Ovaj Marinovic izgleda da voli braniti protiv nas, sjecam se kada smo izgubili u Austriju jedno 15 razlike kada su nam zabili mislim cak i 40 golova a mi negdje oko 25 da je isto kao danas sve skidao, branio ko lud, izgleda da nam on nelezi nikako.plavipatriota je napisao/la:ma mene nervira što protiv nas obično proradi golman, ili neka zvijezda dokazuje da je zvijezda...
strah me da nam Lazarov ne da 12 golova i sam nas pobijedi il da ona rugoba na golu ko ovaj danas Marinović udari po nama!
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
- plavipatriota
- Kontakt:
rođeni beograđaninmuhamedkonjic je napisao/la:Ovaj Marinovic izgleda da voli braniti protiv nas, sjecam se kada smo izgubili u Austriju jedno 15 razlike kada su nam zabili mislim cak i 40 golova a mi negdje oko 25 da je isto kao danas sve skidao, branio ko lud, izgleda da nam on nelezi nikako.plavipatriota je napisao/la:ma mene nervira što protiv nas obično proradi golman, ili neka zvijezda dokazuje da je zvijezda...
strah me da nam Lazarov ne da 12 golova i sam nas pobijedi il da ona rugoba na golu ko ovaj danas Marinović udari po nama!

Ne bi me cudilo ni da gubavi Borko skupi protiv nas 10 i vise odbrana
Ma sve je to do psihe, skinuo nam par zicera i odmah niko ne smije da opali sa bekovske pozicije, uzmi bolan zavali je igrač koji puca će i dati gol, igrač koji ne puca sigurno nećemuhamedkonjic je napisao/la:Ovaj Marinovic izgleda da voli braniti protiv nas, sjecam se kada smo izgubili u Austriju jedno 15 razlike kada su nam zabili mislim cak i 40 golova a mi negdje oko 25 da je isto kao danas sve skidao, branio ko lud, izgleda da nam on nelezi nikako.plavipatriota je napisao/la:ma mene nervira što protiv nas obično proradi golman, ili neka zvijezda dokazuje da je zvijezda...

I sa igračem više smo se poprilično mučili, kad ih nismo u prvom poluvremenu uspjeli slomiti kad su imali dosta više isključenja nego mi nekako sam predosjećao da nećemo ni do kraja

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, bas svi golmani prorade protiv nas, nije to nikako do nasih igraca 

Don't believe the hype.
Ono što sam primjetio kod naših pivota,a prije svega Burića kad se okreće prema golmanu uopšte ne gleda u golmana i par puta je zapucao u golmana večeras i ako je ovaj već bio u "zraku".Ne moram biti u pravu ali se na usporenoj snimci to primjeti,i zog takvih promašaja smo otišli u minus.Ali momcima svaka čast idemo dalje nije smak svijeta.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Al' stvarno više čovjek ne zna šta da konta... Pa jel moguce da i u fudbalu,košarci,rukometu,ma u bilo kojem sportu,svi profesionalni igrači imaju super dan kad igraju protiv nas... To se daju golovi u rašlje,koševi sa centra,rukometni golmani brane nemoguce... Pa dokle više!? Imamo dobre šutere,al niko ne smije da šutne,onaj Prce skoči nigdje bloka konjušara iz Austrije i on doda.. pa opali je.. tako i ostali!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
Ma u svakom segmentu igre ima pomalo krivnje za poraz, ali vjerujte najmanje u odbrani našoj!
Ne možemo reći izgubili smo zbog kontri, nismo ni zbog Marinovića, ni zbog straha, ni zbog tromosti, nego nekako zbog svega zajedno... U nekim trenucima smo bili nepovezani, nekad smo bili povezani, ali il pogodimo golmana ili preko gola pošaljemo...
Očekujem bolju utakmicu protiv Makedonije, a posebno protiv Tunisa!
Ne možemo reći izgubili smo zbog kontri, nismo ni zbog Marinovića, ni zbog straha, ni zbog tromosti, nego nekako zbog svega zajedno... U nekim trenucima smo bili nepovezani, nekad smo bili povezani, ali il pogodimo golmana ili preko gola pošaljemo...
Očekujem bolju utakmicu protiv Makedonije, a posebno protiv Tunisa!
- firefirefirely
- Kontakt:
Bekovi su se bojali osutati, sto se ne smije desavati.. I u 2.pol smo bili bezidejni u napadu.. Odbrana u prvom odlicna,u drugom OK.. jedini koji zasluzuje super ocjenu za cijelu tekmu je golmab Buric, bravo majstore.. Pa majku mu primjecujem vec drugu tekmu da Vrazalic ne zna baciti loptu u kontru, adrenalin proradi il sta vec, pa je baci u pm.. Prce..... Nime covjek spreman - a i da je fizicki spreman, jednostavno nemoguce je ocekivati da je u dobroj formi.. Bravo i za drugog Burica u prvom poluvremenu, odlican na crti
.. I jos me je zivciralo sto protiv igraca kojem je zastitni znak sut sa zemlje(Sziladgy), pa ako ne i bolji nego iz skoka,oni tako nonsalantno stoje kad ima loptu u rukama.. Jbg bice bolje, idemo spojiti 2 poluvremena i dobiti Mkd
.. I jos me je zivciralo sto protiv igraca kojem je zastitni znak sut sa zemlje(Sziladgy), pa ako ne i bolji nego iz skoka,oni tako nonsalantno stoje kad ima loptu u rukama.. Jbg bice bolje, idemo spojiti 2 poluvremena i dobiti Mkd
Ljudi moji ima li šta za Vranješa? 

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Sve ja mogu shvatiti,al da onako lose igramo kontru nikad!?
Inace,Austrija iskoristila sto smo joj ponudili,ruku na srce i djeluju kvalitetnije..Mi odigrali odlicno 1 pol.,u drugom samo Benjo Buric bio na nivou 1 pol., ostali podbacili..
Nema veze,sve je jos u igri..Glavu gore i uzeti Makedoniju

Inace,Austrija iskoristila sto smo joj ponudili,ruku na srce i djeluju kvalitetnije..Mi odigrali odlicno 1 pol.,u drugom samo Benjo Buric bio na nivou 1 pol., ostali podbacili..
Nema veze,sve je jos u igri..Glavu gore i uzeti Makedoniju

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vase misljenje o dresu? Ono sto sam ja citao, cak se i komsijama Hrvatima, Srbima dopada. Bar je unikatan.
Ja sam oduvijek za to da plava i zuta dominiraju na opremi svih reprezentacija BiH. Nesto kao kod Svedske.
Ja sam oduvijek za to da plava i zuta dominiraju na opremi svih reprezentacija BiH. Nesto kao kod Svedske.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 jan 2015, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Vranjes ce nastupit,delegat nije trazio dodatnu kaznu,Savic sutra ide na magnetnu rez.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ljudi,jel Makedonija jaca od Islanda???Ma.idemo.probat nesto.napravit,pa sta bude..danas smo.izgubili al nekako sam.ubijedjen da.je ovo bio.los dan i da igramo.ponovo.da.bi.ih dobili..Samo hrabro momci..
- plavipatriota
- Kontakt:
e pa ja sam imao dojam da igra švedska, jednostavno nisam navikao da nas gledam u ove dvije boje... druga stvar, i sa ovim bojama se mogla bolja garnitura napraviti!akisarajevo92 je napisao/la:Vase misljenje o dresu? Ono sto sam ja citao, cak se i komsijama Hrvatima, Srbima dopada. Bar je unikatan.
edit: druga je stvar što su to boje mog avatara

- firefirefirely
- Kontakt:
Odlican dres!
Nije ni Austrija jača od Islanda... to nema veze nikakve! Sa Islandom smo odigrali 2 najbolje tekme u historijiahmic je napisao/la:Ljudi,jel Makedonija jaca od Islanda???Ma.idemo.probat nesto.napravit,pa sta bude..danas smo.izgubili al nekako sam.ubijedjen da.je ovo bio.los dan i da igramo.ponovo.da.bi.ih dobili..Samo hrabro momci..

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Mogli smo danas stvarno bolje,čak nam se i otvorila šansa pri kraju da se vratimo,ovo na kraju ne izgleda loše SAMO 2 gola...Posebno me nerviralo kad nismo mogli zabiti 6 na 4...Ali ništa nije izgubljeno imamo slijedeće dvije tekme gdje će biti po meni dovoljna jedna pobjeda.Još smo apsolutno u igri za drugi krug što bi bio odličan uspjeh!
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 18 jan 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da je sam odlazak na prvenstvo bio iskorak i ova pobjeda protiv Irana nas plafon... u ovoj grupi ispadamo mi i Iran al ja nisam razocaran. Ograniceni smo ok posteno , tako je kako ja sam i na ovome zahvalan ... Hvala vam momci na svemu
Do neke druge generaciej ja smatram da ovi momci imaju srce i volju al ipak nemaju toliko znanja i snage da se nose sa ovim igracima.. Moje misljenje al ok nisam bas strucan u rukometu al se vidi razlika ...

Do neke druge generaciej ja smatram da ovi momci imaju srce i volju al ipak nemaju toliko znanja i snage da se nose sa ovim igracima.. Moje misljenje al ok nisam bas strucan u rukometu al se vidi razlika ...
akisarajevo92 je napisao/la:Da, bas svi golmani prorade protiv nas, nije to nikako do nasih igraca

što protiv Hrvatske nije proradio

jer kad se Duvnjak ili Kopljar vinu u visine i opale onu loptu, levat nema vremena ni podici ruku, a kamoli odbraniti šut....ili kad mu uleti Ćupić sa krila....nema tu price Golman imao svoj dan....ne bi ga imao da mu profesionalno opališ loptu koju nece ni vidjeti.
normalno da ce braniti naše isforsirane slabe šuteve iz neizgrađenih pozicija, preko dva bloka
ovim ne pokušavam glorifikovati hrvatske igrace u neke supermene, nego govorim o našoj neizgrađenoj igri i forsiranju na silu tih šuteva...i onda golman ispadne veliki frajer protiv nas.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jan 2015, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.