FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Za sada Dado nije ukljucen forum.Al vremenom i on ce biti...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nisam ja taj EmilSloboda1919 je napisao/la:Imam osjecaj da je ovo taj EmilSaltCityAttack je napisao/la:Mi smo nekad imali dobar site..bio je momak zvao se Emil iz Beca ..ne znam imal ga na ovom forumu ali lik je davao svoje vrijeme i novac i bilo nas je tu pomagali smo..bio jako dobar forum ..nismo davali svima prostup istom jer je ipak bilo malo i rizocno svasta se i pisalo ..uglavnom treba isto napravit i zajebat ovo i one rasprave i diskusije na onoj glupoj temiBeduin je napisao/la:Popricati sa onim novinarom Faktora, pa sa Krdzom i jos nekima koji su uvijek tu oko informacija, vijesti, sporta i Slobode, pa da pomognu u odrzavanju sajta, da se redizajnira (i tu imamo momaka, a nesto u fazonu Rijekinog sajta, mocan je), pa na sajtu otvoriti forum koji ce privuci vise raje. Moze se, da se ima volje. Trenutno je truba sajt, depresija me ufati kad udjem sta procitati, toliko mi hladan, taman, nakamarano i ovo malo sto je postavljeno na sajt.![]()
![]()
![]()
tzman je napisao/la:Evo ja sam se danas pomalo zezao oko sajta,uzeo domenu i postavio na svoj server.Pa vidite da li liči na šta i ako ne šta bi trebalo uraditi.
Ne planiram ovo za sebe nego čisto da pomognem i dam nekome ko će se posvetiti svemu.
fksloboda.info

Ovo je bilo nešto brzinski za 2 sata sa postavljanjem domene i štimanjem servera,ali naravno da se može napraviti sve samo ja sam poslab sa vremenom zbog posla a treba ga jako puno za neki custom dizajn
Od stare slave se ne živi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne moze se fan shop, redizajn stranice i tako te ozbiljne stvari raditi bez volje i odobrenja kluba...a toga za sad nema
iz kojeg razloga nema to sigurno bolje od nas znaju forumasi koji saradjuju sa klubom
iz kojeg razloga nema to sigurno bolje od nas znaju forumasi koji saradjuju sa klubom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U koliko je sati utakmica sutra neki govore 13 a neki 14 sati,kome sad vjerovati
Zvanicnoj stranici kluba:Tuzlaado je napisao/la:U koliko je sati utakmica sutra neki govore 13 a neki 14 sati,kome sad vjerovati
Protivnik je federalni prvoligaš Zvijezda iz Gradačca, a utakmica će se igrati u četvrtak (04. februar) na pomoćnom stadionu Tušanj sa početkom od 13 sati.
Jedan grad, jedna ljubav!
da kako mogu, tebe i sebe bih ubacio da budemo zaduženi za to, ali šta ćeš, ne da nam seultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne moze se fan shop, redizajn stranice i tako te ozbiljne stvari raditi bez volje i odobrenja kluba...a toga za sad nema
Ahmet leti... Doslovno!

kakva su ovo qrčenja sarajlijica, jedni i drugih, Azmire šalji ponudu za nekog igrača u iznosu od €500.000, čisto da pokažemo snagu američkih kamiona
Sloboda ostala bez veznjaka: Kiso karijeru nastavlja u Uzbekistanu

Nenad Kiso koji je u dresu Tuzlaka najčešće igrao na poziciji desnog beka, karijeru će nastaviti u jednom klubu iz Uzbekistana.
Kiso, koji je na pripremama Slobode od 16. januara, na današnjem treningu oprostio se od igrača i članova stručnog štaba Slobode, prenosi Fena.
U jesenjm dijelu prvenstva Nenad Kiso je upisao 10 nastupa za tim s Tušnja. Odigrao je 414 minuta i to četiri puta kao starter, dok je na šest utakmica ulazio u igru s klupe.
U odnosu na prvi dio prvenstva, Sloboda je ostala bez Jasmina Moranjkića, Muhameda Mujića, Adnana Mujkića, te Nenada Kise, dok su došli Anes Haurdić, Ermin Musić i Slobodan Lakičević.

