FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 29 apr 2010, 00:28

T-MAC je napisao/la:ne boj se nidjo dolazice beskicmenjaci jos podugo na ovu temu
sa istim postovima i sa istim slikama,radujuci se neuspjehu barce jer njih njihov luzerski klub ne moze obradovati pa se slade s cim imaju ;)
Upravo tako.Dosta ih se raduje neuspjehu Barce,a s druge strane 'njihovi' klubovi osvajaju kukuruz.

Neka ih,nek provociraju,al ja sam rekao,mene nece sigurno isprovocirati.A i shvati ih,ne gubi Barca bas tako cesto,pa kad se to desi,moraju ljudi da se istresu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 apr 2010, 00:29

Pa moramo vas malo zezati. I vi ste nas jadnike zezali nakon ispadanja iz kupa kralja, dva poraza od barce, poraza od lyona, onda ispadanja od lyona i tako da ne nabrajam, ima toga jos...

Evo malo o ofsajdu kod gola hahahaa

En el gol de FC Barcelona, que llegó en el minuto 83 de partido, el Inter de Milán pidió fuera de juego de Gerard Piqué, que recibió en la frontal un gran pase de Xavi. El central venía de fuera de juego y en el momento del pase se encontraba en una posición muy dudoso. Luego controló, encaró a Julio César, giró sobre sí mismo para evitar al portero y a Lucio y marcó a placer con un movimiento impropio de un central.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 apr 2010, 00:33

Samo lazi,lazi i lazi pricate i dalje provocirate.

Uredu je malo zezati,ali napisati 6-7 stranica je malo previse !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 29 apr 2010, 00:34

Casillas je napisao/la:Pa moramo vas malo zezati. I vi ste nas jadnike zezali nakon ispadanja iz kupa kralja, dva poraza od barce, poraza od lyona, onda ispadanja od lyona i tako da ne nabrajam, ima toga jos...

En el gol de FC Barcelona, que llegó en el minuto 83 de partido, el Inter de Milán pidió fuera de juego de Gerard Piqué, que recibió en la frontal un gran pase de Xavi. El central venía de fuera de juego y en el momento del pase se encontraba en una posición muy dudoso. Luego controló, encaró a Julio César, giró sobre sí mismo para evitar al portero y a Lucio y marcó a placer con un movimiento impropio de un central.
fakat imas jos snage...dobro, pobjedio si! a sad :arrow:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 apr 2010, 00:35

Casillas je napisao/la:Pa moramo vas malo zezati. I vi ste nas jadnike zezali nakon ispadanja iz kupa kralja, dva poraza od barce, poraza od lyona, onda ispadanja od lyona i tako da ne nabrajam, ima toga jos...
zezali vas jesmo
jer je barca poderala reala i onda slijedi po pravilu da vas zezimo mallo :mrgreen:
a ja nista ne bih imao protiv kad bi vi nas zaebavali al kad vas real pobjedi barcu
a ovako ispadate smjesni nasladzujuci se tudzoj pirovoj pobjedi :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 00:38

Ko vas je zezo , šta pricas decko :?:
Kad vas je Barca otresla u Madridu niko vas nije zezo vec se to znalo i ranije ,a i raja se navikla na pobjede nad Realom...ne znam o cemu pricas uopšte ,ali eto slavi ovaj vecerašnji poraz Intera - uživaj u njemu dok možeš.
Jbt interovci ovoliko ne slave ko realovci :o :shock: nevjerovatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 apr 2010, 00:41

Ma pusti ga,samo izmislja i ide protiv Barce kako god zna i umije.

