FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Jeste. Zbog "malo nesportskog ponasanja". Nista strasno, dobio bi samo ono sto je sam trazio..
Izvinjavam se svim stanovnicima favela. On nek se vrati nazad u bogati dio Rio de Zaneira, Brazilije, Porto Alegrea il iz kojeg vec grada.
Izvinjavam se svim stanovnicima favela. On nek se vrati nazad u bogati dio Rio de Zaneira, Brazilije, Porto Alegrea il iz kojeg vec grada.
Pazi ovog na njihovoj temi Svaka cast Evertonu.
I satro neke poruke Vucicu
koji su to licemeri, to nije moguce.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Brate sta reci osim da je to mentalni sklop tog istog evertona. Da Ibanjez ili neko od nasih tako proslavi gol mene bi bilo sramota.. mada bi me bilo sramota i ponasanja u toku meca. Degenerik vec dva derbija pokazuje da je jedan od najvecih seljacina koji je krocio nasim terenima. To vidi svako iole normalan sa IQom preko 80.
Sto se tice gola.. Mislim da Kahri osjeca podrsku na svakom koraku i da je svjestan da ga niko ne osudjuje za to..
Sto se tice gola.. Mislim da Kahri osjeca podrsku na svakom koraku i da je svjestan da ga niko ne osudjuje za to..
Svi su oni Everton. Mitinguju sa Vucicem a kao neke poruke ostavljaju.dscile je napisao/la:Brate sta reci osim da je to mentalni sklop tog istog evertona.

Sale kapiten da zategne motkom nekog na terenu ne bi dobio crveni.
Север ' ' $ $ """, % - $ пут за $ ¥ $ се све не $ у & зна %. & је то % ", & је....а ", север је ' за " " " за & $!

- alan_kardec
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Izvinjavam se svim stanovnicima favela. On nek se vrati nazad u bogati dio Rio de Zaneira, Brazilije, Porto Alegrea il iz kojeg vec grada.
nema taj veze sa favelama, jer Indijanci obično ne žive u faveli već u prašumama Amazonije. Klasični domorodac i po igri i po ponašanju. Slavi levat pred Delijama gol koji ih ostavlja na -28

Za ovakvu bagru Luka Milivojević je penicilin.
Generalno, loš derbi, mi smo bili bolji, pogotovo u zadnjih 10-15 minuta. Rendulić pozitivno iznenadio. Kahrimanu ne zamjeram ništa.
Suđenje=kriminal.
Ovo što policija/žandarmerija radi u zadnjih nekoliko derbija na Rajku, je van svake pameti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo dva crvena im oprostio.alan_kardec je napisao/la: Suđenje=kriminal.

Slabija partija nasih momaka u odnosu na prethedne derbije, ali smo opet osjetno bili bolji od njih...Veliki kiks Kahrimana, ali mu ne zamjeram, vadio nas je dosta puta ove sezone da bi ga sada pljuvali zbog jedne greske!
Odlican gol Sikimića! Bas mi je krivo sto se Hugo onako glupo povrijedi...
Odlican gol Sikimića! Bas mi je krivo sto se Hugo onako glupo povrijedi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najzalije mi sto se to desilo pred selektorom Portugala.. skoro sam siguran da bi Vieira utrpao jedan da se nije povrijedio.
zar jesmo?Tribalian je napisao/la:Svi su oni Everton. Mitinguju sa Vucicem a kao neke poruke ostavljaju.dscile je napisao/la:Brate sta reci osim da je to mentalni sklop tog istog evertona.![]()
Sale kapiten da zategne motkom nekog na terenu ne bi dobio crveni.

više je jedinstvenTribalian je napisao/la:I briga nas za onaj gol.
$ ЈЕ $ "

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbt kad rekose Kahriman vrhunski golman, a kruna karijere Tavrija iz Simferofolja...

