FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 00:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
nick je napisao/la:
Number1 je napisao/la:@ Nick
imam informaciju da su Amar i Dino posvađani, ako su mene lagali, i ja sam vas..
dragi ljudi i meni je cilj da Željo očepi! al neke stvari moramo realno pričat..
i neću više ništa komentarisat na ovoj temi, jer samo beze jedni druge napadamo!
eto ja ti kazem lazes i sta sad? svi ste puni informacija cc...
Ja nemogu vjerovati. Svi lafo se kunu u Zelju, a ovdje toliko otrova iznose. Ajde sto pises i kakis, ono da si glavni, ali kako mozes lagati. Cuj Dino i Amar posvadjani, koliko gluposti mozes cuti.

zrinjski je 3 puta opuco 3 gola, maler i jbg kiks golman... ali ni karic me nije iznerviro ko ove jade na forumu i "navijaci" na sjeveru... tacni bih posuo benzinom sjever i zapalio ga, lopta 55 metara od adilovica i oni mu psuju... kretenoidi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 avg 2011, 01:00

da isti taj dug su napravili zujo i kompanija, nije amar,ali me boli sto sad sjede jos veci nesposobnjakovici poput dzele i bukija,ono je odron sto su nam priredili ispred stadiona za karte,oni samo mazu oci raji sa nekim magazinima i slicno, mi jos tapkamo u mjestu ljudi moji,mogli su komotno izdovjiti 500.000 i platiti i jesea,vladavica i bucana siguran sam u to
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 avg 2011, 01:01

Capt_Billy je napisao/la:
nidi je napisao/la:pratio sam želju kad nije mogao dvije godine nikoga dobiti u gostima i pratiću ga vazda,nisam ni sad ljut na igrače jer nije da neće nego jednostavno ne znaju.Da se nismo oparili od transfera đžeke,šehe i višće bilo bi mi lakše pa bi sam sebe tješio da nemamo para za bolja pojačanja ali imamo pa mi sad živce pojede što moram gledati karića,adilovića,selimovića,kvesića,jamaka itd umjesto mujkića,ješea,kerle,bućana,vladavića koje smo mogli dovesti da smo sa malo više potrošili jer su i ovi igrači bili slobodni.
Da te nesto iskreno pitam prijatelju samo bez uvrede molim te!!! O kakvim parama ti pricas molim te reci??? 2.000.000€ je nista za jedan klub, i ako mislis da mi mozemo nesto sa tim parama, onda ja ne znam gdje mi zivimo!!! Jedan Dinamo vrijede 50.000.000€, samo tim, pa opet jedva vuku u Evropskim tekmama, a sta ocekivati od nas sa 2.000.000€!!!!
jos plus dodaj da svi misle da su te pare vec u klubu odnosno na racunu a po 1000 puta pisalo da se ispalcuje kroz rate ...al eto

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 avg 2011, 01:01

nidi je napisao/la:
nidi je napisao/la:pratio sam želju kad nije mogao dvije godine nikoga dobiti u gostima i pratiću ga vazda,nisam ni sad ljut na igrače jer nije da neće nego jednostavno ne znaju.Da se nismo oparili od transfera đžeke,šehe i višće bilo bi mi lakše pa bi sam sebe tješio da nemamo para za bolja pojačanja ali imamo pa mi sad živce pojede što moram gledati karića,adilovića,selimovića,kvesića,jamaka itd umjesto mujkića,ješea,kerle,bućana,vladavića koje smo mogli dovesti da smo sa malo više potrošili jer su i ovi igrači bili slobodni.
Da te nesto iskreno pitam prijatelju samo bez uvrede molim te!!! O kakvim parama ti pricas molim te reci??? 2.000.000€ je nista za jedan klub, i ako mislis da mi mozemo nesto sa tim parama, onda ja ne znam gdje mi zivimo!!! Jedan Dinamo vrijede 50.000.000€, samo tim, pa opet jedva vuku u Evropskim tekmama, a sta ocekivati od nas sa 2.000.000€!!!!
ma sitnica 2 000 000 eura,bućan-vladavić-ješe-mujkić -kerla da su svi dobili po 40 000 eura na ruke to je 200 000 eura sad bi zrinjski pjevao od sreće u busu što su zijanili dva razlike.
Samo cu reci nesto, da ne idemo previse prijatelju i da se ne svadamo radi gluposti. Zivot na MENAGERU nije isti kao STVARNOM ZIVOTU. Svatko bi od nas uradio ovu, uradio onu, ali ipak to je misljenje individue. Sta ti znas bi li Vladavic prihvatio tih 40.000€, ili ti drugi koje si nabrojao. Sta ti znas bi li se Vladavic uklopio u ovaj tim. Evo primjer, Smajic, neki su se kleli u njega, igracina sve, i tu sve stoji, ali brate Smajic se mogao proslaviti protiv Maccabija i od toga nista vise. Dakle imamo ime, ali rezultat od tog imena cekamo. Jedno znam, da mi nismo u poziciji kao Dinamo, koje je GOSPODAR NOGOMETA U HR, ali iz godine u godinu radimo neki napredak. Mozda su sada rezultati ****, ali misljenja sam da ce izaci ovu na dobro sve.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 avg 2011, 01:01

