Premijer liga BiH - aktuelno

IndoMie
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la IndoMie » 12 maj 2023, 12:32

Nisu mi jasni ovi sarajevski timovi kad igraju kuci. Umjesto da prodaju sto vise ulaznica oni se takmice ko ce kome vise zacerat. Derbi izgubio na kvaliteti, igraci su bolji nego lani, golova bude uvijek, nije onih standardnih 0-0, nema belaja nikakvog, ali ovo sa navijacima i navijanjem prevazilazi granice zdrave logike. Umjesto da se sve uradi da se to ispravi, radi se upravo suprotno. Pa evo za primjer, mi iz manjih gradova smo uvijek sa nestrpljenjem cekali derbi. Sad cu razmisliti da li cu ga pogledati danas. Razmislite malo.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2023, 12:33

fanaticRA je napisao/la:
12 maj 2023, 12:01
BarbareZeljin je napisao/la:
12 maj 2023, 11:36
Ado1922 je napisao/la:
12 maj 2023, 11:23
slika

Povedi ih Mirza
Moram istaci 2 stvari jedna je 100 posto sigurna a za drugu nisam siguran.
Nisam siguran da je ovaj covjek sa slike tada bio clan Sarajeva,mozda koju sezonu prij ili poslije. To nije bas toliko bitna stvar. Bitna je ona prva. Uvijek mi je bilo fascinantno mazohisticko podrzavanje Sarajeva od strane navijaca Veleza.
A posebno one godine kada vas je Sarajevo u direktnom mecu na Kosevu poslalo u 2 ligu.
A samo par kola prije toga cijela Grbavica pjevala o Velezu i Mostaru i dizala transparente podrske za vas.
Ovo znam jer sam istu ovakvu rasprevu prije 19 i vise godina imao sa jednim vatrenim navijacem Veleza. I taj me covjek nakon toga zvao da budem njegov gost.
Jer sam mu sve predocio i dokazao .
Ali jbg vjerovatno si tad bio mlad ili se nisi ni rodio kad je to bilo.
Nemam ja problem tvoje podrske nekome,ali mi je fascinantan taj mazohizam. Vise volite Sarajevo i Zrinjski od Zelje.
A najvise podrske ste imali od rata na ovamo upravo od Zelje i njegovih navijaca.
Uopste ne mislim o stadionu ovo za Europu. Mogu ti na pp sve objasniti.
Ali hajde nek povede Mirza. Zeljo je svakako krimiinalan da ga i ovaj polutrener moze pobijediti .

Kako objašnjavaš one silne uvrede sa istoka i juga prema Velezu prošlu sedmicu? Razlog k tome je samo kavez ili? Kako preko noći ta silna “ljubav” vaša prema nama je pala u vodu? Da ste otišli van granica naše države vidjeli bi da je kavez sasvim normalan i ne vidim problem jer je sam savez dao zeleno svijetlo, a one uvrede iz prošlog meča.. netko sa strane bi rekao ovi su se klali u RAtu

nije ta silna ljubav druze nestala preko noci, godinama ste nas gurali od sebe i na kraju izgurali i neka ste, nikad necu zaboraviti prije 5-6 godina kad smo igrali u Vrapcicima, gorilo nam za titulu i vi poginete protiv nas i pjevate bice Željo **** sampion i slavite sto ste nas zayebali i sve okej, to je sportski, ali onda par kola poslije izvedete juniore protiv Zrinjskog i oni uredno proslave titulu kod vas na stadionu, eto sta ste radili nakon sto smo mi pjevali "izronit ce stari za one sto ga vole" par godina prije toga, ocigledno si dijete pa se ne sjecas nekih stvari
FKŽ !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 12 maj 2023, 12:33

nokee je napisao/la:
12 maj 2023, 12:21
Idiotno prosipanje nekog inata i tvrdoglavosti ce srozati i ovako srozan derbi. Nikad odnosi dva kluba nisu bili sjajni ali cini se da postaju samo gori.

