FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 31 jan 2016, 23:45

:hmmmmm: :hmmmmm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jan 2016, 23:49

izgleda došlo vrijeme da se opet gasimo :lolno:

jebga, nije ni forum što je nekad bio, da ultrasstyle ne baci malo pesimizma na ovu priču, ne vjerujem :(

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 01 feb 2016, 00:11

U politci nema morala, i ništa nije sigurno bez potpisa, a do sad je (opet) sve bilo na usmenom dogovoru.J... ga nema ništa bez drame za slobodaše. Kad malo bolje pogledaš ono preusmjeravanje sredstava za sanaciju od poplava umjesto odmah za klub je idealan dribling da se skine odgovornost sa nadležnih jer "vremena su teška".Još sumnjivija mi je Šećerovova priča oko sondiranja terena na istoku i tih stvari,mislim baš ono jbg.Nije valjda...Možemo nagađat šta hoćemo , al smo daleko od tog da išta znamo kako ustvari jeste.Jedino što mi je skoro pa sigurno je da odugovlačenje s tim reprogramom nema veze sa prelaznim rokom,sumnjam da bi taktika kupovine bila drugačija ,igrač manje-više ,ne bi se lova rasipala bezglavo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 feb 2016, 00:11

Opet gluposti..Mortus bez uvrede, ništa lično, al niđe veze s tim.
Ja shvatam da se u moru nekih informacija zaborave neke stvari, al ovo je jako bitno, tako da ne znam kako svako malo neko mora napominjat. Taj reprogram nije samo švrljnut potpis i gotovo, treba bruku papira izganjat, i na tome se radi. Sloboda72 i emirZlatu sigurno vam mogu više objasnit.
A druga stvar, neće nama niko podnosit nikakve izvještaje, na to se trebamo navikavat.
Al da će nas iznevjerit, neće sigurno, opušteno. :thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 01 feb 2016, 00:16

Hvala nekom na optimizmu

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 01 feb 2016, 00:35

Podsjetio bih na optimizam prije velikog snijega na Tušnju, pa dodatne oluje posle utakmice.Kad nas pola infarkt nije sastavio.Dakle, reprogram nije švrljotina,ali nije ni top secret da se o tome ne bi pričalo.Da su sigurni sto posto, obraćali bi se svi i sakupljali poene.Ovako...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 feb 2016, 00:51

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako vam se ne svidja, nemojte nas pratit, ako vam se svidja pratite nas i gotovo!
Mi nismo Mramoru nista ni rekli oko photoshopa ili edit, jer i mi znamo i priznajemo da je ovdje najjaci u tome, i svaka mu cast. Mi smo ovdje napisali, jer su nam ukrali video i odatle je rasprava pocela.
Koji boman tvoj kanal ja ne kontam sta vi pricate..postavlja valjda video ko hoce ..cuj gledaj zbog cega se oni raspravljaju...na fb covjek stavi video ko god je izbacio sta a ne svoj licni ..svi to gledamo i like koga bolan briga.

I koja je tvoja stranica uopste da znam da vas pratimo ? Ko je napravio ovaj i terviju sa Djelmicem ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 feb 2016, 00:51

Nema pojačanja,nema istoka,nema reprograma ,nema Azmira u Tz ,nema čega nema :mrgreen: .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 01:03

E jest vam slaba psiha :)

Treba uzeti u obzir sve faktore, za stadion tender, pa vrijeme, pa to da se tribina montira samo, a negdje drugo rade dijelovi. Pa se opet pojavi neko ko se zali na tender pa uspori proces. I uz to jos onaj faktor da nasi izvodjaci stalno probijaju rokove i dobijes to da ce se tribina zavrsiti kasnije nego sto ocekujete.

A za reprogram nemam pojma, vjerovatno ima neko ko se razumije vise u papire.

