NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 14 feb 2012, 21:36

otisli ...matko ristic gavaric hasic dosli kovacevic halilovic pandza grbovic stanic ferenc ristanic ...na prvi pogled dobili smo dosta mlade igrace ali i jeftinije jos kad se doda da je otisao preskupi jovic a dosao sigurno jeftiniji kuntic moze se vidjeti sta je i bio cilj nase uprave znaci podmladiti i pojeftiniti ekipu.ja sam optimista sto se tice ove ekipe i nadam se da cemo lagano zavrsiti od 8-10 mjesta a sl sezone mozda pojacati ekipu pa ciljati na nesto vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 14 feb 2012, 22:53

astra1922 je napisao/la:otisli ...matko ristic gavaric hasic dosli kovacevic halilovic pandza grbovic stanic ferenc ristanic ...na prvi pogled dobili smo dosta mlade igrace ali i jeftinije jos kad se doda da je otisao preskupi jovic a dosao sigurno jeftiniji kuntic moze se vidjeti sta je i bio cilj nase uprave znaci podmladiti i pojeftiniti ekipu.ja sam optimista sto se tice ove ekipe i nadam se da cemo lagano zavrsiti od 8-10 mjesta a sl sezone mozda pojacati ekipu pa ciljati na nesto vise
Jovic mozda jeste uz Amara bio najskuplji trener u BiH,ali isto tako ne vjerujem ni da je Kuntic kod nas dosao za mekinje.Sigurno je i on medju 3-4 najplacenija trenera BiH.
Sto se tice ovih igraca sto su dosli to su dosta mladi igraci (Kovacevic 90,Pandza i Ferenc 91) i igraci srednje generacije (Halilovic 85,Grbovic,Ristanic,Stanic 86).Kada se tome pridodaju mladji igraci koji su od ranije u kadru poput Jakovljevica i Husica (oba 90),Nezica (91), Jukana (92),Jahica i Prljace (93),Kurbasica (94).Treba reci i da su E.Halilovic 23god, te Djelmic i Mesi po 24 godine.
Sa druge strane otisli su igraci 30-godisnjaci (Ristic,Gavaric,Matko).
Ovu ekipu bilo bi lijepo zadrzati, i onda slijedece sezone jos dodatno pojacati sa nekoliko pravih pojacanja i mogli bi naparaviti dobre stvari.Mislim da je i Kuntic insistirao na podmladjivanju ekipe,jer je bio poznat u Srbiji po radu sa mladim igracima.
Mozda mi nekad i emotivno reagujemo ovdje po forumu nakon odlaska nasih pojedinih igraca ali treba znati da od ovih sto su otisli jedino je Gavaric bio standardan i dobar,dok je Ristic bio u prvih 11 samo zato sto nismo imali spica,Matko je dosao u pola sezone odigrao samo 5 utakmica i to uglavnom po poluvrijeme nije pokazao epitet pojacanja,tako da je Zvijezda odigrala vecinu utakmica bez njega,Serif je od pocetka prvenstva bio na klupi,Milanovicu je klupa bila uspjeh.Jedini pravi gubitak je odlazak Gavarica,ali evo kako sam primjetio trener pokusava na njegovo mjesto staviti A.Halilovica koji je daleko bolji tehnicar od Gavare pa cemo vidjeti kako ce to izgledat.
Mislim da su ovi novi igraci puno napadacki potentniji od ovih sto su otisli.
Treba pod hitno probati produziti ugovor sa E. Halilovicem i Djelmicem jer im na ljeto isticu ugovori.Ako treba mozda i ne popularnim mjerama ali to svi rade, poslati ih na tribine dok ne potpisu novi ugovor.Tako se to svugdje radi u svijetu, a vidim da to cesto rade klubovi i u Premijer ligi.
Imam osjecaj ce nasi dovesti jos nekog igraca i to pred sami pocetak prvenstva kako su to do sada uvijek radili, ali da cekaju da Kuntic kaze gdje nam skripi u ekipi.
P.S. Sta mislite da li postoji sansa da vec ove godine mlada U-21 reprezentacija odigra kvalifikacione meceve u Gradaccu jer znam da su domacini protiv Bjelorusije i San Marina 01.06. i 12.06.To je dovoljno vremena da jos douredimo nas stadion za kvalifikacine meceve.Da li su nasi iz kluba uopste zainteresovani za to ?

