FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 31 jan 2016, 22:19

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la::urnebes:
Pusti djecu da se igraju. :)
Kapa dole, majmuni! Koliko glup moras biti da nekog toliko smaras? I ako smo djeca, sto nam kradete videa? :shh: :shh: :hmmmmm: :hmmmmm: :urnebes: :urnebes:
:nene: Bar ja nemam potrebu da kradem ni od koga, ako pratiš malo, znao bi. ;) Da tako pričaš sa mnom, moraš još da učiš o web dizajnu, Photoshopu, a i o ostalom. :crazy:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 31 jan 2016, 22:22

Mutniji mi je od Jale nešto ,nema ga ,šuti, mora da se nešto suzdržava, da ne urekne.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 31 jan 2016, 22:23

#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade :urnebes:
[youtube][/youtube]

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 jan 2016, 22:24

Sloboda1919 je napisao/la:#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade :urnebes:
[youtube][/youtube]
Skinuli momci intervju sa ss.ba. :kafa: Kako znam, ne pitaj.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 jan 2016, 22:25

Kapa dole, majmuni! Koliko glup moras biti da nekog toliko smaras? I ako smo djeca, sto nam kradete videa? :shh: :shh: :hmmmmm: :hmmmmm: :urnebes: :urnebes:[/quote]
:nene: Bar ja nemam potrebu da kradem ni od koga, ako pratiš malo, znao bi. ;) Da tako pričaš sa mnom, moraš još da učiš o web dizajnu, Photoshopu, a i o ostalom. :crazy:[/quote]
Cuj nemas potrebu, pa ukrao si nam video jbt jedno pricas, drugo radis a sto se tice photoshopa realno ti tu razvaljujes, mi smo prosjek ,ali se nismo ni hvalili da radimo bolje od tb, jednostavno krenuli polako pa dokle stignemo.
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 31 jan 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 jan 2016, 22:27

NKMramor je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la:#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade :urnebes:
[youtube][/youtube]
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 jan 2016, 22:32

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 31 jan 2016, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 jan 2016, 22:32

SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Cuj nemas potrebu, pa ukrao si nam video jbt jedno pricas, drugo radis a sto se tice photoshopa realno ti tu razvaljujes, mi smo prosjek ,ali se nismo ni hvalili da radimo bolje od tb, jednostavno krenuli polako pa dokle stignemo.
Koji bolan video, ne vodim ja ni youtube kanal ni fb stranicu. Gubiš se momak. Dobit' ću ban džaba, udaramo offtopic. A to oko Ahmetovog intervjua bi ti objasnio, al' mi se ne da. :kafa:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 31 jan 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 31 jan 2016, 22:34

Nemojte se ba svađat oko gluposti ,kakva ba autorska prava, volontirate iz potrebe da doprinesete popularnosti kluba, nema potrebe da furate to -ko se čega prvi sjetio i slično. Sinergija, drugovi.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 31 jan 2016, 22:35

sta je ovo ljudi moji...Pa na ovom nasem forumu malo malo neki novi indijanac nikne...Ovdje definitivno nema vise normalne price

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 jan 2016, 22:37

Skinuli momci intervju sa ss.ba. :kafa: Kako znam, ne pitaj.[/quote]
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:[/quote]
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?[/quote]
Nemamo zelju uopste da nam objavis na stranici,a i onako objavljujes ti to i bez placanja :wave:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 jan 2016, 22:37

Daj mi bombu sad cu se rasut. :crazy:
Momak ustani na noge i stav mirno kada pricas sa Mramorom oko tih stvari. :salut:
A joj vam spike **** vas video :puke:

Inace ako koga zanima ja nacuo da nece Husic doci dok se reprogram ne regulise....zato ga valjda i nema jos.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 31 jan 2016, 22:38

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba. :kafa: Kako znam, ne pitaj.
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:[/quote]
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?[/quote]
Nemamo zelju uopste da nam objavis na stranici,a i onako objavljujes ti to i bez placanja :wave:[/quote]
Isto onako kako ti uzmes video klipove od drugih, namontiras, bla bla, tako i mi. Budi pozdravljen. Zadnji post na ovu temu. :thumbup: :wave:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 31 jan 2016, 22:40

Ako vam se ne svidja, nemojte nas pratit, ako vam se svidja pratite nas i gotovo!
Mi nismo Mramoru nista ni rekli oko photoshopa ili edit, jer i mi znamo i priznajemo da je ovdje najjaci u tome, i svaka mu cast. Mi smo ovdje napisali, jer su nam ukrali video i odatle je rasprava pocela.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 31 jan 2016, 22:48

Ako ga nema radi toga,nije mi jasan. Možda bi više pomoglo da se pojavi , možda bi malo cimnulo stvari. Al' s druge stane možda hoće čovjek da sam sebe ispoštuje ,da pokaže da je bio ozbiljan kad je reko da će ih od....t ako budu zavlačili .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jan 2016, 23:07

Da je 2003 ova stranica bi bila pravi hit.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 31 jan 2016, 23:22

Husref veli da je Haurdic doso spreman. Po prici s foruma ja mislio da on ne moze da hoda
Niko, niko, samo Sloboda

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 31 jan 2016, 23:33

Agamemnon je napisao/la:Daj mi bombu sad cu se rasut. :crazy:
Momak ustani na noge i stav mirno kada pricas sa Mramorom oko tih stvari. :salut:
A joj vam spike **** vas video :puke:

Inace ako koga zanima ja nacuo da nece Husic doci dok se reprogram ne regulise....zato ga valjda i nema jos.
A zasto se niko iz kluba ne obrati javnosti i kaze sta je sad problem s tim reprogramom i dokle je se stiglo.
Misljenja sam da nesto nije OK, ali da se ne zeli saopstit javnosti kako se ne bi urusila dobra atmosfera u ekipoi i oko ekipe.
Sve to navodi na razmisljanje da ovo sto se pocelo kopati oko Istoka, je ustvari samo trik da smiri navijace,
kao nesto se radi, a ustvari nismo se pomakli s mjesta.
Ako je istina da Predsjednik nece doci dok reprogram ne bude gotov, daje nam tacan odgovor na pitanje zbog cega smo odradili
ovaj transfer period kako jesmo.
NEMA ULAGANJA U TIM dok se ne sredi REPROGRAM, tako da ce ova ekpia odradit prvenstvo pa dokle stignemo.
Ako se reprogram uradi do kraja transfer perioda, onda cemo mozda i dovest kakvog jos igraca

Moja razmisljanja na Solinasev info. :kafa:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 31 jan 2016, 23:44

Nije ti to info vec mahalska.
Nije ni tesko izvuci zakljucak iz trenutnih desavanja pa nije niko budala.
Upravo tako i ja mislim da je ovako zbog reprograma.dovedeno je najosnovnije da se izgura sezona i kapak. Opet i nema velike potrebe za gomilanjem igraca ali da je potpisan reprogram sigurno bi dosla zvucnija imena od ovih.
Koliko ja znam radi se na reprogramu i trebao je biti gotov ove sedmice evo prodje i sedmica i vikend nista.....
Puno je pitanja a malo odgovora. ...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.