Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Valjda smo ih kao sampione docekali jer su do tog zadnjeg kola skupili vise bodova od vas ali zajednicko vam je da ste i jedni i drugi dobili po mozgu. O tome ko je bitan u BH fudbalu necemo nije se lako mjeriti sa klubom koji ima otvorenu parnicu na sudu sa gospodarom familije zbog sto hiljadaTeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:51dobro si, zaboravio sam, halali, elem isto ti ga dodje, izginuli ste protiv nas i pjevali bice Željo **** sampion, a uredu vam je da njih kao sampione docekujete zadnje koloCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:47Kralju kakvi juniori i kakva proslava titule pa jesmo li im se posrali u nju. Zadnje kolo ih dobili golom Hebibovica iz slobodnog udarca. Onaj kostur Karacic poslje utakmice u bijesu se blamirao vracamo se u nas Mostar tako nesto. Ne pisi glupostiTeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:33
nije ta silna ljubav druze nestala preko noci, godinama ste nas gurali od sebe i na kraju izgurali i neka ste, nikad necu zaboraviti prije 5-6 godina kad smo igrali u Vrapcicima, gorilo nam za titulu i vi poginete protiv nas i pjevate bice Željo **** sampion i slavite sto ste nas zayebali i sve okej, to je sportski, ali onda par kola poslije izvedete juniore protiv Zrinjskog i oni uredno proslave titulu kod vas na stadionu, eto sta ste radili nakon sto smo mi pjevali "izronit ce stari za one sto ga vole" par godina prije toga, ocigledno si dijete pa se ne sjecas nekih stvari
nebitno svakako, nebitni ste u okvirima najvecih BH klubova tako da se ne bih dalje raspravljao

S ljudima ljudski,sa zeljeznicarima,kao sa svom ostalom gamadi.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:47eto na kraju si (boldirano) samo potvrdio moju pricu, nije ti dugo trebaloAntikloc je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:44Kulturnjak !TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:36na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike
GAZI!
Nije : na ovoj temi
Nego je : Na ovoj temi
![]()
Kulturan a zeljeznicar,koji oksimoron.![]()

ti opet po svom, ovo gore nisu moje zelje nego cista matematika - ako cemo gledati po procentima koliko vi dobijete koliko mi.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:42Sad i ubuduce ako tako budete razmisljali kao ti, nece biti ni jednih ni drugih na stadionu.dejavu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:33vasih 2 500 na Grbavici > nasih cca 7 000 na kosevunokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:21Idiotno prosipanje nekog inata i tvrdoglavosti ce srozati i ovako srozan derbi. Nikad odnosi dva kluba nisu bili sjajni ali cini se da postaju samo gori.
Pozivanje na procenat koji se propisima mora obezbjediti je maloumno ako znamo da se radi o derbiju.
Obje strane moraju biti dosta realnije kada se odedjuje koliko ce karata dobiti gostujuci navijaci.
Evo recimo da se da 2.500 gostima na Grbavici, siguran sam da se može dogovoriti da gosti na kosevu dobiju 4 ili 5.000 ulaznica. Može se lijepo odrediti da li dio istoka i zdenka ili pola sjevera nebitno je.
Nego jok, daj ti njih nakrcaj u zdenku 1.500 a mi cemo gore traziti vise jer jbg veliki stadion itd..
Pozivanje na procente i propise nekakve i guranje tvrdoglavosti i sile nece nikome donijeti dobro. Nas stadion nasa pravila se izgleda vratilo kod kona.
vasih 1 500 na Grbavici > nasih cca 4000 na kosevu, a za uzvrat smo dobili malo vise od pola ove cifre
ne mozete to dijeliti kako vama samo pase
sad i ubuduce, drzite se ovoga 5%![]()
Najpostenije je onda dajte nam cijeli sjever mi vama koliko hocete karata. 15000 evo i koliko ce vas stvarno doci? Ne budi nerealan.
Tako tjeranje inata ce nam nesto pozitivno donijeti!
Realno je da mi dobijemo 2.500 na grbavici, vi 5.000 na kosevu i odredjuj kako hoces sektore..
Ovo 5% za 5% je samo ako hoce da se ugasi gradski derbi..
citav sjever na grbavici nikad nije bio u opticaju niti ce kad biti, al evo cisto poredjenja radi to je otprilike 45% kapaciteta Grbavice sto je jednako da vi nama ustupite oko 14 000 na kosevu ili ti ga citav jug pola zapada i pola istoka, ne idite iz krajnosti u krajnost