nick je napisao/la:[quotck"]
imam informaciju da su Amar i Dino posvađani, ako su mene lagali, i ja sam vas..
dragi ljudi i meni je cilj da Željo očepi! al neke stvari moramo realno pričat..
i neću više ništa komentarisat na ovoj temi, jer samo beze jedni druge napadamo!
Ja nemogu vjerovati. Svi lafo se kunu u Zelju, a ovdje toliko otrova iznose. Ajde sto pises i kakis, ono da si glavni, ali kako mozes lagati. Cuj Dino i Amar posvadjani, koliko gluposti mozes cuti.[/quote]

zrinjski je 3 puta opuco 3 gola, maler i jbg kiks golman... ali ni karic me nije iznerviro ko ove jade na forumu i "navijaci" na sjeveru... tacni bih posuo benzinom sjever i zapalio ga, lopta 55 metara od adilovica i oni mu psuju... kretenoidi...[/quote]
Vala ni jug nije bio miran, pogotovo Karicu
NO PYRO NO PARTY

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 01:03

Number1 je napisao/la:
nick je napisao/la:
eto ok, super, lažem, hoću da unesem nemir ovdje, mrzim želju i sve :roll:
ja ti kažem, AKO SU MENE LAGALI, I JA SAM VAS!

sve pocne po ovakvim mjestima, i te slogove Bozo zvani pub, tom sto ti bajke prica odrecituj...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 avg 2011, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 avg 2011, 01:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Nick, ja sam sa zenom svaku tekmu na sjeveru, a bili smo zajedno na mnogo tekmi, ne samo fudbalski. I znas kad dodjemo kuci, pita me da li ovi ljudi navijaju za Zelju ili protiv Zelje. Sta ti imam vise pricati. Reci cu ti nesto, igraci su pod strahom, veceras sam bio sa mnogim od njih, oni se boje pjeske otici kuci, oni se boje sutra na kafu otici. I mislis li da ce proigrati u nedjelju, nece vjeruj mi, zato ovdje ponavljam da im treba podrska na treningu, ali izgleda da nema nikog ko moze to organizovati.
odem danas na sjever igrom slucaja i imam sta cuti, pa mi vodimo 2 0, oni i dalje psuju, strasno Boga mi.
Za zivot cijeli!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 avg 2011, 01:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Nick, ja sam sa zenom svaku tekmu na sjeveru, a bili smo zajedno na mnogo tekmi, ne samo fudbalski. I znas kad dodjemo kuci, pita me da li ovi ljudi navijaju za Zelju ili protiv Zelje. Sta ti imam vise pricati. Reci cu ti nesto, igraci su pod strahom, veceras sam bio sa mnogim od njih, oni se boje pjeske otici kuci, oni se boje sutra na kafu otici. I mislis li da ce proigrati u nedjelju, nece vjeruj mi, zato ovdje ponavljam da im treba podrska na treningu, ali izgleda da nema nikog ko moze to organizovati.
aco ima li su podrsku kakvu niko nema,ali dosta je brukanja,i treba da ih je strah treba da sjede kuci da razmisljaju ne da ispijaju kafe i tocene dosta ih je,tako je svugdje u svijetu nije to nesto ultra ili nesto,to je jednostavno nezadovoljstvo nezalaganjem na terenu i prema svetom dresu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 01:05

I da niste prodali Viscu,Sehica,imali bi isti igracki kadar.
Sutra da prodate Zebu,opet vjerovatno se ne bi nista promjenilo u igrackome kadru.Dakle,para ha bilo ha ne bilo,igracki kadar to i ne osjeti.
Bitno je da je Vladavic preskup,covjek sam pobjedi ovaj Zrinjski na njegovom terenu,da ga je imao Zeljeznicar veceras puno bi mu bilo isplativije nego sto ce ovaj remi povuci losih stvari :roll:
Al bitno je da Amar smatra da ni jedan igrac ne vrijedi 100 hiljada godisnje u nasoj ligi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 01:07

zgadilo mi se veceras, fuj. konstantno psovanje ma fuj... tacno mi dodje dvogled i na loris...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 avg 2011, 01:07

Treba se poraditi na odbrani.

Mi danas u ekipi nemamo igrača koji je zadužen za destrukciju, a takvog danas svi imaju...

Savić defanziva nula, Svraka trči on, svaka mu čast, ali ne zna faula kako treba napraviti...

Osjeti se nedostatak Ćuluma, vrijeme je da se Nyema proda na toj poziciji, pa kad ispadne imat će štoper da to nadomjesti, a ovako kad ispadne primamo gol.

Nama treba igrač tipa "lopta može proći, ali igrač ne."

