eeeee sta bi juce sa Dancima, isto klinci igrali?Prijedor je napisao/la:Ovi klinci su strasni... Kakav fudbal !!! Strasno svaka cast andriji zivkovicu
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da strasni, protiv velike Andore
)
Protiv ozbiljnijih ekipa to i nije izgledalo bas najbolje. Slovenci su nas rastavili u prosloj utakmici, cini se kao da Batadjorizam izvire iz selektora Sivica.
Protiv ozbiljnijih ekipa to i nije izgledalo bas najbolje. Slovenci su nas rastavili u prosloj utakmici, cini se kao da Batadjorizam izvire iz selektora Sivica.
Po svemu sudeći utakmica protiv Estonije biće poslednja Radovana Ćurčića na klupi Srbije. Nek smo i to dočekali. (uvijek može gore, recimo Bekvalac)
matić podržava ćurčića? e o ovome sam pričao. pichka do pichke pichkica
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Danas sam gledao u-19 reprezentaciju protiv CG (4:1). Igrač utakmice Borko Duronjić, još jedan u nizu talntovanih igrača kojih se Zvezda olako odrekla
(nadam se i posljednji), dao 2 gola i nad njim je, čini mi se, napravljen i penal za 1:1.
Osim golova bilo je i nekoliko odličnih šansi (Jović x2, Zličić prečka iz loba).
Ovaj Zličić mi se baš sviđa kako dečko igra.
Osim golova bilo je i nekoliko odličnih šansi (Jović x2, Zličić prečka iz loba).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zličič mi se svidio na onom turniru u BN.alan_kardec je napisao/la:Danas sam gledao u-19 reprezentaciju protiv CG (4:1). Igrač utakmice Borko Duronjić, još jedan u nizu talntovanih igrača kojih se Zvezda olako odrekla(nadam se i posljednji), dao 2 gola i nad njim je, čini mi se, napravljen i penal za 1:1.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Zličič mi se svidio na onom turniru u BN.
Ja ga nisam gledao tada, ali sada je u samo par poteza pokazao da je veliki potencijal. Jesenas je, koliko se sjećam, dao neku golčinu za Vojvodinu u prvenstvu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nacionalni stadion će imati kapacitet od 50.000 mesta i koštaće 150 miliona evra - kaže za “Blic” Vladimir Kravčuk, savetnik za strateške projekte.
Nacionalni stadion
Foto: Promo
Nacionalni stadion
Priča o domu fudbalera Srbije datira još od oktobra prošle godine i pobede “orlova” nad Albanijom od 2:0. Premijer Aleksandar Vučić je tada najavio izgradnju stadiona, kao i da će Vlada Republike Srbije donirati 150 miliona evra. Kompanije “Zugay” i “Korny” su napravili preliminarno rešenje i maketu.
- Troškovi izgradnje zaista ulaze u tu cenu. Pored stadiona, nameravamo da izgradimo sve moderne materijale koji su po propisima UEFA i FIFA. U blizini nacionalnog stadiona će biti hoteli, poslovni objekti koji bi bili samoodrživi. Čekamo samo građevinsku dozvolu, a očekujem da ćemo radove okončati između šest i 10 meseci - dodao je Kravčuk.
Vladimir Kravčuk (u sredini)
On je objasnio i zašto je Zemun odabran kao lokacija.
- Izabrali smo Laudenov šanac jer tamo već postoje uslovi za izgradnju. Prosto je neverovatno da se toga niko ranije nije setio. Šanac je širok od 100 do 200 metara, dugačak 1.500, a ima i dubinu od 25 metara. Stadion bi bio samo desetak metara iznad zemlje. Ispod njega bi bilo tri ili četiri nivoa prostora za parking. Pošto je stadion ispod zemlje, imali bismo prirodno termalno grejanje od 14 stepeni.
Nacionalni stadion
Nacionalni stadion
Mesto izgradnje nacionalnog stadiona je odlično povezano sa ostalim delovima grada, tako da ni autoput i aerodrom ne bi bili mnogo udaljeni.
