FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Još jedna pobjeda na pogon naših sjajnih navijača . BRAVO ŽELJOVCI!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Drug, sve i da jest tako, to se nikad javno ne govoriHarika je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:23Sta ti je glupane, dobro je covjek i reko, klub ne postoji, radi par ljudi iz administracije operativno i to je to pored skupstine.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!

Btw.
Ivkovic odavno raji ide na qrc, ne samo sa svojim trenerskim limitima - vec i sa svojim ponašanjem, sa svojim pesimisticnim izjavama, smeta mu šta manijaci pjevaju (mislim da je jedini trener koji komentariše navijace), a ne smeta mu što Željo ne može nikoga pobjediti u gostima.
Pusti se toga, Tomo....ni mnogo veci treneri od tebe se ne bave navijacima i njihovim pjesmama.
Manijaci zasad pjevaju i saburaju

Izgleda da ne moze drugacije.
Haj ba i ti i postrojavanje...kakvi su uslovi u klubu trenutno ovaj bodovni saldo je vise nego korektan.let3 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:09Drug, sve i da jest tako, to se nikad javno ne govoriHarika je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:23Sta ti je glupane, dobro je covjek i reko, klub ne postoji, radi par ljudi iz administracije operativno i to je to pored skupstine.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!![]()
Btw.
Ivkovic odavno raji ide na qrc, ne samo sa svojim trenerskim limitima - vec i sa svojim ponašanjem, sa svojim pesimisticnim izjavama, smeta mu šta manijaci pjevaju (mislim da je jedini trener koji komentariše navijace), a ne smeta mu što Željo ne može nikoga pobjediti u gostima.
Pusti se toga, Tomo....ni mnogo veci treneri od tebe se ne bave navijacima i njihovim pjesmama.
Manijaci zasad pjevaju i saburajual nece to drugo trajati sa ovakvom igrom... ponovo ce upasti na trening i krenuti postrojavati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- lijevapolutka
- Kontakt:
Da bi govorili o strucnosti nekoga moraš imati bar minimum uslova za rad. Mi nemamo ništa od toga.
Juče nam kadeti nisu odigrali utakmicu jer su zaboravili prijaviti policiji da se igra utakmica. U pitanju je b ili c ekipa koja igra federalnu ili kantonalnu ligu
Juče nam kadeti nisu odigrali utakmicu jer su zaboravili prijaviti policiji da se igra utakmica. U pitanju je b ili c ekipa koja igra federalnu ili kantonalnu ligu
moSa ljoŽe
To je za otkaza odmah onome ko je za to zaduzen... Postali smo sprdacina i onda nam smeta neka izjavalijevapolutka je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:18Da bi govorili o strucnosti nekoga moraš imati bar minimum uslova za rad. Mi nemamo ništa od toga.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Eto to ti je sva slika i prilika našeg kluba ukratko trenutno. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
let3 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 18:09Drug, sve i da jest tako, to se nikad javno ne govoriHarika je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:23Sta ti je glupane, dobro je covjek i reko, klub ne postoji, radi par ljudi iz administracije operativno i to je to pored skupstine.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!![]()
Btw.
Manijaci zasad pjevaju i saburajual nece to drugo trajati sa ovakvom igrom... ponovo ce upasti na trening i krenuti postrojavati.
Pozdrav,
Izvini drug, ali mislim da se baš javno i treba govoriti. Pogotovo trener tu igra bitnu ulogu, jer on odgovara za igru, a na terenu mu igrači koji ne primaju plate.
Ništa bez pritiska javnosti i to je činjenica. Rijetki su samoinicijativni koji će sami od sebe nešto pokrenuti. Većina radi kad ih se stisne, a mislim da je vrijeme da se uprava stisne, ko god tamo bio. Ako nisi u stanju nešto uraditi onda odstupi i prepusti nekom mjesto.
Čekamo haber iz amerike. Eldine, hajde više!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Evo krenuću od sebe ja prvi gledam rezultate a ne bih trebao. Mi neki možda još nismo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i ja iz revolta napišem svašta i za trenera i za ekipu. Ali kad sjednem hladne glave i razmislim ovo je odlično. Ne treba zaboraviti sa kakvim smo kadrom krenuli pripreme Milićević, Drina, Beća, Bekrić, Mehić, Mujić, Osmanović, Bender, Malić, Vrhovac, Blažević, ekipa haman nije bila ni za federalne a sad smo eto puno kvalitetniji i imamo redovna primanja pa nam nešto ne paše i tražimo dlaku u jajetu. Ne mirišem Ivkovića jer smatram da je defanzivan trener ali ništa ne bi bilo bolje ni da je Omer, Edis, Admir možda ali samo možda bi imali tri - četiri boda više. Čovjek radi u skladu sa mogućnostima i izvlači maximum. Kažem opet da smo zapeli mogli smo imati koji bod više ali kad bi bilo. Bez plata, premija sa raznim poteškoćama i opstrukcijama kroz koje prolazimo zadnjih nekoliko mjeseci ovo i nije loše. Pogledaj samo opcije na određenim pozicijama i sve će ti biti jasno. Zato podrška do polusezone pa ćemo vidjeti šta i kako za dalje, valjda se i u međuvremenu riješi ovo sa investitorom.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Idemo dalje. Bravo za tri boda i mladom Kočeviću za debi. Izrodiće se iz svega ovoga nešto pozitivno ako Bog da.
Ja bih gledao ovako. Imamo bolji igracki kadar od Sirokog i Slobode a oni su nesto ispred nas. Imamo losiji od Veleza a oni su iza nas. Istina da su npr Sloboda i Velez lakse krenuli u sezonu, imali vec strucni stab, pripreme i sve to sto prati normalan rad, dok mi nismo. Tu su oni sigurno imali prednost. Naravno da nemamo igrace za federalnu ligu, nego upravo za poziciju koju imamo. Ali timovi u ligi od sredine pa dole su kvalitetom dosta slicni, s tim da se teze boriti za opstanak kad igras za nas klub, nego za klub kojem se predvidja ispadanje, jer oni relativno nemaju puno da izgube. Zato i jeste jako bitno da nastavimo svi pozitivno i skupljati bodove.1921boy je napisao/la: ↑21 nov 2021, 19:02Evo krenuću od sebe ja prvi gledam rezultate a ne bih trebao. Mi neki možda još nismo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i ja iz revolta napišem svašta i za trenera i za ekipu. Ali kad sjednem hladne glave i razmislim ovo je odlično. Ne treba zaboraviti sa kakvim smo kadrom krenuli pripreme Milićević, Drina, Beća, Bekrić, Mehić, Mujić, Osmanović, Bender, Malić, Vrhovac, Blažević, ekipa haman nije bila ni za federalne a sad smo eto puno kvalitetniji i imamo redovna primanja pa nam nešto ne paše i tražimo dlaku u jajetu. Ne mirišem Ivkovića jer smatram da je defanzivan trener ali ništa ne bi bilo bolje ni da je Omer, Edis, Admir možda ali samo možda bi imali tri - četiri boda više. Čovjek radi u skladu sa mogućnostima i izvlači maximum. Kažem opet da smo zapeli mogli smo imati koji bod više ali kad bi bilo. Bez plata, premija sa raznim poteškoćama i opstrukcijama kroz koje prolazimo zadnjih nekoliko mjeseci ovo i nije loše. Pogledaj samo opcije na određenim pozicijama i sve će ti biti jasno. Zato podrška do polusezone pa ćemo vidjeti šta i kako za dalje, valjda se i u međuvremenu riješi ovo sa investitorom.
Volim te Željo!
Ma svaki navijač gleda rezultat, bez obzira kakva je situacija u klubu, mi gledamo rezultate, jer je tu u prirodi navijača. Volio bih da Ivković više proziva upravu, nego što je spominjao navijače na presici.
Kocevicu još puno nastupa i da ga povrede zaobiđu.
Tuce, glava karika kluba, Ante za svaku pohvalu.
Bravo Željo! Dokazujemo da imamo najbolje i najvjernije navijače!
Kocevicu još puno nastupa i da ga povrede zaobiđu.
Tuce, glava karika kluba, Ante za svaku pohvalu.
Bravo Željo! Dokazujemo da imamo najbolje i najvjernije navijače!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dejo, nemoj da bi donio americku zastavu sa crvenim zvijezdama

