Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Kenan Horic, Domžale, Slovenija. 

-
- Kontakt:
Kao i mnogo jaki Njemački reprezentativac Benedikt Howedes. Ali nikada mi neće ići u glavu zašto nema Engleza u Njemačkoj Bundesligi, i Švaba u EPL
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Spaha je bez ugovora sljedeceg ljeta.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Joj kakvo jutro,haver mi poslao tekst.uglavnom lise da ce se vila i soton borit za Janga da ga dovedu u Januaru,ako nista volim ovog Gaala sto se rjesava otpada.Jos Smalla i Klevu prodaj i ides na moje sexi tijelo.oploditelju iz Nizozemske
- OnlyUnited
- Kontakt:
Evo malo novosti u vezi Herrere (Guardian)
Nadam se da ce igrati, jer pustiti Fletcha sa Blindom u vezu protiv jakog protivnika je veliki rizik...The Spanish midfielder was taken off in the 74th-minute of Saturday’s 2-1 win over West Ham United to make him the 10th of Van Gaal’s squad who is injured.
Later that night Herrera suggested he was optimistic about the issue. On his Facebook page Herrera posted: “Three very important points! I hope my back is fine soon. Thanks for your messages!”
However concerns have since grown that the 25-year-old may have more of a problem than first thought.![]()
Van Gaal will not want to lose yet another player as he prepares for Everton’s visit on Sunday with the manager aiming to try and register consecutive wins for the first time in his tenure.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- eric_cantona
- Kontakt:
Mertesackerragazzidelsud1987 je napisao/la:Kao i mnogo jaki Njemački reprezentativac Benedikt Howedes. Ali nikada mi neće ići u glavu zašto nema Engleza u Njemačkoj Bundesligi, i Švaba u EPL
Oezil
Schurrle
Podolski
to su ovi sad, vjerojatno ima još manje razvikanih
a od starijih, sigurno se svatko sjeća Jensa Lehmanna, Michaela Ballacka, Dietmara Hamanna, Markusa Babbela, Jurgena Klinsmanna te do nedavno i Jeromea Boatenga
Englezi pak u Bundesligi su puno rijeđi, jedino se sjećam Owena Hargreavesa, a i on je polu kanađanin mislim.
Tako da Švabe u Engleskoj nisu neobična pojava

- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Engleza nema nigdje, sem u Engleskoj.
Logicno,jer krampi niko nece dati ni priblizne pare za koje igra u EPLu kako bi prikazivao svoje "znanje".
Sent from my MB865 using Tapatalk
Logicno,jer krampi niko nece dati ni priblizne pare za koje igra u EPLu kako bi prikazivao svoje "znanje".
- OnlyUnited
- Kontakt:
Carrick (i u poznim godinama), Jones te Shaw bi imali mjesta u skoro pa svim top ekipama van otoka. O Rooneyu da ne pricam, mislim cak da bi Wazza bio kljucni igrac. Drugi Englezi na ovoj temi nikog ne zanimaju. 

Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 30 sep 2014, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
To je naš Parkinho.We'll have an exciting announcement tomorrow surrounding Park and the club.![]()

Ovim trolovima nikad kraja jbte, samo se gnijezde na temama u Engleskom pdf-u, bas me zanima zasto.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Engleza nema nigdje, sem u Engleskoj.

Niko drugi i nije toliko finansijski mocan kao Englezi, nijedna druga liga. Zasto bi Englez isao od kuce za parama kada moze igrati u svojoj zemlji i biti bogat covjek? Argumenti su ti redovno na nivou osnovca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Englezi su najprecjenjenija nacija na Svijetu.Sve i da hoce igraci im ne mogu igrati vani, jer ko jos normalan placa krampe po 100.000 funti sedmicno 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno da mogu igrati gdje pozele i to direktno u Realu.
Svi drugi koji imaju, eto ti odgovor na to glupi pitanje "ko sve placa", ostali bi placali da imaju, niko nije kriv sto u Spanjolskoj Real i Barca uzmu sve sebi pa ostali nemaju za kifle. Ostale lige necu ni uzimati u obzir, nema smisla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Jara jel se ti trudis ili si fakat glup?
Nije poenta sto Englezi imaju pare, poenta je sto su im domaci igraci qrcevi a placeni su velike pare uz to imaju astronomske plate.Moja konststacija je bila da to mogu samo u Engleskoj jer precjenjuju svoje iz razloga sto ga imaju malo, gotovo nikako.Liga se svela na strance sto je sramota za "silu" kao sto su Englezi.
Niko lige nije spominjao, al eto, paraglajder zna sta je prava istina.Pare su jedino sto odrzava u zivotu Engleski fudbal, sve to zahvaljujuci rusima, arapima, amerima.Kad bi liga zivjela od njihovih produkta i skautinga, Belgijska liga bi bila svemir za njih.
Nije poenta sto Englezi imaju pare, poenta je sto su im domaci igraci qrcevi a placeni su velike pare uz to imaju astronomske plate.Moja konststacija je bila da to mogu samo u Engleskoj jer precjenjuju svoje iz razloga sto ga imaju malo, gotovo nikako.Liga se svela na strance sto je sramota za "silu" kao sto su Englezi.
Niko lige nije spominjao, al eto, paraglajder zna sta je prava istina.Pare su jedino sto odrzava u zivotu Engleski fudbal, sve to zahvaljujuci rusima, arapima, amerima.Kad bi liga zivjela od njihovih produkta i skautinga, Belgijska liga bi bila svemir za njih.