Blaugrana

Mes Que Un Club

veteran

Post Postao/la veteran » 29 apr 2010, 00:44

solidus je napisao/la:
veteran je napisao/la:Jašta su. Onako bezobrazno popišat Reala u sred Madrida mogu samo gamad. Čovjek onolike pare istreso za ****čića cr i onu kaku a oni ih zguziše. Gamad!!!
**** Real ljudi , ima tamo tema ... al' nazvat CR-a ****čićom hahaha pa čovjek je zguzio pi čaka onoliko koliko ti nećeš ni očima vidjet ;)
Nije tačno, ja sam ginekolog po sruci :D . Nije CR homoseksulac, nego ****.
Ma navijačima Intera čestitke, bili su bolji u ukupnom skoru 3:2 i kraj priče. Nema vađenja na sudije. A madridisti su jadni, ostalo im je samo da se raduju kada neko pobijedi Barcu jer oni to sami ne mogu.
****, fudbal je takav sport da ne pobjeđuje uvijek najbolja ekipa, mada mi je žao jer je finale U Madridu. Joj pocrkali bi frankovci.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 29 apr 2010, 00:49

ispali od treceligasa dje necu zezat, bas kao i kad mi vas poderemo, ponizimo, ma kako god, kako da malo ne bocnem :P ...ali to nije isto jbt., ti posto je real nemocan, ne moze godinama nista barci, cekas ovako rijedak trenutak za zajebanciju, ne znam kakva ti je to uzivancija, ne kontam :)

nego ziv bio previse se zadajes, ohani malo :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 apr 2010, 00:49

Romariooo je napisao/la:"Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze, a da ti se dive"
:!: :!: :!:
Nemaju pametnijeg posla!

A, mi nista. Sad se lagano, maximalno okrenuti Primeri i privesti je kraju onako kako je najbolje, kako treba. ;)

Uvijek Barca!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 apr 2010, 00:52

Upravo tako,mrze te,a dive ti se !

Idemo dalje momci,budimo ponosni.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 00:59

ovako, sad kad se malo sleglo ovo sve.

mrzim ekipe koje igraju bunker i brane se cijelo vrijeme, ekipe kojima je 10 igraca na 20 metara od gola, onaj 11. (u ovom slucaju 10.) na 40 metara od gola, po potrebi 50. nisu za cijeli mec imali nijedan udarac u go, nijedan!!! najvise pasova u ekipi im je imao milito, 10, ee. al dobro, sad preostaje navijanje za bayern u finalu, ne zato sto mi je krivo sto je inter izbacio barcu, jer zato sto mrzim ovakav fudbal. interu svaka cast na prvoj tekmi.

sudija je po meni napravio dvije greske veceras, to je priznat gol piqea, i nepriznat gol krkica. onaj crveni za motu je bio opravdan, barem kao rugi zuti. buskets jeste simulirao neki jaci udarac, ali udarac jeste dobio. pogledajte polozaj ruke mote, i kretnju kojo se jasno vidi da sa namjerom odgurava busketsa od sebe, to je zuti karton. mislim, tu nema price. mota ispao glup, sto i jeste. jer praviti onakav faul a da vec imas zuti karton je imbecilan potez.

u barci veceras pique najbolji. odlican gol dao, u maniru vrsnog strijlca. uspio je uraditi ono sto ibra nije, i svaka mu cast. ja ibri cak i ne zamjeram koliko zamjeram jednom alvesu, militu i busketsu. ibra je oko sebe koonstantno imao 3 ili 4 igraca, sto jedan igrac poput njega nemoze nista uraditi, primjer je dzeko u mnogim situacijama. messi zatvoren, i to je to. zamjeram i pepu na uvodjenju jefrena. mislim, sta ce jefren, kojem je ovo mozda i prvi nastup u ligi prvaka? nista. buskets ima stelu u barci, u vidu svog oca, koji je trener golmana ako se ne varam. momak nema pojma, treba ga se rijesit podhitno.

sto se same tekme tice, uocio sam kod sudaca nesto sto mi se nimalo ne svidja. znaci svaki, pa i najmanji kontakt u kaznenom prostoru nakon kornera sviraju. jbt neznam jel ijedan korner izveden da nije svira faul. pusti malo nagurivanja. shvacam da je golman zasticen, ali ovo je fakat glupo. uefa je odavno vec trebala uvest kamere. sudije uveliko odlucavaju ishode utakmica.

kad se sve sabere, inter ipak zasluzeno prolazi, samo zbog one prve utakmice, a i barca da je prosla ne bi bilo nezasluzeno.

sto se ovih realovaca tiec, velika je razlika u ispadanju od alcorona u 1/16 finala kupa porazom od 4:1, od ispadanja od intera u polufinalu lige prvaka porazom od 3:2, veliak razlika. i mislim da casilas pljuvanjem po barci (forumas casilas) samo jos vise ponizava reala.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 apr 2010, 00:59

