FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 avg 2011, 03:57

[youtube][/youtube]
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 25 avg 2011, 04:21

Ljudi ovdje treba samo izbacit adilovia a ubacit malog Ramica....covjek se za 10 minuta nasao u vise sansi nego adilovic za 80,pa mislim nema smisla!!!!!!!!!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 25 avg 2011, 04:43

ne mogu a da se ne osvrnem.
Karić- golman na duge staze, izuzetan u istrčavanju, odličan kod slobodnjaka, ulijeva sigurnost odbrani
MArković- Izuzetno probija stranu, odličan centaršut, pretrčo najviše
Stanić- Ne zna se na kojoj poziciji je bolji lijevo, desno ili u sredini, vrhunski centaršut objema nogama,prebrz
Nyema- Žao mi je što će se prodati u Italiju na kraju sezone, neprelazan
Bogičević- standardan
Savić- Izuzetan, precizan pas, prekinuo najmanje 30 akcija Zrinjskog
Svraka- Perfektan pregled igre, bez grešaka u dodavanju, svojim potezima ostavio bez daha publiku
Selimović- Probijao čitavu utakmicu, pripremio 15-tak šansi, odlična saradnja sa Markovićem, ubojit tandem
Smajić- Zasluženo istisnuo Višću iz ekipe, odigrao bezbroj duplih pasov, jednostavno neuhvatljiv
Zeba- Igra Želje je 10 puta lepršavija i brža sa Zebom, čovjek igra samo na prvu, ponekad samo 2 dodira, pripremio Adiloviću 4 kolosalne prilike
Adilović- Najbolji špic u BiH ubjedljivo, pa čovjek zabija iz poluprlike, brz okretan, skok igra savršena
Bešlija- preiskusan, smiruje tenzije, unio dosta živosti
Kvesić- Najbolji centaršut čovjek ima u želji, Osim je na slatkim mukama koga staviti na lijevog beka
Ramić- Šteta je što ima Adilovića za konkurenta, 2 najbolji špic lige
Osim- Savršene izmjene, na vrijeme, taktičar za deset, jedino mu zamjeram što pžje poneka skroman u izjavama i što preuzima odgovornost na sebe i kad za to nema potrebe.

Uglavnom nismo u zadnjih 15-tak godina igrali ljepše za oko, lepršavije, pregršt prilika pravimo, ne znaš ko je bolji
pobijeći ćemo pratiocima sigurno 15-tak bodova do polusezone.

I još da pohvalim upravu koja je uljepšala stadion izgradnjom istočne tribine koja je uzgred rečeno bila poprilično popunjena. Dodao bih i kako samzadovoljan prijemom gostujućih navijača, i njihovim fer i korektnim navijanjem

TOLIKO!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 avg 2011, 07:34

Vela havle i tobe jarabi sta sve procitah ovdje ,bljuvotine i seljakluk odavno nije bio veci na ovom forumu.
Nije bitno kakav je igrac dok igra za Zelju ja ga nikad necu pljuvat i psovat mu sve od a do z.
Kazete tjerat Osima i onda sta ?kako?gdje? Imal ko kakav prijedlog ili plan kad bi nedaj Boze amar otisao? Samo da je popljuvat nekog i dati dezinformaciju kao oni znaju informacija iz prve ruke Amar ovo Amar ono.
Zelji trenutno ne ide i jedna pobjeda moze okrenuti smijer prema vrhu tabele ,halo 4 kolo je tek zavrsilo ;) vi digli paniku kao da je smak svijeta.

limVo te ljoZe
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 08:15

Većina tima su mladi momci,za mene djeca.Imaju jedan trening dnevno i utakmicu preko vikenda,odlične plate za naše uslove.I pobjesnili.Onaj ko je zaposlen i krivi kičmu pet dana u sedmici za puno manje para,zna o čemu govorim.Moja preporuka Amaru- dva treninga dnevno,da dušu ispuste i da nemaju snage doći ni do kreveta,a ne do kafane.Udariti po džepu.Ako to ne upali,na tribine.
P.S. Čujem iz provjerenih izvora da je Amar sve po svlačionici polupao.I opet neki poslije toga otišli u kafanu.Meni ne bi više zaigrali.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 25 avg 2011, 08:49

Vjerovatno su slijedeće dvije utakmice prekretnica daljih dešavanja u Želji...

