Kakvi mitomani, za par godina ce biti htio Arsenal Dulju, al on odbio kaze ne voli kisu a i neki Alexis Sancez igra na njegovoj poziciji. Ko za Skoru i marsej
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Medikament
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Doso im Osman Dziho i predstavio se ko skaut Arsenala
Kakvi mitomani, za par godina ce biti htio Arsenal Dulju, al on odbio kaze ne voli kisu a i neki Alexis Sancez igra na njegovoj poziciji. Ko za Skoru i marsej
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
hoce li nam čupavi u wolsbregerhaustand 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
i pekmez cemo ubaciti na transfermarktZeljo92 je napisao/la: Doso da prodas pekmez od marelice i od sljive?
Za šta konkretno?kaladze je napisao/la:Pojedose se ljudi od muke, pa sta je ovo
Za to što je, jedan maloumnik, bacio bombu oko transfera za koji svi znamo da je realan samo u njegovim snovima i uz to još pravite paralelu sa još jednom njegovom izvalom vezano za Stevanovića i ismijavate nekoga?
Stvarno, evo ne znamo šta ćemo od sebe..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
valencija je puno realnija opcija za dulju. yebes arsenal, nema on tamo s kim igrati kad su sve sami klocevi. reko sam to i njemu, kaze razmislice o tome. 
- Medikament
- Kontakt:
Skaut intera iz zapresica vidjen u pekari u doboj kaknju... Otisao zadovoljan iz pekare, da li je to nova duljina destinacija?
sloboda72 je napisao/la:
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa nista, dokazao si da si bio komican do odredjene granice, sada to vise nisi, sto se mene tice trejduj da ga trazi i United i Barcelona, pa kao da se jagme za njega ...Zukanovic je napisao/la:I sada ?Hrasno1921 je napisao/la:Bravo Zukanovicu, ovo cak vise nije ni za ismijavanja nego za zaljenja, ozbiljni psihicki problemi ...![]()
http://www.transfermarkt.de/fc-arsenal- ... or_2373146
Pa Zukanovic kaze :
Licno iz bliskih izvora iz kluba znam da je Bennett fasciniran Duljevicem. Dugo je o njemu razgovarao sa nasom sportskom direktoricom, Duljevic ce klub napustiti bez odstete, dali je to realisticno, mora svako za sebe odlucitiKod: Označi sve
Ich weiß aus Vereins Kreisen das Bennett sehr angetan war von Duljevic. Er habe auch sehr lange mit unserer Sportdirektorin geredet. Duljevic wird den Verein ablösefrei verlassen.Ob es jetzt realistisch ist muss jeder für sich entscheiden.
Ludilo ...![]()
"Prema saznanjima do kojih je došao naš portal, Haris Duljević jeste bio najzanimljiviji igrač Bennettu i Arsenalov skaut je bio dosta zadovoljan njegovim nastupom"
to pise sport 1 danas i ja sam to juce napisao.
Takvi kao ti unistavaju tm sa takvim info., prvo si bacio bombu za Stevanovica i ss.ba te jucer odmah demantovao, a gle cuda dan poslije Arsenal trazi Duljevica, opste je poznato ko si, jer jasno je da nema svako interes da na tm-u ima profil i da se bavi stvarima kojima se ti bavis, samo cu ti reci da ne mozes nista sakriti, ali vjeruj mi nije mi interes da te otkrivam, ni tebe ni drustvo ti
Zbog takvih kao ti tm. zadnjih godinu dvije je sve vise nepouzdan, prvenstveno sto se tice cijena igraca, i to je vec oceigledan problem, dok je prije stranica bila koliko toliko pouzdana stranica i pogotovo onda kada su za svaku zemlju postojali urednici sa "vijecem" koji su provjerevali sve info. ovako ispadose gori nego wikipedia ...
Eno navijaci Arsenala se koce od smijeha, pitaju jeli H.D. farba kosu i cupa obrve
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Kako ide jedenja muda?
nemaju sna. Duljevic je od ljeta novi igrac Sevilje.
UPRAVA NAPOLJE!
Cudo nije Atletiko i 3.700.000 € za FK Sarajevo ... divovi.RichmanBiH je napisao/la:Kako ide jedenja muda?![]()
nemaju sna. Duljevic je od ljeta novi igrac Sevilje.
Realnost je da ce na ljeto otici u Tursku a Sarajevo ce dobiti 0 KM.
- Zeljeznicar -
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Duljevic ide u spaniju. Duljevic je trazio od kluba da uplati milion KM na racun Sarajeva. Znat ce se vise u maju. Do tad mahanje.