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
tako je majstore, samo deri

FKŽ !
Trebali smo ih pustiti baš smo pakaši
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Shategabri
- Kontakt:
A sinoć ovaj iz tvoje raje stavlja slike rahmetlija i nema kakve gadosti ne piše.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:36na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike
GAZI!
Na obje strane ima go.bana da se razumijemo kao što ima i ok raje.
Šta znači očite razlike? To što neko navija za FKS je po defaultu šta, gurbet, fukara?
To je generalizacija prije svega svojih sugrađana, jer eto samo zato što neko navija za FKS, nije čovjek koliko je onaj ko navija za Želju.
S tim se nikad neću složiti niti nešto slično napisati za navijače Želje.
Koševo Zapad
Kmeeee zli velez se trudio protiv nas

ocite razlike u pisanju na forumu i nacinu komuniciranja sa nepoznatim ljudima, to sam rekao, ostalo su tvoje rijeciShategabri je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:02A sinoć ovaj iz tvoje raje stavlja slike rahmetlija i nema kakve gadosti ne piše.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:36na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike
GAZI!
Šta znači očite razlike? To što neko navija za FKS je po defaultu šta, gurbet, fukara?
To je generalizacija prije svega svojih sugrađana, jer eto samo zato što neko navija za FKS, nije čovjek koliko je onaj ko navija za Želju.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Za BL ne vazi ovo pravilo 5 posto ili za ostala mjesta,posto vidim da je savez intervenisao po pitanju karti?
S cim ste sad pitari mazali jug, svinjska mast ili vanaGo? Ko djeca iz osnovne skole. Sad ce mirvic sa zogerom sa Ajlom.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- ExchangeOffice
Nek prvo savez obezbjedi da na svakom gostovanju hostujuci navijaci budu od 1 do 90-te minute, da se isti ne vracaju s pola puta, da se ne maltretiraju navijaci. Pa onda poceti pricu koliko ko treba dobiti ulaznica...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:17Za BL ne vazi ovo pravilo 5 posto ili za ostala mjesta,posto vidim da je savez intervenisao po pitanju karti?
- Shategabri
- Kontakt:
Što se tiče foruma, u pet deka.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:07ocite razlike u pisanju na forumu i nacinu komuniciranja sa nepoznatim ljudima, to sam rekao, ostalo su tvoje rijeciShategabri je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:02A sinoć ovaj iz tvoje raje stavlja slike rahmetlija i nema kakve gadosti ne piše.TeaM87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:36na ovoj temi se samo ponovno dokazuju razlike izmedju navijaca Želje i sarajeva, srce mi ko Trebevic dok gledam kako oni pisu "amaw", "slagirani", "sugavica", "gurbeti" i razne druge uvrede dok nasa raja normalno komunicira, neke stvari se ne mogu objasniti, jednostavno se vide ocite razlike
GAZI!
Subjektivno i selektivno gledaš, tvoji su manje papci od mojih