Samo ne znam šta znači ona izjava Amara, da će igračima dati priliku, da ih neće pokopavati !? Pa zar oni već nisu dobili priliku sinoć, zar nije bila prilika u Travniku ? I kud da njih dodatno pritišćeš, kada su sinoć pokazali da oni ne znaju igrati pod pritiskom. Oni od početka (europske utakmice i liga) pokazuju da imaju dva lica, ono kada hoće i kada neće. A ko je ustvari zadužen natjerati ih da hoće ? A ko vrši pritisak na te koji pritišću igrače ?

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 25 avg 2011, 08:51

...ovo je tuzno :( bojim se da postane i gore :cry: nije mi naum da sada placem, napadam, vrijedjam,...jedino pametno sta nam preostaje ( osim obaveznih kazni za strucni stab i sve igrace koji obukose dres - drasticnih, a ja da se pitam plate ne bi vidjeli ovaj mjesec ), jeste dati podrsku igracima i strucnom stabu u narednim utakmicama; ali,...insan se i nekako miri s tim da osvojis trofej u ovoj smijesnoj ligi i primis petaka svaki put kad izadjes u evropu; hajd se pomiri s tim da te pobjedjuje travnik ( gotovo pa redovno ), da si u sredini tabele ( pa makar i preko noci ); e vala, ja se s tim odbijam pomiriti i prahvatiti to :evil:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 avg 2011, 08:53

S kim igra Zeljo poslje Olimpika i gdje ?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2011, 09:03

mamaSmurf je napisao/la:Većina tima su mladi momci,za mene djeca.Imaju jedan trening dnevno i utakmicu preko vikenda,odlične plate za naše uslove.I pobjesnili.Onaj ko je zaposlen i krivi kičmu pet dana u sedmici za puno manje para,zna o čemu govorim.Moja preporuka Amaru- dva treninga dnevno,da dušu ispuste i da nemaju snage doći ni do kreveta,a ne do kafane.Udariti po džepu.Ako to ne upali,na tribine.
P.S. Čujem iz provjerenih izvora da je Amar sve po svlačionici polupao.I opet neki poslije toga otišli u kafanu.Meni ne bi više zaigrali.
Vala si u pravu 100%,moze im se pa kontaju ko su ko oni,zvjezde neke lafo :lol:
Ako je Amar pobudalio u svlacionici,bilo je i vrijeme davno,jos uz kazne da ih je ostavio poslje tekme da treniraju to bi vec bilo nesto
A sto se tice kafane,najsmjesnije je sto pola njih cuga u amarovoj kafani. :roll:

Znali su evropu trcati i boriti se kad ih neko gleda,a sad,sta je sad cccc.Pola njih igra,a u glavi im prodaja gdje u evropu.bruke i sramote.

P.S.-osim je kriv,ali najmanje od svih i to samo zato sto im ranije nije krsio sve na kamaru,ne racunam one njegove "uzrecice" na treninzima

