Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao visesviunapad1010 je napisao/la:Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije
Tu je Sarajevo da srusi kolo x-eva.Kae eh evo vam k.urac nece svi dijeliti bodove 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
Oni su vrsili radnju odugovlacenja
A sudija nista
Da je sudija bio sudija pa dijelio zute mozda bi ti se isplatile 2 KM
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pisu svasta pa uzvracam samo.svrakino1921 je napisao/la:Pusti ih bolan vise kako ti ih nije zao visesviunapad1010 je napisao/la:Kukat ce smogovci ako bude X u vitezu.miky_hz je napisao/la:Ovo je neko prijateljsko kolo,Svima po bod i niko ne kuka na sudije
![]()
![]()
![]()
samoposteno je napisao/la:Mogu bit nabrijani koliko god zele mi cemo ostat a ovi gurbeti ce ispast vec smo na -6. je napisao/la:Sad ce Mulalic kao biti ljut na svoje igrace, a onda ocekujem da budu max nabrijani naredno kolo protiv nas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam bio na utakmiciSignore je napisao/la:Isto da je bitno. Uspjesno su odradili ono sto su htjeli. Nije mi ni malo drago sto Zeljo nije dobio, jer bih volio da bude prvak, a imao sam ga i na tiketu, al Zeljo je danas igrao za k*. Pa da Siroki nije odugovlacio i da je napao bilo bi upitno samo koliko razlike ce zavrsiti. Obrana bez kompasa, veza i napad bez imalo volje za igrom, kao da ih je ovo vrijeme danas uspavalo. Zeljo je odigrao lose, a za to nisu krivi ni suci, a ni Siroki. Ovaj Zeljo danas ne bi dobio Viteza, a ni kriv, ni duzan uzme bod na kraju. Losih igara sam se nagledao, ali ovoliko bezvoljnosti jako tesko.svrakino1921 je napisao/la: Nije tacno
Oni su vrsili radnju odugovlacenja
A sudija nista
Da je sudija bio sudija pa dijelio zute mozda bi ti se isplatile 2 KM
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu
Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
Bas me zanima koliko bi bili organizovani da nisu zasticeni toliko i da moraju placati porez koliko i sarajevski klubovi. Al boli ih taki kad znaju gdje inspekcija ne zalazi.FoSte95 je napisao/la:Zrinjski i FK i KK se ima realne šanse za titulu. Realno najbolje organizovan sportski kolektiv u BiH
Čist je gol Širokog k'o suzasvrakino1921 je napisao/la: Ja sam bio na utakmici
Za nase uslove solidna
Mislim da je strijelac za Siroki bio u opsajdu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bio na istoku blizu sjeverafks74 je napisao/la:Nije svrakino bio u liniji, pa misli da je ofsajd.
Ray Ban sa dva pecata
Bas nageo glavu u desnu stranu
U trenutku ubacivanja onaj iz Sirokog sigurno bio ispred naseg
Ray Ban je Ray Ban
Uzet cemo prvenstvo, hvala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ovdje samo Siroki ima sta da zali, imali su toliko sansi i toliko od igre i zabili samo jedan gol.
Zeljeznicar da osvoji titulu mora preko Sarajeva opet.
Zeljeznicar da osvoji titulu mora preko Sarajeva opet.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 apr 2018, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
Nemamo dostojnog protivnikasvrakino1921 je napisao/la:Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- hskzmostar
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
Jel tebi rigo ista majketi jasno,onakav Siroki koji nama nije ozbiljnije zaprijetio i bez 6 standarnih igraca razvali Zelju?
Jel se to povijest ponavlja i Zeljini opet bez daha ostaju?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- svrakino1921
- Kontakt:
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kolaRigoletto je napisao/la:
Nemamo dostojnog protivnikasvrakino1921 je napisao/la:Uzmite ko vam braniRigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
- hskzmostar
- Kontakt:
Nemamo dostojnog protivnika[/quote]
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kola
[/quote]
U Bijeljini Ziza postaje iduci trener Zrinjskog.
Sretno u derbiju nadam se da sjecanja naviru
U Bijeljini stanuje dostojan protivnik a tamo ste za dva kola
U Bijeljini Ziza postaje iduci trener Zrinjskog.
Sretno u derbiju nadam se da sjecanja naviru
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ova utakmica je primjer hrvatskog sindroma, Thuram nije gola u karijeri dao, ko ni Kjosevskihskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Uzet cemo prvenstvo, hvala.
Jel tebi rigo ista majketi jasno,onakav Siroki koji nama nije ozbiljnije zaprijetio i bez 6 standarnih igraca razvali Zelju?
Jel se to povijest ponavlja i Zeljini opet bez daha ostaju?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sreća u nesreći što je Kjosevski samo jedan dao 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.