Pozivanje na procenat koji se propisima mora obezbjediti je maloumno ako znamo da se radi o derbiju.
Obje strane moraju biti dosta realnije kada se odedjuje koliko ce karata dobiti gostujuci navijaci.
Evo recimo da se da 2.500 gostima na Grbavici, siguran sam da se može dogovoriti da gosti na kosevu dobiju 4 ili 5.000 ulaznica. Može se lijepo odrediti da li dio istoka i zdenka ili pola sjevera nebitno je.
Nego jok, daj ti njih nakrcaj u zdenku 1.500 a mi cemo gore traziti vise jer jbg veliki stadion itd..
Pozivanje na procente i propise nekakve i guranje tvrdoglavosti i sile nece nikome donijeti dobro. Nas stadion nasa pravila se izgleda vratilo kod kona.
vasih 2 500 na Grbavici > nasih cca 7 000 na kosevu
vasih 1 500 na Grbavici > nasih cca 4000 na kosevu, a za uzvrat smo dobili malo vise od pola ove cifre

ne mozete to dijeliti kako vama samo pase

sad i ubuduce, drzite se ovoga 5% :bih:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 maj 2023, 12:35

Antikloc je napisao/la:
12 maj 2023, 12:30
DamirT je napisao/la:
12 maj 2023, 12:26
Dok se vi svadjate medjusobno Srbi i Hrvati iz saveza likuju radi ovog. To su i htjeli, prvo da se medjusobno zavadimo, onda da nema ljudi na stadionima i kad igra reprezentacija. I onda da nam ugase i ovo malo fudbala sto imamo.
Kako su zli ! :mrgreen:
I pametni ! :mrgreen:
Koji mastermindovi :mrgreen:
Covjek bi rekao da o Svicarcima pricas a ne o polupismenoj balkanskoj fukari :mrgreen:
Vjerovao ili ne, pametni su oni. To je organizovana kriminalna organizacija. Ne govorim za ove Bosnje iz saveza. Oni su im samo pijuni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2023, 12:36

na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike

GAZI!
FKŽ !

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 12 maj 2023, 12:37

Minimum bi trebao biti da se da cijeli jug navijačima Željezničara. Bilo šta ispod toga je preseravanje i ne vodi ničemu. Može se fosrirati i 5%, ali onda se pravi nešto potpuno drugo od ovog derbija. Ja bih dao čak i dio zapada (recimo 2.000 karti) bez problema, ali eto.

S druge strane, LJ, O i zdenka su sasvim ok na trenutni kapacitet stadiona Grbavica.

Mada, ovo treba biti povod normalnim ljudima da se odnos relaksira i da danas na zapadu bude recimo izmiješana raja :D

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 12 maj 2023, 12:38

TeaM87 je napisao/la:
12 maj 2023, 12:36
na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike

GAZI!
veci su mangupi ako se tako virtualno izrazavaju :twisted:
doduse, imamo i mi jednog padobranca :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 12 maj 2023, 12:38

DamirT je napisao/la:
12 maj 2023, 12:35
Antikloc je napisao/la:
12 maj 2023, 12:30
DamirT je napisao/la:
12 maj 2023, 12:26
Dok se vi svadjate medjusobno Srbi i Hrvati iz saveza likuju radi ovog. To su i htjeli, prvo da se medjusobno zavadimo, onda da nema ljudi na stadionima i kad igra reprezentacija. I onda da nam ugase i ovo malo fudbala sto imamo.
Kako su zli ! :mrgreen:
I pametni ! :mrgreen:
Koji mastermindovi :mrgreen:
Covjek bi rekao da o Svicarcima pricas a ne o polupismenoj balkanskoj fukari :mrgreen:
Vjerovao ili ne, pametni su oni. To je organizovana kriminalna organizacija. Ne govorim za ove Bosnje iz saveza. Oni su im samo pijuni.
Pametan i organizovan Srbin :?: :urnebes:
To samo u bajkama postoji. Zadnji takav Tesla bio,satrlo ga auto 43-e. A i on je isao u Bec u skolu,pa je mimo ostale bio :urnebes: :urnebes:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2023, 12:39

dejavu je napisao/la:
12 maj 2023, 12:38
TeaM87 je napisao/la:

GAZI!
veci su mangupi ako se tako virtualno izrazavaju :twisted:
doduse, imamo i mi jednog padobranca :rol:
ma razlika je stvarno preocigledna

a on ni ne zna za koga navija :mrgreen:
FKŽ !

