Nije niti u Mladosti bio standardan vec toplo-hladno, a i kod Cire je dobar dio vremena sjedio iako je vazio za najskupljeg igraca..sloboda72 je napisao/la:Zna li se gdje će Edin Husić ? Vidim nije više u Mladosti iz DK.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba ga ba dovest i njega i Senada i iskopat jos kojegSaltCityAttack je napisao/la:Nadam se da nama necesloboda72 je napisao/la:Zna li se gdje će Edin Husić ? Vidim nije više u Mladosti iz DK.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
"S druge strane Edin Husić je sporazumno raskinuo ugovor sa Mladosti. Husić je prije dolaska u Kakanj nosio dresove Gradine, Radničkog, Slobode, Zvijezde, Orašja, Sarajeva, Cibalije, Karlovca i Scrorpiona iz San Antonia (Amerika).
Za sada nije poznato gdje će nastaviti karijeru".
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj ga uopste i spominjati ovdje, momak moze eventualno u Federalnoj odigrat solidno godinu dvije i to je to 
Jučer ga vidjeh u Tuzli kod Iljazovića slastičarne.tuzlak1987 je napisao/la:Nije niti u Mladosti bio standardan vec toplo-hladno, a i kod Cire je dobar dio vremena sjedio iako je vazio za najskupljeg igraca..sloboda72 je napisao/la:Zna li se gdje će Edin Husić ? Vidim nije više u Mladosti iz DK.
Ja volim FK Tuzla City
Jesi neozbiljansloboda72 je napisao/la:"S druge strane Edin Husić je sporazumno raskinuo ugovor sa Mladosti. Husić je prije dolaska u Kakanj nosio dresove Gradine, Radničkog, Slobode, Zvijezde, Orašja, Sarajeva, Cibalije, Karlovca i Scrorpiona iz San Antonia (Amerika).
Zvali ga iz Mladosti Solina da pojacaju konkureciju u timu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne bih da špekuliram oko Husića.
On me podsjeća da mi imamo samo Zebu i Ordagića .
Ja volim FK Tuzla City
-
VelikiKemo
- Kontakt:
+1sloboda72 je napisao/la:Za nju (suprugu) je samo jedno ,jedino mjesto.Sjeti se kako su oni nas"nabadali".staragarda je napisao/la:Prepisat ćemo to sve hladno...posebno ove zadnje seljobere a mene najviše brine gdje smjestiti trenersku magazin edisa "onaj" mulalica... Možda na krov sjeverasloboda72 je napisao/la:Poslije drugog kola i Radnika, Kup, pa u Vitez, pa revanš Kupa, pa seljo.
Zrinjski se kutarisao Kupa.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Istina ali Saric moze tu odigrat, Zeba kad je odsutan Ordagic ide na njegovo mjesto i uskace Saric ili Kiso na Ordagicevo..zato ja govorim Djelmic ako ga dovedemo nama rjesava pitanje dvije pozicije ..valjda Husref kaze Azmiru da ga zelisloboda72 je napisao/la:Ne bih da špekuliram oko Husića.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
VelikiKemo
- Kontakt:
dado da ti mozda nesto znas sto mi ne znamo??SaltCityAttack je napisao/la:Istina ali Saric moze tu odigrat, Zeba kad je odsutan Ordagic ide na njegovo mjesto i uskace Saric ili Kiso na Ordagicevo..zato ja govorim Djelmic ako ga dovedemo nama rjesava pitanje dvije pozicije ..valjda Husref kaze Azmiru da ga zelisloboda72 je napisao/la:Ne bih da špekuliram oko Husića.
I ja bih volio Đelmića na Tušnju,top pojačanje bi bio.Jos da ga i Husref zeli u ekipi??
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda se i Dzelmic nesto pita..možda momak ne želi u Slobodu....mada je danas malo takvih... hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam nista a vjerujem da niko nista ne zna da je mali broj ljudi da nesto znaju..vidis da sve sto se ovdje pricalo kao nesto se zna suska da nije bila istina ebiga ..jednostavno jedino to desno krilo sto cekam nadam se Djelmicu ebiga..ali i ako ne bude ok treba vjerovat sefu ako kaze da ne treba okVelikiKemo je napisao/la:dado da ti mozda nesto znas sto mi ne znamo??SaltCityAttack je napisao/la:Istina ali Saric moze tu odigrat, Zeba kad je odsutan Ordagic ide na njegovo mjesto i uskace Saric ili Kiso na Ordagicevo..zato ja govorim Djelmic ako ga dovedemo nama rjesava pitanje dvije pozicije ..valjda Husref kaze Azmiru da ga zelisloboda72 je napisao/la:Ne bih da špekuliram oko Husića.
I ja bih volio Đelmića na Tušnju,top pojačanje bi bio.Jos da ga i Husref zeli u ekipi??
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mogu da vjerujem koliko ljudima smeta Sloboda kao prva, malo sam citao ovo na prepucavanjima... Bas jadno
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Da mi je samo da postanemo prvaci pa neka umrem slijedeci dan boli me qurac iskreno da ti kazem ...ma nemoj im odgovarat sta te briga sta pisuTzXHc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudima smeta Sloboda kao prva, malo sam citao ovo na prepucavanjima... Bas jadno
Citam ih o navijacima izgubljenim transovima i td..ali ti ljudi pisu cija je grupa na Tusnju izgubila svoj trans i to s ograde im skinut ..mi nismo ti koji se nesto kurcimo po tom netu drugaci smo ebiga.
