SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kapa dole, majmuni! Koliko glup moras biti da nekog toliko smaras? I ako smo djeca, sto nam kradete videa?NKMramor je napisao/la:Pusti djecu da se igraju.NYKnicks Fan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kapa dole, majmuni! Koliko glup moras biti da nekog toliko smaras? I ako smo djeca, sto nam kradete videa?NKMramor je napisao/la:Pusti djecu da se igraju.NYKnicks Fan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skinuli momci intervju sa ss.ba.Sloboda1919 je napisao/la:#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade![]()
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako daNKMramor je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba.Sloboda1919 je napisao/la:#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade![]()
Kako znam, ne pitaj.
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako daNKMramor je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba.Sloboda1919 je napisao/la:#SlobodaTuzla1919 mislim da vam je za ovaj video neko pisao da ste ukrali, pa ti vidi ko sad krade![]()
Kako znam, ne pitaj.
Koji bolan video, ne vodim ja ni youtube kanal ni fb stranicu. Gubiš se momak. Dobit' ću ban džaba, udaramo offtopic. A to oko Ahmetovog intervjua bi ti objasnio, al' mi se ne da.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Cuj nemas potrebu, pa ukrao si nam video jbt jedno pricas, drugo radis a sto se tice photoshopa realno ti tu razvaljujes, mi smo prosjek ,ali se nismo ni hvalili da radimo bolje od tb, jednostavno krenuli polako pa dokle stignemo.
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako daSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba.Kako znam, ne pitaj.
A zasto se niko iz kluba ne obrati javnosti i kaze sta je sad problem s tim reprogramom i dokle je se stiglo.Agamemnon je napisao/la:Daj mi bombu sad cu se rasut.![]()
Momak ustani na noge i stav mirno kada pricas sa Mramorom oko tih stvari.![]()
A joj vam spike **** vas video![]()
Inace ako koga zanima ja nacuo da nece Husic doci dok se reprogram ne regulise....zato ga valjda i nema jos.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.