmaj je napisao/la:Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
mmmirza je napisao/la:ma sve su to igraci nule kao i nasa liga.kad oni idu na probu u treceligaske rumunjske, bugarske i ruske klubove , znate za njihovu kvalitetu. vise ih mi napucajemo da su igraci nego sto to stvarno jesu.treba podmladiti ekipu, uzeti nase juniore i potpisati s njima ugovore na 5-6 godina.tako se dolazi da igraca i kvalitete. ovo je sve kampanjski od polusezone do jedne kvalitetne sezone.igraci postaju preko noci zvijezde , misleci ako su dali borcu dva gola ili ako suzelji otkinuli bod. sramota , tuga i zalostBosanski zmaj je napisao/la:Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
Trener će pravit ekipu na pripremama i to je ekipa za proljeće, a Altin se liječi na Banji.astra1922 je napisao/la:ferenc otputovao sa ekipom.on je obavio par treninga sa ekipom i povrijedio se,ja sam ga licno gledao na treninzima i ostavio je dobar utisak na mene,bitno je da je mlad a vjerujem da nece imati epizodnu ulogu u zvijezdi po onome videnom jako dobra realizacija i kontrola lopte.cudi me samo da altin nije otputovao na pripreme a poveli smo tri golmana,ipak mozda se on prikljuci naknadno
Je kod nas je došao Altin Grbović. A nismo znali da mu je rođak Altintop a mogo mu je nać neki klub u Turskoj, Njemačkoj ili Špani ipak je on igro u Bajernu i Realu, slab mu taj rođak,i nama je nepoznat Altin valjda će bit dobar za nas i našu liguFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da je u Zvijezdu dosao rodjak od Hamita Altintopa, neki izvjesni Altin?
Sve najbolje...
ja mslm da on neide zbog povredeemir_dj je napisao/la:vidim neme emira prljače, a ovi sto su na spisku kao ferenc i., Susaković Igor su jos uvjek na probi...
Ma većina klubova ide u Istru. Eto i naši su danas otputovali u Medulin pa me ne bi čudilo da odigraju pripremnu utakmicu protiv Zvijezde.astra1922 je napisao/la:bice zanimljivo vidjeti ko ce nam biti sparing partneri na pripremama jos ako se zna da istra vrvi od klubova iz cijele evrope za ocekivati je neku i jacu utakmicu sa renomiranim protivnikom.al vidjecemo mozda nas trener voli igrati protiv slabijih klubova..dali su stigli s hajrom
ma ja znam da bi halil produzio ugovor samo da kod nas ima neko sposoban da sa njim porazgovara..eto mislim da ce to biti jedna od nasih pripremnih utakmicaLjumanM95 je napisao/la:Ma većina klubova ide u Istru. Eto i naši su danas otputovali u Medulin pa me ne bi čudilo da odigraju pripremnu utakmicu protiv Zvijezde.astra1922 je napisao/la:bice zanimljivo vidjeti ko ce nam biti sparing partneri na pripremama jos ako se zna da istra vrvi od klubova iz cijele evrope za ocekivati je neku i jacu utakmicu sa renomiranim protivnikom.al vidjecemo mozda nas trener voli igrati protiv slabijih klubova..dali su stigli s hajrom
Šteta za Halilovića što nije prošao na probi, ali za Zvijezdu je to odlična vijest, a možda bi i on sada trebao razmisliti o tome da produži ugovor na ljeto sa vama jer ste ga zadužili zaista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.