FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e hoce li sad htjeti igrati kup poslije batina
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahah e moj Boze, treba nas ugasit. Navijaci i dalje hoce da se pitaju. Sramota sta rade
Uz sve sto je ekipa lose uradila, ovo nije trebalo. Mozes Dusana i ubit on nece moc bolje od ovog
Uz sve sto je ekipa lose uradila, ovo nije trebalo. Mozes Dusana i ubit on nece moc bolje od ovog
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 24 maj 2021, 11:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dušan dobio po pichki
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo vaspitna pred finale kupaHorde zla prekinule trening FK Sarajevo i sukobile se sa igračima

Koševo Zapad
Hodzic se vjerovatno kurcio a za Jukica me cudi sto je on fasovo
- Evolution87
- Kontakt:
Samo udri, jos i sabrinu, sabrinine i ostale koordinatore i picke materine uhljebljene
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bilo je vala i zrelijih za samara od ove dvojice.
Lijepu sliku šaljete budućim pojačanjima.
Al to su najbolji navijači među nama, ko smo mi da sudimo...

Al to su najbolji navijači među nama, ko smo mi da sudimo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Basfeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:47Hahahah e moj Boze, treba nas ugasit. Navijaci i dalje hoce da se pitaju. Sramota sta rade

Pyro is not a crime !
Gdje je ona ubleha Sabrina mrs iz kluba
Ne znam sto njega, regularno je igrao ovaj drugi dio sezone. A i Jukic nije neko koga je prvog trebalo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kao sto rekoh, mozete koliko hocete, ali ne i dokle hocete. Uprava je na potezu, odstupite ili se suocite sa navijacima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo ne znam sto su najgore prosli Hodzic i Jukic, pogotovo Jukic. Ako je neko upoznat, ako mi moze reci( moze i u pp)
Sto rece neko, bilo je i zrelijih, npr apsolutno bi podrzao da je aco kmecavac dobio po pichki
Sto rece neko, bilo je i zrelijih, npr apsolutno bi podrzao da je aco kmecavac dobio po pichki
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva sramota, krivicne prijave protiv onih koji nasilje vrse. Nece sad i kad bi inali pare niko normalan doc. Ne znam koji qurac se osjecaju tako prebitnim da oni nekoga udaraju. Kad se govorilo na zimu da nije ovo dobro svi sutili. Sad je kasnno mili moji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Ma loše sve u svemu, ne znam kako će se ovo odraziti na igrače, jer ovo nije očitavanje bukvice klasično, ovo je mogla ispast prava marisana, ne vjerujem da će im ovo biti neki moral boost, Duško i juka ni krivi ni dužni realno 

Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
jukica kad su vidjeli kako hoda mislili ****(gej), pa ga preventivno
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Jel postoji mogučnost da sve utakmice Konferencijske lige igramo na Koševu ? S obzirom da je ovo **** takmičenje, ni kriteriji Uefe ne bi trebali da budu toliko visoki.
Hahahahaha nesto sumnjam da je neko dobio bez razloga,a igrac je ko.kurava koliko god da je udaras ako joj dobro platis ona cr i dalje dolaziti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
Trebali su igraci navijace prebit onda kad su sve pobjedjivali a dodje 3 hiljade ljudi. Dodju lijepo na tribine i jednog po jednog
Najbolju utakmicu odigrali kad su navijaci dosli zapjevali i pruzili podrsku... kakvo udaranje pa nije 20. vijek.
Navijaci igrace Shalkea ganjali gradom pa ovi opet ispali
Najbolju utakmicu odigrali kad su navijaci dosli zapjevali i pruzili podrsku... kakvo udaranje pa nije 20. vijek.
Navijaci igrace Shalkea ganjali gradom pa ovi opet ispali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Raspad sistema. Od utopije do pakla...
Zao mi je sto je do ovog doslo, ali Bgm nisu nista drugo ni zasluzili. Ovdje treba remont i ove pichke skloniti iz kluba jer nisu za Sarajevo. Sledecu sezonu staviti titulu kao imperativ ispod kojeg se ne moze ici..
Zao mi je sto je do ovog doslo, ali Bgm nisu nista drugo ni zasluzili. Ovdje treba remont i ove pichke skloniti iz kluba jer nisu za Sarajevo. Sledecu sezonu staviti titulu kao imperativ ispod kojeg se ne moze ici..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, BeYaZ, Google Adsense [Bot], mnon46, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, Varijantas8 i 70 gostiju.