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 avg 2011, 09:22

Ma ovo je smjesno vise cuj pojedinici idu cugaju poslije tekme itd sta ce momci kada mogu. Imam osjecaj da je Amar izgubio autoritet kod igraca i da sve sada ide niz brdo. Zna se ko ide cugati i ko su glavni Svraka, Stanic i Jamak. Protiv Olimpic ne ocekujem nista posebno vjerovatno ce Amar izjaviti da opet ide na bod :D imam osjecaj da ce nas preuzeti Odovic zivi bili pa vidjeli!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 avg 2011, 09:33

mamaSmurf je napisao/la:Većina tima su mladi momci,za mene djeca.Imaju jedan trening dnevno i utakmicu preko vikenda,odlične plate za naše uslove.I pobjesnili.Onaj ko je zaposlen i krivi kičmu pet dana u sedmici za puno manje para,zna o čemu govorim.Moja preporuka Amaru- dva treninga dnevno,da dušu ispuste i da nemaju snage doći ni do kreveta,a ne do kafane.Udariti po džepu.Ako to ne upali,na tribine.
u Banovićima se radi 2 treninga dnevno, jutarnji na stadionu i nocni u teretani.
1947!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 09:36

Ljumani_Banovici je napisao/la:
u Banovićima se radi 2 treninga dnevno, jutarnji na stadionu i nocni u teretani.
pa svugdje se rade 2 treninga jutarnji i poslijepodnevni, ne znam otkuda samo jedan u Želji to prvi puta čujem

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 09:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Prije spavanja cu se osvrnuti na dosadanji tok sezone, odnosno na ono sto je po meni sad zasad problem u igri Zelje. Dva stopera ne saradjuju nikako, da Bogi gine, ali i ti si i Patrickom u tom tandemu. Dakle, ako Patrick grijesi ti moras biti tu negdje. Golman, ne znam, ali za sapmionske snove Kara nije taj. Markovic van forme, ali i ovaj mali Colic je jos gori. Lijevi bok, po meni opasnije izgleda kada je tu Kvesa umjesto Stane. Srednji red, samo cu reci sporooooo. Ostali, moje misljenje, naravno, ne kazem da se neko mora slagati ili ne, gotovo svi igraci cekaju da visak napravi Zeba i eventualno Smajic, e to ne ide. Cinjenica je da ta dva igraca jedina mogu stvoriti visak, ali cesto i kada ga stvore nemaju sta s loptom. Zasto, slabo se krece Adilovic, ne otvara nikako, sto spic mora raditi. Selimovic, povreda je ostavila traga, mozda ga treba malo odmoriti. I na kraju, "navijaci". Posebna prica, svaki igrac koji dobije loptu moze samo cuti negodovanja s tribina, nema podrske, nema aplauza pa i ako pogrijesi, a tako ne ide.
Sinoć sam pregledao snimak na Vogošči i ostao zgrožen mržnjom prema vlastitim igračima.Pa pojedini igrači Želje se boje primiti loptu zbog zvižduka a tek izmjene ,onakvi zvižduci.Karić je nikakav golman ali slušajuči publiku na Grbavici(sjever) njima su svi nikakvi sem Bešlije .Ni jedan pas , potez nije aplauzom nagrađen.Da su onako zviždali igračima Zrinjskog umjesto svojima (svih 90 minuta) rezultat bi možda bio i drugačiji. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 25 avg 2011, 09:47

seven je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
pa svugdje se rade 2 treninga jutarnji i poslijepodnevni, ne znam otkuda samo jedan u Želji to prvi puta čujem
Radi se i ovdje 2 treninga dnevno !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 09:49

Ja ne znam kako su treninzi raspoređeni,samo sam zaključila iz postova forumaša koji idu na treninge,da su na stadionu jednom dnevno.Moguće da treniraju i negdje drugo,pa ako je tako,onda uvesti dodatni trenig,da im ništa drugo ne može pasti na pamet.Kao u vojsci.Kvaliteta neće biti bez sportskog života,a sportskog života nema bez gvozdene discipline.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 25 avg 2011, 09:51

Apsurno je imati dva treninga dok traje sezona, ja mislim da to nema nigdje, u toku priprema i pauze u prvenstvu uredu.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 25 avg 2011, 09:54

