Jakog projekta u pm

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Jakog projekta u pm
Dobar Noni. Treba nastaviti ulagati u NFL projekat zvani Čelzi.
Ja nezz Wade jel se ti volis brukati ili si jednostavno takav lik ,dovoljno govori kakav vam je projekat kada igrate Konferenciju ,otprilike i jeste rang Zrinjskog,Celja,Banjaluckog Borca i tako tih ekipawadethegreat je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:34ahhahah jel te stid Maresca isti broj trofeja ko Arteta.
Jao ovi topnici sami sebe upucaju uvijek.
Uzmite nam Maduekea molim vas.
140k sedmično ?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:41Veoma lijepo i u skladu sa "you'll never walk alone" motom Liverpool forsira opcije Diazu ili ćeš igrati u Saudiji ili ćeš igrati kod nas za male pare. Odbijene lijepe ponude od Barcelone a sad i Bayerna pod gospodskim izgovorom "nije na prodaju".
Je li 140 ili 55 sedmično?gaston je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:44140k sedmično ?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:41Veoma lijepo i u skladu sa "you'll never walk alone" motom Liverpool forsira opcije Diazu ili ćeš igrati u Saudiji ili ćeš igrati kod nas za male pare. Odbijene lijepe ponude od Barcelone a sad i Bayerna pod gospodskim izgovorom "nije na prodaju".
Ni Barca ni Bayern nisu poslali ponude.
Pozz
Generalno vecina navijaca Arsenala ima velik problem sa cinjenicama i prihvatanjem realnog stanja. Takodjer imate poseban talenat u vidu sposobnosti da se pravite glupi, jer stvarno ne vjerujem da ste kolektivno svi tako glupi. Tako je i Sterling proslo ljeto bio najbolje krilo Chelseaja, kao sto je Kepa nas najbolji golmantopnik1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:42Ja nezz Wade jel se ti volis brukati ili si jednostavno takav lik ,dovoljno govori kakav vam je projekat kada igrate Konferenciju ,otprilike i jeste rang Zrinjskog,Celja,Banjaluckog Borca i tako tih ekipawadethegreat je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:34ahhahah jel te stid Maresca isti broj trofeja ko Arteta.
Uzmite nam Maduekea molim vas.![]()
Eto vam projekta "vodite nam igraca molim vas "![]()
![]()
Tako mozes reci za 95% ekipe ,odvedite sve molim vas ostavite 2-3 igraca ,i onda kaze ulazu u projekat Chelsea.
Pa vi ste najboljeg golmana ekipe prodali Arsenalu za 5 miliona da nam bude rezerva ,kod vas ostali duplo gori golmani![]()
![]()
Diaz ima 140k sedmicno.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:52Je li 140 ili 55 sedmično?gaston je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:44140k sedmično ?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:41Veoma lijepo i u skladu sa "you'll never walk alone" motom Liverpool forsira opcije Diazu ili ćeš igrati u Saudiji ili ćeš igrati kod nas za male pare. Odbijene lijepe ponude od Barcelone a sad i Bayerna pod gospodskim izgovorom "nije na prodaju".
Ni Barca ni Bayern nisu poslali ponude.
Pozz
Zašto onda forsira novi ugovor?
Je li nije na prodaju osim za lude arapske pare?
Poyy
FavoritisuperFrankie je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:55Generalno vecina navijaca Arsenala ima velik problem sa cinjenicama i prihvatanjem realnog stanja. Takodjer imate poseban talenat u vidu sposobnosti da se pravite glupi, jer stvarno ne vjerujem da ste kolektivno svi tako glupi. Tako je i Sterling proslo ljeto bio najbolje krilo Chelseaja, kao sto je Kepa nas najbolji golmantopnik1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:42Ja nezz Wade jel se ti volis brukati ili si jednostavno takav lik ,dovoljno govori kakav vam je projekat kada igrate Konferenciju ,otprilike i jeste rang Zrinjskog,Celja,Banjaluckog Borca i tako tih ekipawadethegreat je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:34
ahhahah jel te stid Maresca isti broj trofeja ko Arteta.
Uzmite nam Maduekea molim vas.![]()
![]()
Tako mozes reci za 95% ekipe ,odvedite sve molim vas ostavite 2-3 igraca ,i onda kaze ulazu u projekat Chelsea.
Pa vi ste najboljeg golmana ekipe prodali Arsenalu za 5 miliona da nam bude rezerva ,kod vas ostali duplo gori golmani![]()
![]()
![]()
I ne igramo vise konferenciju, osvojili smo je i kompletirali sve moguce europske trofeje, prvi i jedini klub koji je to uspio. Ali igramo zavrsnicu CWC, a pritom smo i statisticki favoriti za osvajanje istog, ne cudi me kako to nisi spomenuo, jer ipak Arsenal to takmicenje vjerovatno nikad nece ni igrati
Koji to klub daje ponude igraču koji ima 12.5k sedmično povećanje na 140k sedmično?ackeey je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:14Diaz ima 140k sedmicno.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:52Je li 140 ili 55 sedmično?