Navijam za Inter...igrali smo odbrambeno super.ruzno za gledat.naravno velika je stvar proc najbolju ekipu na svijetu i mislim da se to moglo samo na ovaj nacin...al ima jedna stvar koja mi itekako smeta a to su ovi hejteri barse koji se izgleda raduju vise nego mi interovci.pa kojii vam je **** trebate ustat kad se spominje barsa,a ne pametovat nesto.pokrijte se po glavi i divite se ekipi koja vas je ponizila vise puta u zadnjih par godina...puno srece Barsi u nastavku sezona,iskreno se nadam da cete osvojit primeru i onim luzerima iz Madrida jos jednom zacepit usta...NIJE IGRAO REAL,IGRO JE INTER I ZATO VI NEMATE STA DA SE JAVLJATE...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 01:04

A sad malo o utakmicu , pošto nema ovih hejtera.
Prvo , Inter nas je ubio defanzivom i odbranom :!: :!: ...realno,ljudi se odigrali perfektno 90 minuta bunker ali to ne može svako :!: !! jednostavno ne može jer kad-tad odbrana negdje pukne...ne mogu da vjerujem da su ovako odigrali odbranu :o :o ...gledao sam sa navijacima Barce tekmu, ali došli smo do komentara ako je Barcina napadacaka igra umjetnost onda je to i Interova odbrana sigurno...njihova odbrana je škola,analiza,udžbenik za druge - to treba znati,umjeti i imati igrace i trenera za tako nešto...momci su pokušavali,napadali citavu tekmu,izmjenili milion pasova,nabacili 100 centaršuteva ali odbrana gostiju armirani beton i nema price dalje.... drugo poluvrijeme smo doslovno igrali pred njihovim 16-ercom, imali posjed lopte oko 80% (cak je i Eto igrao odbranu -i to vrlo dobro u par navrata) ali jednostavno ne može...smorili su nas ko niti jedna ekipa dosad...nije bilo ni riješenja ni ideje kako da im damo gol...na kraju je ispalo da je Pique bolji centarfor od Zlatana...e **** ga ako smo spali na to da nam Pique mora davati :evil: ...Čelzi se slicno branio (i to na svom terenu i kad su imali igraca više ) pa su opet primili gol jer su imali pukotine, ali ovo nije normalno kakvu odbranu je veceras demonstrirao Inter i stvarno su zaslužili finale jbg.
Messi i Xavi glavni igraci - zatvoreni i blokorani...bokovi zatvoreni...ma nemam rijeci da opišem utiske nakon svega.
Izmjena Zlatan - Krkić mi je bila u pocetku nelogicna ali opravdana...Zlatan se nije vidio u oba meca doslovno i totalno me razocarao :oops:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 29 apr 2010, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 apr 2010, 01:07

Interista di cuore je napisao/la:Navijam za Inter...igrali smo odbrambeno super.ruzno za gledat.naravno velika je stvar proc najbolju ekipu na svijetu i mislim da se to moglo samo na ovaj nacin...al ima jedna stvar koja mi itekako smeta a to su ovi hejteri barse koji se izgleda raduju vise nego mi interovci.pa kojii vam je **** trebate ustat kad se spominje barsa,a ne pametovat nesto.pokrijte se po glavi i divite se ekipi koja vas je ponizila vise puta u zadnjih par godina...puno srece Barsi u nastavku sezona,iskreno se nadam da cete osvojit primeru i onim luzerima iz Madrida jos jednom zacepit usta...NIJE IGRAO REAL,IGRO JE INTER I ZATO VI NEMATE STA DA SE JAVLJATE...
Svaka cast i hvala.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 01:09

Barcelona je danas igrala jalovo, ali nije zbog toga ispala. Zapravo bih čestitao Barceloni na pobjedi jer su uspjeli probiti ovaj rijetko viđeni bunker. Zaista se rijetko viđa ovako nešto u utakmicama gdje se dijele najveći trofeji. Našli su par puta pukotinu u zidu, ali su iskoristili samo jednu priliku (i to od svih igrača stoper!). Problem Barcelone je bio u tome što su morali pobijediti 2:0, a probiti ovakav bunker dva puta je duplo teže nego jednom. Da, igra izgleda jalovo, ali to je zato jer uopće nije bilo prostora. Dečki dobro drže loptu i mogu kružiti s njom do sutra, ali ponekad je teško s njom nešto konkretno napraviti da bi se zabio gol. Vrlo brzo nastupi nervoza i onda postane još teže.