Koševo Zapad
Citav sjever sam samo naveo kao na propocionalno koliko bi vama pripalo da je nama sjever.dejavu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:58ti opet po svom, ovo gore nisu moje zelje nego cista matematika - ako cemo gledati po procentima koliko vi dobijete koliko mi.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:42Sad i ubuduce ako tako budete razmisljali kao ti, nece biti ni jednih ni drugih na stadionu.
Najpostenije je onda dajte nam cijeli sjever mi vama koliko hocete karata. 15000 evo i koliko ce vas stvarno doci? Ne budi nerealan.
Realno je da mi dobijemo 2.500 na grbavici, vi 5.000 na kosevu i odredjuj kako hoces sektore..
citav sjever na grbavici nikad nije bio u opticaju niti ce kad biti, al evo cisto poredjenja radi to je otprilike 45% kapaciteta Grbavice sto je jednako da vi nama ustupite oko 14 000 na kosevu ili ti ga citav jug pola zapada i pola istoka, ne idite iz krajnosti u krajnost![]()
Pricamo o stadionu koji prima 35.000 i o stadionu od 13.000 mjesta i o dva gradska rivala koja imaju recimo podjednako velike grupe navijaca. I vi bi sad kao da svi zazmirimo na te cinjenice i idemo 5-5%, ne budite djeca i ne unistavajte derbi do kraja.
Mi vama da damo 10.000 tje skoro pola zapada i jug, vi bi nama sljedeci derbi opet "izasli u susret" i dali 1.500 ulaznica, ma daaaj ba, niste realni sekunde
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, i šta bi s ovim? Što ste smanjili sa tih 2 500?
Evo kažem to je pošteno, al taj broj odavno nije u opticaju.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pa to neko treba da objasni vašim debilima u upravi, oni su tražili čitav sjever na Grbavici za naš jug na Koševu, zamisli koliko neinteligentan moraš bit da to tražišnokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:33Citav sjever sam samo naveo kao na propocionalno koliko bi vama pripalo da je nama sjever.dejavu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:58ti opet po svom, ovo gore nisu moje zelje nego cista matematika - ako cemo gledati po procentima koliko vi dobijete koliko mi.nokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:42
Sad i ubuduce ako tako budete razmisljali kao ti, nece biti ni jednih ni drugih na stadionu.
citav sjever na grbavici nikad nije bio u opticaju niti ce kad biti, al evo cisto poredjenja radi to je otprilike 45% kapaciteta Grbavice sto je jednako da vi nama ustupite oko 14 000 na kosevu ili ti ga citav jug pola zapada i pola istoka, ne idite iz krajnosti u krajnost![]()
Pricamo o stadionu koji prima 35.000 i o stadionu od 13.000 mjesta i o dva gradska rivala koja imaju recimo podjednako velike grupe navijaca. I vi bi sad kao da svi zazmirimo na te cinjenice i idemo 5-5%, ne budite djeca i ne unistavajte derbi do kraja.
Mi vama da damo 10.000 tje skoro pola zapada i jug, vi bi nama sljedeci derbi opet "izasli u susret" i dali 1.500 ulaznica, ma daaaj ba, niste realni sekunde
Kakvi supljaci

Kakvih crnih 10.000, o cemu ti

Ne vjerujem da je neko to tako bas trazio mada ima svakakvih bolida u upravi.ferroviere87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:43Pa to neko treba da objasni vašim debilima u upravi, oni su tražili čitav sjever na Grbavici za naš jug na Koševu, zamisli koliko neinteligentan moraš bit da to tražišnokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:33Citav sjever sam samo naveo kao na propocionalno koliko bi vama pripalo da je nama sjever.dejavu je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:58
ti opet po svom, ovo gore nisu moje zelje nego cista matematika - ako cemo gledati po procentima koliko vi dobijete koliko mi.
Ali isto tako nije nikako realno ovo ato vi trazite. Zguraj ih 1.500 u zdenku a mi cemo na kosevo rahat jer je velik stadion. E kurko, tako ces dobiti na kraju bez gostujucih i tamo i ovamo i eto ti derbija i govana.
Ja opet kazem realno je da mi dobijemo (zbog velicine stadiona, tampon zona itd itd) nekih 2.500 karata za grbavicu, gdje god odredite da to bude.
A vi 5.000 pola juga i dio zapada do juga.
Ovako dobijes prepucavanje gdje niko ne moze dobiti nista dobro.
Evo vas vecina kaze 5-5% kome to odgovara? Debilu nekom da
-
- Kontakt:
Slažem senokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:52Ne vjerujem da je neko to tako bas trazio mada ima svakakvih bolida u upravi.ferroviere87 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:43Pa to neko treba da objasni vašim debilima u upravi, oni su tražili čitav sjever na Grbavici za naš jug na Koševu, zamisli koliko neinteligentan moraš bit da to tražišnokee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:33
Citav sjever sam samo naveo kao na propocionalno koliko bi vama pripalo da je nama sjever.
Ali isto tako nije nikako realno ovo ato vi trazite. Zguraj ih 1.500 u zdenku a mi cemo na kosevo rahat jer je velik stadion. E kurko, tako ces dobiti na kraju bez gostujucih i tamo i ovamo i eto ti derbija i govana.
Ja opet kazem realno je da mi dobijemo (zbog velicine stadiona, tampon zona itd itd) nekih 2.500 karata za grbavicu, gdje god odredite da to bude.
A vi 5.000 pola juga i dio zapada do juga.
Ovako dobijes prepucavanje gdje niko ne moze dobiti nista dobro.
Evo vas vecina kaze 5-5% kome to odgovara? Debilu nekom da

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, NeSamSafetee i 24 gosta.