FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2021, 00:01

ado-hz je napisao/la:
23 maj 2021, 23:54
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 maj 2021, 23:42
Pisu ovi navijaci borca da su im se igraci napili pravo, eto nam prilike da iskoristimo to. Necemo se lagati, kup bi u ovom trenutku koliko toliko nas smirio, jer bi bar najtrofejniji postali.
Znas da te gotivim brate al bas me boli qurac za Kup-om nakon ovog svega. To bi bilo isto da ti ja obecam 100.000KM i na kraju ti dam 1000KM. Od kukanja nema nista al da li su ljudi svjesni ili to glupom bošnji se zadrzi u mozgu kao ribici 3sekunde kakva je steta nacinjena i kakvu smo priliku imali. Od para, do koeficijenta do dominacije ligom u svakom segmemtu da se uzela titula.
Od 2013/2014 godine slusam mlacenje prazne slame. Prvo je bilo eee polako kupio nas je Tan trebat ce 4-5 godina da se vidi napredak i uspjeh.
Pa onda eee polako sad nas je preuzeo Nam treba sacekati opet 4-5 godina da se vise rezultati i uspjesi.
Pa onda nam dosao Coffie pa opet prica polako treba sacekati 3-4godine da se vidi neki uspjeh i napredak. Pa ko koga ovdje yebe u zdrav mozak??? Jesmo li mi tolike ovce da pusimo pricu tolike godine?
Ljudi u Gorici, Osijeku naprave klub za 3god a mi svake 2-3 godine jovo nanovo. Napravimo nesto dobro pa to tolikoooo syebemo da to isto sto smo napravili popravljamo naredne 3godine..dokle ba vise?
Ma lijepo je vidjeti opet trofej, jest da nam taj trofej viri iz govana u koje smo se uvalili, al yebiga..
Od svih ti prica da treba vremena, jedina ta za Cioffija stoji, jer je izgradnja akademije slozeniji proces, ma da evo vec sada mozemo vidjeti napredak
Dabogda ovo izadje na dobro, ko da gledam razocarat cemo se s izborom SD-a i trenera, a kamoli tek nesto drugo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 maj 2021, 00:03

da li smo prodali titulu ili smo samo debili je više manje irelevantno,ono što je relevantno i što je suština je činjenica da smo prokockali 13 bodova prednosti i što smo ušli u anale fudbala sa tim podatkom,ja da išta radim u tom klubu,ne da bi dao ostavku nego bi odselio iz grada negdje baš daleko,to bi svako sa mrvom stida uradio

VVVBK

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 24 maj 2021, 00:06

Nama prije svega treba zakonska regulativa i zaštita ulaganja, čim se usvoji zakon o sportu kao što je u RS-u, moći ćemo pričati o investicijama.
Mada, ja bih bio najsretniji kada bi mogli naći nekog investitora koji je spreman davati veći novac, jer budimo realni ovo sto Nam i Tan daju je sitna buranija.
Čak se sjećam na proslavi titule kad je Tan došao, tad izjavio nesto u fazonu "do sad sam u Sarajevo investirao milion KM", što je apsolutno ništa. Ovakve stvari su neophodne jer očigledno nemamo nikakav politički subjekt iza nas, Borac ima Dodika, Velez SDA, Zrinjski i Široki HDZ.
Nadam se da ce se iz ovog izvući još jači, i da prestanemo ici u krug kao svih ovih godina.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 maj 2021, 00:08

nukleusmember je napisao/la:
24 maj 2021, 00:03
da li smo prodali titulu ili smo samo debili je više manje irelevantno,ono što je relevantno i što je suština je činjenica da smo prokockali 13 bodova prednosti i što smo ušli u anale fudbala sa tim podatkom,ja da išta radim u tom klubu,ne da bi dao ostavku nego bi odselio iz grada negdje baš daleko,to bi svako sa mrvom stida uradio

VVVBK
Svaka čast na razmišljanju, isti sam.Lezbejska kretenuša vjerovatno sada razmišlja gdje ce na ljetovanje, zajedno sa onom svojom lezbačom iz SFK - a, boli je **** što smo prokockali onoliku prednost.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:08

