FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako ima odštete kakve (imao je on ugovor na godinu-dvije?), nek je i otišao. Možemo mu samo poželit sreću i zahvalit se za sve.
Utakmica sutra u 13:00, a za ulaz ne vjerujem da će naplaćivat?
Utakmica sutra u 13:00, a za ulaz ne vjerujem da će naplaćivat?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ulaz Slobodan kako ja negdje procita.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel u 13h sutra utakmica i koliko kosta ulaznica ?
Ulaz je slobodan sutra.
Sto se tice Kise, imao je ugovor do 15.06.2016 tako da smo sigurno dobili neku odstetu. Nadam se samo da je ranije najavio odlazak Husrefu kako bi mogao pronaci novog igraca.
Sto se tice Kise, imao je ugovor do 15.06.2016 tako da smo sigurno dobili neku odstetu. Nadam se samo da je ranije najavio odlazak Husrefu kako bi mogao pronaci novog igraca.
Jedan grad, jedna ljubav!
Zajko Zeba kapitenski
Mozda pravimo mjesto nekome odlaskom Kise...

Mozda pravimo mjesto nekome odlaskom Kise...

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
jes do 15.06.2016 ali je ugovor bio amaterskiGifron je napisao/la:Ulaz je slobodan sutra.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma garant nismo dobili nista
Lose je ovo uradjeno oko njega, lisica je uvijek bio. Prosle godine je isto otisao bio pa se vratio kada je vidio da ne moze naci bolji angazman od Rudara Prijedor, sada trazio angazman i sutio da prodje pripreme.
Treba nam sada igrac, Husref ako kaze da ne treba onda sere vec

Lose je ovo uradjeno oko njega, lisica je uvijek bio. Prosle godine je isto otisao bio pa se vratio kada je vidio da ne moze naci bolji angazman od Rudara Prijedor, sada trazio angazman i sutio da prodje pripreme.
Treba nam sada igrac, Husref ako kaze da ne treba onda sere vec

Samo u našem klubu kad se proda igrač (kojem ugovor još nije istekao) ne dobije se ni marka (po vašem razmišljanju).Dajte ljudi saberite se malo,normalno da ćemo dobiti lovu za njega i da ćemo angažovati nekog igrača umjesto ovog slunte.
Ako treba Azmir babuka će platiti i koji dolar više,ali mjesto će se nadomjestiti.
Ako treba Azmir babuka će platiti i koji dolar više,ali mjesto će se nadomjestiti.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Amaterski ugovor je problemGorki je napisao/la:Samo u našem klubu kad se proda igrač (kojem ugovor još nije istekao) ne dobije se ni marka (po vašem razmišljanju).Dajte ljudi saberite se malo,normalno da ćemo dobiti lovu za njega i da ćemo angažovati nekog igrača umjesto ovog slunte.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Nije dobro al neka,ako bi mu bilo preko neke stvarke igrat ovdje,nek je otišo ...jer : http://tuzlalive.ba/fotohusref-musemic- ... o-i-zelju/
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mora se tu dovesti jedno rjesenje, cak mozda i za beka, ne samo za zadnjeg veznog jer opasno je kad ti ode igrac koji pokriva 2 pozicije...
moze Skaha, al ne moze Skaha sve..Skaha alternativa na beka, na zadnjeg veznog, na stopera- sve kriticne pozicije gdje mozes istovremeno da ti treba igrac na 2 ili cak 3 mjesta..jedino klonirat Skahu
moze Skaha, al ne moze Skaha sve..Skaha alternativa na beka, na zadnjeg veznog, na stopera- sve kriticne pozicije gdje mozes istovremeno da ti treba igrac na 2 ili cak 3 mjesta..jedino klonirat Skahu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sad i ja djelim vasu zabrinutost. Nebitno ako je izrazio zelju da ide neka ide bolje nego da nas zajebava i ne zalaze se za ekipu.
Uvjek sam pozitivan Ali jbg....
Sad vec skripi nemas sirine. ..imas lupam Todorovica Ali on treba igrat kada je vec rjeseno sve da skuplja minute i iskustvo.
Moraju dovesti jos barem dvojicu igraca.
Napadac ili bocni.
I jednog nazad.inace nije dobro.
Uvjek sam pozitivan Ali jbg....
Sad vec skripi nemas sirine. ..imas lupam Todorovica Ali on treba igrat kada je vec rjeseno sve da skuplja minute i iskustvo.
Moraju dovesti jos barem dvojicu igraca.
Napadac ili bocni.
I jednog nazad.inace nije dobro.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Sad se mora neko još skuckat kako- tako ,nije beznačajan gubitak na toj poziciji.Vidjećemo imal Husref kakve opcije za vanredne situacije ,možda ima rezervnu opciju za ovakav slučaj,da se dovede neko za koga je mislio da bi mu bio prekobrojan. A evo pišu i Ivetić sutra ne igra, zveknulo ga po zglobu...Biće napeto.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zao mi je sto je otisao, dopadala mi se njegova igra. Ali sta je tu je, ja i dalje mislim da imamo snage da se borimo za kup i titulu. Ako jos ciljano pojacaju malo ovo, ubijedjen sam da jedan trofej stize u Tuzlu.
Cujem da je nova oprema dosla, lijepo.
Cujem da je nova oprema dosla, lijepo.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Do kada traje ovaj prelazni rok,imamo li vremena dovesti kojeg igraca
-
- Kontakt:
To je sad ta dilema pro ili kontra što se tiče kupovine. Sad da imamo "nagomilanu" dvojicu Kisa,bilo bi nam ok. S druge strane, da je ost'o mi bi rekli- što džaba držimo ovu dvojicu na plati...U svakom slučaju , ako ovako ostane ,strepićemo za svaki karton,za svaku povredu,dakle bićemo na iglama, u starom, dobrom maniru objektivne tuzlanske publike. Nema veze,j..i ga, navikli smo.Ha ha...
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pa to i jeste car navijanja za Slobodukadtrebaglasan je napisao/la:To je sad ta dilema pro ili kontra što se tiče kupovine. Sad da imamo "nagomilanu" dvojicu Kisa,bilo bi nam ok. S druge strane, da je ost'o mi bi rekli- što džaba držimo ovu dvojicu na plati...U svakom slučaju , ako ovako ostane ,strepićemo za svaki karton,za svaku povredu,dakle bićemo na iglama, u starom, dobrom maniru objektivne tuzlanske publike. Nema veze,j..i ga, navikli smo.Ha ha...