Vrlo realno rekao Ivković. Raspašoj koji treba urediti.. Blokirani smo, nemamo kluba u tehničkom smislu jer su svi digli ruke. Ekipa pokazuje što pokazuje i po meni je ovo to što može.Harika je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:23Sta ti je glupane, dobro je covjek i reko, klub ne postoji, radi par ljudi iz administracije operativno i to je to pored skupstine.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!
Moliti Eldina na koljenima da uloži u klub, inače smo u pm.
Bravo Manijaci, kakva izvedba u svakom smislu

Kočević

+11921boy je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:45Ništa čovjek nije pogriješio, članovi skupštine i par ljudi iz administracije trenutno rukovode klubom. Upravni odbor je tu fiktivno. Svako kolo je neizvjesno hoćemo li igrati ili ne, hoće li neko poslati tužbu ili ne i blokirati nas, hoće li neko dobiti parnicu pa dobiti presudu prinudne naplate, plate opet kasne, ekipa nema bonusa i premija. I ovo već funkcioniše dvije godine ovako. Ako ja Ivkovića ne mirišem kao trenera ne mogu reći da ovo nije istina i da nije upravu. Sa ovim se slažem od a do ž, nama preostaje da bodrimo ekipu i podržavamo onoliko koliko smo u mogućnosti, nadati se da će ovaj dogovor sa investitorom biti sklopljen što prije ovakav način rada kao predhodne dvije godine je produžavanje agonije i guranje kluba u ambis ništa više.
Zna li iko kakve ovo imaju planove kako bi se posjeta poboljsala ? Ko je bio na stadionu cuo je od spikera
-
- Kontakt:
Načuo sam nešto o tome. Vjerovatno je riječ o nekim nagradama. Nešto slično radi Gošk pred svaku utakmicu nagradi dva navijača dresom, jedan retro i jedan iz aktuelne sezone. Moguće da će se izvlačiti npr. da par osoba dobije slobodan ulaz za narednu utakmicu na Grbavici, neka nagrada od Mozzarta za navijače, dovođenje ekipa sa strane i djece kao što je bio slučaj Konjic, Travnik, Vakuf, Goražde i tako ta mjesta gdje imamo veću bazu navijača, čuo sam da će imati neke veze i sa futsal ekipom. Postoje još neke varijante za koje bi se mogli iznenaditi navijači ali ne znam koliko je to ostvarivo za nas u ovom trenutku ali zanimljivo je kakvih sve prijedloga ima. I to su prijedlozi od momaka iz radnih grupa u skupštini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.