Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 jul 2013, 00:16

skyisthelimit je napisao/la:Pretjetuje sportsport sa spekulacijama o transferu Pjanica..
Jedan dan je prica o Tottenhamu, drugi dan Dortmund, treci dan Man City, cetvrti dan Milan, peti dan o Interu i tako sve u krug do 1 septembra, a zatim ce ponovo u novembru krenuti sa istim ovim spekulacijama koje nicemu ne vode sem stancanju nepotrebnih vijesti. Mi svi znamo ko ga trazi i nema potrebe da se bavite spekulacijama koje su vecinom netacne.
Nije samo oko Pjanica. Vise mi se uopste ne otvora clanak kad vidim, "ovaj ili onaj u guzici pasijoj".
Neseriozne clanke o nekim interesovanjem i mogucim prelazcima su postale sigurno vecini ljudim koji redovono citaju ss.ba mrski.
Pjanic nigdje nece ici to valjda svako ko se vise bave oko njega vec zna.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 jul 2013, 00:20

skyisthelimit je napisao/la:Pretjetuje sportsport sa spekulacijama o transferu Pjanica..
Jedan dan je prica o Tottenhamu, drugi dan Dortmund, treci dan Man City, cetvrti dan Milan, peti dan o Interu i tako sve u krug do 1 septembra, a zatim ce ponovo u novembru krenuti sa istim ovim spekulacijama koje nicemu ne vode sem stancanju nepotrebnih vijesti. Mi svi znamo ko ga trazi i nema potrebe da se bavite spekulacijama koje su vecinom netacne.
medju najlakšim poslovima danas je posao sportskog novinara na ovim sajtovima, dovoljno ti je copy-paste znanje, malo mašte i korištenje gugl trenslejta
nema potpisa

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2013, 14:09

"Gledao sam mnogo puta njegove nastupe u dresu Lyona. On je fudbaler koji zna kreirati situaciju za gol i često je ključan u napadima svoje ekipe. Za mene on je ofanzivac," rekao je Garcia
Nadam se da ce sad dobiti ofanzivniju ulogu i u klubu, a ne kao kod Andreazzolija, sa Roosijem u defanzivnom veznom redu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2013, 14:40

Da hoće mu Garcia dati zapaženiju ulogu u Romi. :? Sa što više igre naprijed i slobode da iskaže kreativnost, koju je i sam Rudi pohvalio u nedavnoj izjavi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2013, 14:49

Idi kod svog jarana Lulića. Jesi li sretan što je Lulić dao gol? Cigane, vrati se u Srbiju", samo su neke od
uvreda na račun bh. reprezentativca koje se došle iz grupe od oko 200 navijača.

Jesu glupi u pm :roll:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2013, 14:54

Goalgetter je napisao/la:Idi kod svog jarana Lulića. Jesi li sretan što je Lulić dao gol? Cigane, vrati se u Srbiju", samo su neke od

Svugdje ima maloumnika, Rim je daleko od izuzetka. Uvijek su bili "prljava" sredina. :roll: Jedva čekam da ih Pjanke ušutka golovima i asistencijama, bilo to u Romi ili nekom drugom klubu. 8-)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2013, 14:57

Claus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Idi kod svog jarana Lulića. Jesi li sretan što je Lulić dao gol? Cigane, vrati se u Srbiju", samo su neke od

Svugdje ima maloumnika, Rim je daleko od izuzetka. Uvijek su bili "prljava" sredina. :roll: Jedva čekam da ih Pjanke ušutka golovima i asistencijama, bilo to u Romi ili nekom drugom klubu. 8-)
Za ovo sve su u neku ruku i krivi novinari. Znaju kakvi su ultrasi, ovakva izjava kao u Lulica je dovoljna da ih razbijesni kao i sada, pa su dodatno napumpali ovo sve, i preuvelicali Pjanicevu izjavu..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 14:58

Kako će da ih ušutka ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2013, 15:10

Goalgetter je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Za ovo sve su u neku ruku i krivi novinari. Znaju kakvi su ultrasi, ovakva izjava kao u Lulica je dovoljna da ih razbijesni kao i sada, pa su dodatno napumpali ovo sve, i preuvelicali Pjanicevu izjavu..
Novinarska posla. :mrgreen: Svi su željni bacanja bombi i unošenja "nereda", a Talijani prednjače u tome. Kao što rekoh, izborit će se Mire s tim. Ni sekunde ne sumnjam u njega.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2013, 16:09

Ma to je stoka. Lazio je na glasu kao fasisticki klub, ali navijaci Rome nisu nista bolji. To su vise puta dokazali. Naravno i glupi i nepismeni do bola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2013, 16:22

slika

Ne odustaju sa provokacijama.

