Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BlueBosnian
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BlueBosnian » 08 dec 2015, 22:59

Peace je napisao/la:Tako i treba kad bogalj igra 90min..... pod hitno napadaca dovesti, a ovu bukovu gradju u vidu mandze i morate prodati prvom kupcu....
997676767 sansi mu treba da da gol.....

Moliti uzvisenog da se dobije jadni Wolfsburg.... ili ko je vec jadan ostao... poput Zenita npr.... ostalo ce sve biti problema i guzovace....
Embolo!

btw Morata je Del Piero za Zazu, vrijeme će pokazati. :tralala:

Potrebno je osvježenje u napadu i vezi.
Embolo/Lukaku + Laveci
Thielmans/Dahoud/Rabiot

Trener je đubre teško, mnoooogo je ograničen.. Treba se trgnut' malo, i igrati napadački fudbal u svakom trenutku, jer je evidentno da ovakav pristup samo šteti ekipi..

Daj Bayern :kafa:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 08 dec 2015, 23:01

Kako su me iznervirali. .nenormalno .

Nemogu svatiti da smo dosli 2 i ako smo dobili citya 2 put
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 08 dec 2015, 23:01

Nisam bio u mogucnosti da gledam, ali mescin i bolje je, sacuvao sam pritisak i zdravlje makar jednu utakmicu

izgleda opet se previse kalkulisanja obilo o glavu, pa sad moramo strepiti koga cemo dobiti za protivnika, valjda tu budemo imali srece :thumbup:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 dec 2015, 23:03

Nisam uopšte ljut što smo drugi nego na koji način smo došli do drugog mjesta. Pobijediš City dva puta i onda se usereš na ovim "malim". A neki su se smijali kad sam slavio što smo dobili tešku grupu. Zato nam sad daj jednu od ove tri najbolje ekipe, glavu dajem da ćemo prije njih proći nego Zenit npr.

Morata je mentalno grohnuo samo tako, frajer se trudi iskomplikovati najjednostavnije stvari. A ne znam baš da je tip koji će mentalno dobro reagovati na benčiranje koje mu slijedi zbog ove utakmice.

Kako sam rekao i na poluvremenu - nije mi se svidjelo nikako što smo izašli da se ganjamo sa njima po terenu i pod svaku cijenu tražimo vodstvo. Nije to naša igra i morali smo više umrtviti utakmicu, ali ne možeš se ni na to puno buniti kad promašiš sve što smo promašili.

Sad se fino posvetiti ligi i preuzeti prvo mjesto do 1/8 finala, idemo opet daleko.

P.S. Jedine čkapi ovdje ste vi koji imate obraza pljuvati. Gledate li utakmice uopšte ili od prve minute imate predrasude koje pljujete poslije utakmice? Koja **** igra? Je li ja to pogrešno vidjeh najmanje 5 zicera, prečku, visoki presing cijelu utakmicu? Fuj. :puke:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 dec 2015, 23:04

pali su i Barca, Real ne tako davno na ovom stadionu, npr Barca je promasila dosta zicera kao mi
sta je, tu je.. steta za dobar momentum koji smo imali, sad se okrenuti utakmici protiv Viole i nadati se Wolfsburgu ili Zenitu na zrijebu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 dec 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 08 dec 2015, 23:05

Tragedija, primili smo gol kako smo jedino mogli primiti. Oni na postavljenu odbranu ništa nisu mogli. Igra uopšte nije bila loša, naprotiv.

Bolan poraz, a Zaza bi morao igrati ispred Morate... nema ovo smisla...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 dec 2015, 23:07

Pale_Companion je napisao/la::(
Zao mi je prijatelju, :( vecers vam je sreca okrenula ledja, kako vama tako i nama! Za nas bih jos dodao, negdje i nekad ovo nam se mora vratiti, mozda odmah u nedjelju ! Nemgouce je da smo ovo izgubili :? Mozda je najgore Alvaru veceras, sigurno jedan od tezih trenutaka u karijeri, premlad je nadam se da cemo cijela momac pomoci da ovo prebrodi ! Uz malo srece izbjeci trenutno dvije top ekipe evrope i idemo daleko. Forza Juvee
Max Allegri

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 08 dec 2015, 23:10

Ma neka odma barca doce pa koga hebe. . Ako zelimo ovo osvojiti onda moramo pobjedjivati i protiv jaci

Forza Juventus ohhhhh..

Pogba

Post Postao/la Pogba » 08 dec 2015, 23:11

BlueBosnian je napisao/la:
btw Morata je Del Piero za Zazu, vrijeme će pokazati.
Zar vrijeme treba da pokazuje razliku između jednog Morate i Zaze? :?
Ne primaj se na trollere, oni zaslužuju da Juventus od prvog do jedanaestog igrača bude sastavljen iz tih kalibara tipa Zaza, tipa Giacherini, Padoin i Co pa bi vidjeli gdje bi mi bili. Korisni (pojedinci) kada imaš kvalitetnu ekipu, historija pokazuje da su određeni profili dobro pomogli ovu ekipu, ali tražiti glavu Morate na račun prosjeka Zaze je za neku medalju. Uz to spominjati kako ga ovaj sputava. :rol:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 dec 2015, 23:13

Pogba@ brate sto se uopste raspravljas sa takvima Morata i Zaza ne mogu u istu recenicu a kamoli sta drugo porediti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 dec 2015, 23:15

Dobro ljudi, jeste se Morata ispromasivao, jeste u losoj formi, ali mu se treba dati podrska. Sjetimo se samo njegovog gola protiv Reala. Mora se naci nacin da se Alvaro vrati u formu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba

Post Postao/la Pogba » 08 dec 2015, 23:20

P.S. Javite i nama koji nemamo pojma koja je razlika između Ronalda i Morate.
Razlika je u konačnom ishodu meča (ili to ovaj ima privilegiju jer je dao 4 gola), gledajmo samo ovu situaciju:

[youtube][/youtube]

Max:
Oggi ha fatto una buona partita, dispiace per il gol sbagliato ma può capitare".
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 dec 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 08 dec 2015, 23:22

Ilcpaitano

Kakve veze ima sada nase sanse i nasa igra . Mi smo se sjebali i to dobro. Dobijes citya 2 puta i opet si I za njih. Naravno da moraju primati ovak be kritike. Jel to je bilo pickasto kako god okrenes .
Igrali smo 2 X protiv svaba.
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 08 dec 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Forza Juventus ohhhhh..

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 08 dec 2015, 23:22

Igrali smo otvoreno citavu utakmica,da smo igrali bunker na nulu vjerovatno bi mi svi ovdje pljuvali bez obzira bili izvukli bod ili ne.
Ovo vcrs nema veze sa pickastom igrom,naprotiv, iznenadio sam se kako ofanzivno smo igrali
Poslije prvog odlicnog poluvremena,u drugo smo usli nonsalantno,podcjenjivacki prema i Sevilji i Citiyu a ne pickasto,da smo usli pickasto vjerovatno bi i sacuvali 0.
Da je City od pocetka vodio,malo bi nam lakse pao ovaj poraz ovako nas presjece u 2 minute preokrenuse i precku mi pogodismo al jbg sta je tu je poklacemo se sa nekim, ludilo zagarantovano kao sto smo I navikli :mrgreen:
FJ
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 dec 2015, 23:30

Ja vam u osmini zelim Real Madrid, stare musterije pa da ih izbacite. Ali , nema sanse izvuci ce ljudi po obicaju najlakse, tipa PSV.
27.10.2020

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 08 dec 2015, 23:38

Jbga šteta prosutog prvog mjesta, previše promašenih zicera za 1 utakmicu i nije moglo drugačije završiti...

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 08 dec 2015, 23:45

Zaza gromada od igraca steta sto nije bio na raspolaganju veceras. Ovo.sto.je promasio Morata Zaza bi hladno pospremio u mrezu. Forza Zaza!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 dec 2015, 23:52

da smo IGRALI fudbala, nabili bi ih i sad bi glat bili prvi

ali mi pod Alegrijem nemamo mu.da da igramo lopte...njemu da dovedes sad Veratija i Iska on bi jednog benčirao zarad igre sa najmanje 2 destruktivca...je.em ti taj stil vise

skoro je bila diskusija kad Bajern izvede: Koman, Roben, Kosta, Miler, Levandovski, Vidal na teren, ili kako Mesi, Nejmar, Suarez igraju skupa i da tako nesto nikad necemo docekati u Italiji..fkt od ova 3 jedan bi bio na klupi zarad nekog destruktivca...Generalno kad bi igrali Pogba, Markizio, Sturaro(Kedira) i ispred njih Dibala, Mandzo i Morata- trkacki sam siguran da protiv malih ekipa u Italiji ne bi nista izgubili, a rjesavali bih ih mnogo lakse
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 dec 2015, 23:55

Proradit će Morata uskoro, ako ne bude od prve protiv Fiorentine ima da razbije Torino u kupu :D, jednostavno momak je upao u veliku krizu izgubio mjesto u prvi 11, izgubio samopouzdanje. Vidi se na njemu kada ulazi u igru sa klupe da mu je samopouzdanje na 0, ali njemu treba samo 1-2 gola i biće to Morata koji će kidati.

Ova utakmica večeras se ne može mjeriti sa nekim drugima kada smo igrali mrtvi bukner na x, večeras je tu bilo mnogo igre prema naprijed, ali promašilo se previše. Da se ponovi0 ovakva utakmicu u nedjelju lagano bi dobili Fiorentinu. Pa protiv Lazia samo odigrali 3 puta lošija, ali smo dobila, bez šuta u okvir.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 dec 2015, 00:04

:lol: Jos bi branili Moratu i pored katastrofalne sezone. Decko koji je trebao da uz Pogbu vuce ovaj Juve je trenutno jedan od najlosijih igraca (bara bara sa Padoinom). Mandzo i ne dobije sansu vec je popljuvan, Zaza sta god da uradi ostat ce izvrijedjan i prosjek. Zato je i suludo ovdje komentarisati igrace gdje su Caceres, Giovinco i slicni uzdizu iskljucivo iz subjektivnih svrsavanja nevezanih za fudbalske sposobnosti, dok ce onog kojeg manje vole popljuvat na prvom koraku.

Jos par utakmica i gotova polusezona, a nasa glavna uzdanica ima 2 gola na kontu. Sramota za njega, haj sto nas je kostao ove prve pozicije, vec i zbog ligaskih bodova. On je morao nositi ovu ekipu. Ali naci ce se vec razlog da je navodno igrao par tekmi na krilu (isto kao i prosle godine), ili da nema samopouzdanja. Pa kakvo to samopouzdanje ima Zaza, pa cim udje siluje loptu ? Zasto onda da Rugani skuplja minute ako nema samopouzdanja ? Zasto se uopste bavi profesionalno fudbalom ako nema samopouzdanja. Nema tu nikakvog samopouzdanja, njegova forma je drasticno pala, a tap in golovi protiv Reala i Dortmunda polako se zaboravljaju.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []