Sloboda ispadasamoposteno je napisao/la:I ja mislim da ce oni ali brate zao mi one 6 navijaca koja ce to tuga bitBronson je napisao/la:Slobodasamoposteno je napisao/la:Sljedece kolo Celik dolazi Borcu na -4 a Slobodi na -3 i zadnje kolo ce odlucivat izmedju Slobode i Borca ko ce ispast
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jesi li gledao utakmicuchily-rz je napisao/la:Valjate vi i Tuzlacima i Gabeljanima da se ne lažemo ili ste tu pošteno gubili samo se Čeliku po direktivi sageli,.ziher je napisao/la: Sad valjamo komsijama a do jucer su po nama bacali i drvlje i kamenje. Zemljo otvori se
Onu u Tuzli gdje ste zijanili 2-0 ili onu u Gabeli gdje ste ispušili 1-0 ili misliš na vaše dvije domače utakmice sa pomenutim klubovima gdje ste uzeli dva boda,.Nisam,ne interesuje me Mladost osim ako igraju sa Čelikom,.ziher je napisao/la:Jesi li gledao utakmicuchily-rz je napisao/la:Valjate vi i Tuzlacima i Gabeljanima da se ne lažemo ili ste tu pošteno gubili samo se Čeliku po direktivi sageli,.ziher je napisao/la: Sad valjamo komsijama a do jucer su po nama bacali i drvlje i kamenje. Zemljo otvori se![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sta je sad problem ja vam fino govorio evo vam vazelin vi neceteBronson je napisao/la: Bitno je da likCe ostane, a ispadanje Slobode posvecujem "sviunapad"
Upozoreni ste da ce da boli.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam mogao pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 14 apr 2018, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Pitam te za ovu ne pravi se naivan
[quote="ziher"] Pitam te za ovu ne pravi se naivan [ /quote]
Pa pitam i ja tebe kako to da ta strašna Mladost koja samo po direktivi može izgubiti u Zenici uzme mršava dva boda u 4 utakmice sa SLobodom i Goškom,.
Realno,Mulalić se svetio Čeliku za onaj poraz u Zenici kad je ispušio Evropu i još našutan na tribinama bio pa zapeo kontra Čelika a Gošku i SLobodui djelio i kapom i šakom,.Morali smo djelovati,Šaba je u ovom trenutku najbolji izbor bio,.
Pa pitam i ja tebe kako to da ta strašna Mladost koja samo po direktivi može izgubiti u Zenici uzme mršava dva boda u 4 utakmice sa SLobodom i Goškom,.
Realno,Mulalić se svetio Čeliku za onaj poraz u Zenici kad je ispušio Evropu i još našutan na tribinama bio pa zapeo kontra Čelika a Gošku i SLobodui djelio i kapom i šakom,.Morali smo djelovati,Šaba je u ovom trenutku najbolji izbor bio,.
Ne znam samo brate kome se pravdaš. Ptice na grani znaju u kakvim su radnjama i ove sezone. Za ovakav ishod danas se znalo prije 5-6 dana, a i u zadnjem kolu ako im zatreba, ako do tad i dalje budu imali šanse, Mušija je već naredio svoje.Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam moga pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Mi smo ostali, a oni nek se ganjaju s Borcem.
Mada red je da posjete niže rangove.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nadao sam se i ja pobjedi Borca pa ste sudije zavrsili za svaki slucaj.Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam mogao pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma prejaki ste sve se vidjelo. Puno srece do kraja prvenstva
Jbt led kako ste samo licemjerni. Pa do neki dan samo prica o postenju i prosle godine ste sve na postenje uzeli naravno.chily-rz je napisao/la:ziher je napisao/la: Pitam te za ovu ne pravi se naivan [ /quote]
Haha direktiva jbt oci cu sebi izvaditi.