DRHAUSE je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Prije spavanja cu se osvrnuti na dosadanji tok sezone, odnosno na ono sto je po meni sad zasad problem u igri Zelje. Dva stopera ne saradjuju nikako, da Bogi gine, ali i ti si i Patrickom u tom tandemu. Dakle, ako Patrick grijesi ti moras biti tu negdje. Golman, ne znam, ali za sapmionske snove Kara nije taj. Markovic van forme, ali i ovaj mali Colic je jos gori. Lijevi bok, po meni opasnije izgleda kada je tu Kvesa umjesto Stane. Srednji red, samo cu reci sporooooo. Ostali, moje misljenje, naravno, ne kazem da se neko mora slagati ili ne, gotovo svi igraci cekaju da visak napravi Zeba i eventualno Smajic, e to ne ide. Cinjenica je da ta dva igraca jedina mogu stvoriti visak, ali cesto i kada ga stvore nemaju sta s loptom. Zasto, slabo se krece Adilovic, ne otvara nikako, sto spic mora raditi. Selimovic, povreda je ostavila traga, mozda ga treba malo odmoriti. I na kraju, "navijaci". Posebna prica, svaki igrac koji dobije loptu moze samo cuti negodovanja s tribina, nema podrske, nema aplauza pa i ako pogrijesi, a tako ne ide.
Sinoć sam pregledao snimak na Vogošči i ostao zgrožen mržnjom prema vlastitim igračima.Pa pojedini igrači Želje se boje primiti loptu zbog zvižduka a tek izmjene ,onakvi zvižduci.Karić je nikakav golman ali slušajuči publiku na Grbavici(sjever) njima su svi nikakvi sem Bešlije .Ni jedan pas , potez nije aplauzom nagrađen.Da su onako zviždali igračima Zrinjskog umjesto svojima (svih 90 minuta) rezultat bi možda bio i drugačiji. :idea:
Imala sam priliku da jednoga upozorim.Utakmica nije ni počela,a već Amaru psuje dijete.Znači,došao da se istrese.Poslije se malo smirio,ali svejedno nije podržavao ekipu tokom utakmice.Pa koji k.uopšte dolaziš?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 avg 2011, 09:59

mamaSmurf je napisao/la: Imala sam priliku da jednoga upozorim.Utakmica nije ni počela,a već Amaru psuje dijete.Znači,došao da se istrese.Poslije se malo smirio,ali svejedno nije podržavao ekipu tokom utakmice.Pa koji k.uopšte dolaziš?
došao je da pokaže svoje kvalitete u tome, koliki je seljak. Sve je lagano pricati sa strane, a niko se ne zapita kako se osjecaju ti na terenu. Zasto taj ne sjedne na klupu pa da njemu *ebu sve redom, pa da vidi kako je i sta je.
1947!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 25 avg 2011, 10:06

Amar treba udariti po džepu našim pozerima jer su se previše oblokali.Kad vidim da mi jedan Jamak u ekipi igra sahranio bi samog sebe,lik koji leti u oblacima a nije ni za 3. lige SELJAK.Ja sam i dalje uz Amara,ali u Želji ima trenutno previše pozera.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 25 avg 2011, 10:09

Kaze jedan frajer na tekmi razlika izmedju Laze i Adilovica je ta sto ovaj slavi Bozic , a ovaj Bajram :D . Ja stvarno ne znam u cemu je fazon sa ovim Adilovicem, kako se malo covjek ne moze presabrat , zabit gol , ja ne kontam stvarno. Treba ga sacekat jos par kola , ne znam sta drugo ?? Los Zeljo , ali fkt los . Za ove sto pljuju po Amaru necu komentarisat. Nema napadaca ljudi i odbrane nikako , pa mogu se izbrojati utakmice kad smo primili 3 gola na Grbavici . Nema izgovora za pobjedu u naredne dvije utakmice :?
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Dofu, Hrasno15, mosarajvosa83, WeekendOffender i 53 gosta.