Sretno svima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Još 4 paraBilly je napisao/la:Danas od mene dibitni parovi![]()
![]()
![]()
![]()
Spezia dg1
Parma vs. Varese 1
QPR vs. Bournemouth 1
Lok. Novosibirsk vs. Macerata 1
Nice vs Monaco x2
Ja na cenera![]()
Torres_9 je napisao/la:A.Afflalo 19,5 vise
P.MILLSAP 15,5 manje
D.WEST 13,5 vise
Chicago - New Orleans 192,5 manje
singl
Chicago - New Orleans kp2 2,7
na cikagu se pare okrecu
bevanda4 je napisao/la:Mark Williams - Ricky Walden / 2 @2,04
Mislim da su kladionice opet promašile kvote, evo prilike da napišem par riječi. Nikad ne postavljam kvote preko 2, a da mi se ne činu kao relativno sigurni parovi. Ništa nije sigurno, naravno, no u ovom slučaju Walden predstavlja veliku opasnost za starog znalca Williamsa. Starog znalca i oscilatora, kojeg već dvije godine kontriram na kvote od 2 do 5. Stvarno je bilo svakakvih pogodaka, na račun njegove loše igre. Tečaj na Waldena je ovoliki vjerojatno radi Williamsove forme zadnjih mjesec dana, što meni ide u prilog. Jer osim toga koliko je pobjeda ostvario bitna je stavka PROTIV KOGA ih je ostvario.. A uvjeravam vas da zadnjih 15 mečeva Mark Williams nije imao protivnika dostojnog Waldena. Sličan slučaj kao sinoć sa Carterom, tko me pratio, znat će. Čim je naletio na nekog tko zna što činiti sa štapom u rukama, pada koncetracija, pada moral, i na kraju slijedi poraz. Mislim da gospodina Marka danas čeka ista sudbina. Po tečaju od 2,04 bezobrazno je ne pokušati igrača kao što je Ricky.
[[ Tko ima, nek iz zayebancije pokuša točne rezultate: 3-6 @8,00, 2-6 @10,00 ]]
Sretno!
Bravo @Bevanda, ipak dobi Walden 5-6.bevanda4 je napisao/la:Mark Williams - Ricky Walden / 2 @2,04
Mislim da su kladionice opet promašile kvote, evo prilike da napišem par riječi. Nikad ne postavljam kvote preko 2, a da mi se ne činu kao relativno sigurni parovi. Ništa nije sigurno, naravno, no u ovom slučaju Walden predstavlja veliku opasnost za starog znalca Williamsa. Starog znalca i oscilatora, kojeg već dvije godine kontriram na kvote od 2 do 5. Stvarno je bilo svakakvih pogodaka, na račun njegove loše igre. Tečaj na Waldena je ovoliki vjerojatno radi Williamsove forme zadnjih mjesec dana, što meni ide u prilog. Jer osim toga koliko je pobjeda ostvario bitna je stavka PROTIV KOGA ih je ostvario.. A uvjeravam vas da zadnjih 15 mečeva Mark Williams nije imao protivnika dostojnog Waldena. Sličan slučaj kao sinoć sa Carterom, tko me pratio, znat će. Čim je naletio na nekog tko zna što činiti sa štapom u rukama, pada koncetracija, pada moral, i na kraju slijedi poraz. Mislim da gospodina Marka danas čeka ista sudbina. Po tečaju od 2,04 bezobrazno je ne pokušati igrača kao što je Ricky.
Sretno!
Sta reci osim kapa dole majstore! Ispratio sam...bevanda4 je napisao/la:Mark Williams - Ricky Walden / 2 @2,04
Sretno!
treba uzeti hvalaamarosim je napisao/la:Eurochallenge
Aalstar-Reggio Emillia -4,5 2
Domacini bez prva dva strijelca i dvojice igraca pod kosem,gosti bi trebali ovo lagano uzeti........................
...i nedostaje im 5 standarnih igraca sa pocetka sezone (napadac, desni vezni, stoper, oba bocna) ove zamjene se jos nisu uigralemiky_hz je napisao/la:Monacu veceras neigra Falcao,mada i pored toga su veliki favoriti iz razloga jel Nici neigra veliki broj igraca koliko sam pohvatao njih 6-7,i u velikim su problemima uz to zadnjih 5 utakmica su izgubili,Monaco mora dobiti ako zeli da odrzi korak za PSG-om,dali ce do njih je ali im je sve otvoreno da dobiju i pored neigranja svog najboljeg igraca
Hvala ovima za ove Italijane to cu svakako ispratiti,treba njima dodati i Parmu koja ce izvesti po najavama najaci sastav, izuzev Casana koji nece igrati ,Varese vrlo los gost koliko vidim seriji B i u gostima su dobili samo 1 mec u zadnjih 10 utakmica
bilo je i vrijemeElLoco7 je napisao/la:Listic 1:
Afflalo 18,5 over
Igrac koji je na prosjeku od 21,4p, igraju protiv Wizardsa koji i ne igraju bas neku jaku odbranu, Orlandu veceras fale Nelson, Harris i Quin. I ako mi se ne svidja sto ga vecina igra, a takvi parovi obicno buda kontra, jednostavno ne razumijem zasto mu je smanjena granica na 18,5.
Hayward 14,5 over
Na prosjeku od 16,3p. Zadnjih par utakmica igra losije nego na pocetku sezone ali veceras njegov tim docekuje Houstona koji i ne igra odbranu nego igraju tekme sa sto vise poena. ocekujem napokon dobru igru i prelaz ove granice.
Gordon 16,5 over
dugo sam se dvoumio sta da stavim kao treci par. stavio bih San Antonio koji nije od '97 izgubio kuci od Atlante ali kako sam se opekao neko vece na Memphisu samo zbog uslova odlucio sam da je bolje jos jednog kosarkasa stavit. u opticaju je bilo njih trojica ali ipak sam se odlucio za Gordona iz razloga sto veceras Pelicansima fali Davis. jeste da ce ga Anderson solidno zamijenit ali Chikago je odlicna defanzivna ekipa i odlicni su pod kosem dok najlosije brane poziciju 2. Waiters im je neki dao utrpao 20p a Gordon je ipak bolji igrac i suter.
Listic 2:
Utah-Houston (-7,5) h2 (pobjeda Houstona sa 8 i vise razlike)
Ne ocekujem da Utah moze veceras pobijedti a prateci Houston i njihove igre sa puno koseva mislim da vec ako ce pobijedit idu preko ovog hendikepa.
Howard 15,5 over
Utah najslabije brani poziciju centra, Howard iako ne forsira previse red je da jednu utakmicu ofanzivno odigra kako treba. vec 5 tekmi zaredom nije prebacio ovu granicu i red je da ode preko.
San Antonio kp1
Listic 3:
Horford 15, over
San Antonio dosta poena prima sa pozicije centra. a ovo je realno mala granica za Horforda koji u prosjeku daje 17p.
Washinghton-Orlando 1.pol (97,5) over
gledajuci zadnja dva medjusobna susreta kao i utakmice ove sezone ocekujem oko 100+p u prvom poluvremenu.
Deng 20,5 over
Nakon povrede Rosea i Butlera preuzeo je odgovornost na sebe i postao lider ekipe. igra skoro 40min po tekmi, zadje 4 utakmice je isao preko ove granice. trebao bi i veceras.
Sretno svima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.