- svrakino1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la:nadao sam se i ja pobjedi Borca pa ste sudije zavrsili za svaki slucaj.Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam mogao pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Ma zayebajem se.....ova ekipa Celika je realno za kantonalne lige....Sabic pobjego, sramota covjeka bilo da prokomentarise utakmicu.....wobly92 je napisao/la:Ne znam samo brate kome se pravdaš. Ptice na grani znaju u kakvim su radnjama i ove sezone. Za ovakav ishod danas se znalo prije 5-6 dana, a i u zadnjem kolu ako im zatreba, ako do tad i dalje budu imali šanse, Mušija je već naredio svoje.Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam moga pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Edit: Danasnji Borac ce ih rasuti na Bilinom......
Mi licemjerni ? Pa vi ovdje glumite Barselonu a niste u stanju pobjediti Gošk ili SLobodu jednom u četri utakmice,.Šta je ? Malo vam tri boda u dvije utakmice na BIlinom ? Pa pola igrača vam je vezano za Čelik i Zenicu,dobar dio ih živi ovdje,.Wolffire je napisao/la:
Jbt led kako ste samo licemjerni. Pa do neki dan samo prica o postenju i prosle godine ste sve na postenje uzeli naravno.
Jel se može reči da je Mulalić odradio posao za Gošk i SLobodu,mlatnuo Čelik na Bilinom a s pomenutima uzeo dva boda u četri utakmice,.
Zbog ovakvih komentara mi je zao sto smo popustili pritiscima, al etochily-rz je napisao/la:Mi licemjerni ? Pa vi ovdje glumite Barselonu a niste u stanju pobjediti Gošk ili SLobodu jednom u četri utakmice,.Šta je ? Malo vam tri boda u dvije utakmice na BIlinom ? Pa pola igrača vam je vezano za Čelik i Zenicu,dobar dio ih živi ovdje,.Wolffire je napisao/la:
Jbt led kako ste samo licemjerni. Pa do neki dan samo prica o postenju i prosle godine ste sve na postenje uzeli naravno.
Jel se može reči da je Mulalić odradio posao za Gošk i SLobodu,mlatnuo Čelik na Bilinom a s pomenutima uzeo dva boda u četri utakmice,.
to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.Skver je napisao/la:Ma zayebajem se.....ova ekipa Celika je realno za kantonalne lige....Sabic pobjego, sramota covjeka bilo da prokomentarise utakmicu.....wobly92 je napisao/la:Ne znam samo brate kome se pravdaš. Ptice na grani znaju u kakvim su radnjama i ove sezone. Za ovakav ishod danas se znalo prije 5-6 dana, a i u zadnjem kolu ako im zatreba, ako do tad i dalje budu imali šanse, Mušija je već naredio svoje.Skver je napisao/la:I ja mislim da Sloboda poslije danasnje pobjede nad Borcem ispada....nado sam se da Mladost moze uzeti makar bod Celiku, ali izgleda da je u ovom trenutku Celik prejak za ostale klubove u LZO....volio bih da sam moga pogledatu utakmicu izmedju Celika i Mladosti...
Edit: Danasnji Borac ce ih rasuti na Bilinom......
Spremite guzice
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispada Sloboda i Borac....vitezu su narednih 5 ključnih...ima nade
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- samoposteno
- Kontakt:
Nece Sloboda ispast a ni Borac oni nece licencu dobit jer su duzni i bogu i narodustaragarda je napisao/la:Ispada Sloboda i Borac....vitezu su narednih 5 ključnih...ima nade
Bolje da investitor cuva lovu za sledecu sezonu, a mislim da ako Celik ne ostane u ligi, a male su sanse da ostane, da ce te ostati nasmijani...avenija je napisao/la: to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.
Spremite guzice
Veselo i tebi bilo, al' kako ti se selo zoveSkver je napisao/la:Bolje da investitor cuva lovu za sledecu sezonu, a mislim da ako Celik ne ostane u ligi, a male su sanse da ostane, da ce te ostati nasmijani...avenija je napisao/la: to onaj Borac sto se nekako provukao u Banja Luci protiv nas ili to ona Sloboda koja Celika ne moze pobjediti u Tuzli.
Spremite guzice
Druga liga
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.