NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mole vas oni koji su placeni za to da dodete to uraditi umjesto njih,dobit cete caj za to,a oni plate.
-
- Kontakt:
Izvještaj iz Novigrada
Jučer su prvotimci odradili trening sa mađarskim prvoligašem Kecskemet, prošlogodišnjim pobjednikom Magyar Kupa.
U razgovoru sa trenerom Zoranom Kuntićem saznajemo sljedeće: "Zvijezda je dominirala i stvorila 5-6 stopostotnih šansi. Naši igrači su pokazali kvalitet, trku i ponašanje. Đelmić je postigao pogodak za Zvijezdu, a mi smo primili gol iz jedne pogreške".
sastav:
1.p.: Kovačević, Jusić, Jakovljević, Moranjkić, Husić, Ristanić, Mašić, Hamzić, Đelmić, Jahić, Nuhanović
2.p.: Delić, Omić, Stanić, Halilović A., Halilović E.
Za sutra je dogovoren trening sa slovenačkim drugoligašem Aluminij iz Kidričeva, trenutno prvim na tabeli, a u subotu sa mađarskim Pečuhom.
Evo izgleda da su urodile kritike plodom pa su na nasoj sluzbenoj stranici objavili kratak izvjestaj sa utakmice.Ocekujem da ce se naredne utakmica informisati navijaci pravovremeno a ne sa zakasnjenjem, i naravno da bude izvjestaj dosta sadrzajni i obimniji.Al za pocetak ni ovo nije lose.
Jučer su prvotimci odradili trening sa mađarskim prvoligašem Kecskemet, prošlogodišnjim pobjednikom Magyar Kupa.
U razgovoru sa trenerom Zoranom Kuntićem saznajemo sljedeće: "Zvijezda je dominirala i stvorila 5-6 stopostotnih šansi. Naši igrači su pokazali kvalitet, trku i ponašanje. Đelmić je postigao pogodak za Zvijezdu, a mi smo primili gol iz jedne pogreške".
sastav:
1.p.: Kovačević, Jusić, Jakovljević, Moranjkić, Husić, Ristanić, Mašić, Hamzić, Đelmić, Jahić, Nuhanović
2.p.: Delić, Omić, Stanić, Halilović A., Halilović E.
Za sutra je dogovoren trening sa slovenačkim drugoligašem Aluminij iz Kidričeva, trenutno prvim na tabeli, a u subotu sa mađarskim Pečuhom.
Evo izgleda da su urodile kritike plodom pa su na nasoj sluzbenoj stranici objavili kratak izvjestaj sa utakmice.Ocekujem da ce se naredne utakmica informisati navijaci pravovremeno a ne sa zakasnjenjem, i naravno da bude izvjestaj dosta sadrzajni i obimniji.Al za pocetak ni ovo nije lose.
zanimljiva postava nema ni pandze ni ferenca dali je rijec o nekim povredama neznam, omki i ristanic u prvoj a halilovici i mujo u drugoj.mene sto se tice veliki sam optimista sto se tice i trenera i igraca...treba im dati podrsku rezultat ce sigurno doc..kad li se vracaju nasi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eh momci posto vidim znate lijepo pisat aj da vidimo kako se cisti snijeg nemoj te zezat da ne dodjete kome treba gorive neka sebi ponese jednu polovku nase lijepe gradacacke RAKIJE
da to ako mognemo uspjeti za jedan dan a onda ako nebudu igrali kako treba jadna im majka ima da ih sve sibamo heheh 

imali zivi ili svi gledaju kako City gubi 

hehe city kanta...ja sam uzeo slobodan dan s posla i lopatu pripremio i dolazim..u koliko sati pocinje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma sta znam oko 8 netreba da nam to bude tesko vec dika i gust jer to je nas klub ha yaastra1922 je napisao/la:hehe city kanta...ja sam uzeo slobodan dan s posla i lopatu pripremio i dolazim..u koliko sati pocinje

-
- Kontakt:
Drago mi je da je Kuntic dao sansu Omkiju protiv jakog protivnika od pocetka utakmice.Vidim da ga je stavio na poziciju lijevog krila.Neka nase djeca, mislim da ce Kuntic, dati sansu svim nasim mladim igracima.Evo vidite i po samom rosteru ekipe da su to vecinom mladi fudbaleri i da je to prije svega ideja Kuntica.Mislim da bi mogli igrati preporođeno sa novim trenerom.Ne znam zasto nisu igrali Pandza i Ferenc, samo da nisu u pitanju povrede.
Nesto sam optimista kada je Kunta u pitanju, mislim da bi on mogao dobro posloziti stvari i da bi nakon dugo vremena mogli vratiti publiku na stadion kao sto je to bilo u vrijeme Ninkovica i one lijepe i brze igre.
Nesto sam optimista kada je Kunta u pitanju, mislim da bi on mogao dobro posloziti stvari i da bi nakon dugo vremena mogli vratiti publiku na stadion kao sto je to bilo u vrijeme Ninkovica i one lijepe i brze igre.
dosta si ti dzabe dobivao platu dodi malo sevapa zaradiDzin je napisao/la:Mole vas oni koji su placeni za to da dodete to uraditi umjesto njih,dobit cete caj za to,a oni plate.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nasi danas igraju sa slovenskim drugoligasem aluminij iz kidriceva nadam e da ce na neko informisat bar o rezultatu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ha ha,na kome zaraditi sevapa,samo ti zaraduj,radi za druge,na takvog mi i licis.astra1922 je napisao/la:dosta si ti dzabe dobivao platu dodi malo sevapa zaradiDzin je napisao/la:Mole vas oni koji su placeni za to da dodete to uraditi umjesto njih,dobit cete caj za to,a oni plate.