**** njima je to sramota priznat , kao i alipasino i navesti razlog zasto su krenuli napadat nas..nece oni reci nikad da je osveta upitanju ..isto sto se Ultrasi nama osvetise za ostavljenog druga , a sad mi zelimo uvjek osvetiti zapaljeni bus i td.
Ali eto neka ih nije sramota kad nije Grobare sramota sto su znali izgubiti svoj najstari trans Alkatraz i u tempo novinama pisali javno trazili da im ga vratimo , ne znam zasto ce ove druge sto im se sa ograde skidalo 2000te
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakav crni Edin Husic odavno je on zavrsio sa ozbiljnim fudbalom
koliko se sjecam on se skolovao kod nas pa vas ne treba cuditi njegovo prisustvo u Tuzli 
Sloboda Tuzla
Upravu si brate sto posto, valjda im baš zbog toga i smetamo. Poštujem sve klubove u BiH, al ono kad vidim smiješno mi majke mi. Znaju i rođeni dobro da su ugašeni bili iako ih ja poštujem kao navijače, ali i oni znaju barem oni malo stariji da su im uzeti i transovi i da su goli skinuti i da im je policiia sve to vratila. Vjeruj mi da cu nac sliku iz stanice, negdje se izgubila ta slika kad im polocija vraca transparent..SaltCityAttack je napisao/la:Da mi je samo da postanemo prvaci pa neka umrem slijedeci dan boli me qurac iskreno da ti kazem ...ma nemoj im odgovarat sta te briga sta pisuTzXHc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudima smeta Sloboda kao prva, malo sam citao ovo na prepucavanjima... Bas jadno...ja ih nekad znam procitati ali neda mi replicirati.
Citam ih o navijacima izgubljenim transovima i td..ali ti ljudi pisu cija je grupa na Tusnju izgubila svoj trans i to s ograde im skinut ..mi nismo ti koji se nesto kurcimo po tom netu drugaci smo ebiga.
**** njima je to sramota priznat , kao i alipasino i navesti razlog zasto su krenuli napadat nas..nece oni reci nikad da je osveta upitanju ..isto sto se Ultrasi nama osvetise za ostavljenog druga , a sad mi zelimo uvjek osvetiti zapaljeni bus i td.
Ali eto neka ih nije sramota kad nije Grobare sramota sto su znali izgubiti svoj najstari trans Alkatraz i u tempo novinama pisali javno trazili da im ga vratimo , ne znam zasto ce ove druge sto im se sa ograde skidalo 2000te
Ma uostalom ne treba niko od naših da ide na one ostale teme ni imamo ovu našu. Ovdje pričati o Slobodi, Fukarama, Azmiru, igračima... Možemo i ovdje naći dobrih ideja pogotovo kada je o tribini riječ.TzXHc je napisao/la:Upravu si brate sto posto, valjda im baš zbog toga i smetamo. Poštujem sve klubove u BiH, al ono kad vidim smiješno mi majke mi. Znaju i rođeni dobro da su ugašeni bili iako ih ja poštujem kao navijače, ali i oni znaju barem oni malo stariji da su im uzeti i transovi i da su goli skinuti i da im je policiia sve to vratila. Vjeruj mi da cu nac sliku iz stanice, negdje se izgubila ta slika kad im polocija vraca transparent..SaltCityAttack je napisao/la:Da mi je samo da postanemo prvaci pa neka umrem slijedeci dan boli me qurac iskreno da ti kazem ...ma nemoj im odgovarat sta te briga sta pisuTzXHc je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko ljudima smeta Sloboda kao prva, malo sam citao ovo na prepucavanjima... Bas jadno...ja ih nekad znam procitati ali neda mi replicirati.
Sta ce pricati RA I TM licno sam bio kad smo demolirali rA sve smo im uzeli na Nurkic pumpi ,bjezali su po njivama ko bez glave iako su bili brojnijiod nas .... takodjer licno sam bio kad smo demolirali manijake dvaa puta prvo u tz kad smo rasuli stariju ekipu manijaka .... samo steta sto nemamo naviku drzati kamericu upaljenu , zatim iste sezone su nam napravili sacekusu kad smo se vracali iz lukavice ..... izasli smo iz busa u po sarajeva I napravili dar mar ....ko je bio ...ZNA . Da ne pricam kad I'm je Mandzo skino trans ss ograde ....
P.s. nego de ba zaobidjjite tog Djelmica .... ko ga je jednom gledao zna I zasto . Smece od igraca
P.s. nego de ba zaobidjjite tog Djelmica .... ko ga je jednom gledao zna I zasto . Smece od igraca
Razumijemo se miRUDARSKA2 je napisao/la:Sta ce pricati RA I TM licno sam bio kad smo demolirali rA sve smo im uzeli na Nurkic pumpi ,bjezali su po njivama ko bez glave iako su bili brojnijiod nas .... takodjer licno sam bio kad smo demolirali manijake dvaa puta prvo u tz kad smo rasuli stariju ekipu manijaka .... samo steta sto nemamo naviku drzati kamericu upaljenu , zatim iste sezone su nam napravili sacekusu kad smo se vracali iz lukavice ..... izasli smo iz busa u po sarajeva I napravili dar mar ....ko je bio ...ZNA . Da ne pricam kad I'm je Mandzo skino trans ss ograde ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.