ovako, sad kad se malo sleglo ovo sve.
mrzim ekipe koje igraju bunker i brane se cijelo vrijeme, ekipe kojima je 10 igraca na 20 metara od gola, onaj 11. (u ovom slucaju 10.) na 40 metara od gola, po potrebi 50. nisu za cijeli mec imali nijedan udarac u go, nijedan!!! najvise pasova u ekipi im je imao milito, 10, ee. al dobro, sad preostaje navijanje za bayern u finalu, ne zato sto mi je krivo sto je inter izbacio barcu, jer zato sto mrzim ovakav fudbal. interu svaka cast na prvoj tekmi.
sudija je po meni napravio dvije greske veceras, to je priznat gol piqea, i nepriznat gol krkica. onaj crveni za motu je bio opravdan, barem kao rugi zuti. buskets jeste simulirao neki jaci udarac, ali udarac jeste dobio. pogledajte polozaj ruke mote, i kretnju kojo se jasno vidi da sa namjerom odgurava busketsa od sebe, to je zuti karton. mislim, tu nema price. mota ispao glup, sto i jeste. jer praviti onakav faul a da vec imas zuti karton je imbecilan potez.
u barci veceras pique najbolji. odlican gol dao, u maniru vrsnog strijlca. uspio je uraditi ono sto ibra nije, i svaka mu cast. ja ibri cak i ne zamjeram koliko zamjeram jednom alvesu, militu i busketsu. ibra je oko sebe koonstantno imao 3 ili 4 igraca, sto jedan igrac poput njega nemoze nista uraditi, primjer je dzeko u mnogim situacijama. messi zatvoren, i to je to. zamjeram i pepu na uvodjenju jefrena. mislim, sta ce jefren, kojem je ovo mozda i prvi nastup u ligi prvaka? nista. buskets ima stelu u barci, u vidu svog oca, koji je trener golmana ako se ne varam. momak nema pojma, treba ga se rijesit podhitno.
sto se same tekme tice, uocio sam kod sudaca nesto sto mi se nimalo ne svidja. znaci svaki, pa i najmanji kontakt u kaznenom prostoru nakon kornera sviraju. jbt neznam jel ijedan korner izveden da nije svira faul. pusti malo nagurivanja. shvacam da je golman zasticen, ali ovo je fakat glupo. uefa je odavno vec trebala uvest kamere. sudije uveliko odlucavaju ishode utakmica.
kad se sve sabere, inter ipak zasluzeno prolazi, samo zbog one prve utakmice, a i barca da je prosla ne bi bilo nezasluzeno.
sto se ovih realovaca tiec, velika je razlika u ispadanju od alcorona u 1/16 finala kupa porazom od 4:1, od ispadanja od intera u polufinalu lige prvaka porazom od 3:2, veliak razlika. i mislim da casilas pljuvanjem po barci (forumas casilas) samo jos vise ponizava reala.