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 15 feb 2012, 09:24

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:otisli ...matko ristic gavaric hasic dosli kovacevic halilovic pandza grbovic stanic ferenc ristanic ...na prvi pogled dobili smo dosta mlade igrace ali i jeftinije jos kad se doda da je otisao preskupi jovic a dosao sigurno jeftiniji kuntic moze se vidjeti sta je i bio cilj nase uprave znaci podmladiti i pojeftiniti ekipu.ja sam optimista sto se tice ove ekipe i nadam se da cemo lagano zavrsiti od 8-10 mjesta a sl sezone mozda pojacati ekipu pa ciljati na nesto vise
Jovic mozda jeste uz Amara bio najskuplji trener u BiH,ali isto tako ne vjerujem ni da je Kuntic kod nas dosao za mekinje.Sigurno je i on medju 3-4 najplacenija trenera BiH.
Sto se tice ovih igraca sto su dosli to su dosta mladi igraci (Kovacevic 90,Pandza i Ferenc 91) i igraci srednje generacije (Halilovic 85,Grbovic,Ristanic,Stanic 86).Kada se tome pridodaju mladji igraci koji su od ranije u kadru poput Jakovljevica i Husica (oba 90),Nezica (91), Jukana (92),Jahica i Prljace (93),Kurbasica (94).Treba reci i da su E.Halilovic 23god, te Djelmic i Mesi po 24 godine.
Sa druge strane otisli su igraci 30-godisnjaci (Ristic,Gavaric,Matko).
Ovu ekipu bilo bi lijepo zadrzati, i onda slijedece sezone jos dodatno pojacati sa nekoliko pravih pojacanja i mogli bi naparaviti dobre stvari.Mislim da je i Kuntic insistirao na podmladjivanju ekipe,jer je bio poznat u Srbiji po radu sa mladim igracima.
Mozda mi nekad i emotivno reagujemo ovdje po forumu nakon odlaska nasih pojedinih igraca ali treba znati da od ovih sto su otisli jedino je Gavaric bio standardan i dobar,dok je Ristic bio u prvih 11 samo zato sto nismo imali spica,Matko je dosao u pola sezone odigrao samo 5 utakmica i to uglavnom po poluvrijeme nije pokazao epitet pojacanja,tako da je Zvijezda odigrala vecinu utakmica bez njega,Serif je od pocetka prvenstva bio na klupi,Milanovicu je klupa bila uspjeh.Jedini pravi gubitak je odlazak Gavarica,ali evo kako sam primjetio trener pokusava na njegovo mjesto staviti A.Halilovica koji je daleko bolji tehnicar od Gavare pa cemo vidjeti kako ce to izgledat.
Mislim da su ovi novi igraci puno napadacki potentniji od ovih sto su otisli.
Treba pod hitno probati produziti ugovor sa E. Halilovicem i Djelmicem jer im na ljeto isticu ugovori.Ako treba mozda i ne popularnim mjerama ali to svi rade, poslati ih na tribine dok ne potpisu novi ugovor.Tako se to svugdje radi u svijetu, a vidim da to cesto rade klubovi i u Premijer ligi.
Imam osjecaj ce nasi dovesti jos nekog igraca i to pred sami pocetak prvenstva kako su to do sada uvijek radili, ali da cekaju da Kuntic kaze gdje nam skripi u ekipi.
P.S. Sta mislite da li postoji sansa da vec ove godine mlada U-21 reprezentacija odigra kvalifikacione meceve u Gradaccu jer znam da su domacini protiv Bjelorusije i San Marina 01.06. i 12.06.To je dovoljno vremena da jos douredimo nas stadion za kvalifikacine meceve.Da li su nasi iz kluba uopste zainteresovani za to ?
Dobar komentar ali nama izgleda svaki prelazni rok neko nuvali "babainog sina" Jović nam je uvalio Karadžu, Matka, Milanovića, Kojića jedino su Gavarić i Halilović pojačanja al mi smo dozvolili da Gavarić ode pa će i Halilović otić a ništa zaradit nećemo. Od ovih novi što su došli A.Halilović je pojačanje...opet će matori Hamza izvlačit al ako bude mogo. Kuntić je dobar trener i treba mu pomoć, ligu dovoljno nepozna al tu je Amir koji pozna ligu.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 feb 2012, 10:19

heheh ma reko sam ja vama bit ce to sve ok samo treba vremena i strpljenja imamo ljude u upravi koji su mnogo toga stekli u zivotu i na ovakoj recesiji i krizi u svijetu mislim da oni to dobro odradjuju samo sto oko dva glavna covjeka ima dosta ljudi koji im pricaju lovacke price al mislim da su skontali i oni to vise pa je bilo ciscenja malo u prvoj turi heheh kad sam cuo da su neki dole pravili svoje ulaznice i prodavali gledaocima hahah nisam mogo da vjerujem al ima ono mozes kako hoces al nemoze dokle hoces ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 feb 2012, 10:46

da,a ismijavali smo Cvitkušića kad se potpisivao na karte

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 10:47

a i ti se uvijek moras javit kad si prozvan :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 feb 2012, 10:52

astra1922 je napisao/la:a i ti se uvijek moras javit kad si prozvan :mrgreen:
nemoj tako buraz ja nisam nikoga prozivao samo kazem sta sam cuo a nesto kao i znam ko sta kako :) ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 feb 2012, 10:53

