Ni P od penala bilo nije, a crveni je zasluzen...silenT je napisao/la:zanima me jeli bio penal i crveni karton?
eto ko je bio na utakmici pa nek prokomentira ako nije problem, zanima me
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false;lottdogg je napisao/la:pa i adilovic trese mreze isto onoliko puta koliko i haubica u velezuMoggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...
Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...
Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...
Doveo je igrace za koliko keša ? Za 0 maraka...
K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...
Eto vam Osim i ja sam ga volio kad je tek dosao u Zelju,a ovo sada...
pametniom dosta
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Amare , molim te odlazi! , ako treba neka dodje i Gavran
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 24 avg 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
jel bio ono penal ...samo sam v8idio prekid sudija svira i to je to 
Nema se sta reci....ocekujem debele rezove u klubu..primiti tri gola u 15min to se rijetko desava i na terminima kad se raja iz mahale skupi... ovo je kraj svakog mog daljnjeg komentarisanja po pitanju bilo cega..necu nikoga da kudim,samo ocekujem drasticne promjene pod hitno..!!!!!
neki jednostavno nisu čuli za ironiju...ultras glup si!TeaM87 je napisao/la:Jao, pišam seultrasmostar je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Pred nekih 15 000 gledalaca Željezničar izdominirao Zrinjskog !
Od samog ulaska na stadion vidio sam ozbiljnost naših igrača, ta odlučnost da odigraju utakmicu, kao da im je zadnja. Sve je počelo sjajno. U prvih 5 minuta isto toliko prilika, tresao se okvir gola, a navijači su bili prezadovoljni. Igrali smo kao švicarski sat, promjena rezultata je visila u zraku. Promjena je došla, koje li slučajnosti, iz prekida. Nakon toliko 100% šansi iz igre, mi smo iskoristili prekid. Nema veze, samo neka gazimo. BOGIČEVIĆ! Zrinjski se raspao i ostao bez navijača. Počelo je drugo poluvrijeme. a pritisak "Plavih" nije jenjavao, smjenjivale su se šanse...Zeba, Smajić, Adilović...poigravali smo se ! Čudne li koincidencije, povečanje vodstva opet iz prekida, opet BOGIČEVIĆ ! Prilike su se nastavile redati kao na traci, ali sasvim slučajno sam pogledao na semafor i vidio 2:3 za Zrinjski. Rekoh jaranu, ovo ide 5:3 za nas. Tako je počelo, dominacija se nastavila, a publika nije gubila živce. U jeku šansi, prodor u šesnesetrac, ko zna koji već...i mesarski start igrača Zrinjskog. Zebi ostao lakši dio zadatka koji je on rutinski izvršio. Ostalo nam je još 20 minuta, a igrač više nam nije ni trebao. Pritisak u zadnjih 20 minuta je bio neviđen na ovim prostorima. Zadnjih 20 minuta utakmice je naručio Mamić, da pokaže kako se igra svojim "Modrima". Genialne izmjene Amara Osima, su nas ostavile bez daha. Kvesić i Ramić su unijeli potrebnu svježinu, a Stanić je u sredini igrao maestralno. 3 prečke i 2 stative, ali promjene nije bilo. 15 000 ljudi je otišlo zadovoljno kući, a Željo ponovo nije razočarrao svoje navijače ! Večerašnja utakmica je novi pokazatelj da ćemo se prošetati ligom !![]()
12000 kapacitet stadiona
na slikama se vidi dosta sjeverne prazno,ahahahah pa daj malo objektivan budi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao jao jao jao
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma bolan Lazo je zna primit,namjestit je zna on gurnut pas ovaj ni to nezna,I lazo bi kad kad osuto.Za ovog je Lazo smislio fudbal19TM87 je napisao/la:ja ne znam sta je ovo ljudi...gore u napadu i ne igraju lose ali odbrana katastrofa...patrik od pocetka sezone nije onaj ko skraja prosle, markovic katastrofa, stanic to smo davno utvrdili da ne zna igrat beka, o karicu necu da trosim rijeci, bogicevic jedina svjetla tacka ne radi golova nego sto je momak jedini odigro u odbrani kako treba...sto se tice veze zebi kapa dole, smajic pored brzine treba imati i mozga, svraka tijelom na utakmici dusom u valentinu, sto se tice napada i adilovica sve mi vise i vise lici na lazu...
svoj ti pos'o !
hvala na objektivnostiYaSSaL je napisao/la:Ni P od penala bilo nije, a crveni je zasluzen...silenT je napisao/la:zanima me jeli bio penal i crveni karton?
ja sam mislio da je dobio nakon starta za penal crveni... zbog čeg ga je isključio ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
onom svraki treba dati loptu i poslati ga iza prvog nebodera pa nek od zid vjezba dodavanje ...
Amare legendo.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije cist ko suza, mogao je i komotno da se ne svirabob je napisao/la:jel bio ono penal ...samo sam v8idio prekid sudija svira i to je to
Za zivot cijeli!
e da te pitam,da li po tvom misljenju ima mogucnost da su se pojedini igraci okrenuli protiv sefa??jer imam osjecaj da od kad je pocela ona prica da su se zujo i sef posvadjali da je od tad pocelo sve ovo,da li je moguce da je zujo aktivan u svemu ovome?? nez ovo je neko moje razmisljanje pa bujrum ko zeli nek odgovara ali eto citirao sam legendu 79 jer je realniji malo ...legenda79 je napisao/la:Nema se sta reci....ocekujem debele rezove u klubu..primiti tri gola u 15min to se rijetko desava i na terminima kad se raja iz mahale skupi... ovo je kraj svakog mog daljnjeg komentarisanja po pitanju bilo cega..necu nikoga da kudim,samo ocekujem drasticne promjene pod hitno..!!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Dobio zuti zbog starta i jos jedan zbog prigovaranja valjdasilenT je napisao/la:hvala na objektivnostiYaSSaL je napisao/la:Ni P od penala bilo nije, a crveni je zasluzen...silenT je napisao/la:zanima me jeli bio penal i crveni karton?
ja sam mislio da je dobio nakon starta za penal crveni... zbog čeg ga je isključio ?
svoj ti pos'o !
pametnom je bilo dosta gledati one utakmice sa bajrom u spicu prosle sezone kad smo zijanili od slobode i sirokog kuci , pa ne moras nas praviti budalama pored ocijuMoggiano je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;lottdogg je napisao/la:pa i adilovic trese mreze isto onoliko puta koliko i haubica u velezuMoggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...
Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...
Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...
Doveo je igrace za koliko keša ? Za 0 maraka...
K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...
Eto vam Osim i ja sam ga volio kad je tek dosao u Zelju,a ovo sada...
pametniom dosta
za ovu koncepciju igre fali lazo koji to radi mnogo bolje nego adilovic , lazo navuce igrace na sebe , primi loptu , napravi prostor i proslijedi je dalje , gol ga nije htio al boze moj , adilovic nije u stanju da izvrsi te zadatke i zato slabiji nego prosle sezone
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
Oni nasi igraci su velike pi cke a osim najveca
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Igrati formacijski sa 6 defanzivnih igraca a primiti 3 gola bas i nije normalno. Sve golove za nas dali stoperi, Bogi tito ne znam na kome je bio penal nisam upratio ali eto, sve golovi iz prekida, igre nigdje, jednom rijecu tuga.
Zeljo je ove godine u ekipu doveo IMENA ali IGRACA nije, a i cijela ekipa su samo imena i poneki istinski IGRAC. Neki momci moraju ono osnovno nauciti, kako dati pas, primiti loptu, osutati i te najosnovnije stvari kad to nauce i nama ce sa njima biti bolje.
Onaj Adilovic ne zna, ubaciti ovog malog ne mogu mu se imena sjetiti sad sto je usao, momak mozda nije bolji ali mlad je naucit ce, svakako ne moze biti losiji od Adilovica na terenu. Isto tako za golmana, daj onog malog iz Olimpica sto je dosao Karic je odlican jedan na jedan ali brate dva kola dva gola iz pm. I malog Colica ubaciti nek igra, nije nista losiji od nasih bekova nek momak igra i uci mlad je bit ce koristi od njega, isto tako malo Zola daj i njega kad su ovi nikakvi tromi nek se Zola trudi, stice iskustvo, buducnost nasu ubaciti nek igraju, sigurno nece losije odigrati od ovih koji trenutno igraju.
Zeljo je ove godine u ekipu doveo IMENA ali IGRACA nije, a i cijela ekipa su samo imena i poneki istinski IGRAC. Neki momci moraju ono osnovno nauciti, kako dati pas, primiti loptu, osutati i te najosnovnije stvari kad to nauce i nama ce sa njima biti bolje.
Onaj Adilovic ne zna, ubaciti ovog malog ne mogu mu se imena sjetiti sad sto je usao, momak mozda nije bolji ali mlad je naucit ce, svakako ne moze biti losiji od Adilovica na terenu. Isto tako za golmana, daj onog malog iz Olimpica sto je dosao Karic je odlican jedan na jedan ali brate dva kola dva gola iz pm. I malog Colica ubaciti nek igra, nije nista losiji od nasih bekova nek momak igra i uci mlad je bit ce koristi od njega, isto tako malo Zola daj i njega kad su ovi nikakvi tromi nek se Zola trudi, stice iskustvo, buducnost nasu ubaciti nek igraju, sigurno nece losije odigrati od ovih koji trenutno igraju.
Mes Que Un Club
- Capt_Billy
- Kontakt:
Meni momci nesto ne ide u glavu!!! KAKO JE MOGUCE DA ZELJO NEMA AUTORITETA NA SVOJOJ GRBAVICI!!!!! Ja to ne mogu nikako da svatim. Druga stvar, jedini se mali Stanic bori srcem, (znaci ne govorim o greskama vec o borbenosti), a ostali igraci kao picke najvece. Nase igrace kose kao kosilicom a mi nemamo muda udariti. Ovdje se vidi da fali Culum, da slomi protivnickog pa da se zna tko je gazda!!!! Treca stvar, ne mogu da svatim nase igrace u napad, a to je da oni dodu do sesnesterce i onda se pojavi problem sta sada?? Pa znate li opucati majku mu **** ili ne znate!!!! Samo neka dodavanja kao da hoce da udu u gol sa loptom!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Dobio je zuti nakon nepostojeceg penala, a onda se previse bunio, fakat zivotinjski, pa dobio drugi zuti...silenT je napisao/la:hvala na objektivnostiYaSSaL je napisao/la:Ni P od penala bilo nije, a crveni je zasluzen...silenT je napisao/la:zanima me jeli bio penal i crveni karton?
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 24 avg 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
dobiliste plate lee,daj te rezultate ee ,hocemo pobjede igraj te pickice,vi pijete ponekad iduvate ,ma svi ste vi obicni klosari kao mii ' JEL vako ide pjesma ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.