Najmanje gubimo jer nije igrao u utakmicama gdje smo izgubili.
Mi bi svakako i s njim popusili i u Mostaru, Sirokom, Doboju, itd.
Ono danas sto su odigrali on i Cavnic je kriminalno bilo. Svojim glupostima su nas syebali za 2 gola.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najmanje gubimo jer nije igrao u utakmicama gdje smo izgubili.
Cwirek je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:25Ako prodjes jedno pretkolo to nije milion nego 2. Prošle godine prvo pretkolo konferencijske lige je bilo 255.000 EUR. Ove godine će vjerovatno biti i veći iznos. Znaci 2 pretkolo donosi barem 510.00 EUR. Tu se zaradi dosta na ulaznicama ( čitaj dvije utakmice kući ). Pretprošle godine kad smo igrali Europu, najviše smo tada dobili novih članova, fun shop najbolje radio. Za te dvije utakmice pretkola ti kao klub prodaješ TV prava. Mnogo bi nam finansijski značio odlazak u pretkola konferencijske lige.
Muftica kad bi prodali to bi bilo najbezbolnije, jer imamo jos nekih potencijala od golmana poput Duskaja (18) Trapare (17)NekoSaDaleka je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:26Strah me i pomislit na sljedeću sezonu 10 timova, četvero kružni sistem, uz Široki, Velež koji će sigurno biti bolji nego ove sezone. A ovim ispred i da ne govorim Zrinjski, Borac i kone. Nama trebaju ɓaš **** pojačanja, a bez Evrope mi nemamo marke za njih, a i sa Evropom je pitanje na osnovu trenutnih plata i svega.
Nadat se da bi mogli Jabera i još nekog prodati za neke dobre pare pa se pojačavati.
Pa eto kontam da mozemo makar jedno pretkolo proc, plus dobice i nekih para od karti, fan shopa, napravice se neka atmosfera da te makar nosi u pocetku sezone...Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:20invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:10
Suma sumarum...![]()
Ja bih jos dodao da bez izlaska u evropu nama predstoji donji dom lige da ne kazem bobra za opstanak iduce sezone..jer ocigledno sve je baceno sto se imalo
da se ode u evropu. Bojim se na sta cemo licit ako nam te pare izmaknu...
Znaš kako, mi od Evrope možemo uzeti do milion maraka, i to da budemo odlični i prođemo dva pretkola. Evropa je nama mnogo važnija zbog navijača, atmosfere i te jedne ili dvije domaće utakmice koje nam bar na kratko pruže neko uživanje. Finansijski je to nadoknadivo jer ova liga konferencije je finansijski stvarno smiješno takmičenje.
Sa druge strane Evropa znači da će prelazni rok biti haotičan, sve će početi ranije, pripreme, prozivka, a tu smo uvijek pravili velike greške.
Mi moramo revidirati naše troškove i ako treba skratiti roster da bi se oslobodila sredtva za neke skuplje igrače.
NoDi80 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:43Muftica kad bi prodali to bi bilo najbezbolnije, jer imamo jos nekih potencijala od golmana poput Duskaja (18) Trapare (17)NekoSaDaleka je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:26Strah me i pomislit na sljedeću sezonu 10 timova, četvero kružni sistem, uz Široki, Velež koji će sigurno biti bolji nego ove sezone. A ovim ispred i da ne govorim Zrinjski, Borac i kone. Nama trebaju ɓaš **** pojačanja, a bez Evrope mi nemamo marke za njih, a i sa Evropom je pitanje na osnovu trenutnih plata i svega.
Nadat se da bi mogli Jabera i još nekog prodati za neke dobre pare pa se pojačavati.
Definitvno treba Mircevskog, Cavnica,Karjasevica, Radovca, Markovica, Dangubic, Krpic, Boljevic, Cvetanoski, Galica rijesit se
Eventualno Boljevic, Cvetanoski da ostanu
Pekaric (20) umjesto Galica, Mlinaric (24) umjesto Krpica i Dangubica, nafatai nekog afrikanca poput Jatte il nekkg veznjaka iz Hrvatske dovesti
Ne znam sta ce biti sa Trograncicom (24) koji sigurno zna lopte
Vratiti Efendica (19) i lijevog beka Pasica (19) iz Stupcanice
Ubaciti Zenicanina (19) u ekipu, bice tu i mali Garcevic (19)
Moze se dobra ekipa sastavit za sljedecu sezonu sad imamo bas podlogu sa dosta mladih igraca
Treba samo ove skupe dizelase s nekih dobrim jeftinim potencijalima zamjeniti, a za neke ce se i moci dati pare poput Mlinarica kad se rijesmo ovih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.