Danas su na treningu vrijedjali njega, Osvalda i Balzarettija.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 jul 2013, 16:33

Nedavno su u Italiji procurile informacije da su neki iz uprave Rome nahuskali navijace da vrijedjaju Osvalda, nebi li ga tako natjerali da prihvati ponudu od Southamptona. Oni zele da uzmu pare za njega a on ne zeli da ide tamo.
Koliko znam, Zenit je poslao dobru ponudu za Pjanica a on ne zeli da ide tamo. Nije nemoguce da i njega vrijedjaju placenici... Ne mogu da vjerujem da mu obicni navijaci jos uvijek ne mogu oprostiti za onu izjavu, koja i nije bila nesto posebno strasna. Svi su bili razocarani u Romi nakon poraza i slabe sezone i trebao im je neko da se mogu isprazniti na njemu ali da jos uvijek to rade.... hmm. Ja mislim da su to placenici a ne obicni navijaci.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 jul 2013, 16:34

I on je glup! Sta se ima lizat sa Lulicem van reprezentacije ili nekog privatnog druzenja? Je li profesionalac ili dijete ?Zna kakvo je rivalstvo i kakvih budala ima medju navijacima. Fudbal u drugom planu. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 jul 2013, 16:42

Omaklo mu se i eto,iako nije mislio nista lose..

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 13 jul 2013, 16:43

Consigliere je napisao/la:I on je glup! Sta se ima lizat sa Lulicem van reprezentacije ili nekog privatnog druzenja? Je li profesionalac ili dijete ?Zna kakvo je rivalstvo i kakvih budala ima medju navijacima. Fudbal u drugom planu. :roll:
Jedina djeca su ti navijaci Rome koji ga napadaju. Ne smije rec da mu je drago sto jedini igrac sto igra u Seriji A koji je iz zemlje kao on je dao gol. Neka ide Miralem, cim mu dodje neka ponuda od nekog boljeg kluba iz drugih velikih liga.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 jul 2013, 17:01

ZgemboAdislic je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:I on je glup! Sta se ima lizat sa Lulicem van reprezentacije ili nekog privatnog druzenja? Je li profesionalac ili dijete ?Zna kakvo je rivalstvo i kakvih budala ima medju navijacima. Fudbal u drugom planu. :roll:
Jedina djeca su ti navijaci Rome koji ga napadaju. Ne smije rec da mu je drago sto jedini igrac sto igra u Seriji A koji je iz zemlje kao on je dao gol. Neka ide Miralem, cim mu dodje neka ponuda od nekog boljeg kluba iz drugih velikih liga.
To se ne izjavljuje. Naivan je nevjerovatno. Roma mu daje platu, a on izjavljuje da mu je drago zbog gola Lazia. Pa, sta mislis da ce neko sacekati neko objasnjenje. Ovo bi ono samo Tottiju oprostili. Pjanic ide 99%.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 13 jul 2013, 17:07

U biti je svejedno dali je to veliki klub ili neki srednje velicine sa relativno dugom i jakom tradicijom. Eto izkazalo, da je Roma problematican klub, sa jako malo strpljenja. Bitno je, da je klub iz petice. Sad da li je to Leverkusen, Sevilla, Everton ili Fiorentina, Roma, ne igra nikakve uloge. Bitno je da igra i da je prva violina, pa makar u Elche FC ili Swansea, Eintracht Braunschweig. Pjanke ima kvalitet, potencijal, ali fali mu konstantnost. Tezko je menadzeru to prodat.

I ta izjava nije na mjestu. To se ne govori, Lulic igra za Lazio, Lulic je Lazio. Dovoljan razlog, da ga prodaju.
Zadnja izmjena: Beko, dana/u 13 jul 2013, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
dobre guzove ima Belma

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 13 jul 2013, 17:08

Consigliere je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:
To se ne izjavljuje. Naivan je nevjerovatno. Roma mu daje platu, a on izjavljuje da mu je drago zbog gola Lazia. Pa, sta mislis da ce neko sacekati neko objasnjenje. Ovo bi ono samo Tottiju oprostili. Pjanic ide 99%.
Nije mu bilo drago radi gola Lazia nego radi gola Lulica. Jel reko "Drago mi je sto je Lazio dao gol" ili "Drago mi je sto je Lulic dao gol"?? Da je Lulic igro za Sampdoriju, Pescaru ili bilo koju drugu ekipu u Seriji A rekao bi isto.

Nadam se da ide 100%. Nikakve u buducnosti u Romi nema. Nisu ozbiljan klub. Samo prodaju igrace, neka i Miralema prodaju. Nikada nece da naprave neki veliki korak u naprijed, iako su klub iz jednog od Europskih i svjetskih metropola. Ocigledno su sretni da vjecito zavrsavaju oko 4-6 mjesta, i nek nastave.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 jul 2013, 18:00

De ba ne serite vise. Prvo nije Pjanic kriv sto su inace Talijani cigani zesci. Drugo, ne znam sta je to Pjanic toliko lose rekao. Citiram: Svaki poraz boli, ako smo vec izgubili, onda mi je drago da je moj zemljak Lulic dao gol.
Ovo poremecen um samo ne konta. Nista on lose nije izjavio. Doduse i talijanski mediji su smece,ravan onim balkanskim. Nema Njemacke nigdje, to se zove profesionalizam.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 13 jul 2013, 18:03

emir79 je napisao/la:De ba ne serite vise. Prvo nije Pjanic kriv sto su inace Talijani cigani zesci. Drugo, ne znam sta je to Pjanic toliko lose rekao. Citiram: Svaki poraz boli, ako smo vec izgubili, onda mi je drago da je moj zemljak Lulic dao gol.
Ovo poremecen um samo ne konta. Nista on lose nije izjavio. Doduse i talijanski mediji su smece,ravan onim balkanskim. Nema Njemacke nigdje, to se zove profesionalizam.
Tako je. Bravo!
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.