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 12 maj 2023, 12:40

BarbareZeljin je napisao/la:
12 maj 2023, 11:36
Ado1922 je napisao/la:
12 maj 2023, 11:23
slika

Povedi ih Mirza
Moram istaci 2 stvari jedna je 100 posto sigurna a za drugu nisam siguran.
Nisam siguran da je ovaj covjek sa slike tada bio clan Sarajeva,mozda koju sezonu prij ili poslije. To nije bas toliko bitna stvar. Bitna je ona prva. Uvijek mi je bilo fascinantno mazohisticko podrzavanje Sarajeva od strane navijaca Veleza.
A posebno one godine kada vas je Sarajevo u direktnom mecu na Kosevu poslalo u 2 ligu.
A samo par kola prije toga cijela Grbavica pjevala o Velezu i Mostaru i dizala transparente podrske za vas.
Ovo znam jer sam istu ovakvu rasprevu prije 19 i vise godina imao sa jednim vatrenim navijacem Veleza. I taj me covjek nakon toga zvao da budem njegov gost.
Jer sam mu sve predocio i dokazao .
Ali jbg vjerovatno si tad bio mlad ili se nisi ni rodio kad je to bilo.
Nemam ja problem tvoje podrske nekome,ali mi je fascinantan taj mazohizam. Vise volite Sarajevo i Zrinjski od Zelje.
A najvise podrske ste imali od rata na ovamo upravo od Zelje i njegovih navijaca.
Uopste ne mislim o stadionu ovo za Europu. Mogu ti na pp sve objasniti.
Ali hajde nek povede Mirza. Zeljo je svakako krimiinalan da ga i ovaj polutrener moze pobijediti .
Ukratko
Pobjeda Sarajeva mi je važna zbog mjesta koje vodi u Evropu

Lp
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 12 maj 2023, 12:41

Pošto je lavor gradski stadion, a Željo ima prava na njega koliko i ovi zeničani, red bi bio da Željo dobije 50%.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2023, 12:42

dejavu je napisao/la:
12 maj 2023, 12:33
nokee je napisao/la:
12 maj 2023, 12:21
Idiotno prosipanje nekog inata i tvrdoglavosti ce srozati i ovako srozan derbi. Nikad odnosi dva kluba nisu bili sjajni ali cini se da postaju samo gori.

Pozivanje na procenat koji se propisima mora obezbjediti je maloumno ako znamo da se radi o derbiju.
Obje strane moraju biti dosta realnije kada se odedjuje koliko ce karata dobiti gostujuci navijaci.
Evo recimo da se da 2.500 gostima na Grbavici, siguran sam da se može dogovoriti da gosti na kosevu dobiju 4 ili 5.000 ulaznica. Može se lijepo odrediti da li dio istoka i zdenka ili pola sjevera nebitno je.
Nego jok, daj ti njih nakrcaj u zdenku 1.500 a mi cemo gore traziti vise jer jbg veliki stadion itd..
Pozivanje na procente i propise nekakve i guranje tvrdoglavosti i sile nece nikome donijeti dobro. Nas stadion nasa pravila se izgleda vratilo kod kona.
vasih 2 500 na Grbavici > nasih cca 7 000 na kosevu
vasih 1 500 na Grbavici > nasih cca 4000 na kosevu, a za uzvrat smo dobili malo vise od pola ove cifre

ne mozete to dijeliti kako vama samo pase

sad i ubuduce, drzite se ovoga 5% :bih:
Sad i ubuduce ako tako budete razmisljali kao ti, nece biti ni jednih ni drugih na stadionu.
Najpostenije je onda dajte nam cijeli sjever mi vama koliko hocete karata. 15000 evo i koliko ce vas stvarno doci? Ne budi nerealan.
Tako tjeranje inata ce nam nesto pozitivno donijeti!
Realno je da mi dobijemo 2.500 na grbavici, vi 5.000 na kosevu i odredjuj kako hoces sektore..

