Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
Fakat ne kužim, sve mi ide u glavu al' tih 6 poena nikako, pa jbt da su uzeli petorku s tribina dali bi više od 6 koševa...EmirTM87 je napisao/la:Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
uz to treba dodati niz loših stvari oko Rome, svakako sumnjiva utakmica jer na nekim kladionicama kvote su bile prekrižene bez da se može igrati uživo.EmirTM87 je napisao/la:Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
Kada pogledas Utah i njihovu igru u odbrani pozicije C, tu su medju najlosijim ekipama lige...Believe je napisao/la:De mi predloži od igrača šta.
Parker bi trebao over,ipak se vraća večeras potpuno spreman.
Koga još da dodam?
Millsapa nemam u ponudi.dr.van nostrand je napisao/la:Kada pogledas Utah i njihovu igru u odbrani pozicije C, tu su medju najlosijim ekipama lige...Believe je napisao/la:De mi predloži od igrača šta.
Parker bi trebao over,ipak se vraća večeras potpuno spreman.
Koga još da dodam?
Spursi uz Portland i Miami najbolje brane poziciju na kojoj igra Millsap![]()
Igrao sam under u Portlandu, koliko god doamci pokusali nametnuti svoj tempo s druge strane je Indiana, tesko je ocekivati pretjerano efikasnu utakmicu, eh sad margina je kako gdje...
Bravo!! Prosli i X i oba daju gol, ja sam ispratio X, dodje u 90 minutizgmiky je napisao/la:Slask W.-Pogon S. oba daju gol 1.75, X 3.20
meni tu miriši na remi sa golovima, evo pa procjenite sami, njihovi međusobni susreti
Ekstraklasa 2013/2014
Pogon Szczecin Slask Wroclaw 2:2 2.85 3.15 2.42 details 11.08.2013
Ekstraklasa 2012/2013
Slask Wroclaw Pogon Szczecin 1:0 1.75 3.44 4.51 details 05.05.2013
Pogon Szczecin Slask Wroclaw 0:3 2.60 3.12 2.61 details 05.11.2012
Ekstraklasa 2001/2002
Slask Wroclaw Pogon Szczecin 0:4 2.40 3.00 2.90 details 20.10.2001
Pogon Szczecin Slask Wroclaw 2:1 1.74 3.30 5.00 details 18.08.2001
Ekstraklasa 2000/2001
Slask Wroclaw Pogon Szczecin 1:0 3.60 3.10 2.10 details 18.03.2001
Pogon Szczecin Slask Wroclaw 2:0 1.75 3.30 4.80 details 29.07.2000
Hvala ima za taj prelaz, donesose mi pareGazijaKalesija je napisao/la:Fakat ne kužim, sve mi ide u glavu al' tih 6 poena nikako, pa jbt da su uzeli petorku s tribina dali bi više od 6 koševa...EmirTM87 je napisao/la:Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
http://prntscr.com/28aj8n" onclick="window.open(this.href);return false;EmirTM87 je napisao/la:Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
GazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
joj nickajarnirobert je napisao/la:uz to treba dodati niz loših stvari oko Rome, svakako sumnjiva utakmica jer na nekim kladionicama kvote su bile prekrižene bez da se može igrati uživo.EmirTM87 je napisao/la:Kladionice umijesale prste, jedino logicno objasnjenje, koji bi drugi razlog mogao biti da ekipa prije cetvrte cetvrtine vodi 11 razliek i onda u 4/4 zabije 6 a primi 23 poenaGazijaKalesija je napisao/la:Oj Milana u 4/4, ne moš ti da vjeruješ
Ja bih radije opalio, Chicago manje od 98,99. Zavisi kako gdje, a bolja je kvotaBrezovac je napisao/la:Koga odigrat uz Chicago i Washington?
Wall me jos nikad nije iznevjerio kad sma over ga igra, eh sad..koga dodat uz to, Denga koji u zadnje vrijeme odlicno igra ili Boozera koji me u zadnj vrijeme dosta puta oborio? jel mu vakat da procepi..dok su mu granicu povecali nisu to cista posla, vrlo vjerovatno ce u over..
bevanda4 je napisao/la:Allistair Carter - Grame Dott / 2 @2,34
Sve samo ne lagan meč za prognozirati. Carter u odličnoj formi, u zadnja dva meča izgubio samo jedan frejm.. A osvojio 12. Dott se nekako provlači, al hajde, bitno da je tu gdje je. Još se čeka njegova prava igra, mislim da bi se to moglo desiti noćas protiv Cartera. Iako u yebenoj formi, nije isto pobijediti J. Robertsona i Yotharucka pa isto to ponoviti sa bivšim svjetskim prvakom. Očekujem tvrd i neizvjestan meč. A na Graemea tipujem samo radi kvote za koju mislim da nije nimalo fer prema ovakvoj igračini. Nije zgorega napomenuti da su i međusobni omjeri na njegovoj strani.. Dott 3-1 Carter. Tečaj 2,34 se uzima i ne pita.
Sretno!
hh, a ne znam ni sam brate.. Očito mi se posrećidusseldorf je napisao/la:Tako te volim, nema predaje.samo napad.sto se tice ovog tvog snookera fakat ne kontam kako tu mozes sta pogoditi.kontam znas igrace, ko kako izgleda, koji je na listi itd...ali ti individualni sportovi posebno tog tipa su **** za kladjenje
Sjajan pocetak sedmice, nadam se da je jos neko profitiraoKurbla je napisao/la:Fiorentina 1 @ 1,70
(nisu se previse trosili u EL, veceras bi trebali gristi)
G.Rossi @ 1,85
(nije putovao u Portugal, odmoran, strijelac 11 golova u 13 prvenstvenih susreta, izvodjac penala)
Metz 1 @ 1,75
(gaze sve pred sobom, volim pratiti nizove bez obzira sto im uvijek mora doci kraj)
Jong PVS - FC Eindhoven ps1 @ 1,45
(ovdje bi trebalo biti golova ko kise - pogledati tabelu, lokalni derbi)
Jong Ajax - Almere ps1 @ 1,45
(oba tima od 18 dosadasnjih susreta u ligi su 13 puta isli oba daju)
Kvota: 11,57
Uplata: 20
Moram ovo uzeti u dublu, pa makar se vadio citavu sedmicu:
Jong PVS - FC Eindhoven ps1 @ 1,45
Jong Ajax - Almere ps1 @ 1,45
Kvota: 2,1
Uplata: Jaka
Sretno svima u tekucoj sedmici
Hwalite me moja ustastomaklija je napisao/la:Lazio - Napoli(zg) Tip 4+(2,95)
Gledajuci h2h, ove dvije ekipe nista ne ukazuje na ovaj tip ali me nesto vuče da odigram na golove. Ovaj Napoli već kaska za Juvetom 9 bodova ja mislim. Veceras im nema Zunige i Hamsika. Veceras moraju ici na pobjedu, sto se placa po 2,50 i mislim da je to vise nego izvjesno. Ono sto me najvise vuče na ovaj tip(golovi), jeste ta nekonstantnost Napolija u zadnjem redu. Lazio jako krene prvo poluvrijeme i to je sto da uglavnom. Mislim da mogu do gola do poluvremena. Napoli to moze preokrenuti, tako da bi moglo pasti 3 pogotka, nadamo se i onaj cetvrtiKloseu ne treba puno prostora za takvo nesto. A sa druge strane imamo ex-Realovu masineriju za golove tako da bi ovo moglo lagano da uđe. Sretno i GL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.