FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
80
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 161

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 04 maj 2025, 10:19

Samo su mjerilo forumasi koji stadion vide na tv-u i eventualni na internetu.

Ja sam na sjeveru danas, a vi @Virtual @Riquelme @Pablo11

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 maj 2025, 10:21

1921boy je napisao/la:
03 maj 2025, 22:43
U Slaven Belupu već razmišljaju o budućnosti bez trenutnog šefa struke. Rođeni Jablaničanin Mario Kovačević će gotovo sigurno na klupu Dinama iz Zagreba.

Dinamo će platiti obeštećenje, te dovesti trenera o kojem priča cijeli region. Kovačević je sa Belupom napravio velike stvari, povezivao se i sa Hajdukom, ali Dinamo je bio brži.

Svjesni su u Belupu da bivšeg fudbalera Sarajeva ne mogu zadržati i već razmišljaju o njegovoj zamjeni. Čelnici kluba već vrijedno rade, savjetuju se, traže najbolju opciju, na radaru je veliki broj imena, a nezvanično saznajemo da je jedna od opcija i trenutni šef struke Željezničara Denis Ćorić.
I nek povede Mircevskog,Radovca, Dangubica, Krpica i Boljevica sa sobom

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 04 maj 2025, 10:39

Nisi navijac kluba ako vidis da ti ekipa nema nikakvog smisla da covjek ne zna da vodi i priprema utakmicu, covjek koji iz kola u kolo se ukopava sa izjavama, covjek koji je od svih trenera unazad nekoliko imo koliko toliko dobre uslove za pripreme i za igrace koje je dobio, jedina sreca mu je sto su ekipe ispod njega nikad losije sto Sloga nema nikakvih ambicija osim da izbori opstanak, a sto su Velez i Siroki nikad losiji, a zamisli kad ga zadrzis i narednu sezonu gdje je svaka 2 utakmica derbi gdje Siroki i Velez sigurno nece bit ko ove sezone mada nama taj isti najlosiji Siroki izbaci nas iz kupa dobi nas prvo kolo na Grbavici a jedno dobro poluvrijeme smo uspjeli odigrat protiv njih na pecari, ako zelite gledat onda Zelju koji se pati iz utakmice u utakmicu pogotovo naredne sezone u skoro svakoj derbi utakmici a ove sezone smi vidjeli koliko smo uspjeli bodova uzet iz derbija onda zapravo mozda vi niste navijaci Zeljeznicara, Zrinjski ukoliko uzme titulu posle evropskih utakmica posle svega imat ce 3x jacu ekipu nego ove sezone, Borac koji ce sledece sezonee pokrast sve sto se moze pokrast jer im je ova sezona neuspjeh ako ne uzmu titulu, onda imas Sarajevo koje ce sigurno uprkos tome svemu htjet se prikljucit u borbu za vrh gdje ce odrijesit Mirvic kesu za igrace ispunit ce svaku zelju Zekicu, dok cemo mi dovodit Kamenare i slicne jer ih je Coric negdje tamo trenirao :thumbup:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 04 maj 2025, 10:43

dubioza144 je napisao/la:
04 maj 2025, 10:39
Nisi navijac kluba ako vidis da ti ekipa nema nikakvog smisla da covjek ne zna da vodi i priprema utakmicu, covjek koji iz kola u kolo se ukopava sa izjavama, covjek koji je od svih trenera unazad nekoliko imo koliko toliko dobre uslove za pripreme i za igrace koje je dobio, jedina sreca mu je sto su ekipe ispod njega nikad losije sto Sloga nema nikakvih ambicija osim da izbori opstanak, a sto su Velez i Siroki nikad losiji, a zamisli kad ga zadrzis i narednu sezonu gdje je svaka 2 utakmica derbi gdje Siroki i Velez sigurno nece bit ko ove sezone mada nama taj isti najlosiji Siroki izbaci nas iz kupa dobi nas prvo kolo na Grbavici a jedno dobro poluvrijeme smo uspjeli odigrat protiv njih na pecari, ako zelite gledat onda Zelju koji se pati iz utakmice u utakmicu pogotovo naredne sezone u skoro svakoj derbi utakmici a ove sezone smi vidjeli koliko smo uspjeli bodova uzet iz derbija onda zapravo mozda vi niste navijaci Zeljeznicara, Zrinjski ukoliko uzme titulu posle evropskih utakmica posle svega imat ce 3x jacu ekipu nego ove sezone, Borac koji ce sledece sezonee pokrast sve sto se moze pokrast jer im je ova sezona neuspjeh ako ne uzmu titulu, onda imas Sarajevo koje ce sigurno uprkos tome svemu htjet se prikljucit u borbu za vrh gdje ce odrijesit Mirvic kesu za igrace ispunit ce svaku zelju Zekicu, dok cemo mi dovodit Kamenare i slicne jer ih je Coric negdje tamo trenirao :thumbup:
Zbog "navijača" sa takvim stavom smo tu gdje jesmo. Tu činjenicu ne možeš osporiti. :kafa:
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 04 maj 2025, 11:29