- Stadion će gledati na Tošin bunar, pa će autoput Beograd - Zagreb biti udaljen samo 1.500 metara. Takođe, neće biti daleko ni Aerodrom “Nikola Tesla” - svega 10 kilometara. Blizu su i Hala sportova “Ranko Žeravica”, hala “Pinki”, Zemuniko... Olakšavajuća okolnost je što nećemo kretati od nule, već imamo potrebnu infrastrukturu (struju, vodu, gas).
Radovi će se obavljati u tri faze.
- Prvu fazu će obuhvatati izgradnja samog stadiona. Drugi i treći deo radova će se ticati izgradnje lokala koji bi se kasnije izdavali. Milan Korica je napravio plan izgradnje po uzoru na svetske stadione, a video ih je mnogo. Čak je neke u Africi i gradio - zaključio je Kravčuk.
Lična kartaNacionalnog stadiona:
Cena izgradnje: 150 miliona evra
Kapacitet: 50.000
Početak radova: Čeka se građevinska dozvola
Trajanje radova: 6-10 meseci
Zaposleno radnika: 300
Posao za 300 radnika
Projekat izgradnje nacionalnog stadiona bi mogao da ima višestruke koristi za mnogo ljudi u Srbiji.
- Zaposlićemo preko 300 radnika koji će raditi na izgradnji doma naših fudbalera. Naravno, to su radnici raznih struka, koji će raditi u raznim fazama izgradnje. U svakom slučaju, svi će imati koristi - istakao je Kravčuk.
Kontam da će Savez da ode kada se završi ovaj "kapitalni" projekat i napune džepovi
A do tad ćemo vjerovatno biti 6.šešir pri svakom narednom žrijebu za kvalifikacije.
Nacionalni stadion
Nacionalni stadion
Priča o domu fudbalera Srbije datira još od oktobra prošle godine i pobede “orlova” nad Albanijom od 2:0. Premijer Aleksandar Vučić je tada najavio izgradnju stadiona, kao i da će Vlada Republike Srbije donirati 150 miliona evra. Kompanije “Zugay” i “Korny” su napravili preliminarno rešenje i maketu.
- Troškovi izgradnje zaista ulaze u tu cenu. Pored stadiona, nameravamo da izgradimo sve moderne materijale koji su po propisima UEFA i FIFA. U blizini nacionalnog stadiona će biti hoteli, poslovni objekti koji bi bili samoodrživi. Čekamo samo građevinsku dozvolu, a očekujem da ćemo radove okončati između šest i 10 meseci - dodao je Kravčuk.
On je objasnio i zašto je Zemun odabran kao lokacija.
- Izabrali smo Laudenov šanac jer tamo već postoje uslovi za izgradnju. Prosto je neverovatno da se toga niko ranije nije setio. Šanac je širok od 100 do 200 metara, dugačak 1.500, a ima i dubinu od 25 metara. Stadion bi bio samo desetak metara iznad zemlje. Ispod njega bi bilo tri ili četiri nivoa prostora za parking. Pošto je stadion ispod zemlje, imali bismo prirodno termalno grejanje od 14 stepeni.
Nacionalni stadion
Nacionalni stadion
Mesto izgradnje nacionalnog stadiona je odlično povezano sa ostalim delovima grada, tako da ni autoput i aerodrom ne bi bili mnogo udaljeni.
- Stadion će gledati na Tošin bunar, pa će autoput Beograd - Zagreb biti udaljen samo 1.500 metara. Takođe, neće biti daleko ni Aerodrom “Nikola Tesla” - svega 10 kilometara. Blizu su i Hala sportova “Ranko Žeravica”, hala “Pinki”, Zemuniko... Olakšavajuća okolnost je što nećemo kretati od nule, već imamo potrebnu infrastrukturu (struju, vodu, gas).
Radovi će se obavljati u tri faze.
- Prvu fazu će obuhvatati izgradnja samog stadiona. Drugi i treći deo radova će se ticati izgradnje lokala koji bi se kasnije izdavali. Milan Korica je napravio plan izgradnje po uzoru na svetske stadione, a video ih je mnogo. Čak je neke u Africi i gradio - zaključio je Kravčuk.