24 maj 2021, 00:01
ado-hz je napisao/la:
23 maj 2021, 23:42
Pisu ovi navijaci borca da su im se igraci napili pravo, eto nam prilike da iskoristimo to. Necemo se lagati, kup bi u ovom trenutku koliko toliko nas smirio, jer bi bar najtrofejniji postali.
Znas da te gotivim brate al bas me boli qurac za Kup-om nakon ovog svega. To bi bilo isto da ti ja obecam 100.000KM i na kraju ti dam 1000KM. Od kukanja nema nista al da li su ljudi svjesni ili to glupom bošnji se zadrzi u mozgu kao ribici 3sekunde kakva je steta nacinjena i kakvu smo priliku imali. Od para, do koeficijenta do dominacije ligom u svakom segmemtu da se uzela titula.
Od 2013/2014 godine slusam mlacenje prazne slame. Prvo je bilo eee polako kupio nas je Tan trebat ce 4-5 godina da se vidi napredak i uspjeh.
Pa onda eee polako sad nas je preuzeo Nam treba sacekati opet 4-5 godina da se vise rezultati i uspjesi.
Pa onda nam dosao Coffie pa opet prica polako treba sacekati 3-4godine da se vidi neki uspjeh i napredak. Pa ko koga ovdje yebe u zdrav mozak??? Jesmo li mi tolike ovce da pusimo pricu tolike godine?
Ljudi u Gorici, Osijeku naprave klub za 3god a mi svake 2-3 godine jovo nanovo. Napravimo nesto dobro pa to tolikoooo syebemo da to isto sto smo napravili popravljamo naredne 3godine..dokle ba vise?
Ma lijepo je vidjeti opet trofej, jest da nam taj trofej viri iz govana u koje smo se uvalili, al yebiga..
Od svih ti prica da treba vremena, jedina ta za Cioffija stoji, jer je izgradnja akademije slozeniji proces, ma da evo vec sada mozemo vidjeti napredak
Dabogda ovo izadje na dobro, ko da gledam razocarat cemo se s izborom SD-a i trenera, a kamoli tek nesto drugo..

Ma sta ti znaci trofej Kup-a brate moj?
Da sidjes ispred zgrade i komsiji pjevas ejjjj bolji smo i trofejnihi od vas la la la la...yebo me to. Pjevat ces godinu dana a titule zadugo vise neces vidjeti. Da si uzeo titulu pjevao bi narednih 10godina jer bi imao dominaciju, sad je nemas i neces je imati. Meni je Kup totalno nebitan, ako uznes titulu onda mi je Ok uzeti i Kup jer dobro zvuci Dupla kruna...ostalo mi je goli qurac. Niko ne pita Juventusa koliko imas Kupova nego koliko si puta bio prvak Italije.
Ako je smisao uzeti Kup samo da pjevas komsijama da si najtrofejniji, a to ces pjevati par dana i onda ces se vratiti u sumornu realnost da si prokockao nevjerovatnu sezonu(Korona niko para nema) da budes tata mata lige i da pokupis sav kajmak i pare od LP.
Izgleda da je nama ovdje samo bitno da smo bolji od komsija, a to sto smo mogli prerasti uvu ligu..ma yebo to.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2021, 00:11

Bitno je dobit kad igras s rajom na male a kamo li finale kupa. Ne kontam kad neko kaze hebes kup a igraš finale, ok jasno je da je prvenstveno puno bitnije. Al brate kad igras finale kupa mora zapeti

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2021, 00:12

nukleusmember je napisao/la:
24 maj 2021, 00:03

VVVBK
Apsolutno

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2021, 00:12

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:08
24 maj 2021, 00:01
ado-hz je napisao/la:

Ma sta ti znaci trofej Kup-a brate moj?
Da sidjes ispred zgrade i komsiji pjevas ejjjj bolji smo i trofejnihi od vas la la la la...yebo me to. Pjevat ces godinu dana a titule zadugo vise neces vidjeti. Da si uzeo titulu pjevao bi narednih 10godina jer bi imao dominaciju, sad je nemas i neces je imati. Meni je Kup totalno nebitan, ako uznes titulu onda mi je Ok uzeti i Kup jer dobro zvuci Dupla kruna...ostalo mi je goli qurac. Niko ne pita Juventusa koliko imas Kupova nego koliko si puta bio prvak Italije.
Ako je smisao uzeti Kup samo da pjevas komsijama da si najtrofejniji, a to ces pjevati par dana i onda ces se vratiti u sumornu realnost da si prokockao nevjerovatnu sezonu(Korona niko para nema) da budes tata mata lige i da pokupis sav kajmak i pare od LP.
Izgleda da je nama ovdje samo bitno da smo bolji od komsija, a to sto smo mogli prerasti uvu ligu..ma yebo to.
Ma yebo kone, boli me qurac za njima, svakako im ne gine sudbina celika..
Nije nikakav napredak uzeti kup, to se slazem, ali da bar malo smirim zivce, ne znam za tebe al' bar bi me malo smirilo.
A da je opci mentalitet biti bolji od komsija, to je nazalost tako. Skoro je bas nedavno pisao o tome na zadnjoj proslavi, ne bi nista dodao na tu temu
A i fino bi bilo da oni uhljupi ne uzmu duplu krunu

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 maj 2021, 00:14

Ako će se stvari posložiti nakon svega ovoga, možemo izaći jači, ako ćemo opet dovoditi Milanoviće, Cmiljane... Onda ćemo se još naslušati Marša sa Drine, eventualno Tompsona.
Što neko reče, izbor SD-a i trenera će pokazati u kojem pravcu klub ide.

Sa Cioffijem mi se dopada ova priča, nadam se da potrajati i dati dobre plodove.

Nadam se da ćemo zadržati Kovu, Pecija i Fanima. Uz Dupovca, Milićevića i Jasmina bi mogli biti dobra baza, pridružiti im par mladih igrača i dovesti 3-4 ciljana pojačanja . Svima ovima što im ističe ugovor, zahvaliti se plaketom

Nažalost opet su ti evropske utakmice uigravanje tima, ali šta je tu je.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 24 maj 2021, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:15

@GiS

E tu se slazem :D
Radovat se Kup-u ako osvojimo necu, al klub koji je ispadao par puta iz ove kukuruz lige da uzme duplu krunu...pa to nema u pm.
Samo zbog toga bih volio da uzmemo Kup.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 00:16

bordobijeli je napisao/la:
24 maj 2021, 00:11
Bitno je dobit kad igras s rajom na male a kamo li finale kupa. Ne kontam kad neko kaze hebes kup a igraš finale, ok jasno je da je prvenstveno puno bitnije. Al brate kad igras finale kupa mora zapeti
Pusti kraju brate takvu pricu.
Trofej je trofej kakav god bio, ulazi u historiju kluba i pise se u svim statistikama i knjigama zauvijek.
Svi smo mi razocarani zbog neosvajanja titule ali kup ne treba otpisivati nikako.
Meni je kup itekako bitan, zbog vise faktora, ali da ih ne navodim posto ce me vecina ovdje pogresno shvatiti a ne da mi se svakom pojedinacno objasnjavati.
Iako sam misljenja i uvjeren sam da kup uzimamo 99% i lakse od ocekivanog.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2021, 00:18

Ja sam kontra Sabrine totalno, ali moze li bez pridjeva kurrva, lezba i slicno?
To kad napise, vise govori o vama i o vasem odgoju.
Ne znam zasto moderacija dozvoljava ovakve stvari, kao i nacionalisticko-fasisticke postove.

