AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Teo em je los uvu tekmu em ima zuti. Treba ubaciti Dalota. I Hakana treba vaditi kao što ste već pisali.
Il Club più titolato al mondo!
Diaz,Rebic,Hauge,Tonali ima dosta rijesenja na klupi,plus ima i Dalot koji bi mogao Thea zamjenuti,jer on mi je kritican za drugi zuti
Ja pratim na ovom forumi temu Inter i Juve, pored ove naravno gdje sam aktivan. I svi se bore za cetvrto mjesto. Kad neko napise da smo ravbopravni u borbi za 4. mjesto ili da imamo kapaciteta da se nadamo 4. mjestu - hoce mi nesto bit. Ako se budemo borili za 4. mjesto zavrsit cemo 5. falit ce nam bod.crvenocrni je napisao/la: ↑01 nov 2020, 13:22Slazem se da je jedno od losijih poluvremena ali opet rezultat je najbitniji. Ako budu dobijali ovakve utakmice onda top 4 uopste nece doci u pitanje...
Gabbia vracaj se!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ponavljam po 10000x.
NAJPRECIJENJENIJI igrač planete. Naš kapiten.
NAJPRECIJENJENIJI igrač planete. Naš kapiten.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako je ovaj Rom glup igrac,njega treba klupirati i staviti Gabiu da igra
I evo problema 
Mada Milan svakako bolje igra kad ganja rezultat, svaki božji put se opuste kad povedu.

Mada Milan svakako bolje igra kad ganja rezultat, svaki božji put se opuste kad povedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znaci niti jednu tekmu od povratka nine odigrao dobro,vazda je najlosiji igrac na terenu
yebem te Rome 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- crvenocrni
- Kontakt:
Legendo ja sam napisao da top4 nece doci u pitanje ako budu dobijali ovakve utakmice. A sada budemo vidjeli od cega su napravljani za pocetak...Ruicosta je napisao/la: ↑01 nov 2020, 13:34Ja pratim na ovom forumi temu Inter i Juve, pored ove naravno gdje sam aktivan. I svi se bore za cetvrto mjesto. Kad neko napise da smo ravbopravni u borbi za 4. mjesto ili da imamo kapaciteta da se nadamo 4. mjestu - hoce mi nesto bit. Ako se budemo borili za 4. mjesto zavrsit cemo 5. falit ce nam bod.crvenocrni je napisao/la: ↑01 nov 2020, 13:22Slazem se da je jedno od losijih poluvremena ali opet rezultat je najbitniji. Ako budu dobijali ovakve utakmice onda top 4 uopste nece doci u pitanje...
Gabbia vracaj se!!
Ovo mirise na prvi poraz u sezoni,znaci dva pasa nmg povezati,treba sto prije mikenjati Hakana,Salemakersa i Thea
Sale se malo pogubio.
Ono sto je zanimljivo jeste da 3 kola Gabbia Kjaer 0 primljenih golova, naredna tri vec primljenih 5 golova
Ono sto je zanimljivo jeste da 3 kola Gabbia Kjaer 0 primljenih golova, naredna tri vec primljenih 5 golova
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Hahahah lik sam pada ovaj svira neki.prekrsaj u napadu.
Mrtva utakmica, nevjerovatno spor ritam, ako ovako nastave blize smo porazu nego pobjedi
Mrtva utakmica, nevjerovatno spor ritam, ako ovako nastave blize smo porazu nego pobjedi
Djeluju umorno. A jos ne treba spominjat da naporan period tek slijedi.
Onu EL je trebalo zaboravit al eto.
Onu EL je trebalo zaboravit al eto.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Def najlosija utakmica sezone do sada,a i ne cudi kad igras ovaj glupi termin
Eto podnijet cemo zahtjev da istupimo iz EL?! Ili cemo namjerno izgubit sve do kraja pa da ne prodjemo grupu?Sad kao EL kriva za ovu kriminalnu igru? I EL kriva sto je Tonali panj koji jedva da zna dodat i za kojeg trebamo bit presretni ako nije grijesio puno??
Dobit cemo ovo na misice...
Ne znam sta ste mislili, da ćemo do kraja prvenstva igrati lijepo i pobjeđivati? Nesto lošija igra i odmah drvlje i kamenje. Mene više zanima da li je ovo reakcija nakon prvog remija i kakva će biti reakcija kada prvi put izgubimo
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.