Fatko je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:a i ti se uvijek moras javit kad si prozvan :mrgreen:
nemoj tako buraz ja nisam nikoga prozivao samo kazem sta sam cuo a nesto kao i znam ko sta kako :) ;)

i ja sam čuo da je bilo dosta falsifikovanja karata

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 11:00

ma mali grad sve se cuje...al bitno je da se tome stalo u kraj.a pocelo je od one utakmice sa sirokim kad smo izgubili ,od tada se pocelo raditi po ps-u.to je i pokazalo kakve gledaoce imamo.kad su se karte pocele regularno prodavati pola raje je osulo :lol: :D

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 feb 2012, 11:08

astra1922 je napisao/la:ma mali grad sve se cuje...al bitno je da se tome stalo u kraj.a pocelo je od one utakmice sa sirokim kad smo izgubili ,od tada se pocelo raditi po ps-u.to je i pokazalo kakve gledaoce imamo.kad su se karte pocele regularno prodavati pola raje je osulo :lol: :D
pa ne bih se složio da je zbog toga, prije bih rekao zbog nekih dogovorenih utakmica i loših igara

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 11:11

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma mali grad sve se cuje...al bitno je da se tome stalo u kraj.a pocelo je od one utakmice sa sirokim kad smo izgubili ,od tada se pocelo raditi po ps-u.to je i pokazalo kakve gledaoce imamo.kad su se karte pocele regularno prodavati pola raje je osulo :lol: :D
pa ne bih se složio da je zbog toga, prije bih rekao zbog nekih dogovorenih utakmica i loših igara
ma mi kakvi smo ljudi radije cemo gledati namjestene utakmice nego dati 5km za voljeni klub

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 11:18

i jos evo da preko foruma malo kritikujem nasu internet stranicu....zar se nije jucer moglo napisati nesto o nasim fudbalerima dali su dosli dali su se smjestili kakva je situacija kako treniraju,kolko ce utakmica odigrati sa kime ce igrati kad ce kuci itd itd.pa da su nazvali durguta i pitali nebi marku telefona potros ;) ili

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 13:28

nesluzbeno fc kecskementi-nk zvijezda 1-1 ako neko bude imao potvrdu ovoga rez naka nam objavi

jedna zanimljivost sa ovom utakmicom je da bivsi igrac zvijezde joco stokic igrao za ovog madarskog prvoligasa

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 feb 2012, 15:40

astra potvrđeno je dansa smo igrali sa fc kecskementi 1-1 jos uvjek pokušavam da dobijem sastav nase ekipe... ali da je j. stokić igrao to ti ne mogu potvrditi...

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 feb 2012, 15:48

zanimaljivo je kako je zvanicna stranica fc kecskementi objavila članak o zvijezdi, i kako imaju jako dobre informacije. sta vise mene su fascinirali, mislio sam da misle o nema kako da samo neki klub tamo iz p.materine...
a sad jedna kritika adimnu nkzvijezda.ba jos niste zavrsili stranicu, a da ne pričam da vam fale vijesti iz istre...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 16:05

koja je ovo zalost znate kad cemo mi dobiti postave i strijelca mozda sutra ili prekosutra vecina klubova ima tekstualne prenose pa i uzivo izvjetaje a mi ko krkani

Nova sezona nova nafaka

aldeen
Kontakt:

Post Postao/la aldeen » 15 feb 2012, 16:21

djelmic dao za nas i imali jos 2 sto posto prilike i ovi novi nisu bili losi
uglavnom bili smo bolji a i igre je bilo dobio info iz novigrada

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 feb 2012, 20:42

eto i na stadionu se radi danas se skidao snijeg a nove tribine a uskoro bi se trebali i tereni cistiti.glavni bi se trebao ocistiti sto prije jer bilo bi dobro da par dana prije utakmice bude bez snijega mislim da bi se dobro isusio i bio spreman za prvo kolo

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 feb 2012, 16:08

umrla tema :D danas sam cuo od prijatelja da je na radio gradaccu bio poziv svim zainteresovanim za ciscenje snijega sa terena samo neznam kad tacno pa ako je neko upoznat neka nam napise

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 feb 2012, 16:15

U subotu 18.02.2012. godine organizirat će se akcija uklanjanja snijega sa terena stadiona "Banja Ilidža". Mole se svi navijači i simpatizeri kluba da odvoje svoje slobodno vrijeme i pomognu klubu da što prije stvori uslove za igru na svom terenu. Klub će obezbijediti tople napitke, a od volontera se očekuje da ponesu oruđe za rad.http://www.nkzvijezda.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.