NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 13 feb 2012, 08:33

emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...

kažem ja tebi astra

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 13 feb 2012, 08:55

Bosanski zmaj je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:emir halilović se vraća sutra u gradačac... bar sam dobio takvu informaciju izgleda da nije zadovoljio...
Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.
ma sve su to igraci nule kao i nasa liga.kad oni idu na probu u treceligaske rumunjske, bugarske i ruske klubove , znate za njihovu kvalitetu. vise ih mi napucajemo da su igraci nego sto to stvarno jesu.treba podmladiti ekipu, uzeti nase juniore i potpisati s njima ugovore na 5-6 godina.tako se dolazi da igraca i kvalitete. ovo je sve kampanjski od polusezone do jedne kvalitetne sezone.igraci postaju preko noci zvijezde , misleci ako su dali borcu dva gola ili ako suzelji otkinuli bod. sramota , tuga i zalost

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 13 feb 2012, 09:01

mmmirza je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
Dobra je to vijest sto ce Halil ostat, puno smo jaci sa njim.Eto klub mu je izasao u susret i pustio ga na probu, trebao bi i on sad biti fer prema klubu i produziti ugovor sa klubom koji mu istice na kraju sezone.Mislim da je to jedan od glavnih zadatak uprave sada da sjednu za stol sa Halilom i pokusaju produziti ugovor koji mu istice na ljeto, jer ce na kraju sezone za to biti prekasno.Iako bi mozda njegovom prodajom sada nesto zaradili nevjerujem da bi to bila neka pozamasna cifra.
ma sve su to igraci nule kao i nasa liga.kad oni idu na probu u treceligaske rumunjske, bugarske i ruske klubove , znate za njihovu kvalitetu. vise ih mi napucajemo da su igraci nego sto to stvarno jesu.treba podmladiti ekipu, uzeti nase juniore i potpisati s njima ugovore na 5-6 godina.tako se dolazi da igraca i kvalitete. ovo je sve kampanjski od polusezone do jedne kvalitetne sezone.igraci postaju preko noci zvijezde , misleci ako su dali borcu dva gola ili ako suzelji otkinuli bod. sramota , tuga i zalost

Slazem se drug moj sa tobom, ali takva nam je liga i mi moramo imati takve poglede na ligu. Kada bi mi sami gledali na to, kao sto NE NAMJESTAMO UTAKMICE I NE DOGOVARAMO SA SUDIJAMA, ispali bi iz lige i bili bi najvece budale i onako nam malo fali ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 feb 2012, 09:10

Odlazak na pripreme u Novigrad

Danas prvotimci putuju u Novigrad na sedmodnevne pripreme. Kako saznajemo, tereni su čisti i neće biti problema sa redovnim obavljanjem treninga.

Konačan spisak igrača koji putuju dobili smo od sekretara, Senada Avdičevića:
Delić Armin, Đelmić Ognjen, Fačić Eldin, Ferenc Ivan, Halilović Almir, Halilović Emir, Hamzić Amir, Husić Senad, Jahić Omer, Jakovljević Ivan, Jukan Adel, Jusić Rusmir, Kovačević Nikola, Kurbašić Armin, Mašić Eldin, Moranjkić Jasmin, Muftić Mirza, Nezić Muhamed, Nuhanović Samir, Omić Muhamed, Pandža Dalibor, Ristanić Ilija, Smajić Raif, Stanić Zvjezdan i Susaković Igor.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 feb 2012, 09:13

Znači tri napadača u ovom prijelaznom roku potpisala za Zvijezdu, Ferenc, Pandža i Grbović, te jedan polušpic Stanić

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2012, 10:11

ferenc otputovao sa ekipom.on je obavio par treninga sa ekipom i povrijedio se,ja sam ga licno gledao na treninzima i ostavio je dobar utisak na mene,bitno je da je mlad a vjerujem da nece imati epizodnu ulogu u zvijezdi po onome videnom jako dobra realizacija i kontrola lopte.cudi me samo da altin nije otputovao na pripreme a poveli smo tri golmana,ipak mozda se on prikljuci naknadno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 13 feb 2012, 10:25

Da li je istina da je u Zvijezdu dosao rodjak od Hamita Altintopa, neki izvjesni Altin?