Inter je prošao u finale prije tjedan dana, ovo danas je bilo čekanje posljednjeg sučevog zvižduka.

@drop- eto i jest igrao beak veceras ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 01:15

Wolverine je napisao/la:Barcelona je danas igrala jalovo, ali nije zbog toga ispala. Zapravo bih čestitao Barceloni na pobjedi jer su uspjeli probiti ovaj rijetko viđeni bunker. Zaista se rijetko viđa ovako nešto u utakmicama gdje se dijele najveći trofeji. Našli su par puta pukotinu u zidu, ali su iskoristili samo jednu priliku (i to od svih igrača stoper!). Problem Barcelone je bio u tome što su morali pobijediti 2:0, a probiti ovakav bunker dva puta je duplo teže nego jednom. Da, igra izgleda jalovo, ali to je zato jer uopće nije bilo prostora. Dečki dobro drže loptu i mogu kružiti s njom do sutra, ali ponekad je teško s njom nešto konkretno napraviti da bi se zabio gol. Vrlo brzo nastupi nervoza i onda postane još teže.

Inter je prošao u finale prije tjedan dana, ovo danas je bilo čekanje posljednjeg sučevog zvižduka.

@drop- eto i jest igrao beak veceras ;)
Ma znam vidio sam sve i komentarisao sa rajom.
Nema zamjerke igracima, momci su pokušali sve,napadali i sve to ali nije moglo nikako...njihova odbrana me fascinirala na kraju...bez greške ljudi odigrali ,ako je lopta prošla prema golu tu je bio Cezar da to odbrani i to je to jbg.
Sad je pitanje kako ce se ekipa psihološki vratiti poslije ovog veceras ,ali ne sumnjam u karakter ove ekipe.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 29 apr 2010, 01:17

Interista di cuore je napisao/la:Navijam za Inter...igrali smo odbrambeno super.ruzno za gledat.naravno velika je stvar proc najbolju ekipu na svijetu i mislim da se to moglo samo na ovaj nacin...al ima jedna stvar koja mi itekako smeta a to su ovi hejteri barse koji se izgleda raduju vise nego mi interovci.pa kojii vam je **** trebate ustat kad se spominje barsa,a ne pametovat nesto.pokrijte se po glavi i divite se ekipi koja vas je ponizila vise puta u zadnjih par godina...puno srece Barsi u nastavku sezona,iskreno se nadam da cete osvojit primeru i onim luzerima iz Madrida jos jednom zacepit usta...NIJE IGRAO REAL,IGRO JE INTER I ZATO VI NEMATE STA DA SE JAVLJATE...
Jeste paša , sve to stoji , ponizili su Real ... ali taj isti Real ostaje jedina ekipa koja igra otvoreno sa Barcom i ne pravi bunkere .
Barca osvaja primeru ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 01:19

nisu jedina ekipa, skoro sve ekipe u spaniji igraju otvoreno protiv barce, osim par izuzetaka. neke cak uspiju i pobjedit, real nije medju njima.

ako izbogcega postujem real, onda je to zbog toga sto se ne brane protiv barce.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 apr 2010, 01:22

necu da komentarisem tekmu vec samo da ponovim jednu svoju izjavu koju sam jos davno davno rekao, a zbog koje sam uvijek bio napadnut(ne, na ovom forumu niti od bilo koga sa ovog foruma :) ) Zlatan Ibrahimovic nije za velike utakmice, to se jos pokazalo kada je Inter igrao protiv Man Utd, i u obje utakmice protiv Intera sto ste igrali mislim da bi bilo bolje da je Krkic igrao od prve minute....i u glavnom uvijek ima slijedecea sezona
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.