I ovo za sastav ja mislim da nije do novca jer vidite da su nam svi igraci ostali i da su placene pripreme 120 hiljada maraka dole jos u Tursku se ide lagano. I sad tu imate i Husrefa, covjek stalno govori da je ovako odlucio ovaj prelazni rok. Ima neku svoju viziju, ne slaze se sa ovim kako Zeljo i Sarajevo slazu ekipu. Tako da bi doslo igraca da je on odobrio ali covjek vidi zadrzao sve iz prvog dijela sezone kada mu je islo bas dobro. Sto nije trend kod nas u BiH gdje u pola sezone dosta ekipa promijeni pola tima vec je generalno trend u Evropi da u januaru nista ne diras pretjerano vec da se ekipa slaze u julu.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 01 feb 2016, 07:53

Ja vala vece panike nego kod nas nisam vidio reprogram ce biti na vrijeme Azmir ce doci na vrijeme covjek ljudi ima firmu u Americi halloo valja to sve organizovati a sto kaze mozda sprema i sponzore za slobodu ima ljudi tu puno posla samo strpljenja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 feb 2016, 07:59

Taxa u americi se tek sad pocinje radit :) ..polahko doce Azmir sve ce to biti gotovo ubrzo ..samo jos ja ocekujem jedno pojacanje ali da to zaista jeste i bice sve super :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 01 feb 2016, 07:59

Skontajte samo koliko vam papira treba sebi neki dokument da izvadite i koliko vremena, za reprogram se moraju iskopati svi papiri vezano za dugove prema PU, nema tu poslije vise ni dodavanja ni do oduzimanja. Ne treba nam situacija kao sa onim prodanim dusama da se objavi jedan iznos pa izadje kroz par dana jos dugova. Sve se radi postepeno i temeljito i da s hajrom jednom to krene sa otplatom. Isto tako vezano za tribinu, ne moze se to tek tako lako reci eh ti radis i hajd odma pocni. Prvo dok se pripremi tender za koji isto tako treba dosta vremena i papira pa onda kad se taj tender objavi u sluzbenom glasniku, pa se prikupe ponude u odredjenom roku jer i potencijalni izvodjaci trebaju da se pripreme. Pa poslije toga ide se na otvaranje ponuda i iscitavanje pa kroz odredjeno vrijeme ide se na odabir izvodjaca pa ima zalbeni rok pa postoji mogucnost da tender obore.Samo smireno i polako, nije bas ni nacelniku tako lako izgubiti dosta glasova jer ce biti prozivanje ako se ukaki sve. Ne ocekujte da ce se svakodnevno izlaziti sa izvjestajima dokle se stiglo i sta se uradilo. Kad bude gotovo znat ce se, do tad uzivajmo u pogledu na tabelu i uzivajmo u ozbiljnosti ekipe i stucnog staba.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 feb 2016, 08:09

wobly92 je napisao/la:Opet gluposti..Mortus bez uvrede, ništa lično, al niđe veze s tim.
Ja shvatam da se u moru nekih informacija zaborave neke stvari, al ovo je jako bitno, tako da ne znam kako svako malo neko mora napominjat. Taj reprogram nije samo švrljnut potpis i gotovo, treba bruku papira izganjat, i na tome se radi. Sloboda72 i emirZlatu sigurno vam mogu više objasnit.
A druga stvar, neće nama niko podnosit nikakve izvještaje, na to se trebamo navikavat.
Al da će nas iznevjerit, neće sigurno, opušteno. :thumbup:
ma uredu je drug, ja nako povezujem stvari, ne paničim, niti prigovaram.
Ne očekujem ja, a pretpostavljam niti većina nas da nam se podnose detaljni izvještaji, ali
ono jbg u mjesec dana neko sapoštenje za navijače, simpatizere Slobode u medijima reći
napredujemo u vezi reprograma, nemajte brige ili iskomplikovalo se, jer je složeniji posao
nego što smo mislili i tako nešto u tom fazonu, čisto da se se umiri ova nervoza :D
U vezi pojačanja mi nije uopšte stalo toliko, očekivao sam zvučnije ime, ali ko zna
možda ova dva momka budu zalaganjem pokazali kvalitet i opravdali ono što zvučno ime samo nosi sa sobom.
Sjetim se samo Veselog i Pere i odmah vjerujem da nisu ni ovi dovedeni tek tako :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 feb 2016, 08:14

Listam unazad nekoliko stranica da pokusam skontati o cemu se sve radi taman reko skontah neka videa se spominju kad odjednom flesh o reprogramu.
Tek sad mi nista nije jasno
samo Sloboda

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 01 feb 2016, 09:03

Reprogram je u toku,more papira teba prikupiti,nije to lako,godinama se kralo i nije radilo kako trba a sad bi da za par mjeseci zavrsimo reprogram cccc...Plus na to sto komisija za licenciranje trazi apsolutnu tajnost svih podataka koji su u vezi samog postupka licenciranja.Znaci sama komisija ta licenciranje trazi da se podaci o tome NE OBJAVLJUJU!!
Pametnom dosta [FACE THROWING A KISS]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 01 feb 2016, 09:41

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba. :kafa: Kako znam, ne pitaj.
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:[/quote]
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?[/quote]
Nemamo zelju uopste da nam objavis na stranici,a i onako objavljujes ti to i bez placanja :wave:[/quote]

Drug moj, da bi se ti i ovo što radiš shvatilo ozbiljno, moraš ozbiljno i radit. Tvoja stranica je puna gramatičkih grešaka.
Ako si uspio stupit u kontakt sa Đelmićem i Lakičevićem, svaka ti čast. To barem na današnjem vaktu i nije teško. Bogu hvala pa smo svi na društvenim mrežama, a nismo Sarajlijice, pa nama nije to zabranjeno.

Zato smiri se, i ako iskoriste neki dio nečeg što si ti radio, zahvali se i nek ti to bude motiv da radiš bolje, jer očigledno to što si napravio je dovoljno dobro da se može iskoristit. Smatraj to vrstom reklame za sebe na stranici koja ima preko 42000 fanova.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 feb 2016, 10:35

merak je napisao/la:Listam unazad nekoliko stranica da pokusam skontati o cemu se sve radi taman reko skontah neka videa se spominju kad odjednom flesh o reprogramu.
Tek sad mi nista nije jasno
Suosjecam se :urnebes:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 feb 2016, 11:10

Alibasa je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba. :kafa: Kako znam, ne pitaj.
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako da :shhh:
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?[/quote]
Nemamo zelju uopste da nam objavis na stranici,a i onako objavljujes ti to i bez placanja :wave:[/quote]

Drug moj, da bi se ti i ovo što radiš shvatilo ozbiljno, moraš ozbiljno i radit. Tvoja stranica je puna gramatičkih grešaka.
Ako si uspio stupit u kontakt sa Đelmićem i Lakičevićem, svaka ti čast. To barem na današnjem vaktu i nije teško. Bogu hvala pa smo svi na društvenim mrežama, a nismo Sarajlijice, pa nama nije to zabranjeno.

Zato smiri se, i ako iskoriste neki dio nečeg što si ti radio, zahvali se i nek ti to bude motiv da radiš bolje, jer očigledno to što si napravio je dovoljno dobro da se može iskoristit. Smatraj to vrstom reklame za sebe na stranici koja ima preko 42000 fanova.[/quote]
Upravu si. Popravit cemo i te gramaticke greske, jer do sada nismo pregledali text, prije nego sto ga objavimo.

Pozz :) :wave: :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2016, 11:31

Samo se vi zalite, vidite kako nam se slabo ko mijesa u klub. Nema odlaska bez pristanka uprave, a u Zelji cim dodje ponuda neka manageri naprave haos i igrac ode za manju cijenu od one koju traze..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 01 feb 2016, 12:00

Sad ce plata u Slobodi.
Kazu jako lose finansijski stojimo.
Svi igraci dobice po karton pilica i karton bony kole. :lol:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.