Sve najbolje...

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 13 feb 2012, 10:29

astra1922 je napisao/la:ferenc otputovao sa ekipom.on je obavio par treninga sa ekipom i povrijedio se,ja sam ga licno gledao na treninzima i ostavio je dobar utisak na mene,bitno je da je mlad a vjerujem da nece imati epizodnu ulogu u zvijezdi po onome videnom jako dobra realizacija i kontrola lopte.cudi me samo da altin nije otputovao na pripreme a poveli smo tri golmana,ipak mozda se on prikljuci naknadno
Trener će pravit ekipu na pripremama i to je ekipa za proljeće, a Altin se liječi na Banji.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 13 feb 2012, 11:17

FMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da je u Zvijezdu dosao rodjak od Hamita Altintopa, neki izvjesni Altin?

Sve najbolje...
Je kod nas je došao Altin Grbović. A nismo znali da mu je rođak Altintop a mogo mu je nać neki klub u Turskoj, Njemačkoj ili Špani ipak je on igro u Bajernu i Realu, slab mu taj rođak,i nama je nepoznat Altin valjda će bit dobar za nas i našu ligu

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 feb 2012, 12:07

vidim neme emira prljače, a ovi sto su na spisku kao ferenc i., Susaković Igor su jos uvjek na probi...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 feb 2012, 12:19

emir_dj je napisao/la:vidim neme emira prljače, a ovi sto su na spisku kao ferenc i., Susaković Igor su jos uvjek na probi...
ja mslm da on neide zbog povrede

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2012, 13:10

prljaca je povrijeden lom ruke.a ferenc ce garant potpisati kao i susakovic.jer prije povrede ferenca nasi su ozbiljno racunali na njega.i vjerovatno je povreda zalijecena i posto smo u napadu najtanji potpisat ce.po meni iskreno susakovic nema kvaliteta za premijer ligu nema visinu ni brzinu kako sam vidio jedino ima volju i borbenost al eto momak je mlad i mozda u narednom periodu bude nesto od njega

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2012, 13:31

bice zanimljivo vidjeti ko ce nam biti sparing partneri na pripremama jos ako se zna da istra vrvi od klubova iz cijele evrope za ocekivati je neku i jacu utakmicu sa renomiranim protivnikom.al vidjecemo mozda nas trener voli igrati protiv slabijih klubova..dali su stigli s hajrom ;)

Nova sezona nova nafaka

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 13 feb 2012, 13:41

astra1922 je napisao/la:bice zanimljivo vidjeti ko ce nam biti sparing partneri na pripremama jos ako se zna da istra vrvi od klubova iz cijele evrope za ocekivati je neku i jacu utakmicu sa renomiranim protivnikom.al vidjecemo mozda nas trener voli igrati protiv slabijih klubova..dali su stigli s hajrom ;)
Ma većina klubova ide u Istru. Eto i naši su danas otputovali u Medulin pa me ne bi čudilo da odigraju pripremnu utakmicu protiv Zvijezde.

Šteta za Halilovića što nije prošao na probi, ali za Zvijezdu je to odlična vijest, a možda bi i on sada trebao razmisliti o tome da produži ugovor na ljeto sa vama jer ste ga zadužili zaista.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 feb 2012, 13:44

LjumanM95 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bice zanimljivo vidjeti ko ce nam biti sparing partneri na pripremama jos ako se zna da istra vrvi od klubova iz cijele evrope za ocekivati je neku i jacu utakmicu sa renomiranim protivnikom.al vidjecemo mozda nas trener voli igrati protiv slabijih klubova..dali su stigli s hajrom ;)
Ma većina klubova ide u Istru. Eto i naši su danas otputovali u Medulin pa me ne bi čudilo da odigraju pripremnu utakmicu protiv Zvijezde.