zeljovolimte je napisao/la:
04 maj 2025, 10:19
Samo su mjerilo forumasi koji stadion vide na tv-u i eventualni na internetu.

Ja sam na sjeveru danas, a vi @Virtual @Riquelme @Pablo11
Nisam ja navijač, ja sam bot , jer pokušavam ostaviti jednog trenera duže od pola godine u klubu.
Grupa iznad svakog pojedinca.

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 04 maj 2025, 11:59

Mene vise strah danasnje tekme,nego one protiv Borca.. :/ Rasterecena Sloboda dolazi se igrati.. 3-1 Kraj Dangubic 2x i Laus 1x

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 04 maj 2025, 12:00

sto se tice Corica, ako hoce da ide u Hrv , nek samo povede par igraca sa sobom , ali cisto sumnjam da ce ici ako fks osvoji kup

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 maj 2025, 12:21

Napravili ste atmosferu gdje niko ne ocekuje vise od 2 milje na Grbavici.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

linija16bbb
Kontakt:

Post Postao/la linija16bbb » 04 maj 2025, 12:23

Ako se plasiramo u evropu, a hocemo ako Bog da, jel ako pobjedimo, uzimamo koeficijent protivnicke ekipe?
kako da te ne volim

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 04 maj 2025, 12:25

Po danasnjoj posjeti cemo vidjeti koliko je uspjesna sezona.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 04 maj 2025, 12:27

Ne damo Čorića Slavenu, ako treba mi navijači ćemo skupiti pare da ostane....
Evo jedna ekskluzivooo, na ljeto iz Famosa se vraća nas Zubanović koji je stekao neprocjenjivo iskustvo...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 maj 2025, 12:58

Semper je napisao/la:
04 maj 2025, 12:27
Ne damo Čorića Slavenu, ako treba mi navijači ćemo skupiti pare da ostane....
Evo jedna ekskluzivooo, na ljeto iz Famosa se vraća nas Zubanović koji je stekao neprocjenjivo iskustvo...
Fare je u trecoj poljskoj ligi :mrgreen:
Ide putem Štilića, iz Želje u Poljsku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 04 maj 2025, 13:11

Na ublehi bi mu i Tomislav Ivković, popularni Tomo, pozavidio.

IGRAJTE, VAGINE!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 maj 2025, 14:30

dubioza144 je napisao/la:
04 maj 2025, 10:39
Jer je ovo sve do trenera pa treba Ćorić da ide. :lol:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 maj 2025, 14:30

Coric ne smije klupirati igrace nego ceka da uprava naredi. Hoce li ih ubaciti u igru danas ako zagusti?
mosa lošmi stićko tit-ula!

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 04 maj 2025, 14:32

Dvije su dobre stvari danas u rosteru. Prva, Lagumdžija na stoperu, mislim da je OK varijanta jer danas stoperi moraju znati igrati lopte i učestvovati u kreaciji napada, a ne samo izbij/nabij.

Drugo, Dangubić u špicu može značiti brzu i lijepu igru po zemlji, pa vidjet ćemo.

Drago mi je i Radinovića vidjeti u prvih 11, a jedino mi fali danas Simoni, ali valjda je red na Odinaku da bude u sastavu, šta znam.

Sretno danas, VTŽ!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 maj 2025, 15:34

Kakva je ubleha ovaj Denis
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 04 maj 2025, 15:36

Opustite se ;D 2 u 1 .... Rapsodija golova 2 PP...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 04 maj 2025, 15:46

Nema se dečkima što zamjeriti. :urnebes:
mosa lošmi stićko tit-ula!

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 04 maj 2025, 15:48

Nikad veće prozivke sa juga, a igrali smo 10x gore utakmice
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, mamonelafo i 52 gosta.