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
-
- Kontakt:
Mazohisti pravi.
Svako ima svoje mišljenje/želje pa i ja oko transfera i igračkog kadra
Ovako ja to vidimu prvih 11:
-desno krilo malo više orijentisano ka postizanju golova da se rastereti Ahmetović jer on jedini gol igrač u ekipi, Zeba je gol igrač za prekide većinom i neke lude šuteve.
-desni bek

Što se tiče "klupe":
-napadač jer mislim da Krpić nije nivo ekipe koja se bori za titulu i ekipa se ne može osloniti samo na njega u slučaju kartona/povreda s Ahmetovićem
-odlaskom Moranjkića i Kise trebao bi nam neki stoper i jedan zadnji vezni

To bi bilo idealno po nekom mom mišljenju i objektivno bi se moglo reći da jurišamo na titulu, Husref očigledno ima drugačije zamisli i nema nam druge nego poštovat i vjerovat.
Bit će jako teško a u slučaju kartoniranja (kojeg će biti) i nekih povreda ključnih igrača (nadam se da će nas zdravlje poslužiti kao u prvom dijelu) + utakmice na dva fronta, ako izborimo i europu bit će puna šaka brade.

Ovako ja to vidimu prvih 11:
-desno krilo malo više orijentisano ka postizanju golova da se rastereti Ahmetović jer on jedini gol igrač u ekipi, Zeba je gol igrač za prekide većinom i neke lude šuteve.
-desni bek

Što se tiče "klupe":
-napadač jer mislim da Krpić nije nivo ekipe koja se bori za titulu i ekipa se ne može osloniti samo na njega u slučaju kartona/povreda s Ahmetovićem
-odlaskom Moranjkića i Kise trebao bi nam neki stoper i jedan zadnji vezni

To bi bilo idealno po nekom mom mišljenju i objektivno bi se moglo reći da jurišamo na titulu, Husref očigledno ima drugačije zamisli i nema nam druge nego poštovat i vjerovat.
Bit će jako teško a u slučaju kartoniranja (kojeg će biti) i nekih povreda ključnih igrača (nadam se da će nas zdravlje poslužiti kao u prvom dijelu) + utakmice na dva fronta, ako izborimo i europu bit će puna šaka brade.
-
- Kontakt:
Zato su meni šega ovi kod nas, kaže ne pratim našu ligu, pratim Barcu , Bayern , folovi. Pa prati Slobodu i navijaj za Slobodu ako imaš muda, care moj.To je prava čar fudbala i navijanja. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.