Prošle godine bojka je bilo lijevi bek, ove je desni, čudi me što Stanića Osim više tu ne proba.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 avg 2011, 01:07

Dylan Dog je napisao/la:I da niste prodali Viscu,Sehica,imali bi isti igracki kadar.
Sutra da prodate Zebu,opet vjerovatno se ne bi nista promjenilo u igrackome kadru.Dakle,para ha bilo ha ne bilo,igracki kadar to i ne osjeti.
Bitno je da je Vladavic preskup,covjek sam pobjedi ovaj Zrinjski na njegovom terenu,da ga je imao Zeljeznicar veceras puno bi mu bilo isplativije nego sto ce ovaj remi povuci losih stvari :roll:
Al bitno je da Amar smatra da ni jedan igrac ne vrijedi 100 hiljada godisnje u nasoj ligi.
Pa sto ga Zilina nije zadrzala ako je tako dobar u pizdu materinu, a taj Zrinjski ako je vec toliko dobar, sto nas nije demolirao veceras, kada smo odigrali kao ****!!!! Je li frajeru??

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 25 avg 2011, 01:07

old school je napisao/la:
aco ima li su podrsku kakvu niko nema,ali dosta je brukanja,i treba da ih je strah treba da sjede kuci da razmisljaju ne da ispijaju kafe i tocene dosta ih je,tako je svugdje u svijetu nije to nesto ultra ili nesto,to je jednostavno nezadovoljstvo nezalaganjem na terenu i prema svetom dresu
daj ba šta je s tobom ako hoćeš rezultate idi na utakmicu i bodri jih nekad će nas valjda i krenut, gledaj romu prvih pet kola porazi pa onda 15 redanih pobjeda ... sabur ljudi BIĆE ŽELJO ŠAMPION !!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 avg 2011, 01:08

Dylan Dog je napisao/la:I da niste prodali Viscu,Sehica,imali bi isti igracki kadar.
Pa sto ga Zilina nije zadrzala ako je tako dobar u pizdu materinu, a taj Zrinjski ako je vec toliko dobar, sto nas nije demolirao veceras, kada smo odigrali kao ****!!!! Je li frajeru??
smiri se sine
Za zivot cijeli!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 avg 2011, 01:09

ma pokvaren smo mi narod eno prosle godine su slavili viscu sad lik odigrao par utakmica lose i **** mu sve a ima jos kad se sjetim sta su pisali sve za sehica itd...ma ovdje treba uvesti ponovo komunizam gdje papak nece moci pricati svasta te gdje lopovi nece moci zaradjivati, ovo veceras je lose bilo jbga i ja sam razocaran al opet znam da cu u subotu na kosevo i dati podrsku ...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 01:13

Biti dobar za nasu ligu i biti dobar za Zilinu i nije bas isto :roll:
Btw,informisi se zbog cega se je on odlucio vratiti u BiH.

Zar nije isplativije dati 100 hiljada godisnje takvome igracu koji pravi razliku na terenu nego sve ovo sto se provlaci nakon losih igara zadnjih par kola,moglo bi to puno vise kostati :roll:

I skroz me nervira to ponasanje uprave Zelje,uvijek se spominje valja plate isplatiti i tak to,dugovi,pa cek,i drugi isplacuju plate i imaju dugove ali kad prodaju par ponajboljih igraca zapravo i uloze te pare,a imam osjecaj da Zeljo sad rasporda sve sto vrijedi da se opet ne bi ulozilo u dovodjenje niti jednog kvalitetnog igraca.Opet bi bilo plate,dugovi,ha klub dobio pare od transfera ha ne dobio,navijaci to nece primjetiti na igrackome kadru,tj.hoce jer ce klub biti oslabljen.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 25 avg 2011, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 01:15

Adilovic = Lazar. Stvarno ne znam sta vam se desava imate kvalitetnu ekipu koja moze biti u vrhu ali...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 avg 2011, 01:15

golman i destruktiva tipa culuma i to je to...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 25 avg 2011, 01:16

Zalosno ! Vodstvo od 2 gola razlike, i onda sou Nyeme. Faul za slobodan udarac , pogresan pas i pogresan start i 3 lagana gola u nasoj mrezi. Pritisak je sad jos gori, ne znam da li da se slozim sa Acom ili ne, ali auto od jednog naseg igraca je slupano, ocigledno su se "kola slomila na njemu" a ima i gorih. Sta je pokazao Smajic, 2 puta u 5 minuta ne moze da skonta da se treba povuci nazad i da je u ofsajdu, Amar skace, dere se al dzaba. Sta je tu je, samo da se ne ponovi situacija iz proslog mandata, al ko ce ga sad znati . Treba smiriti tenzije ali nesto ne stima opasno.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 avg 2011, 01:21

Neka mi ovaj pametnjakovic "The_Maniacs_1987" objasni nesto. Zasto nasa glupa raja, poslije svakog neuspijeha mora poceti pricu o pojacanjima kao trebali smo dovesti ovoga, onoga, kao ova prica sa Vladavicem, a onda poslije svakog uspijeha nasi igraci su bolji od Berceloninih!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.