Poyy
I zasto bi to Liverpool zbog svog mota You'll never walk alone trebao ispod cijene prodati svog igraca koji ima jos dvije godine ugovora?
Agent zeli novi, bolji ugovor, kako bi naplatio svoju komisiju. Nista vise, nista manje.
A naravno, ako nesto svoje mozes prodati za vise nego sto to realno vrijedi... Ti bi odbio, neki klub na svijetu bi odbio? Mislim, hajdemo biti realni.
I da, nije niko poslao zvanicnu ponudu, katalonci su poceli pisati po onom svom rac-u, da ispipaju situaciju, malo i agent pogurao. Ali ne moze. Ponuda zvanivcna zato i nije stigla. Nije ni od Bayerna. Tako da...
Meni je ipak znakovito da su se navijaci Arsenala poceli ponasati kao nekada navijaci Liverpoola, koji su vise vodili racuna o uspjesima Uniteda i Chelsea npr, nego o svom klubu. Dizali u nebo nekakve Allene, radovali se Konchesky-u, objasnjavali plavcima kako je Joe Cole rekao da je Liverpool veci klub od Chelsea. Izmisljali floskule tipa fergie time, sudacke pogurance itd.
Ukratko, prosipali se.
Sada uzivamo, lijepo je zadnjih par godina biti navijac Liverpoola. Doci ce ba i vase vrijeme.
Statisticki favoriti, ali eto samo potvrdjuje moju tezu da imate problem sa cinjenicamatopnik1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:17FavoritisuperFrankie je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:55Generalno vecina navijaca Arsenala ima velik problem sa cinjenicama i prihvatanjem realnog stanja. Takodjer imate poseban talenat u vidu sposobnosti da se pravite glupi, jer stvarno ne vjerujem da ste kolektivno svi tako glupi. Tako je i Sterling proslo ljeto bio najbolje krilo Chelseaja, kao sto je Kepa nas najbolji golmantopnik1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:42
Ja nezz Wade jel se ti volis brukati ili si jednostavno takav lik ,dovoljno govori kakav vam je projekat kada igrate Konferenciju ,otprilike i jeste rang Zrinjskog,Celja,Banjaluckog Borca i tako tih ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
I ne igramo vise konferenciju, osvojili smo je i kompletirali sve moguce europske trofeje, prvi i jedini klub koji je to uspio. Ali igramo zavrsnicu CWC, a pritom smo i statisticki favoriti za osvajanje istog, ne cudi me kako to nisi spomenuo, jer ipak Arsenal to takmicenje vjerovatno nikad nece ni igrati![]()
![]()
![]()
Jel Bayern igra Ligu Prvaka? Igra.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:28Koji to klub daje ponude igraču koji ima 12.5k sedmično povećanje na 140k sedmično?ackeey je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:14Diaz ima 140k sedmicno.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:52
Je li 140 ili 55 sedmično?
Poyy
I zasto bi to Liverpool zbog svog mota You'll never walk alone trebao ispod cijene prodati svog igraca koji ima jos dvije godine ugovora?
Agent zeli novi, bolji ugovor, kako bi naplatio svoju komisiju. Nista vise, nista manje.
A naravno, ako nesto svoje mozes prodati za vise nego sto to realno vrijedi... Ti bi odbio, neki klub na svijetu bi odbio? Mislim, hajdemo biti realni.
I da, nije niko poslao zvanicnu ponudu, katalonci su poceli pisati po onom svom rac-u, da ispipaju situaciju, malo i agent pogurao. Ali ne moze. Ponuda zvanivcna zato i nije stigla. Nije ni od Bayerna. Tako da...
Meni je ipak znakovito da su se navijaci Arsenala poceli ponasati kao nekada navijaci Liverpoola, koji su vise vodili racuna o uspjesima Uniteda i Chelsea npr, nego o svom klubu. Dizali u nebo nekakve Allene, radovali se Konchesky-u, objasnjavali plavcima kako je Joe Cole rekao da je Liverpool veci klub od Chelsea. Izmisljali floskule tipa fergie time, sudacke pogurance itd.
Ukratko, prosipali se.
Sada uzivamo, lijepo je zadnjih par godina biti navijac Liverpoola. Doci ce ba i vase vrijeme.
Naravno da ne bi trebalo davati igrača ispod svoje vrijednosti, ali u ovom slučaju ne saslušati ponude Barcelone i Bayerna uz odgovor da igrač nije na prodaju a s druge strane nagovještavati da čekaju ponudu iz Saudije a igrač traži novi ugovor mi ne ide uz taj moto, kao ni nedavna situacija Zubimendi/Trent.
Koliko ko vodi računa od drugim klubovima prelistaj posljednje stranice vidjet ćeš koliko evo npr gaston piše o arsenalu![]()
Trenutno korisnika/ca: JackW, sarajevskiMarlboro i 15 gostiju.