Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koji boman tvoj kanal ja ne kontam sta vi pricate..postavlja valjda video ko hoce ..cuj gledaj zbog cega se oni raspravljaju...na fb covjek stavi video ko god je izbacio sta a ne svoj licni ..svi to gledamo i like koga bolan briga.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako vam se ne svidja, nemojte nas pratit, ako vam se svidja pratite nas i gotovo!
Mi nismo Mramoru nista ni rekli oko photoshopa ili edit, jer i mi znamo i priznajemo da je ovdje najjaci u tome, i svaka mu cast. Mi smo ovdje napisali, jer su nam ukrali video i odatle je rasprava pocela.
ma uredu je drug, ja nako povezujem stvari, ne paničim, niti prigovaram.wobly92 je napisao/la:Opet gluposti..Mortus bez uvrede, ništa lično, al niđe veze s tim.
Ja shvatam da se u moru nekih informacija zaborave neke stvari, al ovo je jako bitno, tako da ne znam kako svako malo neko mora napominjat. Taj reprogram nije samo švrljnut potpis i gotovo, treba bruku papira izganjat, i na tome se radi. Sloboda72 i emirZlatu sigurno vam mogu više objasnit.
A druga stvar, neće nama niko podnosit nikakve izvještaje, na to se trebamo navikavat.
Al da će nas iznevjerit, neće sigurno, opušteno.
Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako daSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba.Kako znam, ne pitaj.
Suosjecam semerak je napisao/la:Listam unazad nekoliko stranica da pokusam skontati o cemu se sve radi taman reko skontah neka videa se spominju kad odjednom flesh o reprogramu.
Tek sad mi nista nije jasno
De brate da se dogovorimo, plati nama i mi cemo svaki tvoj video stavljati na fb, instagram, twitter i google + moze li?[/quote]Alibasa je napisao/la:Pa cek da li smo od tebe ili od ss skinuli,mi ti ne bi a rekli da si od njih skinuo video ali razlika je sto si ti od nas tako daSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Skinuli momci intervju sa ss.ba.Kako znam, ne pitaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.