Capt_Billy je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:I da niste prodali Viscu,Sehica,imali bi isti igracki kadar.
Sutra da prodate Zebu,opet vjerovatno se ne bi nista promjenilo u igrackome kadru.Dakle,para ha bilo ha ne bilo,igracki kadar to i ne osjeti.
Bitno je da je Vladavic preskup,covjek sam pobjedi ovaj Zrinjski na njegovom terenu,da ga je imao Zeljeznicar veceras puno bi mu bilo isplativije nego sto ce ovaj remi povuci losih stvari
Al bitno je da Amar smatra da ni jedan igrac ne vrijedi 100 hiljada godisnje u nasoj ligi.
Pa sto ga Zilina nije zadrzala ako je tako dobar u pizdu materinu, a taj Zrinjski ako je vec toliko dobar, sto nas nije demolirao veceras, kada smo odigrali kao ****!!!! Je li frajeru??
Biti dobar za nasu ligu i biti dobar za Zilinu i nije bas isto
Btw,informisi se zbog cega se je on odlucio vratiti u BiH.
Zar nije isplativije dati 100 hiljada godisnje takvome igracu koji pravi razliku na terenu nego sve ovo sto se provlaci nakon losih igara zadnjih par kola,moglo bi to puno vise kostati
I skroz me nervira to ponasanje uprave Zelje,uvijek se spominje valja plate isplatiti i tak to,dugovi,pa cek,i drugi isplacuju plate i imaju dugove ali kad prodaju par ponajboljih igraca zapravo i uloze te pare,a imam osjecaj da Zeljo sad rasporda sve sto vrijedi da se opet ne bi ulozilo u dovodjenje niti jednog kvalitetnog igraca.Opet bi bilo plate,dugovi,ha klub dobio pare od transfera ha ne dobio,navijaci to nece primjetiti na igrackome kadru,tj.hoce jer ce klub biti oslabljen.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif