FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na Klixu piše da u trecem pretkolu Konferencijske lige nema nositelja i nenositelja 

- 19BordoBijeli46
Kolike su nam sanse za kup? Sta vi mislite.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Da su jos na crno u koverti dali 3 puta vise to je 2.4M....koja je bodovna razlika a ti si dao 3 puta vise i ako su eto dali ukupno 2.4M. Mene stid koje su nezlanice u trosenju para a razlika nikakva.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ovi budu još mahmurni velike.
A ne znam, jučer dok nismo dali prvi (slučajno), isto sve ko i prethodne dvije, mrtvilo, ništa, ništa.
Biće bara-bara, rekao bih nula mrtva i onda ko na penale uzme.
Koševo Zapad
Teška situacija za nas iskreno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma ove dvije sezone su pokazale to što uzmemo velike pare od evrope, sponzora ili bilo čega nije uopšte garant da će se bolje raditi.
Šta mi znači 100 miliona u klubu ako će se od tih para Milanoviću i Pejović podići plata sa 10 na 30k, dovoditi Gavrići i Cmiljaniči.
Mora se insistirati na kvaliteti, struci i profesionalizmu, sve ostalo je tapakanje u mjestu ili u gorem slučaju hodanje kroz živo blato.
Šta mi znači 100 miliona u klubu ako će se od tih para Milanoviću i Pejović podići plata sa 10 na 30k, dovoditi Gavrići i Cmiljaniči.
Mora se insistirati na kvaliteti, struci i profesionalizmu, sve ostalo je tapakanje u mjestu ili u gorem slučaju hodanje kroz živo blato.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa ovakvim milionskim finansijama mene bi bilo sramota, da ne uzmem titulu svake godine.
Mi se mucimo sa kojekakvim seljackim ekipama, gola ne možemo dati. Stojimo u mjestu i tapkamo.
Mi se mucimo sa kojekakvim seljackim ekipama, gola ne možemo dati. Stojimo u mjestu i tapkamo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Potpuno razumijem ljutnju i konsterniranost zbog ne osvojene titule, ali kako mislite da će nam biti bolje ako nekom psujete djecu, grobove, rod, porod....? Sabrina ako i jest lezbejka, kalve to ima veze sa njenom sposobnošću/nespoaobnošću da vodi klub?!?! Ako forumaši, koji se smatraju informatički pismeni po defaultu, takve izraze koriste, šta očekivati od svijeta koji je nepismen totalno?? Pa zar Sarajevo i njegovi navijači ne bi trebali biti primjer tolerancije, gospodstva, razumijevanja, širine...?! Pa klub je i osnovan da bi se naravila distinkcija od palanačkog (kasablijskog) mentaliteta.
Ako je neko kriv - neka odgovara.
Ako je nesposoban - neka odstupi.
Ako vi koristite tako ogavnu terminologiju u javnom diskursu, šta mislite koliko su sposobni ljudi koji vode klub, a dolaze iz nas?!
Nemojte se čuditi što godinama ne možemo napredovati. Što nas obilježe štele, namještanja, netransparentnost, nerad. To smo, jednostavno, mi.
Pogrdnim riječima vrijeđamo same sebe, jer Sabrina i uprava nisu s Marsa pali. A ja, bogami, sam sebi psovat nit mogu nit hoću.
Ako je neko kriv - neka odgovara.
Ako je nesposoban - neka odstupi.
Ako vi koristite tako ogavnu terminologiju u javnom diskursu, šta mislite koliko su sposobni ljudi koji vode klub, a dolaze iz nas?!
Nemojte se čuditi što godinama ne možemo napredovati. Što nas obilježe štele, namještanja, netransparentnost, nerad. To smo, jednostavno, mi.
Pogrdnim riječima vrijeđamo same sebe, jer Sabrina i uprava nisu s Marsa pali. A ja, bogami, sam sebi psovat nit mogu nit hoću.
Ma to se vjerovatno odnosi na Evropa ligu, put šampiona, tamo koliko znam će tako biti a KL bi regularno trebala ići sa nositeljima od početka do krajaHistoricar je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:31Na Klixu piše da u trecem pretkolu Konferencijske lige nema nositelja i nenositelja![]()
Ps. 7.4 miliona KM **** i ovu državu i upravu Sarajeva, ove prve jer im sve plaćaš dok većina radi šta hoće da izbjegne poreze a ovima drugima jer su s tolikim budžetom uspjeli dobijeno prvenstvo izgubiti
Pyro is not a crime !
Kup moze samo potvrditi da smo qarine zesce u sta vjerujem ili probuditi sumnju u neki bojkot ili dogovor ako nekim slucajem osvojimo.
No ni taj Kup nece saprati ljagu i bruku koju su napravili. Zadugo!
Uzmi primjer Sarajeva,ako je Mesanovicu plata 20 000 a porez na platu 70 % Sarajevo je duzno poreza 14 000 mjesecno sto znaci da je prijavljen na 1000 KM ostalo bi klubu 13 000 i on je sa tom cifrom da je dao Rahmanovicu na njegovu platu mozda ga je mogao zadrzati u klubu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kakav je plan Koševa i hoće li biti neka prezentacija o njegovom izgledu.
Šta je sa autobusom FK Sarajevo?
Ko je odgovoran za historijsku sramotu u sezoni 2020/21?
Kolike su plate naših pulena i zašto su tolike?
Zašto plaćanje tolikog poreza, kad možeš kao i ostali kovertom skinuti ogroman porez i uštediti novac?
Šta je cilj za iduću sezonu i ko će biti odgovoran za neuspjeh?
Ko su pravi navijači?
Zašto plaćanje tolikog poreza, kad možeš kao i ostali kovertom skinuti ogroman porez i uštediti novac?
Ko su pravi navijači?
ORIGINAL 1987
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajmo raja, hocu da cujem vase misljenje
Hadzibegica za trenera dovesti ? Jel on kapacitet koji trazimo?
Jeste vi svjesni sta pisete? Yebete upravi jer placa poreze i sve, to je naredjeno od Nam-a, tako da bujrum psujte i tjerajte njega za te stvari
Jeste vi svjesni sta pisete? Yebete upravi jer placa poreze i sve, to je naredjeno od Nam-a, tako da bujrum psujte i tjerajte njega za te stvari
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, popularne Horde zla, su prekinule jutrošnji trening Bordo tima.
Grupa navijača je jutros upala u Trening centar FK Sarajevo na Butmiru i prekinula trening ekipe.
Horde zla su razočarane epilogom Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj je Sarajevo prokockalo 13 bodova prednosti u odnosu na Borac.
Kako nezvanično saznajemo, došlo je i do fizičkog sukoba navijača sa igračima, a najgore su prošli Dušan Hodžić i Ivan Jukić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nikako mislim da nema kvalitet i iskustvoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:41Hajmo raja, hocu da cujem vase misljenje
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
1 - rekli odgovoriti na bordo tvPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:41Kakav je plan Koševa i hoće li biti neka prezentacija o njegovom izgledu.
Ko su pravi navijači?
2 - pitaj Husrefa
3 - celava ubleha, u kombinaciji sa Vinkom, i djelomicno upravom
4 - naredjenje iz vijetnama
5- obecali reci na bordo tv
6 - onima kojima je klub na prvom mjestu
Nema na cemu, pozdrav od novog SD-a GiS-a

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 maj 2021, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
OmG....e tacno ne znam sta bi rekao. Nisam za nasije al bgm onaj brat sinoc fino napisa da ce biti marisana.
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, bvsic, crnehorde, JavierBosnia, keli, Morpheus, NazorUso, plisek i 31 gost.