Šteta za Halilovića što nije prošao na probi, ali za Zvijezdu je to odlična vijest, a možda bi i on sada trebao razmisliti o tome da produži ugovor na ljeto sa vama jer ste ga zadužili zaista.
ma ja znam da bi halil produzio ugovor samo da kod nas ima neko sposoban da sa njim porazgovara..eto mislim da ce to biti jedna od nasih pripremnih utakmica :)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 feb 2012, 21:29

Evo sta je Altin Grbovic izjavio za Sandzacke medije prilikom prelaska u Zvijezdu.Lijepo je o nama pricao, a jos je rekao da je za albanskog prvoligasa u 35 utakmica postigao 18 golova.Uh kad bi takav prosjek imao i kod nas.

Altin Grbović karijeru gradi u BiH

Nekadašnji omladinski fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore, kasnije samo Srbije, Altin Grbović svoju karijeru nastaviće da gradi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, gde je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvijezdom iz Gradačca. Reč je o stabilnom Premijerligašu, koji važi za ozbiljan klub. Iako ne zna puno o ovoj ligi, Grbović kaže da je, predsednik Fudbalskog saveza ove zemlje, Ivica Osim uozbiljio ligu.

„Potpisao sam jednogodišnji ugovor, s tim što nakon šest meseci mogu promeniti sredinu ukoliko taj drugi klub ipuni uslove obeštećena“, rekao je Grbović, koji je kao mlađi kadet dve godine branio boje Crvene zvezde iz Beograda.

Ovaj napadač, koji je pre ovog angažmana igrao za superligaše Shkumbini i Skenderbeu iz Albanije, kaže da je u BiH došao prvenstveno iz „geografskih razloga“ i novih izazova. Blizina zapadnih zemalja je glavni razlog.

„Lakše ću napredovati i odavde otići u neku jaču ligu“, priča napadač koji 13. marta puni 26 godina.

Grbović priča da je Zvijezda iz Gradačca jak klub, među četiri najstabilnija u državi i da veruje da će uspeti da se dokaže i nametne stručnom štabu.

“Ovaj klub vode veoma jaki preduzetnici koji vole fudbal. O Zvijezdi sam čuo sve najlepše. Imaju korektnu upravu i dobre navijače, tako da nemam razloga da se žalim”, kaže on.

Gradačac je malo mesto ali važi za dobog domaćina. Grbović se već uklopio i kaže da je dobro prihvaćen. Ovo je još jedna stanica na kojoj će Altin Grbović provestio jedan deo svog života.

“Nastavljam karijeru van svog grada i svoje zemlje i svakodnevno se zahvaljujem Bogu na mogućnostima koje imam. Ko što naš narod kaže, najbolje je kada žuriš polako”, samouveren je ovaj napadač, koji je u nastupajući za Skumbini iz Albanije na 35 utakmica postigao 18 golova.

Karijera mu ide uzlaznom putanjom. Najpre je loptu pikao u naselju Jošanica, u srcu Novog Pazara.

Karijeru je započeo na Gradskom stadionu u ovom gradu a nakon toga se, kao mlađi kadet, uputio ka prestonici gde je igrajući za Crvenu zvezdu ostao dve godine. Bio je član reprezentacije Beograda koju je usavršavao tada trener Partizana Lotar Mateus.

Nakon toga se vratio kući gde je dve sezone zaredom bio prvi strelac ekipe. Nakon što je napunio 21 godinu ide u Rumuniju gde je, igrajući za Delta Tulceu, ostao godinu dana.

Pozdravio se sa Rumunijom pa je zatim branio boje dva kluba iz Albanije. Za Shkumbini je odigrao 35 utakmica, postigao je 18 golova. Biva primećen od strane šampiona te zemlje, Skenderbeua a ubrzo je usledilo potpisivanje ugovora sa šampionom o kojem je pisala štampa Albanije.

Sada je u Bosni i Hercegovini a cilj mu je zapad. Korak po korak.

P.S.neko rece da se Altin lijeci na Banji,znali neko pouzdano kada bi trebao biti spreman ???

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 feb 2012, 10:38

e sad bi ova nasa stranica trebala postavljat raporte sa priprema sad niko nema pojma ni o cemu :D

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 feb 2012, 12:56

eto sutra igramo protiv madarskog prvoligasa keckementija a u u subotu sa cibalijom dok se za ponedjeljak trazi protivnik

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 14 feb 2012, 13:26

gdje si to cuo astra???

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 feb 2012, 13:27

procitao u sportu

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.