UPRAVA NAPOLJE!
Gdje je Evander da nam navede imena djecaka iz Akademije za koje ce dobiti 1.400.000 €.
Radovac jos vaga ponudu Zenita bog te vidio svake godine ljudi pare ponude on vaga i kaze "neka mlad sam jos cu igrati u Sarajevu, pare me ne interesuju".
Zukanovicu hajde uvali onog Estonca, Feynordu za 890.000 € ubio se lik za Holandije.
Radovac jos vaga ponudu Zenita bog te vidio svake godine ljudi pare ponude on vaga i kaze "neka mlad sam jos cu igrati u Sarajevu, pare me ne interesuju".
Zukanovicu hajde uvali onog Estonca, Feynordu za 890.000 € ubio se lik za Holandije.
- Zeljeznicar -
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pucaju cirevi ovih dana u dolini mitomanije 
Prvo amidza ponovo poceo upumpavat lovu u svog diva, zatim je kup malo takmicenje, onda Duljevica zeli wolfsuhamburger, sad evo i sarajevsko tuzlanski lobi proradio
Prvo amidza ponovo poceo upumpavat lovu u svog diva, zatim je kup malo takmicenje, onda Duljevica zeli wolfsuhamburger, sad evo i sarajevsko tuzlanski lobi proradio
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Medikament
- Kontakt:
Bruda kasnis 20 dana sa tom pricom o dulji... Prvi april je proso 
Amidza upumpo kredit da se sta isplati a oni svi sretni. E tuge...
Amidza upumpo kredit da se sta isplati a oni svi sretni. E tuge...
sloboda72 je napisao/la:
Druze ali gdje ima takvih budala da uplacuju nesto sto ne moraju.RichmanBiH je napisao/la:Duljevic ide u spaniju. Duljevic je trazio od kluba da uplati milion KM na racun Sarajeva. Znat ce se vise u maju. Do tad mahanje.
04.10.2009 !!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Stao sam na ovome da je "amidza poceo upumpavati lovu u svog diva"..FrancescoTotti je napisao/la:Pucaju cirevi ovih dana u dolini mitomanije
hahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahaahahhahahhahhahahhahahhahahahahahahaaahahaha a ne mogu hahahahhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahaahahhahahhahhahahhahahhahahahahahahaaahahahhahahahhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahaahahhahahhahhahahhahahhahahahahahahaaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahaahahhahahhahhahahhahahhahahahahahahaaahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahhahahahahaha
Životni saputnik! 1921
Više portala je pisalo o dolasku ovog skauta iz Arsenala na utakmicu nije ga Zuka izmislio, sada šta je on gledao i koga i koji je uopše motiv njegovog dolaska to ne znamo. Ne samo da nije realno da neki igrač iz naše lige pređe u Arsenal, ili bilo koji drugi klub iz EPL, ali meni je smiješno što vi napadate momka i primate se na njegovo pisanje na TM-u.Rokoko87 je napisao/la:Za šta konkretno?kaladze je napisao/la:Pojedose se ljudi od muke, pa sta je ovo
Za to što je, jedan maloumnik, bacio bombu oko transfera za koji svi znamo da je realan samo u njegovim snovima i uz to još pravite paralelu sa još jednom njegovom izvalom vezano za Stevanovića i ismijavate nekoga?
Naravno da ćemo osuđivati izmišljotine, pogotovo vezano za Stevanovića.kaladze je napisao/la:Više portala je pisalo o dolasku ovog skauta iz Arsenala na utakmicu nije ga Zuka izmislio, sada šta je on gledao i koga i koji je uopše motiv njegovog dolaska to ne znamo. Ne samo da nije realno da neki igrač iz naše lige pređe u Arsenal, ili bilo koji drugi klub iz EPL, ali meni je smiješno što vi napadate momka i primate se na njegovo pisanje na TM-u.Rokoko87 je napisao/la:Za šta konkretno?kaladze je napisao/la:Pojedose se ljudi od muke, pa sta je ovo
I ako skaut dođe gledati, ne mora značiti da će se trasfer realizirati, a on je odmah poletio da na tmu objavi da postoji interes.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Mi nikad nismo ispali iz prve lige, dok je zeljo bio 14 godina drugoligas.
UPRAVA NAPOLJE!
Doci ce i to na red kad utrpani digne ruke od vas.RichmanBiH je napisao/la:Mi nikad nismo ispali iz prve lige, dok je zeljo bio 14 godina drugoligas.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.