Lična kartaNacionalnog stadiona:
Cena izgradnje: 150 miliona evra
Kapacitet: 50.000
Početak radova: Čeka se građevinska dozvola
Trajanje radova: 6-10 meseci
Zaposleno radnika: 300
Posao za 300 radnika
Projekat izgradnje nacionalnog stadiona bi mogao da ima višestruke koristi za mnogo ljudi u Srbiji.
- Zaposlićemo preko 300 radnika koji će raditi na izgradnji doma naših fudbalera. Naravno, to su radnici raznih struka, koji će raditi u raznim fazama izgradnje. U svakom slučaju, svi će imati koristi - istakao je Kravčuk.
Kontam da će Savez da ode kada se završi ovaj "kapitalni" projekat i napune džepovi
Mens sana in corpore sano.
50 000 kapacitet, a cena tek 150 milki.
Ovi ne samo da su lažovi, lupeži, lopovi i demagozi, vec su izgleda isli kod Merlina čarobnjaka na kurseve madjije.
Ovi ne samo da su lažovi, lupeži, lopovi i demagozi, vec su izgleda isli kod Merlina čarobnjaka na kurseve madjije.
Cena zemljista u odnosu na Evropu je ovde smejurija, kao i cena potrebnih gradjevinskih materijala, radna snaga, uvek ce daleko skuplje izaci stadion u Londonu, Parizu ili ne znam gde, nego li ovde, ali i ovih 150m je bas optimisticno.
Mada pusti cenu, meni je ovo trajanje radova pobedilo.
Mada pusti cenu, meni je ovo trajanje radova pobedilo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ni Kinezi ne bi uspjeliParadajz je napisao/la: Mada pusti cenu, meni je ovo trajanje radova pobedilo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
stadion će biti ili od stiropora ili će ova cijena do kraja radova izaći neđe oko 800 milionario_Ferdy88 je napisao/la:To ni Kinezi ne bi uspjeliParadajz je napisao/la: Mada pusti cenu, meni je ovo trajanje radova pobedilo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izbori se približavaju, velika obećanja su sjajna stvar.
Retard je onaj ko nacionalni odluči da pravi u Beogradu.
Imate primere slicne za tu lovu, San Mames novi je kostao 170m, ono ludilo od Donbas Arene 120m evra. Tako da nije to tako nerealna cifra.
Ali je rok za izgradnju smesan u najmanju ruku.
Ali je rok za izgradnju smesan u najmanju ruku.
- alan_kardec
- Kontakt:
NeshaFCB je napisao/la:Izbori se približavaju, velika obećanja su sjajna stvar.
Baš tako.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Danas protiv uvijek neugodne Estonije

Mens sana in corpore sano.
Biće gusto, Tarme Kinka mi. 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Po svemu viđenom, danas u Talinu su igrale dvije trećerazredne evropske reprezentacije. Većim dijelom meča gledalo se nešto što gledamo godinama. Dali smo gol na jedini način na koji možemo, iz prekida. Tuga. Mitar, Kostić i Tošić potpuno van utakmice, ni sredina nije ništa bolja bila. Jedino što se sa sigurnošću može reći nakon ove dvije utakmice je da Ljajić MORA igrati u prvih 11.
Fin gol Kolarova, ne daje ih često, ali kad ga zavali, zavali ga. Prije toga idiot pored aut linije poništio čist gol Ivanovića, zbog ničega.
Biće bolje neko viče...
Fin gol Kolarova, ne daje ih često, ali kad ga zavali, zavali ga. Prije toga idiot pored aut linije poništio čist gol Ivanovića, zbog ničega.
Biće bolje neko viče...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
imam osjećaj da bi zvezda i partizan razbili obje selekcije. koliko slabosti, bezodejnosti, sporosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Poništili su nam čist gol. Sve u svemu slaba utakmica.
Kad na terenu vidim Filipa Đuričića sam bi sebi nogu slomio...
Kad na terenu vidim Filipa Đuričića sam bi sebi nogu slomio...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.