Nenad Kiso koji je u dresu Tuzlaka najčešće igrao na poziciji desnog beka, karijeru će nastaviti u jednom klubu iz Uzbekistana.
Kiso, koji je na pripremama Slobode od 16. januara, na današnjem treningu oprostio se od igrača i članova stručnog štaba Slobode, prenosi Fena.
U jesenjm dijelu prvenstva Nenad Kiso je upisao 10 nastupa za tim s Tušnja. Odigrao je 414 minuta i to četiri puta kao starter, dok je na šest utakmica ulazio u igru s klupe.
U odnosu na prvi dio prvenstva, Sloboda je ostala bez Jasmina Moranjkića, Muhameda Mujića, Adnana Mujkića, te Nenada Kise, dok su došli Anes Haurdić, Ermin Musić i Slobodan Lakičević.
-
- Kontakt:
koja komedija, cuj naslovaChinaglia je napisao/la:kakva su ovo qrčenja sarajlijica, jedni i drugih, Azmire šalji ponudu za nekog igrača u iznosu od €500.000, čisto da pokažemo snagu američkih kamiona
Generalni direktor Sarajeva o ponudi Željezničara "Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"

Jaj sta rade ove Sarajlije,smijat se samo.Ode nam i Nenad Kiso da li će još ko doci
Steta za Kisu pravi borac na terenu, on i Stjepanovic su imali pravo sportsko nadmetanje oboica bili maksimalno spremni
steta sad smo i na poziciji defanzivnog veznog ranjivi, a Kiso je dobro igrao i na desnom beku 

Sloboda Tuzla
Nemoj matere ti.Chinaglia je napisao/la:kakva su ovo qrčenja sarajlijica, jedni i drugih, Azmire šalji ponudu za nekog igrača u iznosu od €500.000, čisto da pokažemo snagu američkih kamiona
Neka se kolju izmedju sebe.
I budali je jasno da Sloboda (uz podrsku Azmira)
Finansijski ide rame uz rame sa Sarajevom i da su ta dva kluba najjaca finansijski.
To sto mi ne zelimo rasipati se i trosimo racionalno i onoliko koliko nam treba,nije stvar finansijske nemoci nego pametnog poslovanja.
Seljovci i dalje neka se brukaju navikli su.
Tek kada vidim ove provale sarajlica drago mi je sto je ovakva tisina iz kluba.
Sutimo i radimo posao.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Odradi pola priprema pa napusti ekipu. Zna li neko jel sloboda dobila sta za njega ?
Ovog se pribojavam da nam jos neko ne ode na kraju priprema bas bi tad bilo gutavo i ovako smo potanki sa ekipom i kvalitetnom sirinom klupe
Ovog se pribojavam da nam jos neko ne ode na kraju priprema bas bi tad bilo gutavo i ovako smo potanki sa ekipom i kvalitetnom sirinom klupe

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ko je otisao uopste?
Haman Kiso....tuzlak1987 je napisao/la:Pa ko je otisao uopste?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Steta za Kisu ako je istina, nadam se da smo makar nesto uboli na njemu. Mislim da moze i Skahic na DM, ali trebali bi dovesti nekog igraca ako je ikako moguce jer smo imali taman roster, a ovo je sada 1 igrac manje od taman 

Nad tobom sunce najljepše sja
Nemamo mi tri Škahića pa da može i na stopera i desnog beka i zadnjeg veznog. Šteta za odlazak Kise, po mom mišljenju velik gubitak jer je jedan od onih (koji kad uđu s klupe ili zamijene nekog zbog povrede,kartona i sl.) koji kod navijača s tribina nije izazivao "automatsko hvatanje za glavu i moljenje Boga da ne pogriješi".
Nadam se da će doći kvalitetna zamjena.
Nadam se da će doći kvalitetna zamjena.
-
- Kontakt:
Jel u 13h sutra utakmica i koliko kosta ulaznica ?
Jeste u 13 sati na pomoćnom stadionu a za ulaz ne znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.