Kazu da slika govori vise od hiljadu rijeci. Zasto onda pisati opsiran post da bi dokazao poentu kada to mozes uraditi u par klikova misem. Zasto ces i nakon ove slike tvrditi suprotno? Ja te samo pitam kako bi to ti podijelio ove pare? Igraci i trebaju dobiti veliki dio ovog kolaca. Stadioni su puni, sponzori su jaki, vlasnici su bogati a ti se cudis kako Engleski igraci zaradjuju mnogo. Pa logicno da jedan Young ne zasluzuje ovolike pare ali ti si se k`o pjan plota svezao par primjera i ne pustas. Ja samo kazem da Engleski klubovi raspolazu jakim budzetima, kome te pare drugo da daju nego igracima?

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Izvini kume,ali BLAGE VEZE nemaš o čem pričaš.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Kad bi liga zivjela od njihovih produkta i skautinga, Belgijska liga bi bila svemir za njih.
Pa de pogledaj omladinske škole Čelzia,City-a,Southamptona,Arsenala...
O skautingu da ne pričam. Jel te sramota pričati o lošem skautingu u ligi koju predstavlja Arsenal?????
Tom logikom "omladinskih škola",Real bi bio nižerarazredni klub kojeg niko živ ne bi gledo,a Barca bi jedina zarađivala za kifle od TV prava.
A.F.C. Bournemouth!
Šteta je što nismo ranije doveli Jagielku iz Evertona.
Pored toga što je odličan stoper, ima neki zayeban stav i pravi je vođa zadnje linije. Sada ima već 32 godine i s obzirom na godine dugoročno nam se ne bi isplatio, jer je opće poznato da ne možes kupit Engleza za manje od 20 milki pa makar ušao u 40. godinu.
Pored toga što je odličan stoper, ima neki zayeban stav i pravi je vođa zadnje linije. Sada ima već 32 godine i s obzirom na godine dugoročno nam se ne bi isplatio, jer je opće poznato da ne možes kupit Engleza za manje od 20 milki pa makar ušao u 40. godinu.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Daj mi nabroj produkte tih klubova?
Daj mi nabroj dortu kupnju ovih klubova..
Ako pod skauting smatras transfere od 25-30-40 miliona, onda Real ima najbolji na Svijetu.
Cuj omladinski fudbal i Englezi
Evo onaj komplexas se opet uhvatio TV prava i ostalih liga koje sem njega jos uvijek niko drugi nije spomenuo...
Daj mi nabroj dortu kupnju ovih klubova..
Ako pod skauting smatras transfere od 25-30-40 miliona, onda Real ima najbolji na Svijetu.
Cuj omladinski fudbal i Englezi

Evo onaj komplexas se opet uhvatio TV prava i ostalih liga koje sem njega jos uvijek niko drugi nije spomenuo...
Kume,tebi ako nisu poznati produkti Arsenala ,S'otona,United-a, a u ovo novije vrijeme i Čelzi-a (koji ima svoje igrače u milion klubova po Evropi),onda ti fakat nemaš veze s vezom.
Ili ako ti nisu poznate dobre kupovine Arsena Wengera,onda si u još većem ambisu....
Ili ako ti nisu poznate dobre kupovine Arsena Wengera,onda si u još većem ambisu....
A.F.C. Bournemouth!
Dosao si ovdje sa pricom kako Engleski igraci ne vrijede toliko para, ja sam ti rekao da se slazem ali da se drugacije pare koje klubovi dobijaju ne mogu dijeliti nego igracima. Onda mijenjas plocu, nekako se gubis u hodu, sada si dosao do toga da Real i Barca imaju skauting za razliku od Engleza koji samo kupuju... a evo i dosli smo do kompleksa.
Mah dobro, enk` bude kako ti kazes. Necu se ja s trolomo vrtiti kruzno, eto ti pa chataj sa samim sobom. Zaobidji i ne citiraj, molim lijepo.

Mah dobro, enk` bude kako ti kazes. Necu se ja s trolomo vrtiti kruzno, eto ti pa chataj sa samim sobom. Zaobidji i ne citiraj, molim lijepo.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.