ja nikad dzabe nisam radio uvijek se nesto dobije
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nema nam Husića u mladoj repki?
Steta sto nije pozvan, al ruku na srce i nije kvalitet za repku.Mene to oupste ne cudi. a cudno mi je bilo kad ga je Jagodic i uopste pozivao.husic osim brzine nema nikakvih drugih kvaliteta,bez razmisljanja u igri, bez driblinga, kvalitetnog stopanja lopte se nemoze nositi dres reprezentacije.maksi je napisao/la:Nema nam Husića u mladoj repki?
ma slazem se sa ovim postom ruku na srce treba priznati da husic nema kvaliteta za repke mislim da je on polozio protiv svaba tako da mu ostaje cak i u zvijezdi da izbori mjesto u ekipi..neki dan cujem da je sef odusevljen omkijom i jukanom tako da i ovi stariji morace dobro zapeti 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Izvještaj iz Novigrada
Danas je u 12:30 održan trening sa slovenačkim drugoligašem NK Roltek Dob koji se takmiči za ulazak u prvu slovensku ligu.
Za Zvijezdu je igrala kombinovana ekipa sa naglaskom na igračima koji nisu nastupili na treningu protiv Kecskemeta i na mlađim igračima.
U prvom poluvremenu su igrali: Smajić, Nezić, Omić, Jakovljević, Jukan, Ferenc, Delić, Stanić, A.Haliović, E.Haliović i Pandža.
U drugom poluvremenu su u igru ušli Kurbašić, Muftić i Fačić. Devet igrača nije igralo - vjerovatno će nastupiti na sutrašnjem treningu protiv Pečuha.
Prvo poluvrijeme je proteklo bez značajnijih šansi dok su u drugom poluvremenu obe ekipe imale po tri šanse. Kurbašić je usprkos dobrim odbranama ipak savladan i završilo je sa 1:0 za slovenačku ekipu.
Danas je u 12:30 održan trening sa slovenačkim drugoligašem NK Roltek Dob koji se takmiči za ulazak u prvu slovensku ligu.
Za Zvijezdu je igrala kombinovana ekipa sa naglaskom na igračima koji nisu nastupili na treningu protiv Kecskemeta i na mlađim igračima.
U prvom poluvremenu su igrali: Smajić, Nezić, Omić, Jakovljević, Jukan, Ferenc, Delić, Stanić, A.Haliović, E.Haliović i Pandža.
U drugom poluvremenu su u igru ušli Kurbašić, Muftić i Fačić. Devet igrača nije igralo - vjerovatno će nastupiti na sutrašnjem treningu protiv Pečuha.
Prvo poluvrijeme je proteklo bez značajnijih šansi dok su u drugom poluvremenu obe ekipe imale po tri šanse. Kurbašić je usprkos dobrim odbranama ipak savladan i završilo je sa 1:0 za slovenačku ekipu.
isprobava trener sve igrace ima covjek svoje sisteme i vjerujem da ce dobro posloziti ekipu..danas sve mladi igraci igrali i dobar su rezultat i ostvarili
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ako izuzmemo Muju i A.Halilovica ekipa koja je danas igrala imala je prosjek 20-21 godinu.Ovo je dobar rezultat za tako mladu ekipu.Mozda je Kuntic u nas klub dosao na mala vrata,ali za sada mi se svidja njegov nacin vizije kluba.Drago mi je sto forsira mlade igrace i uz strucan rad moglo bi se nesto napravit sa tim mladicima.Ali opet to ne mora nista da znaci,prvenstvo ce sve reci.
i raja hocemol sutra na posao?
-
- Kontakt:
Evo dok se nasi nalaze na pripremama i nema nekih aktivnijih tema na forumu jedan zanimljiv clip iz igrackih dana Zorana Kuntica kada svojim golom odvodi Ferencvaros u Ligu prvaka u sezoni 95/96 u duelu protiv Anderlechta(obratite paznju na 3:30)
" onclick="window.open(this.href);return false;
a u grupi je te sezone igrao protiv Real Madrida
P.S.Sa zeljom da i nas kao trener odvede u Evropu sljedece sezone !
a u grupi je te sezone igrao protiv Real Madrida
P.S.Sa zeljom da i nas kao trener odvede u Evropu sljedece sezone !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.