Ovo 5% za 5% je samo ako hoce da se ugasi gradski derbi..

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 12 maj 2023, 12:43

TeaM87 je napisao/la:

ali onda par kola poslije izvedete juniore protiv Zrinjskog
Kakva laž. :rol:
Btw, te sezone smo protiv Zrinjskog osvojili 4, a protiv Želje 3 boda.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 12 maj 2023, 12:44

TeaM87 je napisao/la:

GAZI!
Kulturnjak !
Nije : na ovoj temi
Nego je : Na ovoj temi
:urnebes:
Kulturan a zeljeznicar,koji oksimoron.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 maj 2023, 12:45

TeaM87 je napisao/la:

GAZI!
:thumbup:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 maj 2023, 12:47

TeaM87 je napisao/la:

nije ta silna ljubav druze nestala preko noci, godinama ste nas gurali od sebe i na kraju izgurali i neka ste, nikad necu zaboraviti prije 5-6 godina kad smo igrali u Vrapcicima, gorilo nam za titulu i vi poginete protiv nas i pjevate bice Željo **** sampion i slavite sto ste nas zayebali i sve okej, to je sportski, ali onda par kola poslije izvedete juniore protiv Zrinjskog i oni uredno proslave titulu kod vas na stadionu, eto sta ste radili nakon sto smo mi pjevali "izronit ce stari za one sto ga vole" par godina prije toga, ocigledno si dijete pa se ne sjecas nekih stvari
Kralju kakvi juniori i kakva proslava titule pa jesmo li im se posrali u nju. Zadnje kolo ih dobili golom Hebibovica iz slobodnog udarca. Onaj kostur Karacic poslje utakmice u bijesu se blamirao vracamo se u nas Mostar tako nesto. Ne pisi gluposti

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2023, 12:47

Antikloc je napisao/la:
12 maj 2023, 12:44
TeaM87 je napisao/la:

GAZI!
Kulturnjak !
Nije : na ovoj temi
Nego je : Na ovoj temi
:urnebes:
Kulturan a zeljeznicar,koji oksimoron.
eto na kraju si (boldirano) samo potvrdio moju pricu, nije ti dugo trebalo :urnebes:
FKŽ !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2023, 12:49

TeaM87 je napisao/la:

GAZI!
To sinko samo ti tako vidis, odes na svoj pdf pa da vidis normalne civilizovane komunikacije, ma pozavidjeli bi vam i najkulturnije svijetske fudbalske nacije!

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 12 maj 2023, 12:50

Virtu4l je napisao/la:
12 maj 2023, 10:11
killafrommanilla je napisao/la:
12 maj 2023, 10:04
Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
Fascinantni ste mi vi koji imate taj podanički mentalitet. Klub ti danas igra super važnu utakmicu, ti o njoj ne napišeš ni riječi, od posljednjih 20 postova, 19 je o Želji i uglavnom uvlačenje pitarima u pakaš.

Zato ste mali, uvijek se nekome morate uvlačiti da bi blatili onog drugog.
Neće oni niđe ove godine

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2023, 12:51

CampobelloDiMazara je napisao/la:
12 maj 2023, 12:47
TeaM87 je napisao/la:

Kralju kakvi juniori i kakva proslava titule pa jesmo li im se posrali u nju. Zadnje kolo ih dobili golom Hebibovica iz slobodnog udarca. Onaj kostur Karacic poslje utakmice u bijesu se blamirao vracamo se u nas Mostar tako nesto. Ne pisi gluposti
dobro si, zaboravio sam, halali, elem isto ti ga dodje, izginuli ste protiv nas i pjevali bice Željo **** sampion, a uredu vam je da njih kao sampione docekujete zadnje kolo

nebitno svakako, nebitni ste u okvirima najvecih BH klubova tako da se ne bih dalje raspravljao
FKŽ !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Bing [Bot], jurisicduska, mma_hz i 30 gostiju.