Moze li se iznjeti misljenje na normalan nacin?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2021, 00:22

Hordanjezla1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 23:07
zagor1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:22
23 maj 2021, 22:01

Podrzavali su i Dinokia da nece doci iz vijetnama kakav sekjuriti za lezbacu haha?I tada nismo bili mahalska prcija nego imali miljardera vlasnika a ne potrcka njegovog sada ..
Sada nek se okrece kad hoda gradom ili gdje sjedi bas kao dinokio ..
Dace ona sama otkaz ne brini se ,uskoro.
Kusturica se raspravljo na fb sa nekim likom koji ih je nalijepio i kako rece da je sve bilo ok i da su kradje i vikendice bile lazi koje su potekle iz mahale,i da su se jedva borili protiv mahale,legendi itd sad koliko u tome ima istine pojma nemam. Inace rekao je i da ih Tan nije otjerao vec su sami napustili kad su vidjeli da on nema viziju da klub digne na visi nivo i da ulozi vise novca
Pa ako si upoznat u tada situaciju onda znas na koji nacin su otjerani Dinokio Elvir i kompany da je to sve bilo osim dobrovoljnog napustanja istina jedini je Kusturica otisao bez zatezanja ,a ovi koliko su dobrovoljno otisli govori cinjenica da su se krili po toaletima restorana ..
Znam sve i zato me cudi sta prica Kusturica baci malo pogled na fb bas se raspisao bio. Ukratko nisu ukrali feninga cak se u plusu poslovalo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 00:25

Kako osvojiti nasu ligu?

GK: da je normalan
RB: da lici na igraca - CB1: jablan - CB2: mesar - LB: da lici na igraca

CM: da lici na igraca - DMF: agresivac

RW: Dobar igrač - AM: dobar igrač - LW: dobar igrač
CF: dobar igrač

Znaci 4 igrača u navali moraš imati dobra i dominiras ligom.

Nekad je to kod nas izgledalo:
Fanimo - Rahmanovic - Tatar
Ahmetovic
:roll:

Kad protivnik povede ti za par minuta izjednacis. Dominacija, prilike, pohvale sa svih strana. Protivnici nisu znali koji ce udariti koju tekmu.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 24 maj 2021, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 maj 2021, 00:27

Mi moramo 10 novih igraca dovest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2021, 00:29

Al mi cemo znati za 20 dana koji su planovi i kakva nas sezona ocekuje. Ako ne dovedes dobrog trenera i bar 3 kvalitetna igraca nema od nas nista. Bit ce borba za Europu ako se ne reaguje dobro. Pa vidjecemo do sredine juna ce se sve samo kazati. Kao sto smo znali u januaru da nam slijedi kolaps tako cemo i sad znati na cemu smo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 00:31

Evo ako slucajno dovedu Slavka Petrovica za trenera da prvi budem koji ce yebati upravi sve zivo sto imaju.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 maj 2021, 00:33

zagor1987 je napisao/la:
24 maj 2021, 00:22
23 maj 2021, 23:07
zagor1987 je napisao/la:
23 maj 2021, 22:22

Kusturica se raspravljo na fb sa nekim likom koji ih je nalijepio i kako rece da je sve bilo ok i da su kradje i vikendice bile lazi koje su potekle iz mahale,i da su se jedva borili protiv mahale,legendi itd sad koliko u tome ima istine pojma nemam. Inace rekao je i da ih Tan nije otjerao vec su sami napustili kad su vidjeli da on nema viziju da klub digne na visi nivo i da ulozi vise novca
Pa ako si upoznat u tada situaciju onda znas na koji nacin su otjerani Dinokio Elvir i kompany da je to sve bilo osim dobrovoljnog napustanja istina jedini je Kusturica otisao bez zatezanja ,a ovi koliko su dobrovoljno otisli govori cinjenica da su se krili po toaletima restorana ..
Znam sve i zato me cudi sta prica Kusturica baci malo pogled na fb bas se raspisao bio. Ukratko nisu ukrali feninga cak se u plusu poslovalo
Jedino za što se sigurno zna da su pokrali, to su pare od transfera Cimirota.Ne znam jel krao Kusturica, ali Selimovic i Ibraković jesu.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 24 maj 2021, 00:33

Ako dodje Slavko, lično idem po Husrefa

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 maj 2021, 00:34

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 00:31
Evo ako slucajno dovedu Slavka Petrovica za trenera da prvi budem koji ce yebati upravi sve zivo sto imaju.
Ma ako dovedu Petrovica oni za pocetak imaju psihickih problema, pa tek onda ne znaju svoj posao.
Ma da ne mislim da su toliko ludi..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AdinSally i 137 gostiju.