Terzić rekao ono što mnogi nisu smeli: Navijači Partizana i žandarmerija napravili problem na derbiju
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za Novosti osvrnuo se na dešavanja na tribinama u 151. večitom derbiju i javno postavio pitanje disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije koja najavljuje rigoroznu kaznu našem najtrofejnijem klubu, koji je sve učinio da organizuje utakmicu na najbolji mogući način. – Šta to Crvena zvezda nije uradila u organizaciji meča, što nisu uradili Bajern, Liverpul ili Barselona u svojim mečevima? U zakonu o sprečavanju nasilja u sportu piše da je “organizator u saradnji sa MUP odgovoran za organizaciju“. Sastanke smo održali, bilo je više nego dovoljno redara… Iz prethodnih iskustava, očekujemo kaznu, ali neka mi objasne disciplinci šta to mi treba da uradimo da bismo u budućnosti sprečili nešto slično. Kad rulja krene! Terzić je objasnio situaciju koja već nekoliko godina prati večite derbije, gde Partizan ima dve grupe navijača na dve tribine, a ona koja je bila na “istoku“ započela je incidente napadom na porodične navijače Crvene zvezde koji su po tradiciji smešteni na istočnoj tribini. – Što navijači Partizana imaju probleme između sebe pa su pocepani na tribini, što upravu gađaju jajima, ne daje za pravo njihovoj militantnoj grupi da dođe na “istok“, što je uvek bila porodična navijačka tribina Zvezde. Nažalost, ulaznice su u slobodnoj prodaji, policija zna za taj problem i umesto da ih razdvoji ili pošalje na “jug“, oni dozvole dva puta za godinu dana da takvi napadaju obične ljude. Nedopustivo je da se na “istoku“ mešaju navijačke grupe i obični ljudi. Nije ostavio po strani Zvezdin čelnik ni sramnu brutalnost koju su pripadnici žandarmerije demonstrirali prilikom upada na severnu tribinu. – Drugi problem je napravila žandarmerija upadom na severnu tribinu. Koja je njihova funkcija tamo, da brane Zvezdine navijače od Zvezdinih navijača? Ako su hteli da prave tampon-zonu, trebalo je da je prave na “istoku“, pa ako neko sa “severa“ preskoči ogradu, u rukama im je. Šta smo mi kao klub tu trebali da uradimo? Govorio je Terzić i o mržnji među večitim rivalima, ali čini se da je ovaj deo vremena za razgovor uzaludno potrošen. – Mi moramo, mislim na rukovodstva Zvezde i Partizana, ne znam ni sam kako, da smirimo ove tenzije između navijača, jer sve to ne služi nikome na čast. Ni Zvezdi, ni Partizanu, ni srpskom fudbalu, ni srpskom narodu. Ne znam kako se tolika mržnja nakupila, ali imamo mi neku ulogu i odgovornost da se spuste tenzije. U suprotnom će nastati građanski rat između Zvezde i Partizana. Nije propustio Terzić da ospe drvlje i kamenje na sudiju Vasića koji je u nekoliko navrata oštetio Zvezdu na 151. večitom derbiju. – Ovo je najgore suđenje koje sam video ovde za dve godine. Razočaran sam Vasićem, jer mi se čini da nije imao dobru nameru. Predugo sam u fudbalu da bih olako davao ovakve komentare. Ali ako sudija pogreši 10 puta i uvek na štetu Zvezde onda se ne može govoriti o nenamernim greškama. Božović nema običaj da se obraća sudijama, ali je i njega isprovocirao. Terzić nema nameru da se izvinjava direktoru Partizana Milošu Vazuri koji je ranije istakao da očekuje tako nešto nakon događaja sa derbija. – Video sam se sa Vazurom pre, a čuo s njim posle meča. Ništa se strašno nije dogodilo i oni su sve to malo predimenzionirali. Licenca za nastup u Evropi po Zvezdanovim rečima ni u kakvom slučaju neće biti ugrožena. – Čudo bi trebalo da se desi da ne dobijemo zvaničnu potvrdu od Komisije. Zvezda je sve uradila što je trebalo, počistila mnoge nasleđene dugove i mislim da smo postavili klub na čvrste, stabilne noge. Mada, duhovima prošlosti nikad kraja, pojavili su se sada neki novi dugovi Ratkoviću iz 1992. godine, pa Druliću, menadžeru Ćalasanu od 2006. Ali na sve smo se već navikli. Revijalni susret sa šampionom Grčke, ekipom Olimpijakosa, biće pomeren za nekoliko dana, jer UEFA insistira da Grci nastave Kup takmičenje u terminu koji je blizu 4. maja, prvobitno zakazane utakmice između bratskih klubova iz Beograda i Atine. – Videćemo samo da li za 10. ili 11. maj. Zavisi od našeg finala Kupa. Mečevi sa Štutgartom i Bazelom čekaće neki drugi termin – zaključio je Zvezdan Terzić.
Terzic realno objasnio, tu se nema sta dodati.
A fino je sto ce se ipak odigrati utakmica sa Olimpijakosom.. mislio sam da je i defintivno otkazana, a ono ce biti samo pomjerena. Prava prilika da se proslavi titula pred punim stadionom.. samo treba malo marketinga, i ne sumnjam da ce 40+ hiljada ljudi pozdraviti sampione.
A fino je sto ce se ipak odigrati utakmica sa Olimpijakosom.. mislio sam da je i defintivno otkazana, a ono ce biti samo pomjerena. Prava prilika da se proslavi titula pred punim stadionom.. samo treba malo marketinga, i ne sumnjam da ce 40+ hiljada ljudi pozdraviti sampione.
Navodno smo zainteresovani za tandem Čukaričkog Stojković-Pavlović.
Ovaj Pavlović mi se bas svidja, moderan centarfor koji moze odigrati i nesto povucenije, kao i na krilu..
Ovaj Pavlović mi se bas svidja, moderan centarfor koji moze odigrati i nesto povucenije, kao i na krilu..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Napravicemo bas dobar tim za kvalifikacije. Pominje se Wilton iz Mersina, prate ga od januara. Ocekuje se da dodje jos 2-3 kvalitetna igraca uz ostanak svih bitnih igraca. Mislim da je vrijeme da se udje u grupnu fazu LS.
10. maja u 19 casova mec sa Olimpijakosom
Nadam se da ce doci u sto boljem sastavu.. buduci da nemaju potrebe cuvati igrace. Titulu su uzeli, a finale kupa je par dana prije.. idealna prilika da se proslavi nasa titula i napuni stadion do kraja.

Nadam se da ce doci u sto boljem sastavu.. buduci da nemaju potrebe cuvati igrace. Titulu su uzeli, a finale kupa je par dana prije.. idealna prilika da se proslavi nasa titula i napuni stadion do kraja.
- alan_kardec
- Kontakt:
Navijač Zvezde noćas nožem ubijen u Čačku. Meč protiv Borca odložen. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kurir pise da je bila zakazana tuca,zali Boze mladih godina,ali o cemu ti momci razmisljaju kada traze djavola.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne znam sta reci.. neka mu je laka crna zemlja. Tuga da mladic od 21 godinu tako zavrsi radi nekog debila sa nozem..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.